Pazar Hakkında

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47398

    Pazar Hakkında

    Aşağıdaki yazıda Hannover-Messe International 'in Pazar değerlendirmesi bulunmaktadır.


    Türkiye, ekonomisindeki olumlu gelismeler ile karli ortakliklara ivme kazandirarak yabanci yatirimcilari çekiyor. 2005 yilinda gerçeklestirilen önemli ekonomik ve politik reformlar sayesinde Türkiye’nin Avrupa Birligi’ne tam üyelik için çalismalari devam ediyor. Istikrarli büyümesi ve dünyanin en büyük 20 ekonomisi arasinda yer almasi da ülkenin direkt yabanci yatirimlari çekmesini garantiliyor. Türkiye’de pazarin yeni yatirimlara olabildigince açik durumda olmasi, uluslararasi satis ve anlasmalar için uygun bir zamanlama yaratiyor.

    Hannover – Messe International Istanbul tarafindan düzenlenen ve öncelikle Avrasya pazarini hedefleyen Broadcast, Cable & Satellite eurasia – a CeBIT Event – global uydu ve yayincilik pazarindaki büyük oyuncularin önde gelen bulusma noktasi. Amaciniz yeni ortakliklar kurmak ve satis sözlesmeleri imzalamak ise, buradan daha iyi bir platform bulamazsiniz. Basta komsu ülkeler olmak üzere, dünyanin dört bir yanindan ziyaretçileri, standinizda agirlama firsati elde edeceksiniz. Hem iç pazar hem de ihracat için dogru platform! %70’inin 40 yasin altinda oldugu 72 milyon nüfusu ile, Türk tüketicileri yeni “dijital yasam”i kucakliyor ve buna yönelik kaliteli ürün ve hizmetlere ulasmak istiyor. TV ve radyo istasyonlarinin sayisinda dünya çapinda ikinci olan Türkiye, aktif olarak kablo, uydu ve internet teknolojileri, evden alisveris & bankacilik ve pay TV hizmetlerini uygulamaya geçiriyor. Kablo TV kullanimi ise giderek artiyor ve kablolama faaliyetlerinin toplami yillik yaklasik 30-40 milyar ABD Dolari’na ulasiyor. Türkiye’de alti kablo TV operatörü ve 1 milyondan fazla kablo TV abonesi bulunmakta ve 2008 yilina kadar bu rakamin 3,5 milyon haneye ulasmasi beklenmekte. Bir çok Türk ailesi için televizyon temel eglence kaynagi ve ailelerin yaklasik %97’si haber almak için ilk olarak televizyonu kullanmakta. 100’den fazla TV kanali ve yüzlerce radyo programi dijital olarak yayinlanmakta.
    Türkiye’nin yayincilik teknolojileri ve hizmetleri konularinda sinirsiz bir potansiyele sahip olmasi, dis pazarlara açilmak isteyen servis saglayicilarina büyük is imkanlari sunuyor. Türkiye, kendi uydu sistemini isleten dünya üzerindeki 17 ülkeden biridir. Yörüngede dört uydusu bulunmakta ve komsu Avrupa ve Orta Dogu ülkelerine 6 sualti fiber optik kablo ve 2 yer üstü kablo ile bagli durumda.

    Uydu sektörü, en son teknolojileri uygulamaya geçirerek güçlü bir ilerleme gösterdi ve 2008 yilina kadar ilk jenerasyon uydulari degistirmek üzerine planlar yapilmakta. Bu da sektörde yeni is imkanlarinin yaratilacaginin en önemli göstergelerinden biri olarak degerlendiriliyor. Broadcast, Cable & Satellite eurasia 2006 – a CeBIT Event –, bu yil da alici, çanak, anten, elektronik ekipmanlar gibi yer sistemleri üreticilerinin yani sira dünyanin en büyük uydu üreticilerinin de bulustugu bir platform olacak.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

  • huzyin67
    Member
    • 19-05-2005
    • 1981

    #2
    Konu: Pazar Hakkında

    güzel bir bölüm olmuş teşekkürler..

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X