Sivassporda 3-0 Hesapları

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Sivassporda 3-0 Hesapları


    Sivasspor'da 3-0 hesapları




    Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Galatasaray maçı ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı.


    Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "İnşallah Galatasaray'ı 3-0 gibi bir skorla yenip averajımızı düzelterek şampiyonluk yolunda en önemli ikinci adımı da atacağız" dedi.

    Aynı zamanda Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Fikret Ünsal, düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray-Fenerbahçe maçından sonra bir hafta boyunca tüm Türkiye'nin Sivasspor-Galatasaray maçına endeksleneceğini söyledi.

    Ligin başlarında bazı kişilerin Sivasspor'un ligde üst sıraları zorlamasını mantıksız bulduklarını ifade eden Ünsal, "Ama bunu mantıksız bulanların düşüncesi birinci yarıda çürüdü. Sivasspor mantıksız bir şekilde ilk yarıyı lider olarak bitirdi" diye konuştu.

    Sivasspor'un son iki haftaya girildiğinde, 'yine mantıksız bir şekilde' ligde üçüncü sırada olduğunu, üçüncü sıradaki Fenerbahçe ile aynı puanda olduğunu belirten Ünsal, "Şimdi biz son mantıksızlığı da yapıp şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Bunu tüm futbol kamuoyunun iyi bilmesi lazım" dedi.

    Sivassporlu taraftarların 1967, 1978 ve 1993 yılında yaşanan olaylar nedeniyle takımın başarısı karşısında temkinli davrandığını, başarıya yeterince sevinemediğini dile getiren Ünsal, şöyle konuştu:

    "Özellikle 1993 olaylarından sonra Sivas'ta müthiş bir baskı kurulmuştur. Adeta Sivaslılar sindirilmiştir. Sivaslılara bir Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlılar gibi sevinme hakkını neredeyse vermemişlerdir. Sivaslılar korku içindedir. Acaba çıkarsak başımıza bir iş mi gelir diye."

    Sivaslılar'ın artık bu korkuyu yenmesi gerektiğini kaydeden Ünsal, "Çıkıp medeni bir şekilde sevinç gösterilerinde bulunabilirler. Hiç kimse de onlara müdahale edemez. Yeter ki taşkınlık yapmasınlar, kanunlara aykırı herhangi bir eylem içerisine girmesinler" dedi.
    Sivasspor-Galatasaray maçını 'yılın derbisi' olarak nitelendiren Ünsal, şöyle konuştu: "Onun için Sivas'ın artık son 2 haftası. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray'ın 3 yılda bir şampiyon olma şansları var, ama Sivasspor'un 41 yılda yakaladığı bir şanstır bu. Bu şansımızı da en iyi şekilde Sivasspor ve Sivaslı'lar olarak kullanmamız gerekir."

    Bunun için hemen girişimlere başladıklarını, Sivas'ı müthiş bir havaya sokacaklarını belirten Ünsal, Sivas Valisi Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Sami Aydın'ın öncülüğünde kenti Sivasspor bayraklarıyla donatacaklarını söyledi.

    SİVASSPOR'UN PROVOKATÖR KORKUSU

    Galatasaray maçına kadar kentte her tarafın kırmızı-beyaz olacağını bildiren Ünsal, "Bu hafta çok ciddi bir sınava çıkacağız. İnşallah Galatasaray'ı da 3-0 gibi bir skorla yenip averajımızı da düzelterek şampiyonluk yolunda en önemli ikinci adımı da atacağız. Tek adım kalacak. Gençlerbirliği'ni de yenip inşallah şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" dedi.

    Fikret Ünsal, şampiyonluk için sportmenlik dışı olmayan ne gerekirse yapacaklarını belirtti.
    Korkularından birinin pazar günkü maça gelecek seyircilerin içine bir takım provokatörlerin gireceği yönünde olduğunu söyleyen Ünsal, bu konuda da Sivasspor taraftarlarından tribünlerde çok dikkatli olmalarını, özellikle tanımadıkları insanlara dikkat etmelerini ve bu kişilerin aşırılıkları halinde polis ekiplerine bilgi vermelerini istedi.

    Böyle bir durumda sahalarının kapatılabileceğini ve şampiyonluğun da gidebileceğini anlatan Ünsal, şöyle devam etti: "Herkes bunun bilincinde olsun. Tezahüratlarımızı ölçülü yapalım. Asla sahalarda gördüğümüz o çirkin olaylara girmeyelim. Sivasspor şampiyon olmakla birlikte, Sivas seyircisi de şampiyonluğa doğru koşuyor. Çünkü Sivasspor seyircisi şu ana kadar en ufak bir taşkınlık yapmadı."

    Bazı yorumcuların hala Sivasspor'a "gönüllerin şampiyonu" dediğini anımsatan Ünsal, "Yani bize hala bir şampiyonluğu yakıştırmak istemiyorlar, yakıştıramıyorlar. Biz gönüllerin şampiyonluğuyla birlikte ligin de şampiyonu olmak istiyoruz. Bunu da herkes böyle bilsin" diye konuştu.

    ADNAN POLAT'IN AÇIKLAMALARI

    Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın dün bir açıklaması olduğunu ifade eden Ünsal, şunları kaydetti: "Dilerim o açıklama amacını aşmamıştır. Bundan sonraki yapılacak açıklamalara da hem Galatasaray yöneticileri, hem de bizlerin çok dikkat etmeleri gerekir. Neticede oynanacak olan bir futbol müsabakasıdır. Bunun biz güzelliklerini ortaya koyalım, centilmence davranalım. Hiçbir şekilde böyle birbirimizi bozucu, kırıcı hareketlerle o maça hazırlanmayalım. Eğer karşılıklı söylemlerle, karşılıklı diyaloğa girmelerle birbirimizi kırarak bu maça gidersek, o maçın ben çok tehli***e gireceğini düşünürüm ve o açıklamayı yapan insanların da art niyetli olduğunu deklare ederim. Herkes de aynısını düşünür kanaatindeyim. Ben buradan Galatasaray başkanı ve yönetim kurulunda olan arkadaşlarıma da sesleniyorum. Hem biz, hem onlar sağduyulu davransınlar. Çıkalım sahadan kim galip gelirse, mağlup olan galip geleni tebrik etsin ve öpüşerek ayrılalım."

    Kendilerinin her zamanki misafirperverliklerini Galatasaray yönetimi ve futbolcularına da göstereceklerini bildiren Ünsal, "Elimizden gelen tüm gayreti de göstereceğiz. Bundan da en ufak bir endişeleri olmasın" dedi.
  • Alman_
    Member
    • 20-09-2005
    • 1423

    #2
    Konu: Sivassporda 3-0 Hesapları

    Sivas nedense 3 büyüklere gelince hep yeniliyor tahminimce yine aynı olay olacak !! Oyle bol keseden atmakla olmuyor bu işler !!

    Yorum

    • eerol
      Banned
      • 06-11-2004
      • 8682

      #3
      Konu: Sivassporda 3-0 Hesapları

      Bu maç başka.Artık telafisi yok çünkü.
      İstanbul B.Ş.Belediyede tüm büyük takımlardan puan aldı ama son maçta gördük bir şutları bile yok aynı şey bu da.

      Yorum

      • emsevinc
        Member
        • 20-12-2005
        • 733

        #4
        Konu: Sivassporda 3-0 Hesapları

        aldırma gönül aldırmaaa, rüyalarda buluşuruz, rüyalar rüyalar ah bu rüyalar...
        bunlar şarkı sözü dikkat!! ))

        Yorum

        • clips
          Banned
          • 01-05-2008
          • 41

          #5
          Konu: Sivassporda 3-0 Hesapları

          hahahahahahahahhahahahahahha
          3 attı amam 5 yedi hayalperestler hahahahahaha

          Yorum

          • Alman_
            Member
            • 20-09-2005
            • 1423

            #6
            Konu: Sivassporda 3-0 Hesapları

            Ne demiştim...

            Yorum

            İşlem Yapılıyor
            X