DIGITURK’TEN YENİ KANAL: TÜRKMAX

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    DIGITURK’TEN YENİ KANAL: TÜRKMAX

    Digitürk’ten özel bir kanal.. Türkmax 11 Aralık’ta 23. kanaldan yayına başlayacak.. Peki kanalda neler olacak?Konuyla ilgili 2 medya eleştirmeni bugün köşelerinden Türkmax’ı yazdılar :

    Sabah / Yüksel Aytuğ
    Türk malı eğlence kanalı

    Şov ve eğlence ağırlıklı yayın yapan kanallara ciddi bir rakip geliyor. Digitürk’ün 23. kanalında 11 Aralık’ta yayına başlayacak olan TürkMax kanalı, izleyenlere Türk usulü maksimum eğlence vaad ediyor. Ciddi bir prodüksiyon bütçesiyle yayın hayatına başlayacak olan kanalda kimler yok ki? Örneğin; usta aktör Güven Kıraç’ın sunacağı Oyun’da ünlüler bambaşka kimliklerle karşımıza gelecekler. Canlandırdıkları karakterler ve hikâye hakkında en küçük bir bilgileri olmamasın rağmen içgüdüleri ve hayat görüşleri doğrultusunda dramayı yönlendirecekler. Avrupa Yakası’nın Cem’i Levent Üzümcü’yü ise Akıl Şampiyonu adlı yapımda bir bilgi yarışması sunarken izleyeceğiz. Seray Sever’le Erkekler adlı sohbet programı da ünlü erkeklerin hayatına farklı bir bakış atmayı hedefliyor. Ünlü perküsyon sanatçısı Burhan Öçal da Ayda Bir adlı sohbet programında her ay ünlü bir müzisyeni ağırlayacak. Selen Sevigen’in sunacağı Gala programında ise Türk Sineması mercek altına alınıyor. Sevilen oyuncular Deniz Özerman ve Belit Özükan’ın sunacağı 6 Üstü Yarışma, dostlarla birlikte aynı evde toplanıp oyun oynama keyfini ekrana taşıyacak. Gani Müjde ile Tuba Ünsal’ın sunacakları Normal misin? ise Digitürk abonelerine kendi ruh sağlıkları hakkında test yapma olanağı sağlayacak. Program, bir buçuk milyon Digitürk abonesinin ellerindeki kumanda aletleri aracılığıyla interaktif olarak katılacakları bir "psiko-sosyal test" şeklinde ilerleyecek. Ve büyük bomba: Müslüm Gürses "Baba Show" adlı müzik programıyla her hafta sevenlerinin karşısına çıkacak. Gürses özellikle kendisinden farklı türde müzik yapan sanatçıları ağırlayarak, onlarla sohbet edip, şarkılarını seslendirecek. TürkMax’ta ayrıca özel olarak yaptırılan yerli TV filmleri ile Türk Sineması’nın unutulmaz klasikleri ve yeni dönem filmleri de ekrana gelecek.

    * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    Akşam / Burhan Ayeri
    İstenilen çizgiye doğru önemli adımlar

    Hani futbolda bir deyim vardır; ‘Takım oturuyor’. Bunu artık rahatlıkla DİGİTÜRK -Orijinalinde harfler noktasız ama biz onu sevmiyoruz- için kullanabilirsiniz. Bizce en önemli kanallarından birini 11 Aralık’ta yayına sokacak. TÜRKMAX adı verilen bu ekranı, kuruluşun 23. kanalında izleyeceksiniz.
    2006 yapımı yerli filmler burada olacak. Örneğin Altan Erkekli, Gürgen Öz ve Vahide Gördüm’ün başrollerini paylaştığı ‘Kilit’ 16 Aralık Cumartesi günü saat 22.20’de yayına girecek. Aram Gülyüz’ün çektiği ‘Aşk Beklemez’in yayını 23 Aralık’ta. Başrollerinde Türkan Şoray, Can Gürzap ve Banu Zorlu var.

    Dabbe, Gen gibi polisiye-gerilimler de TÜRKMAX’ta yayınlanacak. Dizilerin tamamı bizden. Sinemamızı mercek altına yatıran Gala’yı Selen Sevigen sunuyor.
    Perküsyon ustası Burhan Öçal program yapacak. Baba Show’u iki haftada bir Müslüm Gürses sunacak. Bizim için bir diğer müjde ‘Seray Sever’le Erkekler’. Ünlü isimlerin ıcığı-vıcığı bu afet tarafından çıkarılacak.

    Avrupa Yakası’nın Cem’i, Levent Üzümcü ‘Akıl Şampiyonu’ ve Güven Kıraç ‘Hayal Gücüyle Oyun’un sunumunu üstlendiler. ‘Normal misin?’ Gani Müjde’nin. Ev ortamında oyun keyfi isteyenler unutulmuyor; ‘6 Üstü Yarışma’. Bunu Deniz Özerman ile Belit Özükan üstleniyorlar. Ödüllü oyuncular ve yönetmenler unutulmuyor. ‘Yeşilçam’ın En İyileri’ ve ‘Siyah Beyaz Kuşağı’ o dönemi yaşayanlara ve merak edenlere seslenecek. Doğrusu TÜRKMAX’ın, DİGİTÜRK’ü ‘İhtisas Televizyonu’ haline getireceği inancını taşıyanlardanız...
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    #2
    Konu: DIGITURK’TEN YENİ KANAL: TÜRKMAX

    paylaşım için sağol kardeş...

    Yorum

    • delphin
      Senior Member
      • 27-12-2005
      • 15279

      #3
      Konu: DIGITURK’TEN YENİ KANAL: TÜRKMAX

      rakibi olmasından dolayı artık işleri ciddiye almaya başladılaar

      Yorum

      İşlem Yapılıyor