Şehir eşkiyaları yine sahnede

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Şehir eşkiyaları yine sahnede

    Eşkiya SAHİLE İNDİ


    Bakırköy 'de kız arkadaşı ve kız kardeşine laf atan 3 kişiyle kavga eden genç, kalbinden bıçaklanarak can verdi.
    18 Haziran 2008 / 07:48




    Bakırköy sahilinde birlikte yürüdüğü kız arkadaşı Sevim Balkan ile kız kardeşi Gamze Hançer’e “laf atan” kimliği belirsiz üç kişi ile aralarında kavga çıkan 23 yaşındaki Gökhan Hançer, aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Kızılay Tıp Merkezi’ne kaldırılmak istenen Hançer, yolda can verdi.
    Gökhan Hançer, dün öğle saatlerinde kız arkadaşı 30 yaşındaki Sevim Balkan ve 18 yaşındaki kız kardeşi Gamze Hançer’le birlikte Küçükçekmece’den Bakırköy’e geldi. Hançer, kız kardeşi ve kız arkadaşı, bir süre gezinti yaptıktan sonra dinlenmek için Sahil Kennedy Caddesi’ndeki üstgeçidin yanındaki bir banka oturdu.
    Bu sırada peşlerine düşen üç kişi, Hançer’in kız arkadaşı ile kardeşine sık sık laf atmaya başladı. Bir süre sonra Hançer ile yaşları 16’yla 25 arasında değişen bu kişiler arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sonucu çıkan kavga sırasında, 25 yaşlarındaki saldırgan, üzerinde taşıdığı bıçağı Hançer’in göğsüne sapladı. Kalbine isabet eden bıçak darbesiyle yere yığılan Hançer, yakındaki Kızılay Tıp Merkezi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Saldırganlar ise yaya olarak kaçarak kayıplara karıştılar.

    "DÖVMESİ VARDI"
    Polis, Sevim Balkan ile Gamze Hançer’in verdiği eşkaller doğrultusunda kimliği henüz belirlenemeyen üç saldırganın yakalanması için araştırma başlattı. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Sevim Balkan, saldırganlardan birinin beyaz tişört giydiğini, kolunda jilet izi ile dövme bulunduğunu söyledi.
    Balkan, “Çevremizde dolaşıp bize laf attılar. Gökhan’da onlara karşılık verince aralarında kavga çıktı. Birisinin bıçakla saldırması sırasında Gökhan yaralandı” diye konuştu.

    Vatan


  • 67TOPRAK
    Senior Member
    • 12-11-2005
    • 3015

    #2
    Konu: Şehir eşkiyaları yine sahnede

    aslinda bizede lazim demi ahlak polisi, disarlarda hele hele istanbulda 24 saat gezmeleri lazim. ahlak disi hareket edene takacaksin kelepceyi. ama olurmu, cagdaslik nerde kalacak.batiya özentimiz yok olacak, avrupaya almazlar. ozaman ne yapariz.avrupasiz olurmu? hemen seriat geldi derler.

    artik insanlar disarida gezmeye cekiniyorlar, kimse kimsenin yuzune bakmaya bile cesaret edemiyor.

    yazikkk. ana babanin gösteremedigi terbiyeyi okulada bari göstemeleri lazim. ama okul ogrencisine ters baktiginda hemen yakacagim seni, söyle yapacagim ,böyle yapacagim dediginde burnu daha da havaya giriyor. biz bir ülkede yasiyorsak, ic ice yasiyorsak, böyle kazalara maruz kalmamak istiyorsak, gencleri adam edecek yerlerin olmasi sartttt.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X