Böyle kaza olur mu? Ama oldu işte!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ASIM MAVZER
    Member
    • 14-05-2007
    • 1601

    Böyle kaza olur mu? Ama oldu işte!

    Böyle kaza olur mu? Ama oldu işte!



    Üstgeçit alçak olduğu için damperli kamyon altında sıkıştı tarzında pek çok haber duymuşsunuzdur. Peki geçit yüksek olduğu halde sıkışan kamyon haberi duydunuz mu?






    Ömer Haluk Satır'ın haberi

    Buyurun size bir yurdum halleri kazası...
    Manisanın Turgutlu İlçesinde Selvilitepe mahallesi ile Turgutlu’nun diğer mahallelerini birbirinden ayıran E-96 Karayolunun üzerinde bulunan yaya üst geçidi dün sabah saat 08.00 sıralarında yaşanan garip kaza ile büyük hasar gördü.
    Sabah saat 08.00 sıralarında İzmir’den Ankara istikametine gitmekte olan Muhammet Akbaş (58) yönetimindeki 45 M 7106 plakalı damperli kamyonun bilinmeyen bir nedenden dolayı damperinin kalkması sonucu E-96 Karayolu üzerinde bulunan yaya üst geçidine takıldı ve üst geçide büyük çapta zarar verdi.

    Kaza sonrasında araç üst geçide takılı kalırken araç sürücüsü Muhammet Akbaş(58) kazada göğsünde ağrı olduğunu söylemesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekiplerince ilk müdahalesi yapıldı. Muhammet Akbaş daha sonra Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılarak müşahede altına alındı.

    Kazada üst geçidin altında bulunan Fatih Yılmazlar’a ait büfede zarar görürken E-96 Karayolu İzmir-Ankara istikameti Mobil kavşaktan garaj kavşağına kadar olan istikameti yaklaşık 3 saat boyunca trafiğe kapatıldı.

    E-96 karayolunu kullanan araçlar istikametlerine Mimar Sinan Caddesi üzerinden seyir ettiler.
    Kaza sonrası üst geçit kullanılmaz hale gelirken olayın sabah saatlerinde olması ve okulların giriş saatine denk gelmesi büyük korku yaşattı.
    Aynı geçit geçtiğimiz sene de benzer bir kaza sonucu büyük hasar görmüştü.

    (Haber 7)

İşlem Yapılıyor
X