DOÐAN FRANSIZ ORTAKLIÐI

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    DOÐAN FRANSIZ ORTAKLIÐI

    Aydın Doğan'ın, Fransız Television Francaise ile ortak kurduğu evden alışveriş şirketi Doğan Teleshopping, faaliyete başladı

    İSTANBUL 15.01.2007 TSI 16:35
    Doğan TV'nin Television Francaise ile ortak kurduğu Doğan Teleshopping, faaliyete başladı.
    Doğan Yayın Holding AŞ'den Borsaya gönderilen açıklamada, holdingin bağlı ortaklığı Doğan TV Holding AŞ'nin Fransız Television Francaise 1 (TF1) ile birlikte, televizyon vasıtasıyla evden alışveriş (home shopping) alanında faaliyet göstermek üzere kuruluş çalışmalarını yürüttükleri Doğan Teleshopping Pazarlama ve Ticaret AŞ'nin (Doğan Teleshopping), 12 Ocak 2007 tarihinde tescil edilerek faaliyetlerine başladığı bildirildi.
    Açıklamaya göre, 50 bin YTL sermaye ile kurulan Doğan Teleshopping'in sermayesinin yüzde 50'si Doğan TV'ye, yüzde 50'si ise TF1'in bağlı ortaklığı konumundaki Teleshopping AŞ'ye ait bulunuyor.
    Doğan Teleshopping'in temel faaliyet konuları arasında, evden alışveriş alanında içerik üretmek, doğrudan pazarlama yapmak, uzaktan sipariş hizmetleri sunmak, elektronik ticaret gerçekleştirmek ve bu konuda lojistik ihtiyaçları karşılamak yer alıyor. Doğan Teleshopping, gelecekte münhasıran bu konuda yayın yapmak üzere kurulacak televizyon kanalları ve benzeri servisler vasıtasıyla bölge ülkelerinde de faaliyet gösterebilecek.

    kaynak.www.netgazete.com
İşlem Yapılıyor
X