PKK ve Terörizme Tepki Topici

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • KüR_ÞaD
    Junior Member
    • 22-09-2007
    • 194

    Konu: Terör örgütünden küstah talep!

    Originally posted by DERBEDERRAM View Post
    Benim anlamadığım, Oğuzların Kayı boyundan gelme Kütrlerin nasıl 500 yıllık bilr geçmişi olmayan Amerikanın oyuncağı olmasıdır. Yemin ediyorum kuzey Irak kürtleri kuzey ırak petrol kuyularında boğaz tokluğuna çalıştıkları zaman Saddamı mum yakıp arayacaklar. Aynı durum bizdeki kürtler içinde geçerli olacaktır, Akıllarını başlarına bir an önce almazlarsa.

    Kardeş oldu olacak Kürtler Ergenekondan çıktı deyin bari! Ne kayı boyundan bahsediyorsunuz.Kürtler köken olarak farısidir.İranın dağlı bir koludur.Herkesi Türk olarak ilan etmeyelim lütfen.

    Kürtler aslen Farsların bir kolu olup Arap gibi ırklarla aşırı derecede karışma sonucu semitikleşmişlerdir. Bugün kürtler ırkî mânâda Sami kavimlerinin özelliklerini daha fazla yansıtmaktadırlar. Hiçbir zaman devlet olamadıklarından, hiçbir toprağı vatanlaştıramadıklarından dolayı "anayurt" ları yoktur. Ortaya çıktıkları topraklar vardır ki bunun da Orta ve Güney İran olduğu söylenebilir. Kürtçe ise yeryüzündeki ilkel dillerden biridir. Kökeni yine Farsça'ya dayanır. Türkçe'den Arapça'dan ve başka birçok dilden sözcük almalarına rağmen dillerindeki sözcük sayısı Türkçe'nin tek lehçesindeki sözcük sayısının beşte biri kadar bile olamamaktadır.

    Kimilerinin ısrarla savunduğu Kürtlerin Türk soyundan olduğu tezi gerçeği yansıtmamaktadır.. Bu saçma tez, 1980'lerin sonu ve 90'ların başında ortaya atılmış olup, sadece Elegest anıtındaki tek sözcüğün çarpıtılmasına dayandırılmıştır.

    Min körtül kan Alp Urungu" , yani "Ben Körtle han Alp Urungu" , çarptırılarak "kürt ihanı Alp Urungu’ya dönüştürülmüştür. Urungu Altıoğuzların kağanıdır. Anıtın yazıldığı tarih 650 yıllarıdır ki, kürtler 7. yüzyılda islamı kabul etmişlerdir, ve ondan sonra sayısız kaynakta kürtler tanımlanmaya başlar ancak bu tezi yaratanlar bunları yok varsayar. Yani Moğolistan'daki bir Türk boyunun, hemen hemen aynı tarihlerde Orta Doğu'da bir etnisite olarak, hem de Türklüğünü unutmuş, ayrı bir etnisite olarak tanımlanabilmesi için Moğolistan'dan Orta Doğu'ya ışınlanması bile yetersiz kalır! Zaten, Divan-ı lügati Türk'te tüm Türk boyları sıralandığı halde kürt diye bir isim kesinlikle yoktur. Türk ile kürt isimlerinin aynı harflere sahip olmasına derin anlamlar yüklemek ve "kürtler, karda kart kurt sesi çıkararak yürüyen dağ Türkleridir" demek bilimsel olmak bir yana, komiktir.

    Kürtler, Farsların ana kütlenin kent medeniyetinden uzaklaşmış, Araplarla ve başka ırklarla karışarak ayrı bir etnisite halini almış, ancak dil ailesi olarak Farsça’ya bağlı kalmış ilkel bir Fars koludur. Zaten Kırmançi, Zaza, Asuri, Sorani, Gorani gibi çeşitli toplulukları kayık tiplerine bakarak kürt diye birleştiren bizleriz. Bir toplumun kökenini belirleyen en önemli kıstas, mensubu oldukları dil ailesidir. Bu bağlamda, Kürtçe Hint-Avrupa dil ailesinin Fars koluna dahildir.
    Bu konuda büyük Türkçü fikir adamı Nihal Atsız'ın görüşleride şöyledir:

    - "Kürtler, Türk veya Turanlı değildir. Buz gibi İranlıdır. Konuştukları dil bozuk, ilkel bir Farsçadır. Kürtler batı dağlarında kalmış bir takım Farslardır. Zaten birbirince anlaşamayan dört beş ağızla konuşan ve kendilerini Kırmanç ve Zaza diye iki grupa ayıran bu toplulukları “Kürt” diye birleştiren bizleriz."

    "Kürt devleti olamazdı. Çünkü Kürtler bir millet değildi. Farsların dağlı ve ilkel bir kolu idi. Türkler’e göre Yörükler ne ise, Farslara göre de Kürtler o idi. Şu farkla ki Yörükler sosyal seviye bakımından Kürtlerle ölçülemeyecek kadar üstündüler. Yörüklerden “Yörük Ali Efe”, “Demirci Efe” çıkmıştı. Daha önce de “Çakırcalı Efe” çıktığı gibi... (...) Ya Kürt’ten kim çıkmıştır? Koçero, Hamido, Hakimo veya Tilki Selim."

    Sonuç:

    Kürtlerin dil, tarih veya soy olarak Türklerle hiçbir ilgisi yoktur. Kürtler Türklükten uzaklaşmış bir Türk boyu da değildir. Bu konuda sağlam tarihî veri yoktur.

    Medler ya da urartuların veyahutta kardukların(sırf telafuzu benziyor diye)kürtlerin atası olmakla uzaktan yakından alakası yoktur.Bu bölücü zihniyettekilerin sadece bir millet uydurup bu uydurulan millete ata bulup bu toprakların esas sahibi kürtlerdir diyerek ülkemizi bölme oyunlarından başka bir şey değildir.

    Yorum

    • delphin
      Senior Member
      • 27-12-2005
      • 15279

      Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici

      Askerlerin hâzır silah
      Kuvvetlenir sûlh u salâh
      Devlet bulur feyz ü felah
      Meşhur olur bu istilâh.
      Askerlerin kişver-küşâ
      Türk devleti sen çok yaşa.
      Orduların etse sefer
      Yol gösterir avn ü zafer
      Mansûr olur her bir nefer
      Düşman kalır bî-tâb-fer.

      Yorum

      • delphin
        Senior Member
        • 27-12-2005
        • 15279

        Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici

        Ertuğrul’un ocağında uyandın
        Şehitlerin kanlarıyla boyandın
        Nice düşman kâl’asına uzandın
        Sana selam ey şanlı Türk sancağı
        Çırpınarak dalgalanır kanadın
        Gökyüzüne çıkmak mıdır muradı
        Gölgende can vermek ister evlâdın
        Sana selam ey şanlı Türk sancağı

        Yorum

        • delphin
          Senior Member
          • 27-12-2005
          • 15279

          Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici

          Artar cihadla şanımız
          Fahr-i Resûl sultanımız
          Şer-i bize insanı Hak
          Uğrunda aksın kanımız.
          Türk oğluyuz
          Ünvanlı, namlı, şanlıyız
          Allah deyu harb ederiz
          Var nusrete imanımız.

          Yorum

          • Kadim
            Senior Member
            • 30-01-2004
            • 4782

            Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici

            Lütfen Türk olgusunu ırkçılığa döndürmeyin, Türk olmak üstün ırk olmak demek değil. Türk olmak beşerlikten insanlığa adım atmak demek. Vicdan ve akılla yoğrulmuş fertlerden çıkan bir ulus demek. Bu da ancak türk kültürünün türk dininin insanlara öz olarak belletilmesi ile olur. Türkü ırksal olarak üstün göstermek saçmalıktan ibarettir. Bu ırkın da bir bölümü diğerleri gibi cehennemliktir, diğer ırklardan genetik dışında hiç bir farkı yoktur . Fark yolun doğru yol oluşudur. Türk demek insan demektir. İnsan özünün sesine kulak verip onunla ilerleyen demektir. O ses vicdandır. Atatürk demek adem demektir. Yani insan atası=adem...Üstün olan ırkımız değil Türklük bilincimiz, kültürümüz ve ulusumuzdur. Bu kültür sokak şaklabanlarının köşe başlarında kurtçuluk oynamaları ile korunmaz. O Türklük insan özüne erişmekle olur. Bunun için sağa sola bakmanıza gerek yok. O öz sizin gönlünüzde gizli. Kudretse o damarlarınızda...Türk ulusu binlerce yıl evvel okumayı öğrenmişti Kuran'ı, insan olmayı da becermişti. Ne oldu? Okuma bilmeyen bir toplumun oyunlarıyla okumayı unuttuk. Ümmi olduk. Ah bir dediklerimi anlayabilen çıksa...Kürt ırkı mensuplarının kültürlerini, yollarını eleştirin, ırklarını değil. O ırkı yaratan sormaz mı size hesap? Evveli kendi kültürümüzü sorgulayalım. Gerçek Türklüğü bulalım. Gerçek türklük kahvehane köşelerinde, internet kafelerde pineklemek değil. Yoksa nasıl değecek PC başında, karının dizi önünde pinekleyerek başımız arşa? Gerçek türklük karnını doyurup "oh bu günde rızklandık karnımız da doydu yarın Allah kerim" deyip kafayı yastığa vurup uyumak değil. Bunlar mı sanıyoruz sınamalarımız bu dünyada? Bizim sınanmak için bile dermanımız yok ki bir kademe yukarı çıkalım. Türk bilinci demek beşeroğlunu insanoğlu yapmak için çalışan demektir. Alemlerin gönüllerini vicdanın sesi ile dolduran demektir. İnsan oğlunu adem oğlu olma yolunda ilerleten ulus olmak demektir. Dünyaya ilimde öncülük eden, bilinçlenmede öncülük eden demektir...

            Çıkar mı acaba bu dediklerimi alacak uyarı?
            İnşallah güzel erler çıkar duyarı...

            Vatanda vatan hainlerine rastlamak cehennemde şeytana rastlamak kadar olağan.!
            Son düzenleme Kadim; 08-11-2007, 19:28.

            Yorum

            • KüR_ÞaD
              Junior Member
              • 22-09-2007
              • 194

              Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici

              Eğer bu yazı banaysa Kadim kardeş benim demek istediğim kürtlerin kayı boyundan gelmediğidir,ya da Türk olmadıklarını yazmaktır.Allah katında tüm insanlar birdir.Bizim üstünlüğümüz yürektedir,bizim üstünlüğümüz adalettedir,bizim üstünlüğümüz geçmişimizdeki destanlarımızdadır,ben Türklüğümle gurur duyarım ve Türk olmayanların Türk olarak lanse edilmeye çalışılmasına itiraz ederim...
              Son düzenleme KüR_ŞaD; 08-11-2007, 19:43.

              Yorum

              • anterior
                Senior Member
                • 06-11-2006
                • 6453

                Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici



                Cizre'de teröre lanet mitingi


                Şırnak'ın Cizre ilçesine bağlı Akçay köyünde çevre köylerden vatandaşların da katılımıyla düzenlenen mitingde terör örgütü PKK lanetlendi.

                Köy meydanında toplanan çok sayıda vatandaş, şehitler için mevlit okutulmasının ardından Türk bayrakları, terörü lanetleyen döviz ve pankartlarla köy okuluna kadar yürüdü. Burada davul zurna eşliğinde halay çeken vatandaşlar, “Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir”, “Kahrolsun PKK”, “Bebek katili önderimiz olamaz”, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye slogan attı.

                Daha sonra, 1992 yılında Güleşli köyünde şehit olan korucu İsmail Birlik'in kardeşi Mehmet Emin Birlik, konuşma yaptı.

                “Buradan Başbakanımıza sesleniyorum. PKK varsa mecliste var” diyen Birlik, şöyle konuştu:“Köylerde katliamlar yapan, okulları yakan, silah zoru ile dağa kaçırdığı gençleri vatanına ve milletine karşı kullanan bebek katilleri, bizim temsilcilerimiz olamaz. Onlara değil temsil etme hakkını, kibrit çöpümü bile vermem. Terör örgütünün temsilcisi meclistekiler mi bizim hakkımızı savunacak.”

                Birlik, ağabeyi İsmail Birlik'in ve 9 Haziran 2007'de Güçlükonak ilçesinde teröristlerce mayın patlatılması sonucu şehit olan Piyade Yarbay Melih Gülova, Piyade Binbaşı Ramazan Armutçuoğlu ve Piyede Er Hasan Güreşen'in isimlerini okudu.

                “ŞEHİT OLMAYA HAZIRIM”

                İsimler okunurken “burada” diye seslenen köylüler “Hepimiz askeriz, PKK'ya yeteriz” dile slogan attılar. 10 gün sonra askere gidecek köy sakinlerinden Abdurrahman Tutuş ise Kürt olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu ifade ederek, “Ay yıldızlı bayrak altında bu toprakta yaşıyorum. Bu bayrak bizim bayrağımız. Onu indirmeye, bu toprağı bölmeye kimsenin gücü yetmez. Gerekirse ben de giderim, kanımı vatanım için dökerim. Şehit olmaya hazırım. Vatanımı böldürmem” dedi.

                Fındıklı Belde Belediye Başkanı'nın oğlu Mehmet Emin Ocak ise terör örgütü yüzünden evlerinden ve köylerinden olduklarını ifade etti.
                Ocak, şunları kaydetti:

                “Bayraklarına ve vatanlarına haince baktıkları için onlara hakettikleri cezayı vereceğiz. Binlerce yıldır burada yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz. Her zaman devletimizin yanında olduk, hep olacağız. Devletimiz ve askerimizle omuz omuza okullarımızı, sağlık ocaklarımızı ve yollarımızı yeniden yaptık. Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsınlar kardeşlerimiz bu okullarda okuyacak. Bizler bu sağlık ocaklarında tedavi olacağız, devletimizin yaptığı bu güvenli yollarda yürüyeceğiz.”

                “EVLATLARIMIZI KAÇIRDILAR”

                Bir operasyonda gazi olan korucubaşı Mehmet Şen de Şırnak halkı olarak terörle mücadeleye hazır olduklarını belirterek, “Terör öncesinde bahçelerimize, tarlalarımıza gidiyor, dağlarda hayvanlarımızı otlatabiliyorduk. Şimdi ne hayvanımız ne tarlamız ne bağımız ne bahçemiz kaldı. Her şeyi devlet sayesinde yeniden kazanmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

                Köy Muhtarı Hasan İnce de terör örgütünün bölgeye yoksulluk getirdiğini, bölge halkına zulmettiğini söyledi. Muhtar İnce, “Evlerimizi bastılar, köylerimize girdiler. Evlatlarımızı kaçırdılar. Devletin yaptığı okulu, sağlık ocağını yakıp yıktılar. Terör öncesinde her hanede 700 koyun varken şimdi her köyün 700 koyunu ancak var. İşimizden gücümüzden olduk. Terörü lanetliyoruz. Biz devletimize bağlıyız, vatanımızı seviyoruz. Ama terör örgütü bizi yanlış tanıttı” diye konuştu.


                Haber7

                Yorum

                • ozkandonmez
                  Administrator
                  • 30-12-2002
                  • 47398

                  Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici

                  Vatanda vatan hainlerine rastlamak cehennemde şeytana rastlamak kadar olağan.!


                  Bu cümle şok şey anlam ifade ediyor.
                  Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



                  HAYDI IPTV YAPALIM

                  TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

                  LÜTFEN OKUYUN

                  Yorum

                  • anterior
                    Senior Member
                    • 06-11-2006
                    • 6453

                    Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici



                    TÜRK Silahlı Kvuvvetleri'nin sınır ötesi harekatının her an başlaması beklenirken, sınırın sıfır noktasına asker savkıyatı bugün de devam etti.

                    Yaklaşık 350 askerin bulunduğu, otobüs ve sivil minibüslerden oluşan konvoya, uzaktan kumandalı mayınları etkisiz hale getiren frekans karıştırıcı ‘Jammer’ cihazlı bir araç da eşlik etti. Komandolar, bugün de sıfır noktalarındaki sarp kayalıklardan oluşan bölgede operasyona çıktı. Hava destekli operasyonlara helikopterler de eşlik etti. Ayrıca Hakkari’den Şemdinli yönüne çok sayıda helikopter gönderilmesi dikkat çekti. Bu sabah Yüksekova-Şemdinli karayolu, mayın arama faaliyeti nedeniyle 1.5 saat araç trafiğine kapatıldı.

                    Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesi operasyonuna son şekil verilirken, kara harekatının yapılacağı bölgelerde de askeri hareketlilik devam ediyor. Bu sabah 35 kadar sivil plakalı minibüs ve 1 otobüs ile yaklaşık 350 asker sınırın sıfır noktalarına sevkedildi. Konvoyun önü ve arkası makinalı tüfekli askerler tarafından korundu. Ayrıca konvoya, PKK’nın uzaktan kumandalı mayınlarına karşı frekans karıştırıcı Jammer cihazı bulunan Türk Telekom’a ait bir minibüs de eşlik etti. Cep telefonu, uzaktan kumanda, telsiz, hatta model uçak kumandası frenkanslarını dahi kesen elektronik cihazla donatılan araç, askerlerin varış noktasına kadar konvoyda kaldı. Minibüs içindeki tümü silahlı olan askerler, sıfır noktalarındaki birliklere nakledildi. Ancak güvenlik nedeniyle askerlerin hangi noktaya gideceği konusunda bilgi verilmedi. Gazetecilerin askeri konvoyu takip etmesi ise engellendi.

                    HAVA DESTEKLİ OPERASYON

                    PKK’lı teröristlerin sıfır noktalarından Türkiye’ye sızacağı istihbaratı alınması üzerine bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Hava destekli operasyonda süper kobralar askerlerin geçiş istikametindeki alanlarda keşif yaptı. Oldukca dik ve sarp kayalıklı bölge olan operasyon alanlarına kokuya duyarlı özel eğitilmiş köpeklerde getirildi. Askerlerin dağlık alanlara çıkmadan önce bölgede dedektörlerle mayın araması yapıldı.

                    HELİKOPTERLERLE SEVK

                    Bu arada Kuzey Irak ve İran’a sınırı olan Hakkari’nin Şemdinli İlçesi'ne çok sayıda helikopterin sevkedilmesi dikkat çekti. Süper Kobraların korumasında, Sikorsky tipi helikopterlerin bölgeye asker, mühimmat ve gıda malzemesi naklettiği öğrendi. Helikopterlerin bölgeye sevkedilmesi, geçiş noktalarındaki yerleşim birimlerinde heyecan yarattı.

                    Mehmetçik, bir yandan askeri konvoyların geçiş yapacağı noktalarda yol güvenliğini sağlarken, arazi arama-tarama faaliyetlerine de ağırlık verdi. Hakkari-Yüksekova ve Yüksekova-Şemdinli karayolundaki faaliyetlere ise panzerler eşlik etti. Stratejik bölge ilan edilen Yüksekova-Şemdinli karayolu ise mayın arama-tarama faaliyeti nedeniyle araç trafiğine kapatıldı. Yaklaşık 30 askerin gövrev yaptığı bu çalışma nedeniyle oluşturulan nokta karakollarında araçların geçişine izin verilmedi. Yaklaşık 1.5 saat süren bu çalışmalardan sonra yol araç trafiğine açıldı.

                    ELLERİ KINALI ASKERLER

                    Hakkari’nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerine, akşam saatlerinde yine askerler sevkedildi. Frenkans karıştırıcı ‘Jammer’ cihazlı askeri bir aracında eşlik ettiği 20 araçlık konvoyun geçişi sırasında yol güzergahında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Henüz 3 aylık eğitimden sonra sınır ötesi operasyonun gerçekleştirileceği sıfır noktalara sivil minibüslerle nakledilen yaklaşık 200 askerden bazıları, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilere el sallayıp, selam verdi. Minibüsteki askerlerin bazılarının ise elleri kınalı olduğu görüldü.

                    Anadolu’da askerin eline kına yakılması bir gelenek haline geldi. Anadolu kentlerindeki bu geleneğe göre ‘kına’ olayının hikayesi şöyle:
                    ‘Bir gün birliğini denetleyen bir komutan askerin eline kına yakıldığını görür, ona elindeki kınanın sebebini sorar. Asker şöyle cevap verir: Bizim köyde üç şey için üç yere kına yakılır. Kurbanlık hayvanın üzerine kına yakılır. Allah’a yakınlığın işareti olsun diye. Gelinin eline kına yakılır kocasına yakın olsun diye. Askerin eline kına yakılır, vatanına yakın ve kurban olsun diye.’

                    BABACAN'IN AÇIKLAMASI

                    Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında Plan Bütçe Komisyonu’nda soruları yanıtlarken, ABD ile istihbarat paylaşımı konusundaki işbirliği neticesinde çalışmaların başladığını söyledi. Babacan, "gerçek zamanlı istihbarat uygulaması başladı" dedi.

                    JurnalTürk

                    Yorum

                    • tortumlu
                      Member
                      • 16-08-2006
                      • 782

                      Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici

                      12 şehidin kanında Barzani parmağı var 15 Kasım 2007


                      İhsan DÖRTKARDEŞ, DHA

                      Ortadoğu ve Türkiye konusunda ABD’nin en uzman isimlerinden olan Michael Rubin, 21 Ekim’de 12 şehit verdiğimiz kalleş saldırıya Mesud Barzani’nin göz yumduğunu iddia etti. PKK’nın, ABD’nin peşmergelere öğrettiği saldırı taktiğini kullandığını ileri süren Rubin, "Burada büyük bir sorun var ve bunun halledilmesi gerekiyor" dedi.

                      AMERİKAN Enterprise Ensitüsü Uzmanı Michael Rubin, Iraklı Kürtler’in ’Ankara’ ve ’Erbil’ arasında seçime zorlaması halinde Washington’un Ankara’yı tercih edeceğini söyledi. ABD’deki Türkiye uzmanı Michael Rubin, Amerika’nın Sesi Televizyonu’nun sorularını yanıtladı. ABD Başkanı George W. Bush ile Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Beyaz Saray’daki görüşmesini hatırlatan Rubin, Bush’un istihbarat paylaşımı sözü üzerine, yönetimin bu sorun üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırmasını beklemediğini vurguladı. Rubin, "2004 Haziranı’nda, İstanbul’daki NATO zirvesinde Başkan Bush, PKK tehdidiyle mücadele sözü vermişti. Madem istihbaratımız vardı, neden bu istihbaratı NATO müttefikimiz Türklerle paylaşmıyorduk?" diye sordu. ABD’li uzman, Washington’un elinde çok fazla istihbarat bulunduğuna inanmadığını da söyledi.

                      BARZANİ HATA YAPIYOR

                      Rubin, kendisini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Başbakan Erdoğan’ın muhatabı zannetmekle Barzani’nin çok büyük bir hata yaptığını da savunarak, "Böyle bir şey yok, ama, Barzani çok zor bir ders alacak. Bunu söylediğim için Kürtler beni çok eleştirdi. Eğer ABD’yi, Erbil ve Ankara arasında seçime zorlalarsa, ABD, Ankara’yı tecih edecektir" diye konuştu.

                      PKK’NIN ABD TAKTİÐİ

                      Rubin, Irak’taki Kürtler’in PKK’ya karşı neden harekete geçmediğine ilişkin soruyu da şöyle yanıtladı: "Bence Barzani, Yaser Arafat’ın oynadığı kartı oynuyor. Yani hem diplomatlarla görüşüyor hem de saldırılara göz yumuyor. 21 Ekim’de düzenlenen saldırıda, PKK çok farklı bir taktik izledi. Kullandığı taktikler, ABD’nin Kuzey Iraklı peşmergelere öğrettiği taktiklere benziyor. Burada çok büyük bir sorun var: Peşmergeler, bu saldırının koordine edilmesinde rol aldı mı? Aralarında kesinlikle bir ilişki olduğunu düşünüyorum. Barzani bu saldırıya göz yumdu. Ve bu konuda bir şey yapılması gerekiyor.

                      Yorum

                      • anterior
                        Senior Member
                        • 06-11-2006
                        • 6453

                        Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici



                        Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Şırnak'taki çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz ve piyade er Gökhan Soylu'nun İstanbul Maltepe Yusuf Ziya Üçüncü Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.

                        Cumhurbaşkanı Gül, cenaze namazından önce şehit yakınlarına başsağlığı dilerken yakınlardan biri "Cumhurbaşkanım daha neyi bekliyoruz tepelerine binelim" diye bağırdı. Daha sonra şehitler için cenaze namazı kılındı.

                        EŞİ TABUTUN BAŞINDA SELAM DURDU

                        İstanbul'da şehitler için düzenlenen cenaze töreninde duygulu anlar yaşandı. Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz'un yakınları camiye gelip tabutu öptü. Öğretmen eşi Şeyma Yavuz, şehidinin tabutu başında selam durdu. Yavuz ailesinin yakınları diğer yakınları tarafından sakinleştirildi.

                        ŞEHİDİN CENAZESİ ÖNCE EVİNE GÖTÜRÜLDÜ

                        Şırnak'ta şehit olan Piyade Er Gökhan Soylu'nun cenazesi son yolculuğuna uğurlanmadan önce evine getirildi.

                        Şehidin evinin önünde toplanan yaklaşık 150 kişilik grup, cenazeyi beklerken pankart açarak terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Şehidin ailesinin evinin bulunduğu Maltepe Fındıklı Mahallesi Fırat Sokağa getirilen cenaze, önce Soylu'nun doğduğu Şenkaya İlçesi Söğütler Köyü'nün dayanışma derneği önüne konularak dualar edildi. Ardından eve götürülen cenaze için burada helallik istendi.

                        ŞEHİT CENAZESİNDEN FOTOÐRAFLAR...

                        Hürriyet

                        Yorum

                        • ali_ekber
                          Member
                          • 15-11-2004
                          • 2525

                          Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici

                          dikkatınızı cektimi bilmem
                          hainler sapıtmış durumda
                          niye derseniz
                          20-30 yıldır dağlardalar
                          20-30 yıl önce dağa çıkan biri 20 yaşında olduğunu var sayarsak bugün o hain 50 yaşında
                          belkin de bastonla gezen var bunları gören yeni hainler geleceği olmadığını görüyor.
                          Ve bu hainlere katılmama kararı alıyorlardır
                          buda örgütü çok ciddi bir şekilde çoküntüye götürüyor
                          bunların en fazla benim kendi kanaatımca 10 yıl ömürleri kalmadı dağda
                          zaten o nedenle siyasete ağırlık vermeye başladılar
                          benim kanıma dokunan Türk Askerine ve T.C. karşı kurşun sıkanlar ve onları temsil edenler.
                          Onları temsil edenler 2 yıl sonra dikkat edin super emekli oluyor ve biz onları finansa ediyoruz.
                          Kanunlar haşa göktenmi indi.
                          Niye gereken kanunlar çıkartılmıyor.
                          Bizler ankaraya vekil deyil sankin bu toprakların sahiplerinigönderiyomuşuz gibin davranıyorlar.
                          yanlışım varsa düzeltin
                          saygılar.

                          Yorum

                          • ali_ekber
                            Member
                            • 15-11-2004
                            • 2525

                            Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici

                            burayı bir okuyun
                            Flaş İddia: <font style="color: blue;">PKK Yerine Yavru Vatan?</font> | Stratejik Boyut - Demokratik Düşünce Platformu

                            Yorum

                            • anterior
                              Senior Member
                              • 06-11-2006
                              • 6453

                              Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici



                              Üsteğmen, askerin cenazesinin alınmasına karşı çıktı, şehit oldu!

                              GABAR Dağı'nda 1 üsteğmen ve 3 askerin şehit düştüğü 13 Kasım'daki PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan 9 askerden biri olan Antalyalı Jandarma Komando Er İnan Işık, tedavi olduğu Gülhane Askeri Hastanesi'nden taburcu olup Manavgat'ın Gültepe Köyü'ndeki ailesinin yanına ulaştı.

                              Gabar Dağı'nda 1 üsteğmen ve 3 askerin şehit düştüğü çatışmada yaralanan 9 askerden biri olan Jandarma Komando Er İnan Işık, Şırnak Asker Hastanesi ve Gülhane Askeri Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından memleketi olan Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Gültepe Köyü'ne geldi. Gazinin dönüşü köyde sevinç yarattı. Ailesi tarafından öpüp koklanan gazi Işık, en büyük acısının 3 arkadaşının gözlerinin önünde şehit olması olduğunu söyledi. İnan Işık, “Terör örgütü üyeleri şehit olan bir arkadaşımızın cansız bedenini alıp götürmeye kalkışınca üsteğmenimiz Gürkan Yavuz, hemen olduğu yerden kalkıp üzerlerine fırladı. Sonra da şehit oldu. Çatışma sırasında benim ağzımdan giren kurşun da yanağımdan çıkmıştı'' diye konuştu.

                              18 Kasım'dan bu yana Gülhane Askeri Hastanesi'nde tedavi gördüğünü aktaran gazi, “18 gün boyunca 2 kez ameliyat geçirdim. Taburcu oldum ve şu an evimde ailemle ve sevdiklerimle beraberim'' dedi.

                              Gazi İnan Işık’ın babası Mecit ve annesi Neriman, oğullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, bu süre zarfından kendilerine sürekli destek olan Gültepe Muhtarı Mustafa Çınar ve diğer köylülere teşekkür etti.

                              Kaynak : www.milliyet.com.tr

                              Yorum

                              • tusem
                                Banned
                                • 08-07-2005
                                • 492

                                Konu: PKK ve Terörizme Tepki Topici

                                ABD hava sahasını ilk kez açtı

                                Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’taki PKK hedeflerine yaptığı operasyonun perde arkası bilgileri de netleşmeye başladı. Operasyonda ABD, Irak’ın hava sahasını ilk kez Türk savaş uçaklarına açtı. kaynak:haber7.com
                                evet a.b.d hava sahasını anca!!! açtı ve biz davul-zurnayla hava saldırısı yaptık.eğer saldırı çok başarılı olursa demekki a.b.d de pkk şerefsizlerini gözden çıkardı demektir.sahneye yeni kişileri ( barzaniler gibi..) getirecektir.amerika 1-2 yıl içersinde tahminimce pkk nın liderleri ya verir yada böyle saldırılarla yok ettirir.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X