Profesör de bıçak parası alırsa..

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • anterior
    Senior Member
    • 06-11-2006
    • 6453

    Profesör de bıçak parası alırsa..



    Celal Bayar Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hayrettin Şirin'e, odasında bir hastadan 750 YTL bıçak parası alırken suçüstü yapıldı.

    Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayrettin Şirin, hastanedeki odasında bir hastasından bıçak parası alırken suçüstü yakalandı.

    Prof. Dr. Hayrettin Şirin ile odasında görüşen hastası R.E., daha önce savcılık kanalıyla seri numaraları belirlenen 750 YTL'yi, bıçak parası olarak Prof. Dr. Şirin'e verdi.

    Tutuksuz yargılanacak

    Bu sırada hastanede bulunan polis, Prof. Dr. Şirin'i suçüstü yakaladı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadesi alındıktan sonra seri numaraları belirlenen paralar ve hakkında düzenlenen evrakla Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Prof. Dr. Şirin, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Valiyi ameliyat etmişti

    Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk'ün 23 Ocak 2006'da CBÜ hastanesinde baypas ameliyatını yapan ve 20 Ağustos 2006'da Manisasporlu futbolcu Meduna'nın Galatasaray maçında geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında tedavisini üstlenen Prof. Dr. Şirin, olay sonrası suçsuz olduğunu ve yargıya güvendiğini söyledi.

    Prof. Dr. Şirin hakkında düzenlenen dosyanın, YÖK Başkanlığı'na gönderildiği bildirildi.

    Milliyet
İşlem Yapılıyor
X