Bebeği için kemoterapiyi reddetti

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ssevers
    Junior Member
    • 21-01-2008
    • 329

    Bebeği için kemoterapiyi reddetti

    Karaciğer kanserine yakalanan hamile kadın bebeğinin yaşaması için ölümü tercih etti.






    İngiltere'de kanser hastası 33 yaşındaki Lorrine Allard, kendi yaşamı ile bebeğinin arasında seçim yapmak zorunda kalınca bebeğinin yaşaması için ölümü tercih etti.

    İngiltere'nin Great Yarmouth bölgesinde oturan ve hamileliğinin 4'üncü ayında karaciğer kanseri teşhisi konulan Lorrine Allard, geçen kasım ayında ‘Liam' adını verdikleri bebeğini dünyaya getirdi.
    Dördüncü çocuğuna hamile olan Allarad, kanser olduğunu öğrendiğinde yakında hayat vereceği yeni bebeğinin heyecanıyla yaşıyordu.
    Allard bebeğini aldırması durumunda, kanser tedavisi görüp iyileşebilme yerine bebeğinin yaşaması kararını aldı.
    Hamileliği boyunca bebeğine zarar vermemek için her türlü tedaviyi reddeden anne Allard, kanser mücadelesi verdiği yatağında dün son nefesini verdi.
    Herkesi üzüntüye sokan bu olay ardından konusan Allard'ın eşi Martyn, “Lorraine'in ne kadar cesur bir kadın olduğunu tarif edemem. Liam'ın yaşaması için kendi hayatını feda etti. Liam doğduğunda Lorrain'in gözlerindeki sevinci unutamıyorum. Ne acı ki artık bizimle birlikte değil. Liam ben ve 3 kızım onu çok özleyeceğiz” dedi.
    Daha önce bir şirkette memur olarak çalışan Lorraine Allard'ın, Leah (10), Amy (8) ve 20 aylık Countney adında üç çocuk sahibiydi. Öte yandan, erken doğumla dünyaya gelen bebek Liam’ın yakında taburcu edilmesi bekleniyor.

    Hürriyet
İşlem Yapılıyor