Sahte UFO'culara suçüstü...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Sahte UFO'culara suçüstü...

    ,


    Manisa ve Turgutlu Emniyet Müdürlüğü’nün ortak çalışması sonucu ev, işyeri ve depolarına eşzamanlı baskın düzenlenen dört kişi 1200 adet sahte UFO ile yakalandılar. Gözaltına alınan kişilerin laptop, bilgisayar ve tüm evraklarına da el konuldu. Zanlıların ürettiği sahte UFO’ların piyasa değerinin 200 ile 300 bin YTL civarında olduğu tespit edildi.
    Baskın sonrasında bir açıklama yapan Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, istihbaratın bizzat UFO Infrared Teknoloji yetkililerince kendilerine verildiğini, ciddi ve hassas bir çalışma sonucunda gerekli izinler de alındıktan sonra baskının düzenlendiğini söyledi.
    “Halkımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye atan kişilere asla göz açtırmayacağız.Ucuz satılan malların ya taklit ya da çalıntı olma ihtimali herzaman vardır. Vatandaşlarımızı bu konuda uyarıyorum”diyen Gezer, kendilerine gelebilecek bu tarz ihbarları büyük bir hassasiyetle takip edeceklerinin de sinyalini verdi.

    İÇİMİZDE ÇİNLİLER OLDUÐUNU GÖRDÜK

    Olayın başından sonuna kadar takibini yapan UFO İnfrared Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Deniz Yavuz, 16 Aralık 2007 Pazar Günü sahte UFO’ları tesbit ettiklerini gerekli izinleri aldıktan sonra bugün baskın gerçekleştirdiklerini belirterek, “Biz üretici olarak Çinlilerle uğraşırken içimizdeki Çinlilerin açığa çıktığını da gördük. Ürün herşeyi ile taklit edilmiş ama teknolojik olarak hiçbir benzerliği yok. Orjinalinden çok uzak ve bu ürünler adeta birer saatli bomba. İnsanın canına kast edebilecek bu cihazlar piyasaya sürülmeden yaptıkları baskınla ürüne el koyan, sahtecileri yakalayan Manisa ve Turgutlu Emniyet Müdürülüğü’ndeki tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.


    HABER 7
İşlem Yapılıyor
X