YARDIM LÜTFEENN

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • bistroman
    Junior Member
    • 13-05-2008
    • 12

    YARDIM LÜTFEENN

    selamlar. Pioneer 428 xd PLAZMA ALDIM kablolu lojman yayınında bile gayet akıcı ve canlı görüntü alıyorum.ama bu kadar para vermişken DİJİTAL YAYIN'a geçmek bir plazmaya daha cok yakışır düşüncesiyle;

    1. Profigold PGV 3300 Komponent kabloyu sadays ustadın tavsiyesi ile aldım. halen ambalajını açmadım. iade etme şansım olsun diye.
    2. Sonra sıra geldi işte en kötü kısma: halen bir receiver alamadım; forumdaki değişik fikirlerden dolayı tam kesin karar veremedim

    Sonuçta Hd ready bir Plazma. AMA HD receiver için daha çok erken diyenlerdenim, o yüzden hd destekli olanları eledim!sonuçta türksat izleyeceğim.

    next 2000 CIs SuperPlus alsam diyorum (ne güzel arkaasında Direkt YUV çıkışı da var, plazmamda da var ve böylelikle kabloyu iade etmem pgv 3300 Komponent kabloyla izlerim diyorum) ama forumdaki kullanıcılardan parlak olmayan, mat, flu gösteriyor diyince Next 'i askıya aldım inan!

    BEN Uydudan TURKSAT İZLEYECEÐİM SADECE. öyle şifre kırma, güncelleme, gibi ayrıntılarla ugrasacak vaktim yok, zaten iş dolayısıyla eşim ben işten gelip hafta içi ancak 3-4 saat TV izleyebiliyoruz.hafta sonu maximum 2 katına cıkıyor bu süre.belki ek bir kartla ileride değiişiklik yapabilirim.!

    >>> benim için önemli olan; "GÖRÜNTÜ KALİTESİ";<<<
    "zaten görüntü kalitesi iyi olan plazmayı bir uydu takipta mat solgun hale getirmek beni çok üzer!!!! "
    bana ;
    1 görüntü kaliteli olsun
    2. turksat izleyeceğim, hotbird falan filan *** kanalları izlemeyeceğim.
    gibi 2 önemli isteğimi gözönüne aldığında hangi MARKA RECEİVERI ÖNERİRSİN?

    SAYGILAR
    Bistroman
İşlem Yapılıyor
X