Gsm Şirketleri Dolantırıcılığı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ModMan
    Senior Member
    • 02-11-2004
    • 4800

    Gsm Şirketleri Dolantırıcılığı

    Arkadaşlar Ben Türkcell Ve Avea Faturalı Hat Kullanıcısıyım Ama Bir Adaletsizlik Var Konturlu Hatlara Uygulanan Avantajlar Yok Mesele Arayan Numarayı Sms Olarak Bilgi Geldiginde 1 Sms Ücreti Alıyorlar İlk 1-2 Ay Beleş Diyo Sonra Geçiriyo Aveada Kontorlu Hatlarda Sms Neredeyse Beleş 39 Kontura 500 - 5000 Sms Alıyon Faturalıda 0,17 Kuruş Ne Bu Yaw Yok Telsiz Ücreti Frekans Ücreti %25 Özel İletişim Vergisi % 18 Bilmem Ne Gelen faturanın %50 Anlamsız Zaten Özel Servisler Desen Cabası Resmen S..............lar Göstere Göstere Yok Hat Alana Açılış Ucreti Almıyoz YErim Onların Hatlarını Kimsenin Bi El Attıgı Yok Devlet Büyükleri Nasılsa Beleş Umrunda Degil Ki Özel Tarifeler Bizim Gibi Vatandaşa ***** Gitsin Ona Kezaaa Kredi Karlarından Alınan yııllık Ücret 25-30 Ytl Adamlar giiyolar şikayet Ediyolar Kendilerininkini Kurtarıyorlar Nİye Aslında Herkez Bu Konuda Duyarlı Olsa Eylem Yapsa 1 gün Kredi Kartı Türkiyede Kullanılmasa eylen yapılsa ****** Tutusur Adamların Türkiyede Adalet Bu Kadar iliyor işte ben Şahsın Özel Güvenlik Görevlisiyim devlete 5 yıllık Çalışma ücreti olarak 265 Ytl Ücret Ödüyoz Saçmalıgın DAniskası Soy A.g DOnumuza kadar soy Allahtan Ar Duygusu varda onu yapamıyorlar Dellendim Valla crashs
    Son düzenleme gönülver; 03-03-2008, 01:16. Reason: kullnýlan kelimeleri daha dikkatli seçin
  • Kadim
    Senior Member
    • 30-01-2004
    • 4782

    #2
    Konu: Gsm Şirketleri Dolantırıcılığı

    Yok efendim kimse .ıçını kaldırıp dediklerinizi yapmaya yeltenmez. Biri çıkar haydi bir olalım bu adaletsizliğe son verelim der ama dün o bas bas adaletsizlik var bu ülkede, biz böyleyiz, uyuyoruz, ne zaman uyanacaz diyenlerin en azılısı bile .ıçını kaldırıp bu davada ben de varım demez çünkü korkağız, başımıza geleceklerden korkuyoruz. Hikayenin sonundan korkuyoruz. Niye? Çünkü biz Allah'ın değil başka şeylerin kulu olmuşuz. Adalet uğruna Allah'a güvenip dayanmıyoruz. Allah'ın kulu olan kişi önce kendine güvenen kişidir. Bir iş olacaksa önce gençlerden olur. Bir çözüm çıkacaksa önce gençlerden çıkmalı. He yoksa başa gelecek musibetlere de razısınız demektir. Karşınızdaki duvar kötülük duvarı. Onu tek başınıza aşamazsınız. Onu aşmak için gizli örgütlenmeniz ve güçlenmeniz gerekir. Bu cümlemle bile beni mimlemek isteyen başkasının kulu esiri olmuş emperyalist elbet çıkacaktır. Dünya'nın düzeni maddeye çok bağımlı. Ancak elbet ışık cismi bir gün tamamen yenecektir...Aydınlığa şu günlerde muhtacız...
    Son düzenleme Kadim; 02-03-2008, 22:53.

    Yorum

    • Kadim
      Senior Member
      • 30-01-2004
      • 4782

      #3
      Konu: Gsm Şirketleri Dolantırıcılığı

      Şuraya herkez neyden mağdur olduğunu yazsın. Bakın bakalım dağmı oluyor çukur mu... Daha geçen hafta digitürke hiç bir hakları yokken, dolandırıcıkla benden 400YTL para almalarını seyrettim. Sebep mi? Kartı 3-5 gün geç iade ettirdikleri için. Bakın iade ettiğim için demiyorum ettirdikleri için. Gelmediler kartı almaya, geliyoruz dediler, gelmediler. Yarısı gün digitürk fatura kesiyor. 3 gün sonra kartı almaya geliyorlar. Bir gün sonra digitürk kartı iade etmediniz diye fatura gönderiyor. 20-30 YTL kart parası, 100 dolar mı ne kart gecikme tazmin bedeli. Ödeyemiyorum. Faiz biniyor, avukatlarına veriyorlar. Geçen hafta 400 ödeyerek kapattık dosyayı. ödemese idim ödeyeceğim tutar avukat ücreti, icra v.s ile eminim 1 milyarı bulurdu. Ne için bu 1 milyar? Yazık değil mi? Yurdumun yasası dedik ödedik paşa paşa, ne yapalım. Adalet elbet yerini bir gün bulur. Yeterki biz adaletsizliği yok etmek için çalışalım. Üzüldüğüm de şu 19YTL den 3 ay abone kaldım digitürke. Aboneliğime bak, benden aldıkları paraya bak... 3 aylık digitürk aboneliği bana nelere mal oldu.

      Yorum

      • nail40
        Member
        • 20-03-2006
        • 1528

        #4
        Konu: Gsm Şirketleri Dolantırıcılığı

        Burası Türkiye mağdur daima madur durumundadır.

        Yorum

        • zigana
          Senior Member
          • 26-01-2004
          • 3796

          #5
          Konu: Gsm Şirketleri Dolantırıcılığı

          peki suc kimde
          sadece vatandaşta mı bence hayır.bu ülkenin kurumları var sozde vatandaşı koruyan.ilk başta hükümet.sonra diğer yargı ve yürütme organları.
          şimdi kredi kartı faizleri fazla hespalardan alınan yıllık işletim bedeli muallakta.peki şimdi hükümet kişileri bankalara yonlendiriyor mecbur bırakıyor.(mesela 8000 ytl ve üzeri kesilen faturaların karşılığı bankalardan odenemce peki alınan komisyonu kim odeyecek oda oyle az para değil)
          hükümet bence bankaların kalkınmasını saglamak için vatandaşın ezilmesine göz yumuyor.konuları bu bağlamda değerlendirdiğimizde sonucu almak daha kolay olur.
          peki bir sürü oda var.birileri odaların meslek erbaplarına yaptıgı artıları soylesin lütfen
          bu odalar sadece meslek sahiplerinden aidat alır.hemde az birşey değil.suclu kim vatandaşı bunlara mecbur eden hükümetler.

          başka. neler var.hükümetler ne iş yapar .kural koyar kanun hazırlar kimin için vatandaş ın daha huzurlu ve rahat yaşaması için. peki hükümet yetkilileri ve yetkililrinin alt kademesi bu gsm şirketlerinin kandırma ve vatandaşı zarara sokma dümenlerini bilmiyormu pek tabiki biliyor.bilmiyorsa özrü kabahatinden büyük.peki gerekli atılımları neden yapmıyorlar .cünkü vatandaş tarafından değilller.

          peki telekonum haksız olarak aldıgı aylık 12 ytl ücreti bir mahkeme iptal ederken diğeri haklı görüyor ve vatandaş ortada kalıyor.zorla odemek zorunda kalıyor.peki neden hükümet bu muallaklıga engel olmuyor.

          daha neler var neler .halkın temsil yeri meclis ve hükümet.halkı temsil etmekten cok uzaktalar.kendilerine gelince cıkan artı kanunlar vatandaşa gelince her nedense imf ye takılıyor.ne kadar dostumuzlarsa.

          özelliklede bu hükümet doneminde bu tip adaletsizlikler had safhaya cıkmış durumda.belediyeler otopark mafyasını bitirmiş miş.cunku artık kendileri bu mafyanın kendisi olmuşlar her caddeyi ispark diye bir kuruluş kurmuşlar fiş verme yok vergi verme yok caddeleri kiralamışlar.
          başlarınada birilerini dikmişler gir cık en az 3 ytl.bu vatandaşı soymak değilmidir.buna kim izin verdi şu andaki hükümetin bir evvelki kanunları.sokakları rahatlatalım mantıgı hakim olması gerekirken sokakları yaşanamaz hale sokulmasına neden oldular ve hükümet erkanları bunları gormeden geldi.

          şimdi bu bağlamda vatandaş da suclu neden mi.bunları ben görürken sıkıntıyı vatandaş cekerken sonuc alınacak bir zamanda sonuc koca bir sıfıra dönüştü.kayıp olan yıllar bir daha geri geleck mi sanıyoruz

          daha bu şekilde yazacak cok olay var da şimdilik bu kadar

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X