'Ali bana sulanma' Meksika Sınır'nda...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    'Ali bana sulanma' Meksika Sınır'nda...

    ,


    Meksika Sınırı bu hafta da kendi gündeminin peşine düşmeye devam ediyor. Tarık Tufan, Selahattin Yusuf ve İsmail Kılıçarslan’ın birlikte hazırlayıp sunduğu Meksika Sınırı’nda birbirinden ilginç ve önemli konular masaya yatırılıyor.

    “Herkesin Bir Meksika Sınırı Olmalı!” sloganıyla yola çıkan programın bu akşamki konu başlıkları; Almanya’da sağcı bir partinin seçim kampanyasında kullandığı ve Türklerin tepkisini çeken slogan; “Ali bana sulanma” Kızılderililer Amerika’da toprak talebinde bulunuyor. Amerika’da bağımsızlık rüzgarları mı esiyor? Yılbaşındaki taciz rezaletine farklı bir bakış, TV filmlerindeki başörtülü kadınlar ve namus kavramı, Hollywood’un yeni silahı nedir? Fazıl Say dizisi tüm hızıyla devam ediyor.

    Dünyanın ilgiyle izlediği ilginç video kliplerin yer aldığı program “Haftanın Meksikalısı”, “Meksika Sınırına kaçıyorum çünkü”, “Ev ödevleri”, “Haftanın Şarkısı” ve “Haftanın Film Sahnesi” adlı bölümleriyle bu hafta da çok ilginç, çok tadında.

    Cuma akşamları 22.30’da ekrana gelen Meksika Sınırı “kurgusuz, kaygısız” bir TV şovunun peşinde. Kendi gündemini arayan program olağan temposuyla her hafta izleyenlerin karşısına çıkıyor. Sanat, edebiyat, popüler kültür, sinema, sosyoloji ve sporun ağırlıklı olarak konuşulduğu Meksika Sınırı ekranların özgür tartışma ve paylaşım platformu olma iddiasında. Sakın kaçırmayın.
    (Haber 7)
İşlem Yapılıyor
X