6600 da ngage oyunlar1n1 oynayabilirsiniz!!!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • required
    Junior Member
    • 23-12-2004
    • 22

    6600 da ngage oyunlar1n1 oynayabilirsiniz!!!

    selam arkadaslar su ozmena da o kadar iyi niyetli insanlar var ki insan1n yeni basard1g1 bi sdeyi paylasmamas1 mümkün mü? ngage oyunlar1n1n uzant1s1 blz dediler bulduk ama bugune kadar install dedigimde bi turlü cal1sr1ramam1st1m ama bi yol denedim ve su an ngage oyunlar1 cat1r cat1r cal1s1yo valla bende sizinle paylasmak istedim.ilgilenenler vaRSA denesin!!!

    öncelikle bir Filebrowse gibi bir dosya yöneticisine ihtiyan1z var
    bu sis dosyas1n1 heryerde bulabilirsiniz.Ama bu program1 haf1za kart1na kurman1z gerekiyo.Ngage oyunlar1 da k1z1lötesi,bluetooth,kart okuyucu gibi bir araçla yine haf1za kart1n1n içine koyman1z gerekiyo bildiginiz gibi haf1za kart1m1z E: oluyo File browse ye girip E: nin içinde ngage oyunlar1n1 koyduumuz yeri bulup ngage oyununu cut yap1p E: yani haf1za kart1ndaki bosluga paste diyoruz ve daha sonra blzinstapp program1na girip dosYAYI orda göreceksiniz ve t1klaman1z yeterli oyunu kuracakt1r.kolay gelsin
  • salmanoglu
    Junior Member
    • 22-11-2004
    • 13

    #2
    Konu: 6600 da ngage oyunlar1n1 oynayabilirsiniz!!!

    merhaba ben 7610'uma N-gage oyunlarında bir kaçtane kurdum bzıları çalışıyor ama özellikler büyük oyunlar tomb raider,red faction falan çalışmıyor ama küçük olanlar çalışıyor büyükleri açtığımda uygulama hatası veriyor direct olarak ne yapmalıyım bilen var mı

    Yorum

    • berbat
      Junior Member
      • 11-05-2004
      • 13

      #3
      Konu: 6600 da ngage oyunlar1n1 oynayabilirsiniz!!!

      merhaba arkadaslar umarım faydası olur
      1.) Blz Türündeki Oyunların Yüklenmesi:

      Bu tür oyunları yükleyebilmeniz için ilk olarak telefonunuzda blizzard install application ve bir file manager propramının kurulu olası gerekiyor. Daha sonrasında indirdiğimiz oyun paketinin içinden çıkan blz uzantılı dosyayı e:'nin içine yani images sounds videos system gibi klasörlerin yanına yapıştırın. Daha sonra file manager programınızı kapatın ve blzinstapp programını açın, oyununuzun adının listede olduğunu görüceksiniz. Oyunun üstüne gelin ve seçeneklerden installa basıp bekleyin. (Bu bekleme sırasında telefonunuza herhangi bir müdahelede bulunmayın.)

      2.) Klasör Halindeki Oyunların Yüklenmesi
      Bu tür oyunları telefonunuza yüklemeniz içinse sadece file manager programınızın telefonunuzda kurulu olması yeterlidir. Oyununuz genellikle bi system klasörü içinde gelir. Bu klasörün içinde ise apps ve libs diye 2 klasör bulunur. (libs klasörü bazı oyunlarda bulunmayabiliyor) Bu iki klasörden apps içinde bulunan klasörü e:/system/apps içine yapıştırınız, libs klasörünün içinden çıkan dosyaları ise e:/system/libs içine yapıştırınız. Bu işlemleri yapmak için card reader kullanan arkadaşlarımız istedikleri klasörleri direkt olarak systemin içine kopyalayabiirler fakat bluetooth kullanan arkadaşlarımız için pcsuite programı system klasörünü göstermiyeceğinden, bu arkadaşlar kopyalamak istedkleri klasörü ilk önce pcsuite'in gördüğü bir başka klasörün içine kopyalasınlar sonrasında da bu klasörü telefonlarından bi file manager programı yardımıyla gerekli yere taşısınlar.

      Yorum

      • makaron
        Junior Member
        • 02-12-2004
        • 53

        #4
        Konu: 6600 da ngage oyunlar1n1 oynayabilirsiniz!!!

        walla arkadaşların dediği gibi bazıları çalışıyor ama fifa 2005 çok muhteşem yapmışlar
        6600 de çalışıyor

        Yorum

        • 4got10
          Junior Member
          • 21-01-2005
          • 1

          #5
          Konu: 6600 da ngage oyunlarini oynayabilirsiniz!!!

          Arkadaşlar N-Gage oyunları iki türlü gelir.Daha önce bir arkadaş söylemiş ama ben biraz daha değişik yönlerini söyleyeceğim.
          1. *.blz dosyaları.Bu dosyaları extract etmek için blzinstapp yeterlidir.Önce telefona blzinstapp*** programını kurun.Sonra da yükleyeceğiniz oyunu(ör: motogp.blz, puyopop.blz) hafıza kartının ana dizinine atın.Blzinstapp ın oyunu görmesi için mutlaka ana dizinde(e:/) olması gerekmektedir.Oyunu ana dizini attıktan sonra blzinstapp ı açıyoruz, orada eğer herşeyi doğru yapmış isek programın oyunu görmesi gerek.Buradan install ı seçiyoruz, telefon takılmış gibi uzun süre yüklese de bir süre sonra "unpacking succesful, exiting" mesajını görmemiz gerekiyor.Artık oyunumuz hazırdır.
          *** [http://www.ozmena.com/attachment.php?attachmentid=1177]

          2. Asıl zor olan programlar extract edilmiş halde olanlardır.Mesela fifa2004, 6RAV dosyasının içinde extract edilmiş bir çok dosya vardır.Bunları 6rav isimli bir dosyaya hafıza kartımızın e:/systems/apps bölümüne kopyalıyoruz.Bunları yapmak için bize bir file browser lazımdır.
          Örnek verecek olursak:
          Fifa2004 ü indirdik diyelim.Dosyanın içinden apps ve libs diye iki dosya daha çıktı.Apps ın içinde 6RAV diye bir dosya var.Bunun içindeki tüm dosyaları hafıza kartımıza kopyaladık.File Browser ımızla tüm bu dosyaları, e:/system/apps klasörüne 6RAv isimli bir dosya açarak kopyalıyoruz.Sonra da libs klasöründeki dosyaları hafıza kartımıza kopyalayıp, yine file browserımızla e:/system/libs e taşıyoruz.Artık oyunumuz oynamaya hazırdır.

          ***Örnek olarak bir filebrowser.Daha birçok var hepsi aynı işe yaramakta [http://www.files-sat.com/Download.php?id=1549]

          NOT: Birtakım oyunlar telefon uyuşmazlığı nedeniyle 6600, 7610 gibi telefonlarda oynamamaktadır.Bunlardan biri fifa2004 tür.Fifa 2004 ü 6600 da oynamak için profillerden genel'in seçili olması lazımdır.7610 da oynamak içinse şunlar yapılmalıdır: Maça girmeden hemen önce, sahanın özelliğinin yazıldığı yerden sonra n gage in resmi ve kontroller ekrana gelmektedir.Burada menü tuşu ile music player da herhangi bir ses dosyası çalıştırılmalı, yine menü tuşuyla geri dönülüp oyuna girildikten sonra, music playeri kapatıp oyununuzu oynayabilirsiniz.Bunlar yapılmadığı takdirde hata verip oyuna girmeyecektir.Bunu her maçtan önce tekrarlamak lazımdır.
          Sega rally oyununu 7610 da oynarken ise oyuna girmeden music player açılmalı ve oyuna öyle girilmelidir.
          Sonic oyunu kötü renklerle ekrana gelmişse oyuna girince # tuşuna basılmalıdır.
          Bunun dışında oynamayan oyunlarda music player taktiği denenmelidir.
          Ayrıca Red Faction oyunu telefondan telefona farklılık göstermekte, bazılarında oynarken bazılarında hata vermektedir.


          Umarım yardımcı olmuşumdur, bu daha ilk yazım...
          Son düzenleme 4got10; 21-01-2005, 21:14. Reason: Efileman Linkini unuttum

          Yorum

          • Cengizhan cingar
            Junior Member
            • 10-02-2005
            • 2

            #6
            Konu: 6600 da ngage oyunlar1n1 oynayabilirsiniz!!!

            help1 kardesler bende yeminle o iyi insanlardanım senin gibi insanlar olmasa aywayı yeriz senden bi istegim war bana .blz uzantılı oyun yollarmısın yani kardesler 2 gündür uyuyamıyorum blzinstall programım war file manager war bitek elimde olmuyan oyun.....!help1 we resmen sürünüyorum bulamıyorum bana mailime blz uzantılı oyun yollarsan cok sewinirim site ismide werirseniz iyi olur mailim cenkcingar@hotmail.com hemde msn olarak kullanıyorum beni bulabilirsiniz her zaman burdayım şimdiden çooooooooooook teşekkür ederimhelp1 help1
            Son düzenleme Cengizhan cingar; 10-02-2005, 16:55.

            Yorum

            • Cengizhan cingar
              Junior Member
              • 10-02-2005
              • 2

              #7
              Konu: 6600 da ngage oyunlar1n1 oynayabilirsiniz!!!

              sayın arkadaslar lüfen yardım edin blz uzantılı oyuna ihtiyacım war uykusuzluk cekiyorum cenkcingar@hotmail.com

              Yorum

              • kalamandoun
                Junior Member
                • 05-04-2005
                • 3

                #8
                Konu: 6600 da ngage oyunlar1n1 oynayabilirsiniz!!!

                selam arkadaşlar n gage oyunlarını nerden bulabilirim bana bi yazarsanız sevinirim 6600 için teşekkürler

                Yorum

                • kalamandoun
                  Junior Member
                  • 05-04-2005
                  • 3

                  #9
                  Konu: 6600 da ngage oyunlar1n1 oynayabilirsiniz!!!

                  selam arkadaşlar n gage oyunlarını nerden bulabilirim bana bi yazarsanız sevinirim 6600 için teşekkürler erdaluygun@hotmail.com

                  Yorum

                  İşlem Yapılıyor
                  X