Lig Tv HD Yayina hazirlaniyor..

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HumaXci58
    Junior Member
    • 26-01-2006
    • 166

    Lig Tv HD Yayina hazirlaniyor..

    Digiturk'ten dijital müjde !..


    Futbol Endüstrisi, DIGITURK - LİG TV ana sponsorluğunda Euro Asia Football Expo’da buluştu !..

    DIGITURK Lig TV ana sponsorluğu ile düzenlenen Avrupa’nın en önemli futbol buluşması “Euro Asia Football Expo”’da futbol endüstrisini oluşturan tüm birimlerin temsilcileri bir araya geldi. 12 Ocak'da başlayan ve yarın sora erecek olan Euro Asia Football Expo’ya, ülkemizdeki belli başlı futbol kulüplerinin yanı sıra içlerinde Barcelona, Werder Bremen, Manchester City, Tottenham Hotspur, CSKA Moskova’nın da yer aldığı çeşitli Avrupa kulüpleri de katıldı.

    FUTBOL VE TELEVİZYON: GELİŞEN PAZARLAR
    Ülke ve dünya futbolunun temsilcilerini buluşturan ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde, bugün düzenlenen “Futbol ve Televizyon: Gelişen Pazarlar” konulu oturum Liverpool Universitesi’nden Dr. Rogan Taylor’un yönetiminde gerçekleşti. DIGITURK CEO’su Ertan Özerdem ile İngiltere Premium TV temsilcisi David Johnson ve Global Sponsors yöneticisi Michael Stirling’in katıldığı oturumda Avrupa’da ve Türkiye’de futbol ve medya ilişkisi karşılaştırmalı olarak tartışıldı.

    ÖZERDEM: "TELEVİZYON, EN KONFORLU MAÇ İZLEME ARACI"
    DIGITURK CEO’su Ertan Özerdem, Türkiye’de futbol endüstrisi ve medya ilişkisindeki gelişmeleri aktarırken, özellikle teknolojik gelişmelerin futbol yayıncılığı üzerindeki etkilerine değindi. Özerdem, Türkiye’de, gelişen teknolojiyle, izleme alışkanlıklarının zaman içinde farklılaşabileceğini, mobil cihazların kullanımının yaygınlaşacağını belirtirken stadlardaki heyecanın dışında TV’nin her dönem en konforlu maç izleme aracı olduğunu söyledi.

    AÐUSTOS 2007'DEN İTİBAREN ÇOK DAHA YÜKSEK KALİTELİ GÖRÜNTÜ
    Ertan Özerdem, DIGITURK olarak gelişen teknolojilere yönelik yatırımlar yaptıklarını, Ağustos 2007’den itibaren maç yayınlarını HD (yüksek çözünürlüklü) olarak gerçekleştireceklerini söyledi. HD teknolojisi sayesinde futbolseverler, maçları çok daha yüksek kaliteli ve net bir görüntüyle izleyebilecek.

    Özerdem, günümüzde futbolun bir spor dalı olma özelliği ile birlikte başlı başına bir endüstri haline geldiğini aktarırken, medya desteği ve pazarlama yetenekleri sayesinde futbol endüstrisinin daha da büyük gelişme kaydedeceğinin altını çizdi.




    kanyak : LIGTV.com.tr
  • kacalýlý
    Member
    • 31-08-2006
    • 525

    #2
    Konu: Lig Tv HD Yayina hazirlaniyor..

    sağol kardeş bilgi için

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X