Önce araba sonra sigorta çarptı!..

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Önce araba sonra sigorta çarptı!..

    ,


    İhsan Aydın'ın haberi
    Sevgi Korkmaz'a çarparak ölümüne neden olan aracı sigortalayan şirket, araçta oluşan 4 bin 500 YTL’yi, Korkmaz’ın eşi ve çocuklarından istedi. Dava açıldı ve davayı şirket kazandı. Şimdi Kormaz ailesi kara kara bu parayı nasıl ödeyebileceklerini düşünüyorlar.
    İzmir Çiğli’de 26 Aralık 2006’da pazarda büyükbaş hayvan satın aldıktan sonra evine dönmek isteyen Sevgi Korkmaz, karşıdan karşıya geçmek isterken, Hasan Erdoğan yönetimindeki 06 AK 3284 plakalı, aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kurban Bayramı öncesi eşini kaybeden Mehmet Korkmaz ve annelerini kaybeden üç çocuk acılarını unutmadan başka bir şok yaşadı.
    Sevgi Korkmaz’a çarpan 06 AK 3284 plakalı araçta oluşan 3 bin 624 YTL’lik hasar aracı sigortalayan şirket tarafından, Korkmaz ailesinden istendi. İstenen rakam icra takibi masraflarıyla birlikte toplam 4 bin 541 YTL tutuyor.

    Konuyla ilgili Haber 7’ye bilgi veren Mehmet Korkmaz; “Eşimin acısı hala taze iken ve 3 çocuğum anne özlemi çekerken Axa Oyak benden ve öksüz kalmış üç çocuğumdan, trafik kazasında zarar gören aracın zararını ödememi istemektedir. Beni ve öksüz kalmış 3 çocuğumu icraya verdi” diyerek yaşadığı durumu dile getirdi. Çocuklarının yanında olabilmek için işini bırakmak zorunda kaldığını belirten Mehmet Korkmaz, kötü olan maddi ve manevi durumunun bu karardan sonra daha da kötü hale geldiğini söyledi.

    İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğünde 2007/5316 sayılı dosyadan takibi yapılan icra emrinde borcun sebebi şöyle ifade ediliyor: “ 20.12.2006 tarihinde Sigortalı Hasan Erdoğan’ın 06 AK 3284 plakalı aracı ile yaptığı kazaya kusuru ile sebebiyet veren Sevgi KORKMAZ’ın sigortalı araçta meydana getirdiği hasarın, borçlunun ölümü nedeniyle mirasçılarına rücu edilmesidir.” Mehmet Korkmaz, 26 Aralık’ta olan kazanın, ödeme emrinde yanlışlıkla 20 Aralık olarak yazılmış olabileceğini belirtti.


    Mehmet Korkmaz’ın verdiği bilgiye göre kazada Sevgi Korkmaz 8’de 6 kusurlu bulunmuş. İcra davasından da haberi olmadığını söyleyen Korkmaz, ödeme emrini alınca konudan haberdar olmuş.

    Kazayla ilgil haber 'Kurbanlık almaya gitti, kazada öldü' başlığıyla Haber 7'de kullanılmıştı.



    Haber 7
  • ali_ekber
    Member
    • 15-11-2004
    • 2525

    #2
    Konu: Önce araba sonra sigorta çarptı!..

    dünya acımasız
    hayvanlar alemini seyir edenler bilir
    ölüm acı ama gerçekler devam ediyor
    insanlar için kanunları yapanlar yine insanlar
    demek öyle bir kanuni yetkisi varkin sigortanın icra takibine koymuş

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X