Futbol Dünyasından Son Haberler

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

    U-17'de Nijerya şampiyon


    Dünya 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonası finalinde İspanya'yı penaltılarla 3-0 yenen Nijerya, kupanın sahibi oldu.

    Güney Kore'de düzenlenen Dünya 17 Yaş altı Futbol Şampiyonası'nı Afrika temsilcisi Nijerya kazandı.
    Seul Dünya Kupası Stadı'nda oynanan finalde, turnuvanın favorilerinden Avrupa şampiyonu İspanya'yı penaltı atışlarıyla 3-0 deviren Nijerya, 3. kez dünya şampiyonluğuna ulaştı.
    İspanyollar, Illarra ile ilk penaltıyı dışarı atarken, 2. ve 3. atışları Nijerya kalecisi Oladele kurtardı. Nijerya'da ise Edile, Joshua ve Oseni beyaz noktadan kullandıkları 3 atışı da gole çevirdi.
    İspanya, cezalı Bojan Krkic ve sakat Jordi'den yoksun çıktığı final maçını kaybederek tarihinde 3 kez finalist olduğu turnuvada yine şampiyonluk kazanamadı.
    Gana'yı Tony Kroos ve Alexander Esswein'in golleriyle 2-1 mağlup eden Almanya ise dünya üçüncüsü oldu.
    Şampiyonayı 5 gol – 4 asistle tamamlayan Almanların kaptanı Tony Kroos, turnuvanın 'en iyi oyuncusu' ve 'gümüş ayakkabı' ödülünü kazandı.
    Nijeryalı forvet Marcauley Chrisantus ise 7 golle turnuvanın 'altın ayakkabı' ve en iyi ikinci oyuncuya verilen 'gümüş top' ödülünün sahibi oldu

    Yorum

    • mazlum22
      Senior Member
      • 03-03-2006
      • 7143

      Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

      Scolari özür diledi


      Portekiz Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari, Sırbistan ile 1-1 berabere kaldıkları maçın son dakikasında yaşanan kargaşada Sırp oyuncu Ivica Dragutinoviç'e yumruk attığı için özür dilediğini açıkladı.



      Portekiz Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari, Sırbistan maçı sonrası futbolcular arasında yaşanan kavgaya dahil olduğu için özür diledi.

      Oyuncusu Quaresma'yı korumak için Ivica Dragutinoviç'in önüne geçtiğini belirten Scolari, "Dragutinoviç çok net şekilde ailemi hedef alan küfürler etti. Ancak bu benim yaptığım çirkin davranış için mazaret olamaz. Tüm Portekiz halkından, futbolcularımdan, Portekiz Federasyonu’ndan ve UEFA'dan özür diliyorum. Verilecek her cezaya da razıyım" dedi.


      EURO 2008 elemeleri A Grubu’nda Portekiz'in Sırbistan'ı ağırladığı karşılaşma 88. dakikada Ivanoviç'in attığı golle 1-1 tamamlanmış, Portekizli futbolcuların maçın hakemine yaptıkları ofsayt itirazı sahadaki atmosferin gerilmesine yol açmıştı.

      Sırp futbolcu Dragutinoniç'in duraklama dakikalarında gördüğü kırmızı kart gerginliğin maç sonuna taşınmasına neden olmuştu.

      Karşılaşma sonunda çıkan kargaşada Sırp defans oyuncusu Dragutinoviç ile karşı karşıya gelen Scolari, üzerine yürüyen futbolcuya yumruklarıyla karşılık vermişti.

      Maçtan sonra UEFA da Brezilyalı teknik adamın davranışıyla ilgili soruşturma başlattı

      Yorum

      • mazlum22
        Senior Member
        • 03-03-2006
        • 7143

        Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

        Macarlar hakemi şikayet etti


        Macaristan, Türkiye'ye 3-0 yenildikleri Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçını yöneten İskoç hakem Stuard Dougal'ı, UEFA Başkanı Michel Platini'ye şikayet etti.


        Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı İstvan Teleki, Türkiye-Macaristan maçının orta hakemi İskoç Stuard Dougal'ı UEFA Başkanı Michel Platini'ye şikayet ettiklerini bildirdi.

        Teleki, federasyonun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, çarşamba gecesi İstanbul Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanan Türkiye-Macaristan maçının orta hakemi İskoç Stuard Dougal'ın maçın 63.
        dakikasında çok büyük bir hata yaparak takım kaptanları Zoltan Gera'yı ikinci sarı karttan attığını savundu.

        Teleki açıklamasında, A Milli Takım'ın kalecisi Hakan'ın Zoltan Gera'yı düşürdüğü, pozisyonun lehlerine penaltı ve Hakan'ın atılması gerektiğini ileri sürdü.

        İstvan Teleki, kendilerine yapılan ve maçın kaderini etkileyen bu yanlışın nasıl meydana geldiğini öğrenebilmek için UEFA Başkanı Michel Platini'ye bir şikayet mektubu gönderdiğini duyurdu.

        Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı, Platini'den 63. dakikada yaşanan pozisyonu defalarca izleyerek, maçın orta hakeminin neden ve ne gerekçeyle yanlış karar verdiğinin hesabının sorulmasını istedi.

        Şikayet mektubu yazmasına sebep olarak ise, takımlarına yapılan bu haksızlığa kayıtsız kalmalarının söz konusu olamayacağını gösteren Teleki, en azından bundan böyle başka maçlarda hakemlerin daha dikkatli karar vermelerini sağlamak olduğunu da kaydetti

        Yorum

        • mazlum22
          Senior Member
          • 03-03-2006
          • 7143

          Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

          Nihat zaman istedi


          Milli oyuncu Nihat Kahveci, 6 ay sakatlığının ardından Villarreal'de forma giyebilmesi için daha çok maça ihtiyacı olduğunu söyledi.



          A Milli Futbol Takımı'nın ve İspanya La Liga ekibi Villarreal'in forvet oyuncusu Nihat Kahveci, 6 ay süren sakatlığının ardından forma girmenin zor olduğunu söyledi.

          Nihat, ''Forma girmem zor oluyor. Üst düzeye çıkıp, kendime tam güvenimin geri gelmesi için daha çok maça ihtiyacım var'' dedi.

          La Liga'da ilk iki haftada sadece Valencia maçında 15 dakika sahada kalanve Milli Takım maçlarında oynayan Nihat, Villarreal'e geri döndükten sonra, ''Fırsatımı bekliyorum ve sıra bana geldiğinde bunu iyi değerlendirmek için antrenmanlarıma ve çalışmalarıma sıkı bir şekilde devam ediyorum. Benim için öncelik takımın kazanması ve üst sıralarda olması. Benim oynayıp oynamamam bundan sonra geliyor. Oynamadığım için yakınacak değilim'' değerlendirmesinde bulundu.

          Villarreal, La Liga'nın 3. haftasında pazar günü deplasmanda Mallorca ile karşılaşacak

          Yorum

          • mazlum22
            Senior Member
            • 03-03-2006
            • 7143

            Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

            Houllier yeniden milli takımda


            1989-98 yılları arasında Fransa Milli Takımı'nda görev yapan Gerard Houllier, yeniden milli takım direktörlüğüne getirildi.


            Fransa Milli Futbol Takımı Direktörlüğüne Gerard Houllier getirildi.

            Fransa Futbol Federasyonu'dan yapılan açıklamada, ''Gerard Houllier'in direktörlük için adaylığı spor bakanlığı tarafından kabul gördü. Bu standart bir prosedürdü, halledildi. Yeni direktör Houllier'dir'' dediler.

            Houllier, halen görevdem olan teknik direktör Raymond Domenech ile birlikte görev yapacak.

            60 yaşındaki tecrübeli teknik adam, geçen sezonun sonunda Olimpique Lyon'a üst üste 6. şampiyonluğunu yaşatmasının ardından görevini bırakmıştı.

            1992-93 yıllarında milli takımda teknik direktörlük yapan Houllier, Fransa Milli Takımı'nı 1989-1998 yılları arasında da direktör olarak çalıştırmıştı

            Yorum

            • mazlum22
              Senior Member
              • 03-03-2006
              • 7143

              Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

              Inter'de 6 eksik


              Fenerbahçe'nin çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da karşılaşacağı Inter'de, 6 oyuncu cezası ve sakatlığı nedeniyle sarı-lacivertli takıma karşı forma giyemeyecek.
              Inter'in bu sezon transfer ettiği Romen Chivu, milli maçta sakatlandı.


              Geçen sezonun İtalya şampiyonu Inter, gelecek hafta başlayacak Şampiyonlar Ligi maçları öncesi sıkıntılı.

              Geniş bir kadroya sahip olan teknik direktör Roberto Mancini, buna karşın sakatlıklar ve cezalar nedeniyle Fenerbahçe karşısında 6 futbolcusundan yararlanamayacak.

              Geçen sezon Valencia ile oynanan ikinci tur maçında futbolcular arasında çıkan kavga sonrası ceza alan Ivan cordoba, Nicolas Burdisso ve Maicon'la birlikte sakatlıkları bulunan Maxwell, Materazzi ve yeni transfer Christian Chivu'nun da çarşamba günü forma giyemeyeceği belirtildi. Sakatlığı devam eden Arjantinli Walter Samuel'in durumu ise maç günü belli olacak.

              Şampiyonlar Ligi grubu hakkında konuşan Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Şampiyonlar Ligi’nde kolay rakip olacağına inanmıyorum. Grupta işimiz oldukça zor. Rakiplerimizin hepsi belirli bir geçmişe sahip köklü takımlar" dedi.

              İtalya'nın bu ayın başında Macaristan ile oynadığı özel maçta sakatlanan Materazzi ise, Inter kadrosunun tamamının kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu dolayısıyla sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi

              Yorum

              • mazlum22
                Senior Member
                • 03-03-2006
                • 7143

                Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

                Almanya ırkçılığa karşı birleşti


                Eski Doğu Almanya'da yer alan 3 futbol kulübü, ırkçılıkla mücadele için birleştiklerini açıkladı.




                Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından Carl Zeiss Jena ile üçüncü lig ekiplerinden Dinamo Dresden ve Magdeburg, statlarına aşırı sağ partiler de dahil uçta yer alan hiçbir gruba ait sembolü sokmayacaklarını belirttiler.

                Dinamo Dresden üst yöneticisi Bernd Maas yaptığı açıklamada, ''Biz anti semitizme, şiddete ve ırkçılığa karşı kulübümüzde ve stadımızda toleranslı davranmayacağız'' dedi.

                Özellikle eski Doğu Almanya'da oynanan futbol maçlarına, Nazi taraftarları ve holiganların ırkçı sloganları damga vuruyor

                Yorum

                • eerol
                  Banned
                  • 06-11-2004
                  • 8682

                  Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

                  Yeni sistemde Fener'i kurtaramadı16 Eylül 2007 00:30


                  İnter maçının son provasını bugün evinde Rize karşısında yapan F.Bahçe, uzun bir aradan sonra 3-5-2'li sisteme geçti... Sarı-Lacivertli ekip yine istediğini alamadı...
                  FENERBAHÇE: 1-1 :Ç. RİZESPOR

                  Fenerbahçe ligde puan saçmaya Rizespor karşısında da devam etti. Eleştirilen tek forvetli sistemden bu karşılaşmada 3-5-2'lik çift forvetli sisteme geçen Sarı-Lacivertli ekip Rize karşısında istediği futbolu ortaya koyamadı.

                  Kadıköy'de 1-0 yenik duruma düşen Sarı-Lacivertli ekip Kezman ile beraberliği yakaladı. Maçın 2. yarısında golü bulamayan Fenerbahçe sahasında 2 puan kaybetti. Maçın bitiş düdüğüyle birlekte tribünlerden 'Zico istifa' sesleri yükseldi,

                  Stat:
                  FB Şükrü Saracoğlu
                  Hakemler: Bünyamin Gezer, Nihat Mızrak, Alper Ulusoy

                  Fenerbahçe: Volkan Demirel xx, Önder xx, Lugano xx, Edu xx, Ali x (Dk. 73 Kazım xx), Selçuk x (Dk. 73 Gürhan x), Aurelio xx, Roberto Carlos xx, Alex xx, Deivid xx (Dk. 83 Semih ?), Kezman xx

                  Çaykur Rizespor: Gonzalez xx, Suat xx, Serhat xx, Kürşat xx, Ergün xx, Emrah xx, Emre xx (Dk. 90 Victoria ?), Fahri xx, Rodriguez xx (Dk. 84 Can Cumhur ?), Dos Santos xx (Dk. 69 Gökhan x), Zafer xx

                  Goller: Dk. 14 Rodriguez (Çaykur Rizespor), Dk. 37 Kezman (Fenerbahçe)

                  Sarı Kartlar: Dk. 32 Fahri, Dk. 43 Emre, Dk. 78 Kürşat, Dk. 89 Gonzalez (Çaykur Rizespor), Dk. 40 Kezman (Fenerbahçe)

                  MAÇTAN DAKİKALAR
                  2. dakikada Edu'nun uzun pasında ceza yayı üzerinde topu kontrol eden
                  Kezman'ın vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

                  6. dakikada ceza alanı dışından sol çaprazdan serbest vuruş kullanan Roberto Carlos'un sert vuruşunda, ceza alanı içinde Lugano ve Aurelio topa dokunamayınca, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

                  13. dakikada ceza alanı dışından Fahri'nin sert şutunda, top kaleci Volkan
                  Demirel'de kaldı.

                  14. dakikada Zafer'in pasıyla sol kanatta hareketlenen Emrah'ın ortasında,
                  ceza alanında uygun durumda topla buluşan Rodriguez, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

                  17. dakikada ceza alanı içinde Deivid'in vuruşunda, savunmaya çarpan top sol çaprazda Roberto Carlos'un önünde kaldı. Brezilyalı futbolcunun sert şutunda, kaleci Gonzalez'in müdahalesiyle top kornere çıktı.

                  26. dakikada Deivid'in pasında ceza alanı sağ çaprazda topla buluşan Alex'in vuruşunda, top üstten auta gitti.

                  32. dakikada Aurelio'nun ceza alanı dışından sert şutunda, savunmaya çarpan top az farkla kornere çıktı.

                  30. dakika. Rizespor'da Fahri sarı kart gören isim oldu.

                  32. dakika. Fenerbahçe beraberlik golü için bastırıyor. Aurelio ceza sahasının dışındansert vurdu. Savunmaya çarpan top direği sıyırıp kornere çıktı.

                  33. dakika. Fenerbahçe bu kez gole Kezman ile yaklaştı. Sol kanattan köşe atışını Alex kullandı. Kale sahasında Aurelio kafayı vuramadı. Arka direkte bomboş pozisyonda Kezman topla buluştu. Sırp golcü meşin yuvarlağı kontrol edip şutunu attı. Vuruş kötü olunca topta kalenin yanından auta çıktı. Fenerbahçe adına net bir gol fırsatı daha kaçtı.

                  37. dakika. Fenerbahçe Kezman ile beraberlik golünü buldu. Sağdan gelişen atakta Deivid ceza sahasının çarprazından arka direğe güzel bir orta kesti.

                  Savunmanın arasından iyi yükselen Kezman kafayı yere doğru vurdu. Kaleci Gonzales'in müdahale edemediği meşin yuvarlak Rizespor ağlarıyla buluştu.

                  Fenerbahçe, Kezman'ın şık kafa golüyle Rizespor önünde 1-1'lik eşitliği yakaladı.

                  40. dakika. Fenerbahçe atağında Kezman ikili mücadelede Rizespor savunmasında Kürşat'a dirsek atınca hakemden sarı kartı gören isim oldu.

                  43. dakika. Rize'de Roberto Carlos'u indiren Emre Toraman sarı kartı gördü.

                  44. dakika. Fenerbahçe 2. gole Kezman ile çok yaklaştı. Organize gelişen atakta kale sahası önünde topu kontrol eden Alex, arkadan bomboş pozisyonda gelen Kezman'a topuk pasıyla topu bıraktı. Sırp golcü yakın mesafeden sert vurdu. Ağlara giden topu kaleci Gonzales soluna harika bir refleks ile uzanarak çıkarttı. Fener adına mutlak bir gol şansı kaçtı

                  45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika işaret etti.

                  Uzatma dakikalarında başka gol olmadı. İlk 45 dakika atılan karşılıklık gollerle 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

                  MAÇIN İKİNCİ YARISI

                  Zorlu maçın 2. yarısı başladı.

                  48. dakika. Fenerbahçe gol için baskı kurmaya çalışıyor. Rizespor ayağa iyi paslar yaparak rakibinin oyuna ağırlığını koymasına izin vermiyor.

                  50. dakika. Sol kanattan Roberto Carlos rakip yarı sahaya geçti. Brezilyalı yıldız ceza sahası dışındaki Alex yerden pasını çıkarttı. Bu futbolcunun şutu kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

                  52. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Alex ile köşe atışı kullandı. Bu futbolcunun ceza yayı dışındaki Carlos'a kestiği topa Sambacı sert vurdu. Rizespor savunmasından seken meşin yuvarlak bir anda boşta kaldı. Topa yakın hiçbir Fenerbahçeli isim olmayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

                  54. dakika. Rizespor atağı sağ kanattan etkili gelişti. Ön direkteki Zafer Biryol'a kesilen topa son anda ayak koyan Önder Turacı tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

                  56. dakika. Fenerbahçe 2. gole Roberto Carlos ile yaklaştı. Ceza sahası önünde Alex'ten seken top Carlos'un önünde kaldı. Brezilyalı isim uzaktan sert vurdu. Ağlara giden topu kaleci Gonzales iyi uzanarak çıkartmayı başardı.

                  59. dakika. Fenerbahçe'nin gol için atakları var. Rizespor hızlı ataklarla rakip kalede gol arıyor. Karşılaşmada 1-1 eşitlik devam ediyor.

                  62. dakika. Fenerbahçe üst üste sağ kanattan köşe atışları kullandı. Bu ataklardan sonuç çıkmadı. Sarı-Lacivertli ekip dakikalar tükendikçe baskısını artırıyor. Rizespor bu bölümlerde daha çok yarı sahasında kalmayı ve savunma yapmayı tercih ediyor. Oyunda kontrol Fenerbahçe'de.

                  63. dakika. Rizespor sol kanattan hızlı bir atak geliştirdi. Ceza sahasının dışında Fahri kaleyi düşündü. Şut etkisiz olunca top kaleci Volkan'ın ellerinde kaldı.

                  64. dakika. Fenerbahçe 2. gole bir kez daha çok yaklaştı. Sol kanattan etkili gelişen atakta Deivid şık çalımlar sonrası Aurelio'yu ara pasıyla pozisyona soktu. Ceza sahasına girdiği anda kaleciile karşı karşıya kalan Aureilo topu Gonzales'ten kurtaramadı. Bu akşam net toplar çıkartan Rize'nin file bekçisi bu anda da gole izin vermedi.

                  67. dakika. Rizespor bu bölümde Fenerbahçe kalesinde sağlı sollu ataklarla gol aradı. Fener savunması bu anda hata yapmadı. Karşılaşmada 1-1'lik eşitlik devam ediyor.

                  69. dakika. Rizespor'da Anderson yerini Gökhan Kök'e bıraktı.

                  72. dakika. Fenerbahçe, Rize karşısında eşitliği bozma çabasında. Sarı-Lacivertli ekibin atakları bu anlarda etkili değil. Rize savunmasında çok dikkatli.

                  73. dakika. Fenerbahçe'de 2 oyuncu değişikliği birden yapıldı. Ali Bilgin ve Selçuk oyundan çıktı. Gürhan Gürsoy ve Colin Kazım sahaya dahil olan futbolcular oldu.

                  74. dakika. Fenerbahçe'de Volkan'ın büyük hatası az daha pahalıya mal oluyordu. Kaleci Volkan'ın kısa düşen vuruşu Emrah'ın önünde kaldı. Kalenin boş olduğu pozisyonda Rizeli futbolcunun önünü Lugano kapattı. Topu sağına çeken Emrah şutunu atmaya hazırlanırken araya son anda Önder girip topa dokundu. Rize önemli bir ataktan sonuç alamadı.

                  75. dakika. Fenerbahçe kalesinde yaşadığı tehlikenin hemen ardından Colin Kazım ile gole çok yaklaştı. Orta alandan atılan uzun pasta savunmanın arkasında kaleciyle karşı karşıya kalan Kazım'dan önce ceza alanının dışına dek çıkan kaleci Gonzalez topu kafayla uzaklaştırmak istedi, ancak top ceza alanının içine düştü. Ceza alanında sağ çaprazda topu kontrol eden Kazım'ın vuruşunda, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

                  76. dakika. Kıran kırana geçen maçta dakikalar bir bir tükeniyor. Fener gol için Rize kalesine yükleniyor. Bu dakikada Rize ceza sahası dışından Deivid pozisyonu bulduğu anda yerden sert vurdu. Top direğin yanından auta çıktı.

                  77. dakika. ColinKazım'ın sağdan ortasında ceza alanında Mateja Kezman dokunamayınca, Fener önemli bir gol pozisyonunu daha değerlendiremedi

                  78. dakika. Rizespor'da Kezman'a sert giren Kürşat hakemden sarı kartı gören isim oldu.

                  80. dakika. Maçta son 10 dakikaya 1-1'lik eşitlikle girildi. Fenerbahçe'nin gol için atakları sürüyor.

                  81. dakika. Fenerbahçe sol kanadı Roberto Carlos ile etkili kullandı. Alex, soldan bindiren Carlos'u topla buluşturdu. Sambacı sıfırdan kale sahasında hareketlenen Kezman'a ortasını yaptı. Kaleci Gonzales, Sırp golcünün önünde kapanarak topa sahip olmayı bildi. Bir Fenerbahçe atağı daha Gonzales'in ellerinde eridi.

                  83. dakika. Fenerbahçe'de Deivid yerini Semih Şentürk'e bıraktı.

                  84. dakika. Rize'de Leandro yerini Cumhur'a bıraktı.

                  86. dakika. Karşılaşmada artık son dakikalara girildi. 1-1'lik beraberlik sürüyor.

                  87. dakika. Rizespor atağı sağ kanattan Emrah ile tehlikeli gelişti. Bu futbolcunun ceza sahasındaki Zafer Biryol'e kestiği topu golcü ismin önünde son anda uzanan Volkan kontrol etti. Rize Fenerbahçe kalesinde gole yaklaşan taraf oldu.

                  89. dakika. Rizespor'da topu oyuna geç sokan kaleci Gonzales hakemden sarı kart gördü.

                  90. dakika. Kadıköy'de maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika gösterdi.

                  90+1. dakika. Fenerbahçe uzatma anlarının ilk dakikasında gole çok yaklaştı. Sol kanattan Roberto Carlos ceza sahasına yerden ortasını yaptı. Semih'in önünde Kürşat son anda araya girerek topa ayak koydu. Alex'in önünden geçen meşin yuvarlak direğin dibinden kornere çıktı.

                  90+3. dakika. Rize'de Emre Toraman'ın yerine Victoria oyuna girdi.

                  Maçın uzatma anlarında gol olmadı. Fenerbahçe Rizespor maçı 1-1 sona erdi. Fenerbahçe Lig'de puan saçmaya bu karşılaşmada devam etti.

                  Yorum

                  • eerol
                    Banned
                    • 06-11-2004
                    • 8682

                    Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

                    Beşiktaş, Ankara'da duvara çarptı16 Eylül 2007 00:40


                    Beşiktaş Başkent'te Ankara'ya konuk oldu. Vasatı aşmayan karşılaşma orta sahada kör döğüşü şeklinde geçti... Son dakika da hakem tartışılacak bir karar verdi...
                    ANKARA: 0-0 :BEŞİKTAŞ

                    Beşiktaş ve Ankaraspor'un karşılaşmasında gol sesi çıkmadı. 90 dakika boyunca orta saha mücadelesi şeklinde geçen ve gol pozisyonu olarak kısır geçen maçta tribündeki taraftarlar adeta uyudu. Maçın uzatma anlarında Siyah-Beyazlı ekip golü hatırladı.

                    Bütün maç boyuncu uyuyan Beşiktaş son anlarda üst üste gol atakları geliştirdi. Soldan Tello'nun kale sahasına ortasını Nobre vuramadı. Kaleci Senecky topu ellerinden kaçırdı. Seken meşin yuvarlak Ankaraspor ağlarına gitti.

                    Temposuz, pozisyonsuz ve tartışmalardan uzak geçen karşılaşmada hakem Vedat Yüksel bu pozisyonda belkide haftaya damgasını vuracak bir karar imza atarak ağlara giden top için gol kararı vermedi.

                    Hakem Yüksel, yan hakemin uyarısı ile Nobre'nin topa eliyle müdahele ettiği gerekçesiyle golü iptal etti.

                    Sonuçta maç başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

                    Stat: Yenikent ASAŞ
                    Hakemler: Vedat Yüksel, Adil Sinem, Serkan Akarca

                    Ankaraspor: Senecky, Murat Akyüz, Emre Aşık, Batak, Orhan, Murat Tosun, Hamilton, Adem, Hürriyet, Necati, Tita

                    Beşiktaş: Hakan, Serdar Kurtuluş, Diatta, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Koray, Tello, Higuain, Bobo

                    Sarı Kartlar: Dk. 20 Batak, Dk. 37 Emre Aşık (Ankaraspor)

                    MAÇTAN DAKİKALAR

                    Zorlu maç Ankarasporlu futbolcuların vuruşu ile başladı... Her iki ekibe de başarılar...

                    2. dakika. Mücadelede ilk dakikalar. Ekiplerin orta sahada üstünlük sağlama çabası var.

                    4. dakika. Ankara kalesi bu anda tehlikeli bir pozisyon yaşadı. Geri pasını kontrol edemeyen kaleci Senecky, Higuain'in baskısı altındayken son anda topu uzaklaştırabildi.

                    5. dakika. Maçta ilk etkili atak Beşiktaş'tan geldi. Sol kanattan Tello kazanılan serbest atışı kullandı. Kale sahasına gelen topu kaleci Senecky yumruklamak istedi. Kısa düşen topa Ceza sahası içinde İbrahim Toraman sahip oldu. Bu futbolcunun sert şutu kalenin az farkla yanından auta çıktı.

                    9. dakika. Karşılaşma karşılıklı ataklarla devam ediyor. Henüz iki ekipte birbirine karşı üstünlük kurabilmiş değil. 0-0 beraberlik devam ediyor.

                    10. dakika. Ankara atağı sol kanattan etkili gelişti. Necati topu kontrol edip şık bir hareketle yüzünü kaleye döndü. Bu futbolcunun savunmanın arkasına derin pasına Murat hareketledi. Ankaralı oyuncunun sıfırdan yapmak istediği ortaya son anda Diatta ayak koyarak kornere çeldi. Köşe atışını Tita'nın kullandı. Kale sahasına gelen topu kaleci Hakan Arıkan iyi bir zamanlama ile çıkarak kontrol etmeyi başardı.

                    13. dakika. Beşiktaş bu dakikada Bobo ile Ankara kalesinde tehlikeli bir atak geliştirdi. Sol kanattan Tello'nun derin pasında Bobo savunmanın arkasında topla buluştu. Açısı daralan Bobo, uygun durumda kötü vurdu. Meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

                    18. dakika. Maçta tempo düşük. 0-0 eşitlik devam ediyor. Oyunda iki ekipte birbirine üstünlük sağlayabilmiş değil.

                    20. dakika. Ankaraspor'dan Batak, Bobo'ya yaptığı sert faul sonrası sarı kart gördü.

                    25. dakika. Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde devam ediyor. İki ekibinde geliştirdiği ataklar ceza sahası içinde etkili olamıyor.

                    29. dakika. Beşiktaş bu anda Higuain ile Ankara kalesinde etkili oldu. Sağ kanattan gelişen atakta Serdar Kurtuluş, rakip ceza sahasına sokulan Arjantinli golcüyü topla buluşturdu. Higuain, topu kontrol edip şutunu attı. Şut kötü oluncu meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

                    33. dakika. Maçta 3'te 1'lik bölüm 0-0 eşitlikle geçildi. Beşiktaş, Ankara karşısında sahaya istediği futbolu koyabilmiş değil.

                    35. dakika. Beşiktaş, hızlı gelişen atakta Higuain ile Ankara kalesinde gole yaklaştı. Orta sahadan Cisse, Ankara savunmasının arkasına derin bir pas attı. Higuain, sağ kanatta hareketlenen isim oldu. Ankara savunmasının dengesiz yakalandığı anda ceza sahasının çarprazından Arjantinli isim sert vurdu. Top kalenin farklı şekilde üzerinden auta çıktı.

                    Bu pozisyonda kale sahasında Bobo'da pas bekliyordu.

                    37. dakika. Ankaraspor'da Tello'ya sert giren Emre Aşık, hakemden kart gören 2. oyuncu oldu.

                    41. dakika. İlk yarı için son dakikalara girildi. Karşılaşmada gol yok.

                    45. dakika. Maçın ilk yarısı için normal süre sona erdi. Karşılıklı ataklarda gol çıkmadı. 0-0 eşitlik bozulmuş değil.

                    45+1. Ankara atağında sol kanatta Tita yerde kaldı. Ceza sahasının çarprazında kazanılan serbest atışı Tita kullandı. Bu futbolcunun yerden sert şutu savunmadan geri döndü.

                    Ankaraspor atağı devam etti. Sağ kanada oynanan topu Murat tosun, kale sahasına ortaladı. Necati savunmasının arasında yükselip kafayı vurdu. Yerden seken top ters kale direğinin yanından auta çıktı.

                    Bu ataktan sonra hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı. İlk 45 dakika. 0-0 eşitlikle sona erdi.

                    MAÇIN İKİNCİ YARISI

                    46. dakika. Ankaraspor 2. yarıya Bilal ile başladı. Murat Tosun kenara alınan isim oldu.

                    48. dakika. İkinci yarıda ilk yarıdaki gibi vasat başladı. 0-0 eşitlik devam ediyor. Oyun orta sahada kilitlenip kalmış durumda. Karşılıklı gelişen ataklarda kale sahasında ciddi gollük pozisyonlar yaşanmıyor.

                    50. dakika. Beşiktaş atağı sağ kanattan gelişti. Serdar Özkan, sıfırdan kale sahasına ortasını yaptı. Ön direkte sert gelen topu Batak karşıladı.

                    52. dakika. Ankaraspor sol kanattan Beşiktaş kalesine indi. Bilal'ın pasıyla hareketlenen Necati'yi İbrahim Üzülmez karşıladı. Necati, topu arka direğe kesti. Meşin yuvarlağı Tita'nın önünden kafayı vurun İbrahim Toraman uzaklaştırdı.

                    53. dakika. Ankaraspor atağında sol kanattan bindiren Orhan Ak, ceza sahasının çarprazından yerden sert vurdu. Meşin yuvarlak ters taraftandt direğin yanından auta çıktı.

                    54. dakika. Ankaraspor üst üste ataklarla Beşiktaş kalesine yükleniyor. Batak, kaleye uzak mesafeden sert vurdu. Top Hakan Arıkan'ın bakışları arasında kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

                    56. dakika. Beşiktaş atağında Higuain şık çalımlarla Ankaraspor ceza sahasına girdi. Arjantinli golcünün sert şutunda kaleye giden topa son anda Emre Aşık yatarak ayak koydu. Meşin yuvarlak kornere çıktı.

                    Beşiktaş, maçtaki ilk köşe vuruşunu bu atakta kazandı.

                    59. dakika. Beşiktaş'ta Cisse yaptığı sert faulden sonra sarı kartı gören isim oldu.

                    60. dakika. Maçta 3'te 2'lik bölüm geride kaldı. Beşiktaş atağı bu anda sol kanattan etkili gelişti. Tello sıfırdan kale sahasına ortasını yaptı. Savunmanın arasından iyi yükselen Koray topa istediği şekilde kafayı vuramadı. Meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

                    62. dakika. Maçta tempo bu bölümlerde biraz olsun yükselmiş durumda. Karşılıklı ataklarda ciddi bir gol tehlikesi yaşanmadı. 0-0 eşitlik devam ediyor.

                    64. dakika. Ankaraspor'da 2. değişiklik. Murat Akyüz yerini Tayfun Türkmen'e bıraktı.

                    69. dakika. Ankaraspor atağı sol kanattan gelişti. Korner direği dibinde sıkışan topu Bilal, ceza sahasına ortalamayı başardı. Beşiktaş savunmasının ilk pozisyonda uzaklaştırdığı top 18 yayı üzerindeki Hamilton'un ayaklarında kaldı. Bomboş pozisyonda kaleyi karşısında alan Ankarasporlu futbolcu çok kötü vurdu. Top kalenin farklı şekilde yanından auta çıktı.

                    71. dakika. Karşılaşmada son bölümlere 0-0 eşitlikle girildi. Pozisyon olarak kısır geçen maçta iki ekip adına ciddi gol pozisyonu da yaşanmadı.

                    72. dakika. Ankaraspor maçın başından beri ilk kez gole bu kadar yaklaştı. Sağdan gelişen atakta ceza sahası önünde topla buluşan Tita, şık bir pasla Necati'yi savunmanın arkasına kaçırdı. Necati, kaleci Hakan Arıkan ile karşı karşıya kaldı. Golcü futbolcu gol vuruşunu yapmak yerine kaleciyi çalımlamak isteyinci Hakan Arıkan kritik bir müdahale ile topu rakibinin ayaklarından almayı başardı. Ankara adına şansız bir an geride kaldı.

                    74. dakika. Beşiktaş'ta 2 oyuncu değişikliği birden yapıldı. Higuain'in yerine Nobre, Koray'ın yerine de Mehmet Yozgatlı oyuna dahil oldu.

                    76. dakika. Maçta bu bölümlerde tempo yükseldi. İki ekibinde gole yakın atakları var. Beşiktaş sol kanattan Ankaraspor kalesine indi. Ceza sahasının dışında topu önünde bulan Tello çok sert vurdu. Kaleci Senecky, üzerine gelen topu kapanarak kontrol etmeyi başardı.

                    78. dakika. Ankaraspor, Beşiktaş yarı sahasının ortasında Tita'ya Nobre'nin yaptığı faul sonrası serbest atış kazandı. Tita'nın ceza sahasına gönderdiği topa Batak kafayı vurdu. Meşin yuvarlak kalenin az farkla üstünden auta çıktı.

                    80. dakika. Beşiktaş'ta Ricardinho oyuna girdi. Kenara alınan isim Serdar Özkan oldu.

                    80. dakika. Ankaraspor gole yine çok yaklaştı. Sol kanattan Tita'nın kullandığı serbest vuruşta top kale sahasına indi. Beşiktaş savunmasında Serdar Kurtuluş'a çarpan meşin yuvarlak kaleye yöneldi. Hakan Arıkan'ın uzanamadığı top direğin dibine çarparak kornere çıktı.

                    83. dakika. Maçta artık son dakikalara girildi. 0-0 eşitlik devam ediyor.

                    85. dakika. Beşiktaş atağında Bobo, Ankaraspor ceza sahası önünde topla buluştu. Sağ kanattan Mehmet Yozgatlı bomboş pozisyonda pas bekliyordu. Başkent ekibinde savunma zamanında bir müdahele ile topa müdahale etti. Seken meşin yuvarlak kaleci Senecky'de kaldı.

                    86. dakika. Ankaraspor'da Mehmet Yılmaz, Tita'nın yerine oyuna dahil oldu.

                    87. dakika. Beşiktaş sol kanattan İbrahim Üzülmez ile Ankaraspor kalesine indi. Bu futbolcunun ceza sahasına ortasına kaleci Senecky çıkarak sahip oldu. Bobo'nun ayağı Senecky'in başına çarptı. Ankara'nın file bekçisi bu pozisyonda bir anda hareketsiz kaldı. Daha sonra yapılan müdahele ile Senecky maça devam etti.

                    90. dakika. Karşılaşmada normal süre sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika işaret etti.

                    Beşiktaş atağında bu dakikada Serdar Kurtuluş ceza sahasının dışından sert vurdu. Savunmadan seken meşin yuvarlak kaleci Senecky'in ellerinde kaldı.

                    90+2. dakika. Beşiktaş son bölümlerde Ankara kalesinde gol arıyor. Sol kanattan İbrahim Üzülmez bindirme yaptı. Üzülmez'in ceza sahasına gönderdiği topu Ankara savunması kornere çeldi.

                    90+3. dakika. Beşiktaş maçtaki en ciddi gol tehlikesini bu anda yakaladı. Sol kanattan Tello köşe atışı kullandı. Arka direkte Diatta kafayı vurdu. Kaleci Senecky ağlara giden topu son anda çeldi.

                    90+4. dakika. Beşiktaş atağı bu dakikada sol kanattan yine etkili gelişti. Tello'nun kale sahasına yaptığı ortaya Nobre yükseldi. Brezilyalı golcü topa vuramadı. Senecky'in ellerinden seken meşin yuvarlak ağlara gitti.

                    Hakem bu pozisyonda gol kararı vermedi. Pozisyonun tekrarında Nobre'nin topa elle müdahelesi görünmüyor. Tartışılacak bu karardan sonra Beşiktaşlı futbolcular hakeme uzun süre itiraz etti.

                    Nobre, gol için yaptığı itirazlardan sonra hakemden sarı kart gördü.

                    Maçın kalan kısa süresinde gol olmadı. Ankaraspor ve Beşiktaş arasındaki vasat karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

                    Yorum

                    • eerol
                      Banned
                      • 06-11-2004
                      • 8682

                      Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

                      Lig'de kıran kırana 2 maç sonuçlandı16 Eylül 2007 00:20


                      Süper Lig'de bugün birbirinden zorlu puan mücadeleleri yapıldı.. Sivas, evinde Oftaş'ı konuk etti, Denizli'de Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı... İşte maçlardan dakikalar...
                      SİVAS: 1-0 : OFTAŞ

                      Stat: 4 Eylül
                      Hakemler: İsmet Arzuman xxx, Bahattin Duran xxx, Serkan Gençlerler xxx

                      Sivasspor: Petkoviç xxx, Abdurrahman xxx, Murat xxx, Hayrettin xxx, Devran xxx, İlhan xxx, Musa xxx, Yasir xxx, Muhammed xxx (Dk. 74 Cvetkov xx), Mehmet xxx (Dk. 67 Sylla xx), Balili xxx (Dk. 88 Aytaç ?)

                      Gençlerbirliği OFTAŞ Spor: Ferhat xx, Giray xx, İlhan xx, Orhan xx, Murat xx, Tozo xx, Serkan x (Dk. 46 Steryovski xx), Mendonça xx, Bülent x (Dk. 46 Hakan xx), Kadir xx, İbrahim xx (Dk. 74 Yevtiç x)

                      Gol: Dk. 26 Murat (Sivasspor)
                      Sarı Kartlar: Dk. 40 İbrahim, Dk. 54 Murat (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Dk. 55 İlhan, Dk. 90 Musa, Dk. 90 Yasir (Sivasspor)

                      Turkcell Süper Lig'deki Sivasspor-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçı, 1-0 Sivasspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

                      MAÇTA İLK YARI
                      4. dakikada Muhammed Ali'nin sağdan ortasında kaleci Ferhat, ceza alanında Mehmet'ten önce topu yumruklayarak tehlikeyi önledi.

                      8. dakikada İbrahim'in pasıyla hareketlenen Mendonça, bir anda kaleci
                      Petkoviç ile karşı karşıya kaldı. Mendonça'nın yerden sert vuruşunda, top
                      Petkoviç'ten döndü. Mendonça'nın, dönen topa yeniden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Petkoviç'te kaldı.

                      9. dakikada Balili'nin ceza yayı üzerinden yerden sert vuruşunda, köşeye
                      giden topu kaleci Ferhat uzanarak kornere çeldi.

                      26. dakikada Balili'nin düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı kullanan
                      Murat'ın yaklaşık 30 metreden sert vuruşunda, meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu: 1-0

                      33. dakikada Sivasspor'un organize gelişen atağında, Muhammed Ali'nin
                      derinlemesine pasında ceza alanının çaprazında topla buluşan Mehmet, kaleci Ferhat ile karşı karşıya kaldı. Mehmet'in sert vuruşunda meşin yuvarlak direğin üstünden auta çıktı.

                      Kalan dakikalar başka gol getirmedi ve ilk yarı 1-0 Sivasspor'un
                      üstünlüğüyle sonuçlandı.

                      MAÇTA İKİNCİ YARI

                      İkinci yarının ilk dakikalarında maçta tempo oldukça düşük devam ediyor.

                      56. dakikada ceza alanı dışından kazanılan serbest vuruşu kullanan Murat'ın sert şutunda, top yandan az farkla auta çıktı.

                      59.dakikada Mehmet yıldız ve Balili ile atak geliştiren Sivasspor Balili kendim atarım düşüncesiyle arkadaşına pas vermeyerek yüzde yüzlük pozisyonu kaçırıyor..

                      62. dakikada sağ kanattan hızla ceza alanına giren Balili'nin ceza alanının
                      solundan yerden sert vuruşunda, kaleci Ferhat topu kornere gönderdi.

                      68. dakikada sağ kanattan İbrahim'in pasıyla ceza alanında uygun pozisyonda topla buluşan Steryovski'nin vuruşunda, top Petkoviç'e çarparak kornere çıktı.

                      69. dakikada ceza alanında topla buluşan İbrahim Şahin'in sert vuruşunda,
                      meşin yuvarlak kaleci Petkoviç'in kucağında kaldı.

                      78.dakikada Sol kanattan gelen topa dokunamayan Balili önemli ataklardan birinide gole çeviremedi.

                      80. dakikada sol kanatta topla buluşan Cvetkov, topu ceza alanında uygun
                      durumdaki Balili'ye aktardı. Kaleci Ferhat ile karşı karşıya kalan Balili'nin
                      vuruşunda, top kaleci Ferhat'ın göğsüne çarparak kornere çıktı.

                      İlerleyen dakikalarda konuk ekibin beraberlik çabaları sonuç vermeyince, maç 1-0 Sivasspor'un galibiyetiyle sonuçlandı.

                      SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ UYGUN:
                      Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında galip geldiklerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ''Bugün sahada oynanan futboldan dolayı her iki takım adına da gurur duydum'' dedi.

                      Bülent Uygun, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında 1-0 galip ayrıldıkları
                      maçın ardından yaptığı açıklamada, sahada futbol adına her iki takımı da kutlamak gerektiğini söyledi.

                      Maçın son derece tempolu geçtiğini ifade eden Uygun, şunları kaydetti:
                      ''Özellikle Osman Özdemir gibi genç bir hocanın takımına oynattığı futboldan
                      ve bugün sahada oynanan futboldan dolayı her iki takım adına da gurur duydum. Bir nevi sanki Avrupa'da bir maç oynanıyormuş gibi tempolu, istekli ve futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtan bir maç oldu. Futbol adına güzel geçen bir karşılaşmaydı. Murat'ın attığı gol de son zamanlarda gördüğüm en güzel gollerden bir tanesi. O golle 3 puanı kazanıp evimizde 3 puan aldığımız için mutluyuz. İnşallah gelecek haftalarda da bu çıkışımız devam edecektir.''

                      OFTAŞ SPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZDEMİR:
                      Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Teknik Direktörü Osman Özdemir de bugün sahada harika bir futbol sergilendiğini ve çok pozisyonlu bir maç olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
                      ''Ama neticesinde kaybeden taraf biziz. Oynadığımız futboldan çok memnunum. Belki şansızlığımızdan dolayı bu maçı kaybettik. Özellikle maçın ikinci yarısında yakaladığımız çok önemli gol pozisyonları var. Bunları değerlendiremedik.

                      Neticesinde 3 puanı burada bırakıp gittik. Ama bizim için önemli olan şu. Bu genç kadronun 5 haftadır ortaya koyduğu futbolun pozitif olduğunu, mutlaka önümüzdeki maçlarda neticenin de bizim lehimize döneceğinden hiç kuşku duymuyorum.

                      Takımımdan fazlasıyla memnunum, inşallah bundan sonraki maçlarda da bugünkü oynadıkları futbolu ortaya koyarlar.''

                      Özdemir maçın hakemiyle ilgili soru üzerine, ''Maçın hakemi iyi bir maç
                      yönetti. Neticeyi etkileyen bir durum olmadı. İsmet hocayı kutluyorum'' dedi.

                      Sivasspor'un tek golünü kaydeden Murat Sözgelmez ise takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Bugün attığım gol de benim için çok önemli.
                      Çünkü Süper Lig'de attığım ilk gol. Bu golü de annemle babama armağan etmek istiyorum. Attığım golle kazandığımız için de ayrıca mutluyum'' diye konuştu.
                      DENİZLİ: 0-1 :KASIMPAŞA

                      Stat: Atatürk
                      Hakemler: Özgüç Türkalp xx, Mustafa Sönmez xx, Asım Yusuf Öz xx

                      Denizlispor: Souleymanou xx, Bülent x (Dk. 63 Serhat x), Kratochvil xx,
                      Allyson xx, Carlos Alberto xx (Dk. 59 Gökhan x), Fatih xx (Dk. 81 Caner x), Abraham xx, Zafer xx, Julio Cesar xx, Yusuf xx, Selahattin xx

                      Kasımpaşa: Khalid xx, Askou xxx, Cihat xx, Alpaslan xx, Fatih Akyel xx,
                      Göksel xxx, Fransergio xx, Yasin xx (Dk. 81 Moritz x), Ünal xx, Serdar xxx (Dk. 55 Merthan xx), Tehoue xxx (Dk. 64 Özgür x)

                      Gol: Dk. 28 Serdar (Kasımpaşa)
                      Sarı Kartlar: Dk. 41 Serdar, Dk. 89 Ünal (Kasımpaşa), Dk. 90 Selahattin (Denizlispor)

                      Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile Kasımpaşa arasındaki karşılaşma, konuk ekip Kasımpaşa'nın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

                      MAÇTA İLK YARI

                      3.dakikada Denizli maça hızlı başladı. Kasımpaşaspor bu dakikalarda kendi sahasından çıkmakta zorlanıyor..

                      6. dakikada Abraham'ın serbest vuruşunda, topu Julio Cesar karşıladı. Bu
                      futbolcunun ceza alanına ortasında, Selahattin'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Khalid'de kaldı.

                      7. dakikada Yasin'in pasıyla ceza alanında Serdar topla buluştu. Bu
                      futbolcunun sert vuruşunda, top yandan auta çıktı.

                      11. dakikada Zafer'in köşe vuruşunda topla buluşan Fatih'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak direğe çarparak auta çıktı.

                      15. dakikada Yusuf'un yerden pasıyla ceza alanında topla buluşan Zafer'in
                      vuruşunda, meşin yuvarlak üstten dışarıya çıktı.

                      23.dakikada Kasımpaşa'nın filelere giden topu gol değeri kazanmadı. Hakem endirek vuruş verdi..Yardımcı hekem bayrağını geç kaldırınca ortalık bir anda kızıştı..0-0

                      30. dakikada Göksel'in ortasında topla buluşan Tehoue'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleciden döndü. Dönen topa 2 kez vuran Serdar, takımını öne geçiren golü attı: 1-0.

                      31. dakikada Yusuf'un ortasında Bülent Ertuğrul topla buluştu. Bu
                      futbolcunun kafa vuruşunda, Souleymanou topu kontrol etti.

                      35.dakikada Kasımpaşa golün verdiği rahatlıkla Denizlispor kalesinde ataklarını daha çok gerçekleştirmeye başladı..

                      41.dakikada Maçtaki ilk sarı kart Kasımpaşa'dan Serdar'a..

                      42. dakikada ceza alanında topla buluşan Yusuf, Zafer'i gördü. Zafer'in
                      vuruşunda kaleciden dönen meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı ve maçın ilk yarısı Kasımpaşa'nın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
                      MAÇTA İKİNCİ YARI

                      46.dakikada
                      Kasımpaşaspor ikinci yarıya hızlı başladı..

                      49.dakikada Denizlispor son derece tehlikeli yerden serbest vuruş kazandı. Topun gerisinde Tomas var. Paslaşarak kullanılan serbest vuruştan sonuç çıkmadı..


                      50.dakikada Denizlispor Kasımpaşa kalesine yüklenmeye devam ediyor..

                      51.dakikada Kasımpaşa kontra ataklarla Denizli kalesine gidiyor.. Kalenin üstünden büyük farkla top auta çıkıyor. Topa vuran futbolcu Serdar..

                      52. dakikada Souleymanou'nun degajında Fatih, kafa vuruşuyla topu ceza
                      alanına taşıdı. Topla buluşan Selahattin'in vuruşunda, kaleci Khalid topu kontrol etti.

                      57. dakikada Carlos Alberto'nun kullandığı taç atışında Selahattin topla
                      buluştu. Bu futbolcunun ceza alanı içinde kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az
                      farkla yandan auta çıktı.

                      62.dakikada Denizlispor'da Gomez oyundan çıkıyor yerine Gökhan Güleç girdi.

                      63.dakikada Denizlispor'da bir oyuncu değişikliği daha Bülent oyundan çıkıyor yerini Serhat'a bırakıyor.

                      64.dakika Kasımpaşa'da mecburi değişiklik olarak Tehoue çıktı ve onun yerine Özgür girdi.

                      67.dakikada Denizlispor kaleye yakın bir yerden serbest vuruş kullandı ama Serhat'ın vuruşu az farkla auta çıktı..


                      74. dakikada Serhat'ın kullandığı köşe atışında topla buluşan Selahattin'in
                      kafa vuruşunda, top yandan auta çıktı.

                      75.dakikada Denizlispor beraberlik golünü bulmak için bütün hatlarıyla Kasımpaşa kalesine yükleniyor..

                      78.dakikada Denizlispor son oyuncu değişikliğini yapıyor Caner oyuna giriyor ve oyundan Fatih çıkıyor..

                      80. dakikada Abraham'ın ortasında topla buluşan Selahattin'in kafa
                      vuruşunda, kaleci Khalid meşin yuvarlağı kontrol etti.

                      82.dakikada Kasımpaşa'da maçın sonlarına doğru son oyuncu değişikliğini yapıyor Yasin Sülün çıkıyor onun yerine Morits oyuna giriyor..

                      85.dakikada Denizlispor neredeyse tüm kadrosuyla Kasımpaşa defansını zorluyor.

                      86. dakikada Abraham'ın taç atışında topla buluşan Yusuf'un vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

                      87. dakikada Caner'in ceza alanı dışından vuruşunda, kaleci Khalid topu
                      kornere çeldi.

                      89.dakikada Kasımpaşa skorda üstün olmasına rahmen Denizli kalesine yüklenmeye devam ediyor..

                      90. dakikada Caner'in soldan ortasında Selahattin'in kafa vuruşunda meşin
                      yuvarlak üstten auta çıktı..

                      Karşılaşmada 3 puanı alan taraf 1-0'lık üstünlükle Kasımpaşaspor oluyor..

                      DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KURTAR:
                      Güvenç Kurtar, Denizlispor'un 1-0 yenilgisiyle sona eren maç sonrasında,
                      maça iyi başladıklarını, genelde oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını, ancak yenilen gole karşılık veremeyince sahadan yenik ayrıldıklarını bildirdi.

                      Futbolcuların ellerinden geleni yaptığını ifade eden Kurtar, ''Çok iyi
                      oynadığımız, çok sayıda gol pozisyonuna girdiğimiz bir maçı kaybettik. Tabii ki üzgünüz. Taraftarlarımıza bir galibiyet, hatta farklı skorlu bir galibiyet
                      armağan edebilirdik. Baskılı oynadık, iyi oynadık. 90 dakika futbol adına herşeyi yaptık, ancak çok gol kaçırdık'' dedi.

                      Denizlisporlu futbolcu Caner Cerit ise, gol fırsatlarını değerlendiremediklerini kaydederek, ''İyi oynadığımız bir maçta çok gol pozisyonu yakaladık. 1-0 yenik duruma düşmemiz rağmen pozisyonları değerlendirebilseydik,
                      galip gelebilirdik. Bugün top bizi sevmedi'' diye konuştu.

                      KASIMPAŞA TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZCAN:
                      Kasımpaşa Teknik Direktörü Kadir Özcan da Denizlispor karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek,
                      ''Daha önce yükselişe geçeceğimizi söylemiştik. Bugün aldığımız galibiyetle bunu gösterdik. Ligde daha üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğiz'' dedi..

                      Yorum

                      • eerol
                        Banned
                        • 06-11-2004
                        • 8682

                        Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

                        Lig'de kıran kırana 3 maç nefes kesti17 Eylül 2007 00:10


                        Süper Lig'de puan mücadelesi sürüyor... 5. haftada ekipler birbirinden zorlu maçlara çıktılar... Belediye-Bursa, Antep-Kayseri, ve G.Birliğğ-Manisa kozlarını paylaştı...
                        BELEDİYE: 1-0 :BURSA

                        Stat: Atatürk Olimpiyat
                        Hakemler: Koray Gençerler xx, Mustafa Emre Eyisoy xx, Volkan Narinç xx

                        İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç x (Dk. 27 Haluk xx), Mert xx, Volkan xx, Cesario xxx, Ekrem xx, Kerim xx (Dk. 63 Erman xx), Tjikuzuxxx, Efe xx, Sertan xxx, İlyas xx, Gökhan xx (Dk. 85 İlhan x)

                        Bursaspor: Hernandez xx, Cihan x, Ömer xx, Egemen xx, İsmail xx, Veli x (Dk. 64 Eser x), Mustafa xx, Sumulikoski x (Dk. 84 Cisse x), Yenal x (Dk. 46 Sercan x), Tum x, Sinan x

                        Gol: Dk. 21 Cesario (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
                        Sarı Kartlar: Dk. 43 Ekrem, Dk. 53 Sertan (İstanbul Büyükşehir
                        Belediyespor), Dk. 66 Egemen, Dk. 79 Eser (Bursaspor)

                        Turkcell Süper Lig'de yapılan maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor'u 1-0 yendi.

                        MAÇTA İLK YARI

                        Olimpiyat stadı'nda Bursasporlu taraftarlar stadı inleterek takımına tezahürat yaparak destek veriyor.. Belediyespor'un ise 10 kadar taraftarı var.

                        12.dakikada Bursaspor atak üstüne atak gerçekleştiriyor. Belediyespor ise Bursaspor'un baskısını kabullenmiş durumda..

                        15. dakikada ceza yayı üzerinde kazanılan serbest atışı kullanan İlyas'ın
                        güzel vuruşunda top iki direğin birleştiği yere çarparak altı pasta Gökhan'ın
                        önünde kaldı. Gökhan yakın mesafeden topu auta attı.

                        16.dakikada ilk atak denemesinde gole en çok yaklaşan takım Belediye oldu.. İlyas serbest vuruş kullandı, o kadar mükemmel bir plese vurdu ki top adeta süzüldü. ve direkte patladı.. 0-0

                        21. dakikada Sertan'ın ceza alanı dışından sağdan kullandığı serbest
                        vuruşta, ceza alanı içinde Bursaspor savunması kafayla topu uzaklaştırmak
                        isterken arkaya aşırdı. Penaltı noktası üzerinde Cesario, kafayla meşin yuvarlağı filelere göndererek, takımını öne geçirdi: 1-0

                        28. dakikada Veli'nin sağdan kullandığı korner atışında, ön direkte Tum'un
                        kafa vuruşunda, top üstten auta gitti.

                        35.dakikada Sinan ile etkili atak geliştiren Bursaspor, BüyükŞehir kalecisi Haluk'un yaptığı hataya rahmen pozisyonu gole çeviremedi.

                        37. dakikada Sumulikoski'nin ceza alanı dışından sağdan kullandığı serbest
                        vuruşta Ömer'in kafayla indirdiği topu, altı pasta müsait durumda Sinan kötü bir vuruşla auta gönderdi.

                        Karşılaşmanın ilk yarısı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

                        MAÇTA İKİNCİ YARI

                        48.dakikada Bursaspor Bülent Korkmaz'dan aldığı taktiklerle ikinci yarıya daha hızlı başlayan takım oldu.

                        57.dakikada Büyükşehir Belediyespor Sezeryo'nun attığı golle 1-0'lık üstünlüğünü korumaya devam ediyor.

                        64.dakikada Büyükşehir Belediyespor oyuncu değişikliği yapıyor Kerim Zengin oyundan çıkıyor yerine Emre Kılıç giriyor...

                        66.dakikada
                        Gol yolarını zorlayan Bursaspor teknik Direktörü Bülent Korkmaz takımda oyuncu değişikliği yapıyor Veliyi oyundan alıyor yerine Eser'i sokuyor.

                        67. dakikada soldan Sertan'ın ortasında ön direkte Efe topa dokunamayınca, İstanbul Büyükşehir Belediyespor gol pozisyonunu değerlendiremedi.

                        81. dakikada Mustafa'nın pasıyla ceza alanının dışında sağ çaprazda topla
                        buluşan Sinan'ın sert şutunda, top yandan auta çıktı.

                        90. dakikada Sercan'ın ceza alanı dışından sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, arka direkte Mustafa'nın kafa vuruşunda top yan ağlarda kaldı.


                        İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.


                        BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AVCI:
                        İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bursaspor karşısında galibiyeti hakettiklerini söyledi.

                        Avcı, 1-0 kazandıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, ilk yarıda
                        rakiplerinin tek pozisyonu olduğunu belirterek, ''Bursaspor devamlı öne top
                        şişirdi. Biz kazanmayı hakettik. İçeride kazanma serimiz devam ediyor. Umarım artık dışarıda da kazanırız'' diye konuştu.

                        Bursaspor'da yaşanan olayların oyuncuları etkilemeyeceğini ifade eden Avcı,
                        ''Ben bu tip şeylerin oyuncuları etkileyeceğini düşünmüyorum. Hatta kriz
                        ortamlarında teknik heyet ve futbolcular kenetlenirler. Bursaspor'un baskısını
                        çabuk kırıp golü bulduk ve kazandık'' şeklinde konuştu.

                        BURSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KORKMAZ:
                        Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da, kazanmak için oynadıklarını belirterek, ''Hafta içinde yaşanan olaylar hem beni, hem de oyuncularımı etkiledi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, duran toptan bir gol attı. Hücum olarak her şeyi yapmaya çalıştık ama pozisyon üretemedik. İstediğimiz gibi oynayamadık'' diye konuştu.

                        Korkmaz, hafta içinde yaşanan olaylarla ilgili konuşmak istemediğini,
                        önümüzdeki hafta bir değerlendirme yapacağını söyledi.

                        G.ANTEP: 4-3 :KAYSERİ
                        Stat: Kamil Ocak
                        Hakemler: Cem Deda xx, Ekrem Kan xx, Süleyman Özay xx

                        Gaziantepspor: Ömer x, Mehmet Çoğum xx, Murat Ceylan xxx, Uğur Yıldırım xx, De Nigris xxx, Metin xx, Erdal x (Dk. 55 Volkan Aslan xxx), Mehmet Polat xx, Ali Cansun x (Dk. 82 Özgür Bayer x), Özgür Volkan xx (Dk. 71 Fatih Şen x), Barış xx

                        Kayserispor: Ivankov xx, Juan Pablo xx, Ali Turan xx, Ragıp xx, Gökhan Ünal xxx, Kemal xxx (Dk. 88 Mehmet Eren ?), Toledo xx (Dk. 78 Fatih Ceylan x), Cangele xx (Dk. 66 Iglesias xxx), Saidou xx, Aydın xx, Mehmet Topuz xxx

                        Goller: Dk. 57, Dk. 69 ve Dk. 81 De Nigris, Dk. 90 Uğur Yıldırım
                        (Gaziantepspor), Dk. 55 Kemal, Dk. 62 Mehmet, Dk. 77 Iglesias (Kayserispor)

                        Sarı kartlar: Dk. 38 Mehmet Çoğum, Dk. 39 Mehmet Polat, Dk. 61 Murat Ceylan, Dk. 85 Metin, Dk. 89 Özgür Bayer (Gaziantepspor)

                        Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor ile Kayserispor arasında oynanan karşılaşma ev sahibi takımın 4-3 üstünlüğüyle sona erdi.

                        MAÇTA İLK YARI
                        16. dakikada Barış sağ kanattan topu alarak Kayserispor ceza alanına kadar girdi ve meşin yuvarlağı beklemeden ortaladı. Topu alan Ali Cansun'un vuruşunda meşin yuvarlak hiç kimse dokunamayınca taça gitti.

                        19.dakikada Kayserispor Cangele ile bulduğu tehlikeli atağı gole çeviremiyor...

                        24. dakikada Murat Ceylan orta alandan getirdiği topu Erdal'a gönderdi.
                        Erdal'ın ortasında iyi yükselen De Nigris meşin yuvarlağa kafayla vurdu. Top
                        kaleci Ivankov'da kaldı.

                        27.dakikada Kayserispor maçta üstünlüğü sağlamış durumda Gaziantepspor kalesinde tehlikeli ataklar yaparak gol bulmaya çalışıyor..

                        32. dakikada Mehmet Polat, sol kanattan müsait pozisyonda topu De Nigris'e gönderdi. De Nigris seri hareketlerle Kayserispor ceza alanına girdi ve bekletmeden sol ayakla meşin yuvarlağa sert vurdu. Top kaleci Ivankov'dan döndü.

                        Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.
                        MAÇTA İKİNCİ YARI

                        55. dakikada Kaleci Ömer'in vuruşunda kısa düşen topu Ali Duran göğsüyle yumuşatarak Kemal'e gönderdi. Uygun pozisyonda bulunan Kemal meşin yuvarlağı filelere göndererek Kayserispor'un ilk golünü kaydetti: 0-1

                        57. dakikada Uğur Yıldırım'ın pasında topla buluşan De Nigris, Kayserispor defansını geçerek topu filelere gönderdi: 1-1

                        62. dakikada Kayserispor serbest atış kazandı. Atışı kullanan Mehmet Topuz, kaleci Ömer'in kapattığı köşeden meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

                        69. dakikada Volkan Aslan, Kayserispor ceza alanına kadar girdi ve ortasını yaptı. Topla buluşan De Nigris, zor pozisyonda olmasına rağmen kaleci Ivankov'un kollarının altından meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-2

                        77. dakikada Mehmet Topuz orta sahadan getirdiği topu ortaladı. Iglesias iyi yükselerek meşin yuvarlağı Ömer'in üzerinden ağlara gönderdi ve takımını 3-2 öne geçirdi.

                        81. dakikada Volkan, sol kanattan Kayserispor ceza sahasına orta yaptı. De Nigris'in yükselerek vurduğu meşin yuvarlak kaleci Ivankov'un kollarının altından filelerle buluştu: 3-3

                        90. dakikada, Barış'ın ortaladığı topa iyi yükselerek kafayla vuran Uğur Yıldırım, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak takımının son golünü kaydetti: 4-3

                        Karşılaşma ev sahibi takımın 4-3'lük üstünlüğüyle sona erdi.


                        GAZİANTEPSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL:
                        Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, son dakikada kazandıkları golle 4-3 galip bitirdikleri Kayserispor maçı ile ilgili olarak, ''3 haftadır kazanamıyorduk, iyi oynamadık ama kazandığımız için mutluyum'' dedi.

                        Bakkal, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, ligin ilk haftasında
                        oynadıkları ve galip geldikleri Kasımpaşa maçının ardından Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor'a yenildiklerini, Kayserispor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını belirtti.

                        Kayserispor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu, Gaziantepsporlu
                        oyuncularında bu maçta kendilerini göstermek için bir fırsat olduğunu ifade eden Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü:
                        ''3 kez mağlup duruma düşmemize rağmen futbolcularım inanılmaz bir
                        performans sergilediler. Yenilseydik gerçekten çok üzülürdüm. Son ana kadar maçı bırakmadık ve golü attık. Ciddi sıkıntılarımız olduğu bir gerçek, ama bunu mazeret olarak söylemiyorum. İyi oynamadık, hatalar yaptık ama kazanmasını da bildik. En azından ileriki maçlar için futbolcularım öz güvenlerini tekrar kazandılar. Kayserispor maçı ligdeki çıkış maçımız olacak.''

                        KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KAFKAS:
                        Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, ''Söyleyecek bir kelime
                        inanın bulamıyorum. Şaka gibi bir maç oldu. En iyi olduğumuz defans bölgesinden 4 golü kalemizde gördük. Bunu kabullenemiyorum. Kadroyu ben yapıyorum, oyuncum ile ilgili hata varsa o benim hatamdır. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız'' diye konuştu.
                        G.BİRLİĞİ: 0-2 :V.MANİSA

                        Stat: 19 Mayıs
                        Hakemler: Halis Özkahya xx, Bülent Gökçü xx, Erdem Bayık xx

                        Gençlerbirliği: Gökhan x, Erkan x, Tolga xx, Traore xxx, Eren x, Burhan xx, Mehmet Nas xx, Carle xxx (Dk. 50 Kerem x), Engin x (Dk. 70 Ferhat x), Mehmet Çakır x (Dk. 61 Kahe x), Okan x

                        Vestel Manisaspor: Bülent xx, Şener xxx, Dvornik xxx, Kalabane xxx, Ferhat xx, Nizamettin xx (Dk. 82 Güven ?), Ümit x, Borbiconi xx, Uğur xx (Dk. 74 Savaş x), Holosko xxx, Metin xx (Dk. 90 Sezer ?)

                        Goller: Dk. 68 Uğur, Dk. 84 Holosko (Vestel Manisaspor)
                        Sarı kartlar: Dk. 16 Tolga, Dk. 71 Eren, Dk. 88 Erkan (Gençlerbirliği), Dk.
                        45 Uğur (Vestel Manisaspor)

                        Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 yendi.

                        MAÇTA İLK YARI
                        6. dakikada Erkan'ın ara pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Mehmet
                        Çakır'ın cılız vuruşunda top kaleci Bülent'te kaldı.

                        17. dakikada Ferhat'ın kullandığı serbest atışta altıpas içinde topla
                        buluşan Metin'in kafa vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Gökhan kontrol etti.

                        20. dakikada ceza alanı içinde boşta kalan topu Okan ceza yayı gerisindeki
                        Mehmet Nas'a çıkardı. Bu futbolcu topu kontrol ettikten sonra vuruşunu yaptı, ancak kaleci Bülent meşin yuvarlağı yumruklarıyla uzaklaştırdı.

                        33. dakikada Metin'in sol taraftan ceza alanı içine yaptığı ortada arka
                        direkte iyi yükselen Borbiconi'nin kafa vuruşunda top az farkla yandan auta
                        çıktı.

                        Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

                        MAÇTA İKİNCİ YARI

                        53. dakikada Nizamettin'in kullandığı köşe atışında kale alanı içinde Dvornik'in vuruşunda topu kaleci Gökhan kornere çeldi.

                        62. dakikada Eren'in ceza alanı sağ çaprazında ıskaladığı topu önünde bulan Uğur'un vuruşunda kaleci Gökhan topu çelmeyi başardı.

                        68. dakikada Holosko'nun sol taraftan getirip kale alanına gönderdiği topu Uğur boş kaleye bıraktı: 0-1

                        75. dakikada Okan'ın kafayla indirdiği topla ceza alanının hemen içinde
                        buluşan Kahe'nin sert vuruşunda top üstten dışarı gitti.

                        84. dakikada Oğuz'un ara pasıyla buluşan Holosko önündeki Eren'den sıyrıldıktan sonra topu plase bir vuruşla ağlara gönderdi: 0-2

                        Karşılaşma konuk ekip Vestel Manisaspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

                        GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇAPA:
                        Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, çok kötü oynadıkları Vestel Manisaspor karşısında mağlubiyeti hakettiklerini söyledi.

                        Çapa, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında bu maç için
                        söylenecek fazla bir şey olmadığını belirterek, ''Çok kötü oynadık. Galip gelmek için hiç çaba sarf etmedik. Yapılacak bir şey yok. Bundan sonraki maçlara bakacağız'' dedi.

                        Çapa, bir soru üzerine, ''Benim istifa yönünde bir kararım yok. Bundan sonra yönetimin eğer bu yönde bir kararı olursa onu da o zaman konuşuruz'' yanıtını verdi.

                        VESTEL MANİSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BULAK:
                        Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise, kazanmak için her şeyi yaptıklarını ifade ederek şöyle konuştu:
                        ''Bugün kazanmayı hakeden taraf biz olduk. Kontrollü oynadık.
                        Gençlerbirliği'ne kendi sahalarında baskı uygulayarak hızlı hücuma çıkan genç oyuncularını etkisiz hale getirdik. Özellikle ikinci yarı önde baskı yaptık.
                        Bulduğumuz golden sonrada Gençlerbirliği'nin direnci kalmadı.''

                        KULÜP BAŞKANLARI
                        Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, mağlubiyetten sonra konuşmanın zor olduğuna değinerek, ''Ama maalesef iyi futbol oynamıyoruz.
                        Oyuncularımız giydikleri formanın henüz bilincinde değiller. Bu iş böyle gitmez. Kesinlikle tedbirimizi alacağız. Pazartesi günü hocayla ve futbolcularla görüşeceğiz ve ne gerekiyorsa yapacağız'' diye konuştu.

                        Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu da, Perşembe günü olağanüstü genel kurula gideceklerini ifade ederek, şunları söyledi:
                        ''Olağanüstü genel kurul öncesi çıktığımız son maçımızda 3 puanla sahadan
                        ayrıldığımız için mutluyuz. Perşembe günü yönetimi devredeceğiz ve bu galibiyeti de yeni yönetime moral vermesi açısından armağan ediyoruz.''

                        Yorum

                        • eerol
                          Banned
                          • 06-11-2004
                          • 8682

                          Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

                          G.Saray, Konya'yı 6 golle uğurladı17 Eylül 2007 00:25


                          Galatasaray, bu sezon taraftarından yoksun çıktığı üçüncü maçta Konyaspor'u farklı skorla mağlup etti. Sarı-Kırmızılı ekipte Nonda attığı gollerle ve futboluyla yıldızlaştı...
                          GALATASARAY: 6-0 :KONYASPOR

                          Galatasaray, cezası nedeniyle Ali Sami Yen'de seyircisiz oynadığı karşılaşmada Konyaspor'u adeta gole boğdu. Sarı-Kırmızılı ekip, yeni golcüsü Nonda attığı 2 golle yıldızlaşırken takımının attığı gollerlede pozisyonları hazırlayan isim olarak göze çarptı.

                          Konyaspor ilk yarının 28. dakikasında Cedrid'in çift sarı karttan oyun dışı kalmasıyla 10 kişi kaldı. Yeşil-Beyazlı ekip bu andan sonra üst üste gelen gollerle adeta yıkıldı. Galatasaray Nonda ve Carrusca'nın golleriyle 32 dakika içinde maçı bitirdi.

                          İkinci yarıda hırslı futbolunu sürdüren Galatasaray bulduğu gollerle 6-0'lık farklı bir galibiyet aldı.

                          Stat: Ali Sami Yen
                          Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, İsmail Köse

                          Galatasaray: Orkun, Song, Servet, Volkan, Uğur, Carrusca, Linderoth, Barış, Lincoln, Hakan Şükür, Nonda

                          Konyaspor: Özden, Burak, El Saka, Erkan, Mertol, Murat, Da Silva, Sedat, Erman, Cedric, Neca

                          MAÇ BAŞLADI...

                          Ali Sami Yen'de seyircisiz oynanan karşılaşmaya konuk Konyaspor başladı...

                          3. dakika. Galatasaray atağında Lincoln, Konyaspor ceza sahasının önünde yerde kaldı. Hakem serbest atışı Cimbom'a verdi.

                          4. dakika. Serbest atışı kullanmak için topun gerisine Lincoln ve Volkan geçti. Vuruşu Volkan yaptı. Meşin yuvarlak baraja takıldı.

                          5. dakika. Galatasaray penaltı atışı kazandı. Konya savunmasından çıkarken top kaybetti. Nonda pas arası yaparak topu Hakan Şükür'e kazandırdı.

                          Şükür, ceza sahası içinde El Saka'nın hareketiyle yerde kaldı. Hakem beyaz noktayı gösterdi.

                          Topun gerisine geçen isim Nonda oldu. Golcü isim topla kaleciyi ayrı köşelere göndererek Galatasaray'ı Konya karşısında 1-0 öne geçiren golü attı.

                          8. dakika. Konyaspor atağı sağ kanattan gelişti. Neca ceza sahasına etkili bir top kesti. Sarı-Kırmızılı savunmanın müdahale edemediği pozisyonda Cedrid başının üzerinden geçen topa yükselip vuramadı.

                          10. dakika. Konyaspor'da El Saka, Barış Özbek'e yaptığı sert faul sonrası sarı kart gören isim oldu.

                          11. dakika. Galatasaray atağı sol kanattan gelişti. Lincoln şık çalımlarla rakiplerini geçtikten sonra önünde bindirme yapan Volkan'a güzel bir pas çıkarttı. Volkan'ın ceza sahasının önüne doğru kestiği meşin yuvarlağı Konya savunmasında Batista, Carrusca'nın önünde son anda yatarak çeldi.

                          14. dakika. Konyaspor, rakip ceza sahası önünde serbest vuruş kazandı. Neca'nın kullandığı atışta top ceza sahasına indi. G.Saray bu tehlikeli ortada topu kafa ile kornere çeldi. Konya beraberlik golü için rakip kaleye yükleniyor.

                          17. dakika. Ali Sami Yen'deki maçta tempo yüksek. İki ekipte golü düşünüyor. Galatasaray'ın Nonda'nın penaltıdan attığı golle 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

                          22. dakika. Konya atağında Da Silva sol çarprazdan sert vurdu. Meşin yuvarlak Orkun'un koruduğu kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

                          23. dakika. Galatasaray atağı sağ kanattan gelişti. Uğur ceza sahası içinde topu rakibinden söküp çıkmadan kale sahasına ortasını yaptı. İlk pozisyonda Nonda topu kaleye vuramadı. Ardından Lincoln'ün önünde kalan topa Konya savunması zamanında ayak koydu. Ceza sahasının önüne düşen topa Barış sert vurdu. Meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı. Cimbom 2. gol fırsatını değerlendiremedi.

                          26. dakika. Galatasaray bu dakikalarda Konyaspor kalesine etkili ataklarla gelmeye başladı. Sağdan Uğur'dan pası alan Barış Özbek, ceza sahasının önünden bir kez daha kaleyi denedi. Meşin yuvarlak ters taraftan direğin yanından auta çıktı.

                          28. dakika. Konyaspor sahada 10 kişi kaldı. Faul sonrası hakeme itiraz eden Cedric sarı kart gördü. Ardından hakemin kart kararını alkışlayan Fransız futbolcu 2. sarı kartı görüp kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

                          29. dakika. Konyaspor sahada 10 kişi kaldıktan 1 dakika sonra kalesinde 2. golü gördü. Galatasaray atağında, Lincoln ceza sahasının dışından sert vurdu. İlk pozisyonda topu Özdan uzanarak çıkarttı. Ceza sahasının içine düşen topu Nonda takip ederek sert bir şut çıkarttı. Bu top bir kez daha Konya ağlarıyla buluştu.

                          Galatasaray, Nonda'nın şık golüyle Konyaspor karşısında 2-0 öne geçti.

                          32. dakika. Galatasaray yarım saatte Konya'nın gardını düşürdü. Sarı-Kırmızılı ekip soldan Konya kalesine hızlı indi. Volkan, pralel bir pasla ceza sahasının köşesinde Hakan Şükür'ü topla buluşturdu.

                          Şükür, topu korner çizgisi üzerinden ön direğe kesti. Topu iyi takip eden Carrusca uçarak kafayı vurdu. Meşin yuvarlak bir kez daha Özden'in koruduğu kalenin filelerine takıldı.

                          Galatasaray, Carrusca'nın attığı golle Konyaspor karşısında şimdi skoru 3-0 yaptı.

                          36. dakika. Galatasaray üst üste bulduğu goller sonrası oyunda insiyatifi tamamen eline aldı. Konyaspor bu bölümlerde tamamen sahasına kapandı. Sahada Cedrid'in atılmasıyla 10 kişi kalan Yeşil-Beyazlı ekip ilk yarıda farkın dahada açılmaması için savunmasına çekilmiş durumda.

                          37. dakika. Galatasaray 4. gole Uğur ile yaklaştı. Sağdan gelişen atakta ceza sahası önünde topu önünde bulan genç futbolcu sert vurdu. Yerden giden meşin yuvarlak ters taraftan direğin yanından auta çıktı.

                          42. dakika. Konyaspor'da Da Silva yerini Washington'a bıraktı.

                          43. dakika. Konyaspor sağ kanattan köşe atışı kullandı. Ceza sahasına inen topa oyuna yeni giren Washington kafayı vurdu. Üst direğin altından ağlara gitmekte olan topu kaleci Orkun son anda uzanarak parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

                          45. dakika. Maçın ilk yarısı için normal süre sona erdi. Sarı-Kırmızılı ekip sahada 10 kişi kalan rakibi karşısında 3-0 üstün ve rahat bir futbol ortaya koyuyor.

                          Maçın uzatma süresi olarak 1 dakika işaret edildi.

                          45+1. dakika. Konyaspor uzatma süresinde gole yaklaşan taraf oldu. Ceza sahasının önünde topla buluşan Batista, savunmanın arkasına sarkan Washington'a pasını attı. Brezilyalı golcü topla buluştuğu anda dar açıdan sert vurdu. Orkun'un güçlükle çeldiği top gol çizgisine paralel giderek oyun alanında kaldı. Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı.

                          Bu ataktan sonra hakem ilk yarı için son düdüğünü çaldı. Galatasaray Nonda'nın 2 ve Carrusca'nın golleriyle Konyaspor karşısında ilk 45 dakikayı 3-0 önde kapattı.

                          MAÇIN İKİNCİ YARISI

                          2. yarıya Galatasaraylı futbolcular başladı.

                          50. dakika. Konyaspor bu yarıda biraz olsun toparlanmış görünüyor. Yeşil-Beyazlı ekip ayağa iyi paslarla oyunda dengeyi sağladı.

                          51. dakika. Galatasaray şık çalımlarla Konya ceza sahasına sokuldu. Uğur, ceza sahasının çarprazında boş pozisyonda arka direğe etkili bir orta kesemedi. Konya savunması araya girerek topu kafayla kornere çeldi.

                          52. dakika. Konya atağa hızlı çıktı. Galatasaray ceza sahasının dışından Sedat topu önüne aldığı anda sert vurdu. Orkun soluna gelen topa uzanarak sahip oldu.

                          55. dakika. Galatasaray atağı sol kanattan Lincoln ile gelişti. Brezilyalı futbolcu ceza sahasına sokulan Nonda'yı topla buluşturdu. Golcü isim altıpas içinde hareketlenen Hakan'a yerden pasını çıkarttı. Konya savunması son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

                          57. dakika. Galatasaray 4. gol için Konya kalesine yükleniyor. Soldan gelişen atakta Nonda topu ceza sahasına ortaladı. Ceza sahasının dışında Lincoln topu Carrusca'ya bıraktı. Arjantinli futbolcunun aşırtma vuruşunda top kaleci Özden'in ellerinde kaldı.

                          60. dakika. Maçta 3'te 2'lik bölüm geride kaldı. Tempolu geçen karşılaşmada Galatasaray'ın rakibi karşısında 3-0'lık üstünlüğü sürüyor.

                          63. dakika. Konya atağında sol kanattan ceza sahasına sokulmak isteyen Washington'u indiren Song, Galatasaray'da sarı kartı gören isim oldu.

                          64. dakika. Konya'da sol kanattan kazanılan serbesta taşı Neca kullandı. Bu futbolcu çarprazdan kaleyi düşündü. Top üstten auta çıktı.

                          65. dakika. Galatasaray sağ kanattan Lincoln ile Konya kalesine yüklendi. Brezilyalı futbolcu şık bir çalımla ceza sahasına gireceği anda Burak'ın hareketiyle yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu Cimbom'a verirken, Lincoln'ü indiren Burak'ta sarı kart gören isim oldu. Lincoln'un kullandığı serbest vuruş da top kalecide kaldı..

                          67. dakika. Galatasaray atağı soldan gelişti. Carrusca ceza sahasına ortasını yaptı. Konya savunmasında Burak topa ıska geçti. Arkada Hakan Şükür, Konyalı futbolcudan bu hatayı beklemediği için topa hamle yapamadı.

                          69. dakika. Galatasaray, sol kanattan korner kullandı. Konya savunması bu topu kafa ile çıkarttı. Ceza sahasının dışına uzaklaştırdı. Volkan bu topu tekrar sol kanada oynadı. Konya savunması ofsayt diye durakladı. Carrusca çıkmadan topu kontrol ettikten sonra kale sahasına sokuldu. Arjantinli futbolcu orta yerine şutunu deneyince top savunmadan sekerek bir kez daha kornere çıktı.

                          70. dakika. Konyaspor'da Sedat yerini Veysel'e bıraktı.

                          71. dakika. Galatasaray'da Lincoln yerini Hasan Şaş'a bıraktı.

                          74. dakika. Konyaspor atağı sağdan etkili gelişti. Galatasaray ceza sahası önünde Veysel'den aldığı pasla kaleyi karşısna alan Neca uzaktan sert vurdu. Köşeye giden topu Orkun uzanarak kontrol etti.

                          75. dakika. Galatasaray 4. gole Nonda ile çok yaklaştı. Soldan gelişen atakta Carrusca, Volkan'dan gelen topu topukla Nonda'nın önüne bıraktı. Kaleci Özden ile karşı karşıya pozisyonda Nonda yerden sert vurdu. Bu gol vuruşunu Özden ayaklarıyla karşıladı.

                          Aynı dakika içinde hızlı gelişen atakta Konyaspor Veysel ile Galatasaray kalesini zorladı. Neca'nın savunmanın arkasına attığı derin topa hareketlenen Veysel, topu Song'tan kurtaramadı.

                          77. dakika. Konyaspor'da Erkan oyundan alındı. Sahaya dahil olan isim Mustafa oldu.

                          79. dakika. Galatasaray'da günün başarılı isimlerinden Carrusca yerini Hakan Balta'ya bıraktı.

                          80. dakika. Galatasaray sol kanattan Hasan Şaş ile köşe atışı kullandı. Ön direğe inen topu Özden çıkarak yumrukladı. Ceza sahasının dışına inen topu Linderoth kontrol edip şutunu attı. Önde kalan Özden bu şutu güçlükle çeldi. Yükseklik kazanan meşin yuvarlak üst ağlara düştü.

                          81. dakika. Galatasaray 4. golü Hakan Şükür ile buldu. Ceza sahası önünde topla buluşan Nonda sağdan bindiren Uğur'a pasını aktardı.

                          Korner çizgisi önünde topu kontrol eden Uğur, yerden ortasını yaptı.

                          Altıpas üzerinde Hakan Şükür topun gelişine vurdu. Meşin yuvarlak bir kez daha Konyaspor ağlarına takıldı.

                          Galatasaray, Hakan Şükür'ün golüyle Konyaspor karşısında 4-0 öne geçti.

                          82. dakika. Galatasaray'da golü atan Hakan Şükür yerini Ümit Karan'a bıraktı.

                          87. dakika. Maçta artık son dakikalara girildi. Galatasaray'ın Konya önünde farklı üstünlüğü devam ediyor.

                          88. dakika. Galatasaray 5. golü Ümit Karan ile buldu.

                          Sağdan ceza sahasına bomboş pozisyonda giren Hasan Şaş, arka direğe hareketlenen Ümit Karan'a alda at dercesine yerden pasını bıraktı.

                          Ümit Karan, boş kaleye meşin yuvarlağı bırakarak Konyaspor ağlarını sarstı.

                          Galatasaray, Konyaspor karşısıda Ümit Karan ile 5-0'lık üstünlüğü yakaladı.

                          90. dakika. Galatasaray Hasan Şaş ile 6. golü buldu.

                          Sağdan Uğur ceza sahasının içinde topla buluştu. Bu futbolcunun penaltı noktasına doğru çıkarttığı ortayı Hasan Şaş iyi takip edip gelişine vurdu.

                          Top Konyaspor kalesinin üst ağlarına takıldı.

                          Galatasaray, Konyaspor karşısında Hasan Şaş ile 6-0'lık skoru yakaladı.

                          Hakem uzatma süresi olarak 2 dakika işaret etti.

                          90+2. dakika. Galatasaray, uzatmanın son anlarında 7. gole Ümit Karan ile yaklaştı. Yakın mesafede gol vuruşunu yapan Karan'ın şutunu Özden son anda çeldi. Top direğin dibinden dışarı çıktı.

                          Bu ataktan sonra hakem maçın son düdüğünü çaldı. Galatasaray, 10 kişi oynayan Konyaspor'u 6-0 mağlup ederek liderliğini perçinledi.

                          Yorum

                          • eerol
                            Banned
                            • 06-11-2004
                            • 8682

                            Konu: Futbol Dünyasından Son Haberler

                            Trabzon ve A.Gücü puanları paylaştı17 Eylül 2007 00:30


                            Ligde ilk 4 haftada 7 puan toplayan Trabzon ile A.Gücü, Avni Aker'de karşı karşıya geldi... Baştan sona düşük tempoda geçen mücadalede gol sesi çıkmadı...
                            TRABZON: 0-0 :A.GÜCÜ

                            Trabzonspor zirve yarışında mutlak kazanmak istediği Ankaragücü karşısında 2 puan bıraktı. 5 maçlık cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maç temposuz geçti. Karşılıklı ataklarda taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

                            Stat: Hüseyin Avni Aker
                            Hakemler: Yunus Yıldırım, Alpaslan Dedeş, Muhittin Gürses

                            Trabzonspor: Tolga Zengin, Erdinç, Celaleddin, Tolga Seyhan, Hüseyin,
                            Gökdeniz, Serkan, Ayman, Mustafa, Ceyhun, Umut

                            Ankaragücü: Serkan, Emre, Elyasa, Ahmet Dursun, Da Silva, Alper, Krita, Murat, İlkem, Cem, Yasin

                            MAÇ BAŞLADI

                            Mücadele Ankaragücülü futbolcular başladı. İki ekibe de başarılar..

                            2. dakika. Karşılaşmanın ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor. Avni Aker'deki maç Trabzon'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanıyor.

                            5. dakika. Trabzon atağında sağ kanattan Ceyhun savunmanın arkasına derinlemesine bir pas çıkarttı. Gökdeniz bu topa yetişemedi. Mücadelenin ilk anlarında tempo düşük. 0-0 eşitlik sürüyor.

                            9. dakika. Ankaragücü sol kanattan Murat ile etkili geldi. Üst üste şık çalımlar atarak sıfıra inen Ankaragücülü futbolcu kale sahasına ortasını yaptı. Trabzon savunmasının uzaklaştıramadığı top Ahmet Dursun'un başını sıyırıp ters taraftan kornere çıktı. Trabzon adına şanslı bir an geride kaldı.

                            13. dakika. Ankaragücü atağı sağ kanattan hızlı gelişti. Elyasa'nın uzun pası Trabzon ceza sahasının önüne indi. Kaleci Tolga, Bebbe'nin önündeki topa ilk anda vuramadı. Bebbe, seken topu önüne alamayınca Tolga ikinci pozisyonda tehlikeyi uzaklaştırdı.

                            15. dakika. Elyasa sağ kanattan topla hareketlendi. Çizgi üzerinde Ankaragücülü futbolcu faul ile durduruldu. Serbest atışı Murat kullandı. Ön direğe inen topu Tolga Seyhan kafa ile karşıladı. 18'in dışında topu Alper kontrol edip şutunu attı. Meşin yuvarlak kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

                            20. dakika. Trabzonspor sağ kanattan kazandığı serbest atışı Ceyhun ile kullandı. Ceza sahasının çarprazından ortalanan topa kale sahasında Mustafa Keçeli hareketlenip vurdu. Kaleci Serkan'ın bakışları arasında top yan direği sıyırıp auta çıktı. Trabzon adına maçtaki en etkili pozisyon bu anda yaşandı.

                            22. dakika. Karşılaşmada her iki ekipte açık bir futbolu tercih ediyor. Boş tribünler önnünde oynanan maçta Ankaragücü ilk bölümlerde Trabzon kalesinde daha etkili göründü. 0-0'lık eşitlik devam ediyor.

                            28. dakika. Karşılaşma orta mücadelesi şeklinde sürüyor. İki ekipte orta sahada birbirine üstünlük kurma çabasında. Savunmaların arkasına atılan uzan paslarda isabetli olmayınca mücadele düğünlenip kalmış durumda.

                            29. dakika. Ankaragücü atağında Bebbe'yi indiren Erdinç maçtaki ilk sarı kartı gören isim oldu.

                            35. dakika. Trabzonspor temposuz ve heyecansız giden karşılaşmada Gökdeniz ile Ankaragücü kalesinde gole yaklaştı. Ceza sahasının dışında topla buluşan Bordo-Mavili oyuncu sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direği yalıyarak auta çıktı.

                            39. dakika. İlk yarıda son dakikalara girildi. Maçta 0-0 eşitlik devam ediyor. Trabzon son bölümlerde Ankaragücü kalesinde golü arayan taraf görüntüsünde fakat ataklar etkili olmayınca skorda değişmedi.

                            40. dakika. Ankaragücü sağ kanattan hızlı gelişen atakta Ahmet Dursun ile Trabzon kalesini zorladı. Bebbe'yle ver-kaç yapan Ahmet Dursun, ceza sahasında kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Kalesini zamanında terk eden Tolga, Ankaragücülü golcünün 1 adım önünde topu kontrol etmeyi başardı.

                            45. dakika. Ankaragücü sol kanattan gelişen atakta gole çok yaklaştı. Murat'ın ceza sahasına gönderdiği topa Ayman ayak koyamadı. Altıpas üzerindeki Ahmet Dursun, uygun durumda meşin yuvarlağa vuramadı. Ankaragücü adına iyi bir fırsat kaçtı.

                            45+1. dakika. Maçta uzatma anları oynanıyor. Bu anda Ankaragücü sağdan Yasin ile Trabzon kalesine etkili geldi. Ceza sahasına girdiği anda Yasin şutunu attı. kale sahasında Bebbe topa ayak koyarak Trabzon ağlarına gönderdi. Bu pozisyon için yan hakemin ofsayt bayrağı kalktı.

                            Bu ataktan sonra hakem ilk 45 dakika için son düdüğünü çaldı. Trabzon-Ankaragücü maçının ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

                            MAÇIN İKİNCİ YARISI

                            47. dakika. Trabzonspor 2. yarıda ilk etkili atağı Serkan Balcı ile geliştirdi. Sol kanattan Ankaragücü ceza sahasına yapılan ortada top bir anda Serkan'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutu direğin dibinden sekerek auta çıktı.

                            48. dakika. Ankaragücü'nde Bebbe, Mustafa Keçeli'ye yaptığı sert faul sonrası sarı kartı gören isim oldu.

                            51. dakika. İkinci yarıda ilk bölümler geride kaldı. 0-0 eşitlik sürüyor.

                            52. dakika. Ankaragücü, Trabzonspor savunmasının büyük hatasında az daha golü buluyordu. Sağ kanatta Erdinç'in geri pası kısa düştü. Ahmet Dursun, ceza sahasında pozisyonu takip ederek vuruşunu yaptı. Kalesinde çıkarak açıyı kapatan Tolga zamanında bir müdahele ile gole izin vermedi.

                            59. dakika. Trabzonspor'da Ceyhun yerini Yattara'ya bıraktı. Aynı anda Risp'te Tolga Seyhan'ın yerine oyuna dahil oldu.

                            63. dakika. Trabzonspor sağ kanattan etkili bir atak geliştirdi. Serkan'ın derin pasına Umut hareketlendi. Kaleci Serkan bu pozisyonda kalesini boşalttı. Umut açısı daraldığı için şutunu atamadı. Kalenin boş olduğun anda Umut topu ortaya çeviremedi.

                            65. dakika. Trabzonspor gole Gökdeniz ile yaklaştı. Sol kanattan Mustafa Keçeli'nin kale sahasına kestiği topa hareketlenen Gökdeniz Karadeniz uygun durumda kötü bir kafa vuruşu çıkarttı. Meşin yuvarlak kalenin yanından auta çıktı.

                            66. dakika. Trabzonspor gol için bu dakikalarda Ankaragücü kalesine yüklenmeye başladı. Yattara'nın taşıdığı top rakip ceza sahası önünde rakipten sekerek Mustafa Keçeli'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutu kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

                            68. dakika. Ankaragücü'nde Murat Duruer yerini Murat Erdoğan'a bıraktı.

                            70. dakika. Maçta son 20 dakikaya girildi. Trabzon atağı sağdan etkili gelişti. Serkan Erdoğan, ceza sahasına ortasını yaptı. Gökdeniz topun gelişine sert vurdu. Şut isabetsiz olunca meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı.

                            72. dakika. Ankaragücü atağında Murat Erdoğan ceza sahasının dışından sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

                            73. dakika. Trabzon'da Umut Bulut yerini Ergin Keleş'e bıraktı.

                            77. dakika. Ankaragücü'nde Yasin yerini İbrahim Ege'ye bıraktı.

                            81. dakika. Ankaragücü sol kanattan gelişen atakta Trabzon kalesinde etkili oldu. Bebbe'nin ceza sahasına yaptığı ortaya Tolga çıkamadı. Savunmanında müdahale edemediği pozisyonda Ahmet Dursun topa yükselip vuramadı.

                            84. dakika. Ankaragücü'nde Ahmet Dursun yerini Jaba'ya bıraktı.

                            87. dakika. Maçta son dakikalar oynanıyor. 0-0 eşitlik sürüyor. Ankaragücü bu anda üstünlük golüne Kırita ile çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına sokulan Ankaragücülü futbolcu sert vurdu. Yan direği sıyıran meşin yuvarlak auta çıktı.

                            90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika işaret etti.

                            Uzatma dakikalarında gol olmadı. Avni Aker'deki durgun mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

                            Yorum

                            İşlem Yapılıyor
                            X