Paşa'nın yasak aşkı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Paşa'nın yasak aşkı

    Paşa'nın YASAK AŞKI


    ULUSALCI TV'NİN SPİKER'iyle konuşmaları dinlemeye takıldı.
    25 Temmuz 2008 / 22:15




    Kendi isteği ile erken emekli olmasaydı, bu 30 Ağustos’ta orgenerallik için yarışan iddialı korgenerallerden birisi de Korgeneral Metin Yavuz YALÇIN olacaktı. Ancak Yalçın, yıl başında istifa dilekçesi vererek sivil hayata geçti. Paşa, erken emekliliği tercihinin sebebi olarak çocuklarına ve torunlarına daha çok zaman ayırmak isteğini gösterdi. Oysa olayın arkadasında Paşa'nın yasak aşkı vardı. Ulusalcı kanalda spikerlik yapan Ebru Gül ve Paşa'nın yasak aşkı dinlemeye takılınca Yalçın, istifasını vermek zorunda kaldı.




    RAKİBİ GENERAL TAKİBE ALDI
    Bu ilişki Yalçın Paşa’nın rakibi olan diğer bir korgeneralin kulağına ulaştı. Bu korgeneral Yalçın’ın ilişkisini ortaya çıkarmak için devletin resmi istihbarat kuruşlarını da devreye sokarak Yalçın ve sevgilisini takibe aldırdı.





    PAŞAYI TEHDİT ETTİ

    Resim ve ses kayıtları eline ulaştığında Yalçın Paşa’ya bir aracı vasıtasıyla mesaj gönderen korgeneral, Yalçın paşaya emekli olmaması durumunda bu kayıtları medyaya dağıtacağı tehdidinde bulundu.






    EBRU GÜL KİMDİR
    Ebru Gül, renkli bir kişilikti. Hem televizyoncu hem yazar hem de dersaneciydi. Karadeniz TV ve Yeni Çağ TV'de spikerlik yapmıştı. Bayan Gül, ve Paşa belirlenen lokanta ve otellerde beraber oluyordu.
    kaynak:ensonhaber.com


İşlem Yapılıyor
X