Mutluluk Terapisi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • anterior
    Senior Member
    • 06-11-2006
    • 6453

    Mutluluk Terapisi

    Aşağıdaki 9 adımla evrenle ve kendinizle bütünleşip barışabilir, kendi kendinize mutluluk terapisi uygulayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, aşağıdaki olumlamaları tekrar etmek ve yaşamınıza aktarmak…

    1. Manevi Değerlere Güveniyorum : )

    Kendimle barışığım, kendimi seviyor ve onaylıyorum. Evrenin bütün sevgi enerjisini içimde taşıyorum. Evrene aşığım, onunla birlikte mutluyum. Bu dünyada sadece maddi değil, manevi değerler de olduğunu biliyorum. Manevi değerlerin ışığında ilerliyorum..

    2. Özgür İrademe Güveniyorum : )

    Bütün baskılardan uzaklaşarak, bütün negatif güçlerimden arınıyorum ve onu evrene iade ediyorum. Gerekli olan pozitif güçlerle yoluma devam ediyorum. Özgür iradem, doğru olanı, bana mutluluk verecek olan güzeli buluyor, beni ona yöneltiyor. Yüzüm tebessüm halinde ve gözlerim asla geriye bakmadan ileriye odaklanmış durumda. Artık tamamen arındığımı, huzur bulduğumu, mutlu olduğumu, üzerimden büyük bir yükün kalktığını hissediyorum.

    3. Evrenle Temas Halindeyim : )

    Evrenden aldığım sükûnet ve huzur duygusu, duygusal zekânın genişlemesine ve içsel dengenin korunmasına, evreni sevme yetisinin yükselmesine yardımcı oluyor. Yeteneklerim ve algılayışımın arttığını hissediyorum. Güvensizlik ve endişe duygum giderek azalarak yerini güven ve evrenle temasa bırakıyor.

    4. Yaşamıma Katılanları Seviyor ve Onaylıyorum : )

    Yaşamıma katılanları onaylıyor, yaşamımdan çekilip gidenleri saygıyla anıyorum. Yaşamımda bana dostlukları hediye edilen insan ve olayları onaylıyorum. Onların sevgilerini içimde hissediyorum. İçimdeki sevgi enerjisini onların ruhsal dünyalarındaki ışığa yöneltiyorum ve bu güçle birleşip evrene geri dönüyorum. Kendi hatalarımı biliyor ve onların düzelmesine pozitif enerji ile yardımcı oluyorum, güzele yönelmelerini sağlıyorum.

    5. Pozitif Gelişimden Yanayım : )

    Sürekli olumlu bir değişim ve gelişim içindeyim. İçimde kendini yenileyen yepyeni bir ruhsal dünya olduğunu biliyor ve ona inanıyorum. Ruhum, doğan bir bebek gibi her gün gelişiyor, kendini yeniliyor, zinde ve neşeli. Dikkatimi negatif olaylardan uzaklaştırıyor, güzel ve olumlu şeylere yöneltiyorum. Böylece enerji akışım kendini olumlu olarak düzenliyor.

    6. Yaşam Enerjimi Canlı Tutuyorum : )

    Yaşamla bağım sürekli kendini yenileyen bir enerji dalgasıdır. Sistem enerjimin kendini yenilediğini görüyor ve hissediyorum. Böylece ruhsal mekanizmam son derece rahatlamış, özgür ve enerjimin yüksekliği nedeniyle kendimi uçan bir kuş kadar hür hissediyorum. Doğada açan çiçeğim, esen rüzgârım, güneşim ve ben evrenle kardeşim. Evrenle özdeşim. Evren benimi ben evrenim.

    7. Evrenle Sevgi Alış-Verişi Yapıyorum : )

    Evrensel sevgimi insanlara veriyor ve onlardan alıyorum. Evrenle olan ruhsal temaslarım sürdüğü için kendimle olan barışıklığım artıyor. Bütün engelleri aşarak kendimi yaratılışın ruhuna teslim ediyorum. Engelleri kaldırıyorum. Saygıyla, sevgiyle, mutlu bir tebessümle evrene her daim sevgimi veriyorum ve ondan sevgi alıyorum.

    8. Enerji Merkezlerimi Açıyorum : )

    Buradan enerji merkezlerini kendim için açıyor ve evrenin var oluşuna armağan ediyorum. Yaratıcının bana hediye ettiği sonsuz gücü tamamen kabul ediyor ve ruhuma, vücuduma enerji akışına izin veriyorum. Kendimle çatılmaktan vazgeçiyor, kendimi sonsuz gücün kudretine teslim ediyorum.

    9. Sonsuz Güzellikten Yanayım : )

    Üzerimdeki enerjinin beni sonsuz güzellik diyarına götürdüğünün farkındayım. Bu gücün farkındalığıyla hareket ediyor ve bu gücün güzelliği, enerjisi ile gençleşiyorum. Yaratıcının gücünü içimde hissediyorum. Bütün olumsuzlukları yok edici gücün ve güzel şeylerin benim için yaratıldığını biliyorum.

    E-posta
  • bitanemsin_35
    Junior Member
    • 14-05-2008
    • 1

    #2
    Konu: Mutluluk Terapisi

    yasıyorum o halde varım

    Yorum

    • anterior
      Senior Member
      • 06-11-2006
      • 6453

      #3
      Konu: Mutluluk Terapisi

      Originally posted by bitanemsin_35 View Post
      yasıyorum o halde varım
      Aynı zamanda yazıyorsunuz, tabi ki varsınız..

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X