NBOMBER VE REDLİNE KULLANICILARI DİKKATİNE

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • turkeyfastener
    Junior Member
    • 09-12-2006
    • 3

    NBOMBER VE REDLİNE KULLANICILARI DİKKATİNE

    Deyimlerin ne anlama geldiğini bilmeden kullanmak hatadır, türkçe de deyim vardır her zaman da kullanılır.


    ek$i sözlükten alıntıdır.

    Alıntı:
    Sözün ilk sahibi celali isyanlar'ını bastırmak icin görevlendirilen kuyucu murat paşadır. Asileri toplu halde kuyulara doldurduktan sonra isyanın elebaşını en son getirir "bu da kapak olsun" dermiş

    Merhaba Redline Kullanıcıları,

    Bu mesajı kardeşimin rumuzunu ve iznini alarak yazıyorum.

    Ben sozdemir,
    Öncelikle tüm modların bilmesini isterimki bu mesajım affedilmek adına yazılmamıştır.
    Sadece Redline 13500 kullanıcısı olarak ve Redlinenın çalışmalarını yerine göre eleştirdiğim ve övdüğüm kullanıcısı olarak son mesajımda kullandığım deyimin manasını tam özümseyemeden özellikle Nbomber kardeşimizi ve tüm özmena dostlarını üzdüğüm için özür amaçlı yazıyorum. Kesinlikle yazdığım mesaj sayın özkan hocamında yukarıda kastettiği manada yazılmamıştır. Sadece yapılan bir faaliyeti irdelemek ve dikkat çekmek için yazılmıştır. Anladımki deyimlerin manasını tam bilmeden yazmamak gerekiyor yoksa böyle cezasını çekersiniz. Özkan hocamın bu mesajından sonra bu mesajı yazmayı düşünüyordum ama vakit bulamamıştım. Ama gördümki bazı kişiler hata yapan insanları hemen çiğ süt emmiş olarak nitelendirmişler. Bence hata yapan insanlar değil beceriksiz olup çok yalakalık yapan insanlar çiğ süt emmiştir. Bu konuda yazışma yapan kişiler sayın modlar tarafından umarım tespit edilir ve gerekli yaptırımlar yapılır.
    Bu konuda tekrar Nbomber'dan, tüm redline kullanıcılarından ve özmena kullanıcılarından tekrar özür diliyorum. Hatasını kabul edip özür dilemeninde erdeminide çok iyi biliriz.
    Ayrıca kardeşim dahil 4 kişiyede Redline 14500 aldım halende uydu ile ilgili tavsiye isteyen olursa Redline ilk referansım olacaktır.

    Saygılarımla,

    SOZDEMİR
  • NBomber
    Member
    • 02-03-2005
    • 1743

    #2
    Konu: NBOMBER VE REDLİNE KULLANICILARI DİKKATİNE

    Açıklaman için çok teşekkür ederim. Gerekli yazını siliyorum ve banı kaldırıyorum.

    Konuyu devam etmemesi için kapatıyorum.

    Yorum

    • ybæl©ik
      ADMINISTRATOR
      • 25-01-2003
      • 30775

      #3
      Konu: NBOMBER VE REDLİNE KULLANICILARI DİKKATİNE

      konunun Suistimal edilmemesi için kapatılması uygun olmuş

      buradaki reel içerikteki mesajınızdan, objectif, tarafsız yaklaşım ve özeleştirinizden dolayı sizi Takdir ediyorum.

      teşekkürler.




      her zaman kullanıcıların yanında olmak amacımız daha önceliklidir, çünkü bizler de kullanıcıyız, firmalarla iyi niyetli diyalogumuz ve sizler için onlarla forumdaki işbirliğimiz, sizlere yardımları ve açıklamaları asla suistimal edilmemelidir. bazı kullanıcılar, haksız eleştirilerle aslında bindikleri dalı kestiklerinin farkında değildirler. bu noktada foruma veya firmalara hiçbirşey olmaz, yaptıklarının cezasını kullanıcılar çeker, oysa ki bizler her zaman kullanıcılara yardım çabası içerisindeyiz. hatta bazen bizler firmalardan maddi menfaat sağlamakla bile suçlanıyoruz. biz bunlara gülüp geçiyoruz, çünkü bizler de onların yerlerinde olsaydık belki aynı şeyleri düşünürdük. bilmezler ki ailemizin nafakasından ve zamanından kısarak burada faaliyet gösteriyoruz, bizler yine de kızmıyoruz, kırılmıyoruz.

      er ya da geç gerçekler anlaşılacaktır

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X