160 'çürük' raporu sahte çıktı....

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    160 'çürük' raporu sahte çıktı....

    ,


    Genelkurmay Askeri Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında şu ana kadar çürük raporu aldığı iddia edilen 160 kişinin Beytepe Askeri Hastanesi'ne sevk edildiği ve tümünün sağlıklı olduğu halde çürük raporu aldığının tesbit edildiği öğrenildi.

    Demokratik Toplum Partisi Genel Başkanı Nurettin Demirtaş, bugün Genelkurmay Askeri Savcılığı tarafından Beytepe Askeri Hastanesi'ne sevk edilecek. Almanya'dan döner dönmez Havaalanı'nda gözaltına alınan Demirtaş, askeri hastanede muayene edilecek.

    DEMİRTAŞ'A VİP(!) UYGULAMA

    Beytepe Askeri Hastanesi, Etimesgut Askeri Hastanesi tarafından Demirtaş'a verilen çürük raporunun gerçeği yansıtıp yansıtmadığını kontrol edecek. Etimesgut Askeri Hastanesi, 'sol üst lop'da geçirilmiş akciğer tüberküloz sekeli' bulunduğu iddiasıyla Demirtaş hakkında 'askerliğe elverişli değildir' şeklinde rapor düzenlemişti. Beytepe Askeri Hastanesi'nde yeniden muayene edilecek olan Demirtaş'a 'VİP' hasta prosedürü uygulanacak. Askeri hekimlerin, yanında bir görevli ile tüm tahlilleri anında yapılıp sonuçlanan hastalara 'VİP Hasta' denildiğini belirten yetkililer, "Demirtaş'ın tahlilleri anında yapılıp sonuçlanacak. Bugün tüm sonuçlar heyete sunulacak. Heyet'in vereceği karar sonrası Demirtaş hakkında adli soruşturma açılıp açılmayacağı kesinlik kazanacak" değerlendirmesini yaptılar.

    -ASKERİ SAVCILIK 160 KİŞİYİ SEVK ETTİ 160 KİŞİ DE SAÐLAM ÇIKTI-

    Genelkurmay Askeri Savcılığı tarafından yüarütülen soruşturma kapsamında şu ana kadar çürük raparu aldığı tesbit edilen 160 kişinin Beytepe Askeri Hastanesi'ne sevk edildiği ve sevk edilen 160 kişinin de sağlıklı olduğu halde çürük raporu aldığı öğrenildi.

    - DEMİRTAŞ 10 SENEYE KADAR HAPİS İSTEMİYLE YARGILANACAK-

    Askeri Savcılığın talimatı ile gözaltına alınan Demirtaş'ın Askeri Ceza Kanunu'nun 81. maddesinde yer alan "Askerlikten kurtulmak için hile yapanlar" suçunu işlediği iddiasıyla yargılanacağı öğrenildi. Demirtaş'ın yargılanacağı yasa maddesi şöyle: "Askerlik çağına girenlerden askerlikten büsbütün veya kısmen kurtulmak kasdile ismini değiştirenler, başkasını kendi yerine tabib muayenesine veya askere gönderenler, başkasının hüviyet cüzdanını veya askeri vesikasını kullananlar, askerlik işlerinde sahte şehadetname veya evrak kullanan yahut her ne suretle olursa olsun hile ve desise yapanlarla kıt'aya veya bir müesseseye intisab ettikten sonra kendisinin yapmağa mecbur olduğu hizmetten büsbütün veya kısmen kurtulmak kasdile hile yapanlar on seneye kadar ağır hapis cezası ile cezalandırılırlar."
    İLİŞKİLİ HABERLER
    DTP'li Nurettin Demirtaş tutuklandı
    Nurettin Demirtaş gözaltına alındı


    Zaman
  • MentaL
    *Security
    • 01-03-2004
    • 8134

    #2
    Konu: 160 'çürük' raporu sahte çıktı....

    Perfect..

    Yorum

    • mustafa35cuz40
      Junior Member
      • 01-10-2007
      • 99

      #3
      Konu: 160 'çürük' raporu sahte çıktı....

      vay.....................vay

      Yorum

      • anterior
        Senior Member
        • 06-11-2006
        • 6453

        #4
        Konu: 160 'çürük' raporu sahte çıktı....

        Sizi gidi çürük yumurtalar siziiii.... smile_nono

        Yorum

        • YuSuF ErGiN
          Senior Member
          • 23-01-2006
          • 10188

          #5
          Konu: 160 'çürük' raporu sahte çıktı....

          siyasi bir karamışşşşşş

          bazıları öyle diyor ....

          sen git sahte çürük ol, sonrada siyasi bir karar de ...

          Yorum

          • YuSuF ErGiN
            Senior Member
            • 23-01-2006
            • 10188

            #6
            Konu: 160 'çürük' raporu sahte çıktı....



            KAYNAK


            Askere gidebilmek için hastalığını gizlemiş

            Mesut IŞIK DHA

            BAZI kişilerin askerlik yapmamak için sahte çürük raporları aldığı ve çeşitli yollara başvurduğu söylentileri yayılırken, Şırnak’ta görev yaparken geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı GATA’da yaşamını yitiren Gebzeli Jandarma Er Recep Karaca'nın, askere gidebilmek için kalbinin delik olduğunu söylemediği ortala çıktı . Organları ailesi tarafından bağışlanan Recep Karaca'nın cenazesi bugün Gebze’de gözyaşları arasında toprağa verilirken, ağabeyinin de İstanbul'da asker olduğu belirtildi.
            Gebze’nin Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan ve kalbinin delik olduğunu bildiği halde askerlik yapabilmek için bunu gizleyen Recep Karaca 7 ay önce askere alındı. Aslen Giresunlu olan Karaca, Şırnak’ta Verimli Sınır Karakolu’nda vatani görevini yaptığı sırada nöbete giderken kalbindeki rahatsızlığı nedeniyle düşüp başını çarparak beyin kanaması geçirdi. Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi alına alınan Er Recep Karaca'nın, tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşti. Recep Karaca’nın ailesine durum bildirildi. Ailesi, beyin ölümü gerçekleşen Recep’in organlarının başkalarında yaşaması için bağışlama kararı aldı. Bu karar üzerine Recep Karaca’nın karaciğer, böbrek ve korneaları alındı ve cenazesi Gebze’ye gönderildi.

            TOPRAĞA VERİLDİ
            Recep Karaca için önce Yavuz Selim Mahallesi 444. Sokak'taki evinin önünde tören düzenlendi. Törende Gebze Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Belediyle Başkanı İbrahim Pehlivan, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Atilla Tuncer, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Nedim Selvisu, Emniyet Müdürü Ali Şahinli, Şehit Aileleri Derneği Şube Başkanı İhsan Duyar, şehit aileleri, askeri ve sivil erkan, dernek ve sivil toplum temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu hazır bulundu.
            Recep Karaca, daha sonra Yavuz Selim Mahallesi’ndeki Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

            AĞABEYİ DE ASKER
            Giresun Yağlıdere nüfusuna kayıtlı olan ve uzun süredir ailesiyle Gebze’de oturan Recep Karaca’nın ağabeyi Kadir Karaca’nın da İstanbul’da asker olduğu anlaşıldı. İki oğlu da askerde olan anne Havva Karaca ve Baba Orhan Karaca cenazede gözylaşı dökerken, oğullarının kalbinin delik olduğunu, buna rağmen askere gitmek için bunu sakladığını söyledi.

            Yorum

            • YuSuF ErGiN
              Senior Member
              • 23-01-2006
              • 10188

              #7
              Konu: 160 'çürük' raporu sahte çıktı....

              ALINTI

              Demirtaş sağlam çıktıDTP liderine kışla yolu göründü

              26.12.2007 11:01Hava Kuvvetleri Başsavcılığı’nın, “askerlikten kurtulmak amacıyla hile yapmak” suçundan başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş “askerliğe elverişli” çıktı. Böylece DTP liderine kışla yolu göründü..

              Önceki gün Beytepe’de bulunan Jandarma Hastanesi’ne götürülen Demirtaş, sağlık taramasından geçirildi. Kan ve balgam örnekleri alınan ayrıca röntgeni çekilen Demirtaş’ın, 5 ayrı uzman doktor tarafından muayeneden geçirildiği öğrenildi. Tetkiklerin ardından verilen raporda ise, Demirtaş’ın, askerlik yapmasına engel oluşturacak bir rahatsızlığına rastlanmadığının belirtildiği öğrenildi. Demirtaş’ın, “tüberküloz” olduğunu ileri sürmesine rağmen, bu hastalığa sahip olanların üç ayda bir yaptırmaları gereken kontrollerin hiçbirini yaptırmadığı, ayrıca hastalığına ilişkin herhangi bir hastaneden geçmişe dönük bir rapor da sunamadığı kaydedildi.
              Rapor üzerine askeri mahkeme Demirtaş’ın avukatının tutukluluğa yaptığı itirazı reddetti. Böylece ilk duruşma yapılıncaya kadar Demirtaş’ın tutuklu kalması kesinleşti.

              Demirtaş 18 Aralık'tan beri cezaevinde bulunuyor...

              AJANSLAR

              Yorum

              • YuSuF ErGiN
                Senior Member
                • 23-01-2006
                • 10188

                #8
                Konu: 160 'çürük' raporu sahte çıktı....

                raporu çürük ama kendisi sapasağlam :D

                Yorum

                • TA2CCC
                  Banned
                  • 03-06-2004
                  • 8304

                  #9
                  Konu: 160 'çürük' raporu sahte çıktı....

                  Originally posted by yusufergin View Post
                  raporu çürük ama kendisi sapasağlam :D

                  Demirtaş askerliğe elverişli çıktı



                  Sahte çürük raporu aldığı gerekçesiyle, gözaltına alınarak tutuklanan DTP Genel Başkanı Demirtaş'ın, yapılan muayene sonucunda askerliğe elverişli çıktığı açıklandı.

                  ,


                  Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcılığı’nın, “askerlikten kurtulmak amacıyla hile yapmak” suçundan dolayı başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş “askerliğe elverişli” çıktı.

                  Önceki gün Beytepe’de bulunan tam teşekküllü Jandarma Hastanesi’ne götürülen Demirtaş, sağlık taramasından geçirildi. Kan ve balgam örnekleri alınan ayrıca röntgeni çekilen Demirtaş’ın, 5 ayrı uzman doktor tarafından muayene edildiği öğrenildi.

                  Kendisini muayene eden askeri doktorlara, "12 yıl cezaevinde yatttığını ve bu yüzden, Tüberkiloz hastalığına yakalandığını" söyleyen Demritaş'a, tüberkiloz hastalığına yakalanan kişilerin, bir geçmişi olması gerektiği hatırlatılarak, 3 ayda bir düzenli olarak sürekli sağlık kontrolünden geçip geçmediği sorulduğu, Demirtaşın bu kontrollerin hiçbirini yaptırmadığı, ayrıca hastalığına ilişkin herhangi bir hastaneden geçmişe dönük bir rapor da sunamadığı açıklandı.

                  Rapor üzerine askeri mahkeme Demirtaş’ın avukatının tutukluluğa yaptığı itirazı reddetti. Böylece ilk duruşma yapılıncaya kadar Demirtaş’ın tutuklu kalması kesinleşti.

                  Haber 7

                  Yorum

                  • CDD
                    Senior Member
                    • 06-07-2005
                    • 5289

                    #10
                    Konu: 160 'çürük' raporu sahte çıktı....

                    Originally posted by yusufergin View Post
                    raporu çürük ama kendisi sapasağlam :D
                    İçerde yine tüberkiloz olmasın.:D

                    Yorum

                    • TA2CCC
                      Banned
                      • 03-06-2004
                      • 8304

                      #11
                      Konu: 160 'çürük' raporu sahte çıktı....

                      Originally posted by CDD View Post
                      İçerde yine tüberkiloz olmasın.
                      Raporlarda öyle birşey yok :D:D:D

                      Bence onun beyninde rahatsızlık var.Çürümüş hahohihahohihahohi

                      Yorum

                      İşlem Yapılıyor
                      X