Digiturk'te yeni bir kanal mymax ve kanal değişiklikleri!!!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • bisiklet
    Junior Member
    • 06-01-2005
    • 21

    Digiturk'te yeni bir kanal mymax ve kanal değişiklikleri!!!

    Digitürk’ün yeni kanallarından ilki, Doğuş Grubu’nun kanalı e2. Digitürk 50. kanaldan yayın yapan e2’de, Cheers, Married With Children ve Saturday Night Live gibi popüler televizyon klasiklerinin yanı sıra İspanya Ligi’nden karşılaşmalar da izlenebilecek. 24 saat kesintisiz test yayınına başlayan e2’de La Liga maçları hafta sonu canlı, hafta içlerindeyse banttan yayınlanacak.

    Digitürk’te dün yayına başlayan bir başka kanal ise Business Channel. Gündüzleri, yani para ve hisse senedi piyasalarının açık olduğu saatlerde ekonomi, finans ve haber ağırlıklı yayın yapacak olan Business Channel, akşam saatlerinde ise dizi, film ve konser türü programlara ağırlık verecek. Film ve dizilerin orijinal dilde ve alt yazılı olarak yayınlanacağı Business Channel, Digitürk üzerinden 51. kanalda izlenebilecek. Digitürk’ün üçüncü yeni kanalı ise Bursa’nın yerel televizyonu Olay TV. Olay TV, Digitürk’te 49. kanaldan yayınlanacak.

    Gelelim yerleri değişen kanallara. Bugüne kadar 14. kanalda izlenen SinemaTürk’ün yerinde Mymax yayınlanacak. 38. kanala kaydırılan TRT 1’in yerinde ise, bu pazartesi gününden itibaren Digitürk’ün yeni eğlence kanalı TürkMax yayın yapacak. 47. kanalda yer alan Bloomberg 121, 50. kanaldan yayın yapan CNN INT ise 124. kanalda çıkacak izleyicilerin karşısına.

    Yerleri değişen kanallar arasında World Fashion ve Fashion TV de var. Bugüne kadar 55 ve 56. kanaldan yayınlanan iki moda kanalı, 110 ve 111. kanallara kaydırıldı. BBC Prime yayınına 105. kanaldan devam ederken, 48. kanalda ekrana gelen BBC World bundan sonra 122. kanaldan yayın yapacak. 49. kanaldaki Euronews ise 123. kanalda yer alacak.

    Kanalların yeni sıra numaralarına alışmak elbette biraz zaman alacak. Ama zenginleşen Digitürk’ün yeni kanallarıyla yepyeni ufuklara yelken açmak da televizyon izleyicilerine farklı keyifler. bambaşka lezzetler tattıracak.





    Not:Alıntıdır.(http://www.hypertv.web.tr/?page=204&habernum=13427)



    herkese saygılar...
İşlem Yapılıyor
X