Windows Vista Türkiye'de

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Windows Vista Türkiye'de

    Rönesans Fuarcılık tarafından düzenlenen ve ülkemizin teknoloji ve bilişim alanındaki ilk ve en köklü fuarı COMPEX “31.Bilgisayar Fuarı” 14-17 Aralık 2006 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi'nde bilgisayar meraklılarına sektördeki yeni ürünleri yakından izleme ve satın alma fırsatı sunacak.


    Tüm dünyada ve ülkemizde 2007 yılının Ocak ayında piyasaya sürülecek Windows Vista, Türkiye'de ilk kez COMPEX'te tanıtılacak. Fuar süresince, profesyonellere ve meraklılarına Windows Vista hakkında ücretsiz eğitimler verilecek.


    Son teknolojiyi tüketiciyle buluşturacak COMPEX “31. Bilgisayar Fuarı”, ünlü markaların yeni ürünlerini, bilgisayar teknolojisinde gelinen noktayı ve dünyada kullanımı yaygınlaşan son yenilikleri her sektörde çalışan üst düzey yöneticilere, bilgisayar tutkunlarına ve teknoloji meraklılarına sunacak. COMPEX'te masaüstü ve dizüstü bilgisayarlardan cep telefonlarına, gelişmiş müzik ve görüntü sistemlerinden, pda'lere, akıllı ofis ürünlerinden dijital fotoğraf makinelerine kadar birçok teknolojik üründe yüzlerce seçenek ziyaretçilerle buluşacak.


    “Çocuk ve İnternet” konulu özel oturuma aileler ve gençler davetli

    Rönesans Fuarcılık ve Türkiye Bilişim Derneği arasında oluşturulan işbirliğiyle COMPEX “31. Bilgisayar Fuarı”nın ilk günü olan 14 Aralık 2006 Perşembe günü saat 14:00'te Lütfi Kırdar Kongre Salonu'nda özel bir oturum düzenlenecek. Herkesin ücretsiz olarak izleyebileceği oturumda, dünyada ve ülkemizde son dönemin en çok tartışılan konusu olan “Çocuk ve İnternet” ele alınacak. Konunun uzmanı akademisyen, yetkili ve gazetecilerin konuk olacağı özel oturumda, Türkiye'deki bilişim okuryazarlığı ele alınarak çocuklara ve ailelere öneriler sunulacak.

    Ücretsiz giriş için www.compex.com.tr
    25 yıldır aralıksız düzenlenen COMPEX, şehir merkezindeki en büyük fuar alanı Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi'nde düzenleniyor ve bu sayede ziyaretçilere “kolay ulaşım” olanağı sağlıyor. Fuara giriş için www.compex.com.tr adresinden ücretsiz olarak “online davetiye” alınabiliyor.
İşlem Yapılıyor
X