Liseli Kız Üvey Babasıyla Kaçtı!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ModMan
    Senior Member
    • 02-11-2004
    • 4800

    Liseli Kız Üvey Babasıyla Kaçtı!

    Liseli Kız Üvey Babasıyla Kaçtı!
    Kayseri'de, bir kişi, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi üvey kızını kaçırdı. Eşinden boşanacağını belirten Fatma Gökçe, kızının bulunmasını istedi.


    Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Yeşilmahalle'de oturan Gökçe ailesi, bir süre önce Erkilet Beldesi yakınlarındaki Yamula Barajı kıyısına piknik yapmak için gitti. İddiaya göre, baba Yılmaz Gökçe (36), 17 yaşındaki üvey kızını yanına alıp ''Kuşçu beldesindeki annemin evine uğrayıp döneceğim'' diye ayrıldı, ama geri dönmedi. Eşini ve kızını bir gece dağda piknik yaptıkları yerde bekleyen dertli anne Fatma Gökçe (42), AA muhabirine şunları anlattı:

    'İlk eşim trafik kazasında öldü. Kullanılmış televizyon ve cep telefonu alım satımı yapan ikinci eşim Yılmaz Gökçe ile evlendiğimizde kızım Ö.D. 6 yaşındaydı. En çok, 6 yaşından itibaren kızımı kızı gibi büyüten eşimin, kızımla kaçması zoruma gidiyor. Eşim alkol ve kumar düşkünü idi. Mutlaka kızımı kandırdı.'' Kızının bulunması için Cumhuriyet Savcılığına ve polise başvurduğunu anlatan Fatma Gökçe, ''Yılmaz Gökçe artık benim kocam olamaz. Eşimden boşanacağım, ama kızımın bulunmasını istiyorum. Kızımı ve eşimi görenlerin polise haber vermelerini istiyorum. Kızım mutlaka babası tarafından kandırıldı'' diye konuştu. Tek katlı bir gecekonduda yaşam mücadelesi veren Fatma Gökçe, eşinin kızıyla kaçmadan önce eve gelip televizyon, halı ve diğer kıymetli eşyaları da aldığını anlattı.
  • 67TOPRAK
    Senior Member
    • 12-11-2005
    • 3015

    #2
    Konu: Liseli Kız Üvey Babasıyla Kaçtı!

    Allah sorar hesabini, elbet soracaktir.

    Yorum

    • ModMan
      Senior Member
      • 02-11-2004
      • 4800

      #3
      Konu: Liseli Kız Üvey Babasıyla Kaçtı!

      'Babamı annemden kıskandım'
      Kayseri'de üvey kızı Ö.D'yi kaçırdığı iddia edilen Yılmaz Gökçe, hamile olduğu belirtilen Ö.D ile birlikte Konya'da polis tarafından yakalandı.





      Alınan bilgiye göre, Meram Emniyet Müdürlüğü araştırma ekipleri, yaptıkları çalışmada, üvey baba Yılmaz Gökçe ile Ö.D'yi Kozağaç Mahallesi'nde bir apartmanın çatı katında yakaladı. Kayseri'den Konya'ya geldikten sonra aracını sattığı öğrenilen Yılmaz Gökçe'nin yakalandığı apartmanın sakinlerine ''kalacak yerimiz yok, hem apartmanın çatı katında eşimle birlikte yaşayayım, hem de kapıcılık yapayım'' dediği ileri sürüldü.

      Ö.D.'nin polise verdiği ilk ifadede, “Üvey babam Yılmaz Gökçe ile 2 yıldır birlikte oluyoruz. Hamile kaldım ve 7.5 aylık hamileyim. Geçen ay, Kayseri'den kaçarak, Konya'ya yerleştik. Üvey babamı seviyorum. Kendi isteğimle onunla beraber oldum. Üvey babamı annemden kıskanıyordum. Şu an sevdiğim adamın çocuğunu taşıyorum” dediği öğrenildi. Yılmaz Gökçe ve Ö.D.'nin ifadelerinin ardından Kayseri polisine teslim edileceği açıklandı.

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X