NBA TV

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • cayyolu
    Junior Member
    • 01-01-2005
    • 214

    #16
    Konu: NBA TV

    Originally posted by BlueIce View Post
    Hangi uydudakiler şifresiz ya da şifre girerek izlenebiliyor?
    Şifresiz NBA TV tam yayın ve bir feeds-aktarma kanalı Intelsat 901 de birkaç gün öncesine kadar vardı. Ancak yeni sinyal gitti. Belki tekrar gelir. Ankara'nın doğusundan sinyal almak zor.

    Çözülebilen NBA TV ise benim bildiğim şu anda yok.

    Çözülebilen Astra 19 derece Doğuda Premiere de geçmiş sezonda haftada 2-3 maç verilirdi. Ancak Premiere şifre sistemi yakında değişecek o da seyredilemeyebilir. Hotbird Sport + paralel yayın yapardı ama şifrelemesi değişti.

    Tek ihtimal feeds (besleme-aktarma) yayınlarında. NBA TV Avrupa-Arap kanallarına (Portekiz, İspanya, Fransa, Almanya, Türkiye, ART gibi) yayını Feeds kanallarından mola ve devre aralarında kesmeden hatta maç öncesi röportajlar ve maç sonrası dahil veriyor. Maç saatinde bu sayfadan http://www.satelliweb.com/index.php?section=livef varsa canlı feeds yayınlarını öğrenebilirsin. Varsa bu sayfada, şifresiz olup olmadığı dahil kesin bilgi olur. Ancak orada belirtilen uydu frekans sinyali Türkiye'den alınamayabilir. Genelde batı uyduları sinyallerinda Türkiye'de sorun oluyor.

    Bir de Intelsat 901 à 18.0°W : Fréquences de feeds - Satelliweb bu sayfada Ascent NY dediği NBA TV feeds-aktarma-besleme yapan kanallardır. Bunlar hala geçerli mi bilemem. Canlı yayında denemek lazım yayın var mı, sizin oraya sinyal geliyor mu?

    Canlı yayınlar 28 Ekimde başlıyor. Ben de bekliyorum deneyeceğim. Feeds dışındaki günlük normal yayın bilgileri saat, uydu, TV kanalları, frekans, şifreli-şifresiz vb http://liveonsat.com/today.php sayfasında verilir. Bu sayfada sırasıyla Other Sports >>> US Sports >>> Basketball sekmelerini tıklayacaksın. 28 Ekimden itibaren. Bazan güncel olmayabiliyor. Türkiyedeysen saati GMT+3 Yaz saati sona erdikten sonra +2 yapacaksın.
    Son düzenleme cayyolu; 13-10-2008, 23:57.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X