Kömürden sonra ELEKTRİK

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • zigana
    Senior Member
    • 26-01-2004
    • 3796

    Kömürden sonra ELEKTRİK

    Kömürden sonra ELEKTRİK
    12 Ocak 2008 Cumartesi 10:08
    AK Parti Diyarbakır'ı istiyor. Bu teklif DTP'lileri çarpacak türden..

    Başbakan Erdoğan’ın “Diyarbakır’ı alın” emrini verdiği kurmayları, yerel seçimlerde kendilerine zafer kazandıracak proje üretmenin peşine düştü. En ilginç teklif ise, Diyarbakır Milletvekili Kurt’tan geldi.

    Diyarbakır’ın pilot il olarak belirlenmesine ve elektrik tüketiminin belli bir limite kadar ücretsiz olmasına ilişkin öneri de bu kapsamda tartışılıyor.

    ÖZEL İNDİRİMLİ TARİFE

    Kurt, yoksul vatandaşların ayda 150-250 kilowattsaatlik elektrik tüketiminden ücret alınmaması önerisini, TEDAŞ Genel Müdürü Haşim Keklik’e de aktardı. Uygulamanın daha sonra Türkiye genelinde bütün yoksulları kapsayacak şekilde genişletilmesi de planlanıyor.

    Bu öneri çerçevesinde TEDAŞ Genel Müdürü’nün başkanlığında, AK Parti ve DTP’li vekillerin katılımıyla Diyarbakır’da gelecek hafta bir toplantı düzenlenmesi kararlaştırıldı.

    HIRSIZLIKTAN KURTARALIM

    Kurt, vatandaşı hırsızlıktan kurtarmak gerektiğini belirterek, şu önerilere yer verdi: "Dargelirli insanlarımıza yönelik enerji sübvansiyonu, ciddi bir enerji tasarrufunu da beraberinde getirecek. Böylece 1 milyar kilowattsaatlik enerji tasarrufu da sağlanabilecek. Hepsinden de önemlisi vatandaşın elektrik hırsızlığı psikolojisinden kurtarılması söz konusu olacak."

    Ebru Toktar/Zaman
İşlem Yapılıyor
X