Bİ ÜFÜRÜKÇÜ EKSİKTİ...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Bİ ÜFÜRÜKÇÜ EKSİKTİ...

    Ligde ilginç üfürükçü hikayeleri


    G.Antep ile Bursa arasında patlayan "Üfürükçü" skandalı aslında her kulübün başı sıkıştıkça sık sık başvurduğu bir olay İşte geçmişte yaşanan ilginç olaylar...
    Gaziantep ile Bursa arasında patlayan "Üfürükçü" skandalı aslında her kulübün başı sıkıştıkça sık sık başvurduğu bir olay İşte geçmişte yaşanan traji-komik benzer olaylardan bazıları:.

    * Beşiktaşlı yöneticiler, 2 sezon önce "Kurtuluşlu Hatice" adlı falcıyı UEFA Kupası'ndaki Bodo Glimt maçından önce İnönü'ye getirdi. Falcı soyunma odasında düğümlenmiş ceviz taneleri ve 3 muska buldu. Beşiktaş o maçı 3-1 galip bitirdi.

    * F.Bahçe 3 sezon önce İstanbulspor'a 3- 0 yenilince stada gelen "Büyücü Ayten" idrar, sirke ve deniz suyundan elde ettiği karışımı denize döktü. O sezon F.Bahçe şampiyon oldu.

    * Ergun Gürsoy, 1986-87 Sezonu'nda yaptırdığı uğur kafesini deplasmanlara götürdü. O sezon da mutlu sona ulaşan takım Galatasaray'dı.

    * Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde kramponunda horoz ayağı buldu. Ondan sonra da şanssızlıkları bitti.

    * Fenerbahçe şampiyon olduğu 2003-2004 Sezonu'nda Mozambik'ten büyücü Mokombo'yu İstanbul'a getirdi.

    * Beşiktaş'ın 3 kez arka arkaya şampiyon olduğu dönemde Siyah-Beyazlı futbolcular sürekli Medyum Memiş'e gitmeleri de rastlantı değildi
İşlem Yapılıyor
X