kantaron otu ve kanser..?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • makinist33
    Junior Member
    • 07-07-2006
    • 151

    kantaron otu ve kanser..?

    arkadaşlar kantaron otu hk. bana bir mail geldi, araştırdım, özmenada şifalı bitkilerdede kısa bir biçimde bitki hakkında bilgi verilmiş ama.maildeki açıklamalar gerçekten ilgi çekici, faydası olur diye düşündüğümden paylaşmak istedim. sevgi, saygı ve sağlıcakla kalın.

    kanser ve kantoron otu

    Çağımızın vebası kanser, herkesin yüreğini ağzına getiren tehlikeli bir hastalıktır. Kanser'in ne kadar ağır bir hastalık olduğunu eşim kanser hastalığına yakalanınca anladık.

    Önce göğsü alındı. Sonra 6 kür kemoterapi uygulandı. Bir yıl sonra kemiklere sıçradı. Hem radyoterapi, hem kemoterapi uygulandı. Maaselef hiçbir faydası olmadı. Tek faydası ağrılarının azalmasıydı. Ancak kanser vücut üzerinde yayılmaya devam ediyordu. Kemoterapi sırasında eşimin karnında yaklaşık 25 cm büyüklüğünde bir tümor oluştu. Normal tedaviden umudu kesmiştik.

    İşte bu sırada alternatif kanser tedavisine yöneldik. A, C, E vitaminleri ile birlikte DMSO, Beres Csep damla, Prolysin C, İmmunex gibi bağışıklık sistemini tavkiye edici ilaç ve bitkisel destek ürünlerine yöneldik.

    İşte tam bu sırada değerli dostum Gazi Üniversitesi KBB Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdoğan İnal hoca; "Kayınpederim mesane kanseri olmuştu. Tam 7 kere ameliyat oldu. Fakat bir türlü iyileşmedi. En sonunda birisinin tavsiyesi ile kantaron otunu kaynatıp suyunu içirdik. 3,5 ay sonra çekilen filmlerde ve tetkiklerde kayınpederimde mesane kanserinden eser kalmadığını gördüm. Sen de eşine kantaron otunun suyunu içir. " dedi.

    Prof. Dr. Erdoğan İnal hocanın tavsiyesine uydum. Ozon tedavisi ile birlikte kantaron otu suyunu eşime içirdim. Yaklaşık 50 gün sonra karnından alınan doku örnekleri üzerinde yapılan patalojik incelemelerde "kanser tümöründen" eser kalmadığını, geriye sadece yağ dokusunun kaldığını gördük. Eşimin kemiklerinde de mevcut olan kanser hastalığının, kemiklerdeki son durumunu bilmiyoruz. Bu durumu ancak, kemiklerde MR çekimi sonrası anlayabileceğiz. Ancak eşimin karnındaki o kocaman kitlede kanser hastalığından eser kalmadı.

    Böylesine önemli bir konuyu herkesle paylaşmak istedim. Allah tüm hastalara acil şifalar versin.

    Av. İlhan Demir

    özmena'dan alıntı

    Kantaron (kantariyyon) : İkiçenekliler sınıfının, bileşikgiller familyasından, bütün dünyada, özellikle ılıman bölgelerde yaygın olan çok yıllık veya bir yıllık bitkidir. Kırmızı, sarı, mavi ve nadiren beyaz çiçekli olanı bulunur. Kökü acıdır. Bu türüne "Büyük Kantaron" da denir. Çoğunlukla kökü kullanılır. Yaz aylarında toplanıp kurutulur.
    Faydası : Vücudu kuvvetlendirir. Ateşi düşürür. İştah açar, hazmı kolaylaştırır. İshali keser. Nekahat devresini kısaltır. Nezle ve bronşite faydalıdır. Öksürüğü keser. Mide ağrılarını dindirir. Yaraların iyileşmesinde yardımıcı olur. Astım, mide ülseri, midede asit fazlalığı, akciğer hastalıkları, damar sertliği ve sinir iltihaplarında da faydalıdır.
  • YÜZBAÞI OÐULLARI
    Diamond Group
    • 01-04-2004
    • 19785

    #2
    Konu: kantaron otu ve kanser..?

    bu şekilde bakarsak bilinmeyen ne şifalı bitkiler vardır kimbilir.

    buradan hastalarada şifalar dilerim

    Yorum

    • gurses53
      Junior Member
      • 02-03-2004
      • 101

      #3
      Konu: kantaron otu ve kanser..?

      iyi sağlıklı sihatli günler dilerim.badprv
      arkadaşlar kantoron mucizesini ben bir zat yaşadım. 1977 yılından bu yana kullanıyom. çevremde olanlarada tavsiye ediyom.

      benim tanışmam şöyle oldu. 1973 yılında akşam yemeğinde pilavla iki adet soğan yedim , oda mor soğanmış acı olan cinsi, bir saat sona midemde ağrılar başladı bir ağrı kesici attım yattım .sabah kalktığımda ishal yaptıgını fark ettim.ama bir türlü ishal geçmedi , sona farkına vardımki çay ,acı biber , soğan yedimmi oluyor. bende bunları yemedim. çay yerine beyaz sıcak su (KANT derler ya )iki şeker atıp içtim .1977 yılında karaman yaylasından sartavuldan abdulla amca ile tanıştık ben çay söyledim o çay içti bende KANT çay içince ne o memedim dedi anlattım . kolay yahu ben sana bir ot getireyim onu ıhlamur gibi kaynat iç geçer dedi. ve haftaya getirdi temmuz ayında idi , vel hasıl o otu bir ay içtim ağrılar geçti acıkınca midem yanıyordu , mide yanmasıda kesildi. yinede konyada mide filmi çektirdim miden iyi olmuş duvarlarda hafif düzlük olmuş ama yara bere yok nasıl iyi oldun dediler.
      bende şu otlardan içtim deyince pek inanmadılar ama. iyi olmuş dediler. her şeyin azı karar , çoğu zarar. hoşunuza giden bir şeyleride veya iddia ile fazla yemeyin sağlığınıza dikkat edin. sen kendine dikkat etmezsen başkası sadece tavsiyede bulunur yada , geçmiş olsun der geçer.

      ondan sona ben kantoron otunu almanyada,hollanda,da karaman,da topladım kendim kullandım . daima esnaf olduğumdan böyle şikayetlerde bulunanlara kantoron tavsiye ettim. bilmem diyenlere evimde devamlı kantoron , kekik , dağçayı , papatya çiçeği , kuşburnu , nane , yarpuz , yazdan toplanmış birer çuval bulundururum. ve otları bilmeyenlere veririm. karaman, çevremde benden kantoronu bilmeyen tavsiye etmadiğim kimse yoktur hepside faydasını buldular ,gördüler.

      kantorona gelince bolca kaynatın posasını atmadan iki gün kadar beklesin, suyunu bir şişeye doldurun el ayak yaralarına bir çok cilt bakım işlerinde kullanıyom faidesini görüyom . herkesede tavsiye ederim. internet sayesindede bütün bilgilere ulaşmak çok kolaylaştı. ben,on yılda bir bağkur cüzdanını bitiremedim . bitkilerden başka pek ilaç kullanmam . aşırı olduğu zaman bir ağrı kesici alırım.
      herkese tavsiye ederim . sağlıklı kalın , sağlığınıza bakın.herkese c ALLAH şifalar versin. AMİİNN.
      Son düzenleme gurses53; 08-09-2008, 00:22. Reason: harf hatasý

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X