D Belgesel yakında yayında

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Türkmenbey
    Banned
    • 22-01-2007
    • 487

    #16
    Konu: D Belgesel yakında yayında

    Originally posted by alfonzo21 View Post
    antonnito konu başlığı d smart olduğu için onu tartışıyoruz dijitürk konusu olsaydı onu konuşurduk
    ve neden savunduğunu anlıyabilmiş değilim
    seni değil d smartı eleştiriyoruz sen neden gocunuyorsun

    d-smart ı savunduğum felan yok .sadece d-smart a çemkirilmesi hoş değil dedim okadar.yani digiturk te d-smart ta aynı nane birbirinden farkları ödeme şekilleri hepsi o.

    Yorum

    • ganidagli
      Senior Member
      • 25-06-2004
      • 3512

      #17
      Konu: D Belgesel yakında yayında

      Originally posted by antonnito View Post
      digiturk un paralı elemanı olsa senin kadar savunamaz digiturk u arkadaşım.

      d-smart bir platform dur ama sansui free tv olayı asla bir platform değildi öyle de sunulmadı orada amaç reciever satmak tı burada amaç farklı .

      Ayrıca kimse zorla d-smart alın demiyor.sizin d-smart a bu kadar karalama yapmanız manasız geliyor.

      digiturk te digital platform dur d-smart da digital platform dur . sansui free tv olayını bununla mukayese etmeyiniz.

      Ayrıca siz digital platform profesörü müsünüz nerden biliyorsunuz hiç bir ülkede 2.bir platform olmadığını .sizi ispata davet ederim .
      buyrun ben sizi ispata cagiriyorum..
      bana ornek gosterin hangi ulkede 2. bir platform var.
      DT den dilimin yandigi kadar kimsenin yanmamistir dt yi savunacak degilim ama diyorum ki dt turkiyedeki tek platformdur istesekte istemesekte tek platformdur, ben dt yi degil gordugum kadari ile siz smart kazigi atesli bir eda ile savunuyorsunuz, dt aldigi paralar karsiligi fazlada olmasa birseyler veriyor en azindan lig maclarini veriyor, peki savundugunuz kurulus neyi veriyor?

      Yorum

      • ganidagli
        Senior Member
        • 25-06-2004
        • 3512

        #18
        Konu: D Belgesel yakında yayında

        Japon Sansui ve Digicom işbirliği ile Türk halkı için TV izlemek artık çok daha keyifli olacak. Digicom'un satışa sunduğu Sansui FreeTV yeni jenerasyon dijital uydu alıcıları ile Türkiye'nin her yerinden Turksat uydularından yayın yapan 50'nin üzerinde Türkçe TV kanalı bedava izlenecek.

        Dünyanın önde gelen elektronik cihaz üreticilerinden Sansui ile Digicom işbirliği, Türk halkını TV yayıncılığının farklı bir yüzü ile tanıştıracak.

        Bugün satışa çıkacak olan Sansui FreeTV dijital uydu alıcıları ile Türkiye'nin sahip olduğu Turksat 1C ve 2A uydularından yayın yapan Türkçe 52 televizyon, 60'a yakın radyo kanalı, dijital (sayısal) teknoloji sayesinde DVD kalitesinde görüntü ve CD kalitesinde ses ile üstelik ‘‘bedava’’ izlenecek.

        Sansui'nin KDV'li fiyatı 150 milyon liranın altında olacak dijital FreeTV uydu alıcısını benzerlerinden ayıran en önemli özelliği, içindeki tuner'in (kanal seçici) Türkiye coğrafyası ve uydularına göre dizayn edilmesi.



        TÜRKİYE'YE ÖZEL TUNER

        Sansui ile Digicom arasında işbirliği kararı alındıktan sonra dünyanın en iyi tuner üreticisinin teknik ekibi Türkiye'de 3 aylık bir çalışma yaptı. Bu çalışma ile batıdan doğuya çeşitli illerde, uydularından gelen sinyal ölçümleri yapıldı. Böylece birçok tuner arasından bu yayınları en yüksek kalitede alabilen tuner seçildi. Daha sonra bu tuner üzerinde yapılan geliştirme ile ilk kez Türkiye şartlarına uygun bir tuner üretimi gerçekleştirilmiş oldu. Bu sayede, Sansui FreeTV kullanıcıları, uydulardan yapılan TV ve radyo yayınlarını diğer uydu alıcılarından çok daha yüksek sinyal gücü ve kalitesi ile alabilecek.



        NEDEN TURKSAT?

        Türkiye'nin sahip olduğu Turksat uyduları, Türkiye coğrafyasına en yüksek güçte sinyal gönderebilen uydular. Bu nedenle, Turksat üzerinden yayın yapan TV kanalları, Türkiye'nin her yerine daha küçük çanaklarla izlenebilecek kalitede sinyal gönderebiliyorlar. Buna karşılık, halen Türkiye'den izlenen dijital platform yayınları 7 derecedeki Eutelsat W3 uydusu üzerinden yapılıyor. Ve bu uydunun yayın sinyallerinin odaklandığı alan Avrupa. Türkiye ise Eutelsat W3'ün yayın alanında güçlü sinyal bölgesinin dışında kalıyor.

        Bu yüzden Eutelsat W3 üzerinden yapılan yayınlar Türkiye'den daha düşük sinyal seviyesi ve daha büyük çanak antenlerle izleniyor. Bu nedenle Türkiye'nin en ücra köşelerinden bile izlenebilmek isteyen TV yayıncıları Turksat uydularını tercih ediyor.



        SANSUİ FREETV'NİN FARKI NE?

        Kullanılan teknoloji sayesinde kanal geçiş hızı çok yüksek. Tuner'ı (kanal seçicisi) Türkiye coğrafyası ve Turksat uyduları için özel olarak tasarlandı.

        Kullandığı yazılımı ve kanal bilgilerini kendi kendine güncelleyebiliyor.

        Fiyat/Performans oranı çok yüksek.

        Gelecekte ücretsiz kanalların yanısıra, şifreli kanalları da kart kullanmadan abonelik sistemi ile izlemeye imkan verecek.

        Uydu alıcısı ile TV arasındaki bağlantı RF modülatörü kullanılmadan scart giriş üzerinden yapılacak. Böylece uydudan TV'ye giden yayın sinyali kalitesinde RF bağlantısında olduğu gibi kayıp olmayacak.



        FREETV ŞİFRELİ YAYINA YENİ TEKNOLOJİ GETİRİYOR

        DIGICOM Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit, ‘‘Yaz başında Türkiye Futbol Ligi'nin yeni dönem yayın ihalesi olacak. Ve bu ihaleye birden fazla grubun girmesi bekleniyor. Sansui Free TV uydu alıcıları, şifreli yayınlara da hazır mı?’’ sorusuna şu yanıtı verdi: ‘‘Uydu alıcılarında teknoloji çok hızlı gelişiyor. Sansui'nin FreeTV uydu alıcılarında yeni jenerasyon yazılım ve donanım teknolojiler kullanıldı. Bunun sonucunda ortaya, gelecekteki yayıncılık teknolojilerine hazır bir ürün çıktı. FreeTV kullanıcıları, ücretsiz kanalların yanısıra ilerde yayınlanacak şifreli TV'leri de yasal abonelik sistemi ile izleme olanağı bulacak. Bunu yaparken, bugün olduğu gibi herhangi bir kart almalarına gerek olmayacak. Çünkü, bu uydu alıcılarında kullanılan teknoloji, abone olunacak şifreli kanalları kart kullanmadan izleme imkanı vermektedir. Bu şifreli yayın yapanlar için de son derece büyük avantaj. Yayıncıların işletme maliyetlerinde önemli bir düşüş yaratacak.’’



        2004 HEDEFİ: 1 MİLYON FREETV KULLANICISI

        Türkiye genelinde 1000 bayi ve servis ağına sahip olan Digicom Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit'in projeksiyonuna göre 2007'de Türkiye'deki 16 milyon hanenin yüzde 50'den fazlası, TV yayınlarını uydudan izleyecek. Yiğit, ‘‘Türkiye coğrafi olarak çok büyük. Ulusal olmayan kanalların Türkiye geneline yayılması mümkün değil. Bu konudaki en maliyetsiz ve kolay çözüm ise Turksat uyduları. Artık yayıncılar ciddi yatırım maliyetlerine girmeden Türkiye'nin her köşesine ulaşabiliyorlar’’ dedi.



        KENDİ İŞİNİ KENDİ YAPIYOR

        FreeTV uydu alıcılarını pek çok şeyi kullanıcısının haberi bile olmadan kendi kendine yapıyor. Sansui FreeTV'de kullanılan yeni teknoloji sayesinde uydu alıcısı uydudaki olası değişikliklere kendi kendine uyum sağlıyor. Mayıs’da devreye girecek FreeTV Uplink sistemi ile FreeTV uydu alıcıları yazılımları ve kanal bilgilerini kendi kendine uydudan güncelleyebilecek. medcezir@superposta.com Kaynak:Site bakımdadır

        Yorum

        • ganidagli
          Senior Member
          • 25-06-2004
          • 3512

          #19
          Konu: D Belgesel yakında yayında

          DT nin sansui free tv icin 24-01-2004 tarihinde yapmis oldugu aciklama.

          DIGITURK'TEN CEVAP GELDİ: "TÜRKİYE'NİN TEK DİJİTAL PLATFORMUYUZ !"
          Medyada yer alan "Digiturk’e rakip yeni bir digital tv sistemi kuruluyor" haberlerine DigiTurk yetkililerinden cevap geldi… Gelen mesajda DigiTurk'ün Türkiye'deki tek digital platform olduğu belirtiliyor…

          DIGITURK’TEN CEVAP


          Sitenizde yeralan "DIGITURK’e rakip yeni bir digital tv sistemi kuruluyor" başlıklı haberinizde ; size ulaşan açıklamaların gerçeği yansıtmaması nedeniyle aşağıdaki açıklamayı, kamuoyunu doğru bilgilendirme gerekliliğinden yolaçıkarak, yapmayı gerekli gördük.

          DIGICOM adlı firma tarafından satışa sunulması planlanan, TL 199 milyon verilerek "SANSUI FREE TV" adı altında satın alınabilecek digital uydu alıcıları, Ülkemizde halen ; Vestel, Arçelik, Beko, Next, Sunny, Yu-Ma-Tu, Kyoto, Nextstar, Digiçağ, Goldstar,vb. markalar altında zaten yıllardır üretilip, ithal edilip satılmaktadır. TL 199 milyon bedelin sadece kutu bedeli olduğu anlaşılmakta olup söz konusu digital uydu alıcısı ile seyredilebilecek yayınlar yıllardır havada açık olan, bedava seyredilebilecek yayınlardır.

          Satışı planlanan uydu alıcıları havada varolan şifresiz yayınların seyredilmesini sağlayan, şuanda ülkemizde yüzbinlerce evde halen varolan bir sistemdir ve hiçbir şekilde DIGITURK servisleriyle karşılaştırılması mümkün değildir.

          Söz konusu sistem DIGITURK servisleri ile benzerlik yaratacak şekilde lanse edilmesi haksız rekabet oluşturmakta olup bu konudaki haklarımız saklıdır.

          DIGITURK ;

          Mart 2000 tarihinde yayına geçen Digitürk “bireylerin ve kurumsal müşterilerin eğlence, eğitim, bilgi ve günlük işlem ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ayrıcalıklı ve kişiye özel hizmetler sunan lider, vazgeçilmez ve karlı bir dijital platform olma” felsefesini kendisine misyon edinmiştir.

          Digitürk; halen hizmet verdiği 780,000 adet net abonesiyle, dijital görüntü ve ses teknolojisi ,

          Çift Dil (ister orijinal ister Türkçe izlemek) opsiyonu ile,

          125 kanallı ; Ulusal Kanalların yanısıra , Yaşam Kanalları (Elma TV, Showroom, Fashion TV, Home TV, Jolly Tatil TV) , Spor Kanalları (LİG TV, NBA TV, Extreme Sports, Eurosport, Sailing Channel, Motors TV, FOX Sports), Belgesel Kanalları (National Geographic, Discovery Channel, Reality TV, Animal Planet, The History Channel), Sinema Kanalları (Moviemax 1, Moviemax 2, Comedymax, Showtime, MGM , Sinematürk, Hallmark), Haber Kanalları (CNN, BBC World, FOX News), Çocuk Kanalları (FOX Kids, FOX Kids Play), Müzik TV Kanalları (POWER TÜRK TV, Tatlıses TV, MMC, Kral TV, Number 1, VH 1, MTV, MEZZO, MCM), Yabancı Ulusal Kanallar, konularında dünya ile rekabet edebilecek yapıya ulaşmış olmasıyla,

          33 adet yerli ve yabancı digital ses kaliyesinde radyo kanalı hizmetiyle, içerik sağlama dışında sunduğu izle – öde , interaktivite, tv-oyun, TV-bankacılığı, digi alışveriş, digiposta ve bilgilendirme gibi ayrıcalıklı hizmetleriyle, 456 adet teknik servis, bayi ve 3,650 satış noktasından oluşan satış ağıyla, Türkiye 1. Süper Lig’ine 3 senede aktardığı yaklaşık 330 milyon ABD$’ı (460 trilyon TL) ve Türk futbolunun ana finansörü haline gelmesiyle, verdiği servisler ve müşteriye yaklaşımlarıyla, Futbol yayın hakları konusundaki istikrarı sonucunda geçmiş pay TV tecrübelerinin yarattığı kötü izlenimleri silmesiyle, Türkiye’nin tek dijital platformudur.
          Kaynak: baska bir uydu forumu. ismini vermek gerekmiyor
          Son düzenleme ganidagli; 25-09-2007, 14:51.

          Yorum

          • ganidagli
            Senior Member
            • 25-06-2004
            • 3512

            #20
            Konu: D Belgesel yakında yayında

            Peki zamaninda ihaleye girip maclari biz yayinlayacagiz deyip binlerce sansui cihaz satan ve ardinda ihaleye girmeyen kurulus hangisiydi?

            sansui free tv yi oyle bir suslediler ki, yeni bir platform geliyor deyip insanlarin kanini emdiler..

            sonrasinda avrupada yasayan gurbetciler hedef alindi Kanal D digital yayina gecmiyor gececegimizi soyleyen kisilere itibar etmeyiniz cunku onlar size cihaz satmak istiyorlar denildi, sonrasinda ne oldu?

            avrupada yasayan turklere yonelik euro d kanalinda reklam yapildi biz digital yayina gectik yayinlarimizi sadece bu cihaz ile izleye bilirsiniz deyip bu seferde gurbetcilerimizi kandirdilar.

            peki suan biz kanal d yi normal bir cihaz ile izleyemiyormuyuz?

            peki simdi ne yapiyorlar?

            Doğan Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Doğan TV, 'D Smart' vasıtasıyla Süper Lig TV Yayın Hakları için Futbol Federasyonu'na başvurdu.
            D Smart'ın, ihale için teklifi; 180 milyon dolar + yüzde 10 Federasyon payı + yüzde 2 operasyon gideri + KDV şeklinde.
            Doğan Yayın Holding AŞ, konuyla ilgili İMKB'ye şu açıklamada bulundu:
            "Bağlı ortaklığımız Doğan TV Holding A.S. (Doğan TV), bünyesinde faaliyet gösteren dijital platform 'D Smart' vasıtasıyla Süper Lig TV Yayin Hakleri ihalesinin 2004 yili ihale sartname ve sozlesmesine bagli kalacak sekilde 2008/2009 Futbol Sezonundan baslayarak en az 3 yillik bir sure icin yenilenmesi talebiyle bugun Turkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) basvurmustur.
            D Smart (Doğan TV) ihaleye yillik 180.000.000 Amerikan Doları +% 10 Federasyon payi, +% 2 operasyon gideri, +KDV olmak üzere teklif vermektedir.
            Soz konusu yazılı teklif Banka Teminat Mektubu ile garanti altına alınmış olarak TFF Baskanligina sunulmustur." Federasyondaki görüşmenin ardından bir açıklama yapan Murat Saygı, yenilenecek ihalenin D-Smart tarafından kazanılması halinde, futbol kulüplerinin yanı sıra futbolseverlerin de kazanacaklarını söyledi.
            boylesi ahlaksiz bir teklifte bulunarak futbol severlerin akillarini bulandirmaya calisiyorlar.bununlada kalmadi turksatta yayin yapan LIG tv ve diger DT kanallarini kendi kanallariymis gibi reklam yapiyorlar.

            hepimiz cok iyi biliyoruz ki her ne olursa olsun lig maclari 2010 yilina kadar lig tv de.

            Yorum

            • medetres
              Junior Member
              • 15-04-2006
              • 385

              #21
              Konu: D Belgesel yakında yayında

              çok yaralı bilgiler zaten o sansui kazığından kıl payı kurtuldum Gazeteport'a HoÅŸgeldiniz gercekleride araştırmak gerek benim ikisiylede bağım yoktur ama ortada bir şaibe var ve herkes ne hikmetse doğandan şikayetçi bu kadar insan yanılıyor olmamalı

              Yorum

              • iyi
                Member
                • 13-03-2004
                • 2187

                #22
                Konu: D Belgesel yakında yayında

                D-Smart yakında kanallarını şifreleyebilir.reklam yaparak receiver satıyorlar.maclar digiturkde olduğu müddetçe zor .
                Son düzenleme iyi; 25-09-2007, 19:51.

                Yorum

                • muammerb
                  Junior Member
                  • 12-11-2005
                  • 49

                  #23
                  Konu: D Belgesel yakında yayında

                  arkadaşlar siz galiba piyasaları takip etmiyorsunuz dijitürk güzel bir platformdu fakat ben d smartı sevmememe rağmen bir hesap yaptım şu anda bile d smart önde nedenini söyleyeyim d smartın kanal listesine bakarsanız sinema kanalları haricinde mükemmel belgesel ve çocuk kanalları, ayrıca müzik kanalları var adam büyük oynuyor ne derseniz deyin hatırlarsanız polsattaki animal planet ve dıskoveriy kanalı için 3 günde bir makinaları kucaklayıp uyduculara 20 ytl karşılığında şifre yüklettiğimizi. ben d smart savunucusu değilim fakat bir dijitürkün spor kanalı haricindeki kanalına bakın bi de d smartın

                  Yorum

                  • sumtas
                    Member
                    • 06-12-2005
                    • 604

                    #24
                    Konu: D Belgesel yakında yayında

                    moviemax ve hallmark kanalları d smart a fark atar

                    Yorum

                    • Türkmenbey
                      Banned
                      • 22-01-2007
                      • 487

                      #25
                      Konu: D Belgesel yakında yayında

                      Originally posted by ganidagli View Post
                      buyrun ben sizi ispata cagiriyorum..
                      bana ornek gosterin hangi ulkede 2. bir platform var.
                      DT den dilimin yandigi kadar kimsenin yanmamistir dt yi savunacak degilim ama diyorum ki dt turkiyedeki tek platformdur istesekte istemesekte tek platformdur, ben dt yi degil gordugum kadari ile siz smart kazigi atesli bir eda ile savunuyorsunuz, dt aldigi paralar karsiligi fazlada olmasa birseyler veriyor en azindan lig maclarini veriyor, peki savundugunuz kurulus neyi veriyor?
                      yav sana zorla d-smart satan mı var alma .ayrıca ben d-smart ı savunmuyorum ama siz digiturk için okadar çok çalışıyorsunuz ki artık sizi digiturk un forumda onları savunmak için paralı eleman olarak tuttuğunu düşünüyorum.


                      Bakın digiturk ün en ucuz paketi olan ekonomik paketin yıllık ücreti 216 ytl .bu ucuz pakette ne lig tv var ne de sinema kanalları .ekonomik pakette sadece ulusal kanallar var.

                      lig tv li paket alırsanız digiturkten yıllık en ucuzu 633 ytl .

                      bu pakette ne var ulusal kanallar artı lig tv .

                      sinema kanallarını da izlemek istiyorsanız digiturk te 870 ytl yıllık ödersiniz.

                      bu pakette ne var ulusal kanallar ,bir kaç tane sinema kanalı ve lig tv .

                      bu da yetmedi erotik kanalları da istediniz ozaman ödeyeceğiniz yıllık paket fiyatı 1041 ytl .

                      ne var bu pakette ulusal kanallar ,sinema kanalları ,lig tv ve erotik kanallar var.

                      şimdi gelelim izle ve öde kanallara .hangi paketi alırsanız alın digiturkten izle ve öde kanallar için izlediğiniz her film için ayrı ayrı para ödeyeceksiniz .


                      Gelelim d-smart a sadece 350 ytl cihaz parası ödeyeceksiniz sonra ulusal kanallar ,erotik kanal ,d-spor ,ve d-smart a özel kanallar için extra para ödemeyeceksiniz . d-smart ta da digiturk te ki gibi izle öde sistemi ile çalışan loca 1 ve loca 2 kanalları var bu kanallardan film izlemek için d-smart bayisinden alacağınız kontör kart ile izleye bilirsiniz .

                      sanırım artık arada ki fiyat farkını anlamışsınızdır.

                      ha ayrıca d-smart ın cihazına 2. çanak takarak başka uydularda ki şifresiz kanalları izleyebilirsiniz yani bu cihazı normal reciever olarak ta kullanmış olursunuz ama digiturk un cihazları ile bu mümkün değil digiturk un cihazları kendine özeldir bununla digiturk un yayınlarından başka yayın alamazsınız.


                      Saygılarımla.

                      Yorum

                      • Türkmenbey
                        Banned
                        • 22-01-2007
                        • 487

                        #26
                        Konu: D Belgesel yakında yayında

                        D-SMART Sizin için küçük, TV'niz için büyük bir adım: D-Smart
                        D-Smart, Türkiye'deki dijital yayıncılığa bambaşka boyutlar getirerek televizyon izleme alışkanlıklarınızı yeniden şekillendiriyor.

                        Yüzden fazla kanal, eğlence, neşe ve şans dünyasını evinize getiren D-Smart, üstelik sizden hiçbir aylık abonelik ücreti talep etmiyor.

                        D-Smart'taki 'izledikçe öde' sistemi ile uygun fiyatlara kaliteli filmleri takip edebilme ve harcamalarınızı sadece izlemek istediğiniz filmlere yani keyfinize göre şekillendirebilme imkanı sunuyor.

                        Böylece, televizyon izlemek için her ay ekstra masraf yapmak zorunda olmadan;
                        D-Smart'ın sunduğu ayrıcalıklardan yararlanıyor, dijital televizyon izleme keyfine ulaşıyorsunuz.


                        D-Smart dijital platformuna uyumlu uydu alıcıları ile ayrıcaklı olarak şifreli özel kanalları izlenebilmektedir.

                        Bir kere D-Smart platformuna aktivasyon yaptırılmış ise mevcut kullanıcılardan geriye dönük olarak kesinlikle bir ücret talep edilmeyecektir. Ancak her gün hızla gelişen D-Smart dijital platfromuna katılmakta geç kalanlar ise aynı imkanlara ileride sahip olamayabilirler.

                        D-Smart platfromunda yakında başlayacak çeşitli izledikçe öde sistemi ile ücretli olacaktır. Ancak bugün mevcut olan film kanalları için ücret talep edilmeyecektir. Kulllanılmayan hizmetler için de ücret ödenmeyecektir.

                        D-Smart uydu alıcınız, D-Smart yayınlarında herhangi bir problem olduğu takdirde bile aktif durumdadır ve uydudaki kanalları izlemeye devam etmenize olanak verir.

                        Kısaca, D-Smart yüksek görüntü ve ses kalitesindeki televizyon yayınını alıştığınızdan çok daha kolay, keyifli ve ekonomik bir yolla evlerinize getiriyor ve sizleri dopdolu bir ayrıcalıklar dünyasına davet ediyor.


                        kaynak :D-SMART
                        Son düzenleme Türkmenbey; 26-09-2007, 04:27.

                        Yorum

                        • Türkmenbey
                          Banned
                          • 22-01-2007
                          • 487

                          #27
                          Konu: D Belgesel yakında yayında

                          NEDEN D-SMART? D-Smart'ta abonelik sistemi yoktur. Uydu alıcınızı satın alırken ödeyeceğiniz miktar dışında sizden hiçbir aylık ödeme istenmez.

                          D-Smart ile yüksek ses ve görüntü kalitesi sağlayan dijital yayında televizyon izlersiniz.

                          Elektronik rehber özelliğin size sunduğu kolaylıklardan faydalanabilir ve TV izlemeyi daha keyifli hale getirirsiniz.

                          TV yayınları, programlar ile ilgili bilgileri gerçek zamanlı olarak ekranınıza getirir.

                          D-Smart günlük yayın akış bilgilerine kolaylıkla erişimi sağlar.

                          D-Smart program ayırtma imkanı verirken ayırtılan programın başlangıç saatini haber verir.

                          Internette bulunan pratik bilgileri ve işlemleri kumandanın bir tuşuyla evinize getirir.

                          En güncel haber, ekonomi, spor, hava durumu gibi bilgilere interaktif hizmetler sayesinde kolay ve hızlı şekilde erişebilirsiniz.

                          D-Smart uyduda var olan kanalları otomatik olarak sıralanmış şekilde ekranlarınıza getirir.

                          Kendi tercihinize göre sıralanmış Favori Kanal Listesi oluşturma imkanı sunar.

                          Programlar hakkında en hızlı ve doğru içerik bilgisi sunar.


                          Ebeveyn kontrolü hizmeti ile istediğiniz kanalı engelleme imkanı verir.


                          D-Smart ile Türksat uydusunda şifresiz olarak yayınlanan kanalların yanı sıra sadece D-Smart kanallarına da ücretsiz erişebilirsiniz.

                          Yalnızca D-Smart'ta bulunan kanalları, seçkin film ve dizileri izleme ayrıcalığını yakalarsınız.

                          Dünyanın önde gelen televizyon kanallarını takip edebilirsiniz.


                          İzleseniz de izlemeseniz de mevcut kanallara ileride bir bedel ödenmesi söz konusu değildir..

                          D-Smart Yayın kalitesi noter tarafından tescillendi.

                          tescil belgesini görmek için aşağıda ki link e tıklayın.



                          kaynak : D-SMART

                          Yorum

                          • TURGUT®
                            Member
                            • 04-03-2004
                            • 2761

                            #28
                            Konu: D Belgesel yakında yayında

                            Originally posted by antonnito View Post
                            ''ben d-smart ı savunmuyorum'', ''paralı eleman olarak tuttuğunu düşünüyorum.''
                            iyiki de savunmuyorsun bide savunsan ne olacak acaba çok merak ettim, bende senin hakkında öyle düşünüyorum.

                            Herşeyi zaman gösterecek.....

                            Yorum

                            • Türkmenbey
                              Banned
                              • 22-01-2007
                              • 487

                              #29
                              Konu: D Belgesel yakında yayında

                              Originally posted by TURGUT View Post
                              iyiki de savunmuyorsun bide savunsan ne olacak acaba çok merak ettim, bende senin hakkında öyle düşünüyorum.

                              Herşeyi zaman gösterecek.....

                              Anlamıyorum sizi her şey açık ortada iken hala neden d-smart a ve d-smart hakkında 1 kelime iyi konuşanlara karşı forum yöneticileri düşmanca tavır takınıyor.

                              D-smart hakkında başka yorum yapmayacağım .ne haliniz varsa görün devam edin digiturk e yıllık milyarlar ödemeye.

                              Yorum

                              • TURGUT®
                                Member
                                • 04-03-2004
                                • 2761

                                #30
                                Konu: D Belgesel yakında yayında

                                Originally posted by antonnito View Post
                                Anlamıyorum sizi her şey açık ortada iken hala neden d-smart a ve d-smart hakkında 1 kelime iyi konuşanlara karşı forum yöneticileri düşmanca tavır takınıyor.

                                D-smart hakkında başka yorum yapmayacağım .ne haliniz varsa görün devam edin digiturk e yıllık milyarlar ödemeye.
                                ne alakası var kardeşim, işine geldiği gibi yorumluyorsun... benim ne dt ile nede d-smart la ilgim var, birileri dt yi savunurken sende d-smart ı savunuyorsun ama savunmuyorum diyorsun vede yönetimdeki arkadaşımızıda digitürk ün paralı elemanı olarak suçluyorsun, ne diyecektik aferin mi bekliyorsun, burada kimse kimsenin savunuculuğunu yada düşmanlığını yapmıyor biraz objektif olun......

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X