Muzaffer Kuşhan'ın kampında ölüm

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Muzaffer Kuşhan'ın kampında ölüm

    Muzaffer Kuşhan'ın kampında ölümGalatasaray eski Asbaşkanı Ali Dürüst'ün 19 yaşındaki yeğeni 1,5 ayda 15 kilo verdi, kalp krizinden öldü...

    08.09.2008 12:50Galatasaray’ın eski Asbaşkanı Ali Dürüst’ün 19 yaşındaki yeğeni kilo vermek için gittiği Muzaffer Kuşan’ın zayıflama kampında kalp krizi geçirerek öldü.

    Doktor Muzaffer Kuşhan’ın Polenezköy’-deki lüks zayıflama kliniği 19 yaşındaki Dila’nın ölümüyle sarsıldı. Türkiye’nin tanınmış işadamlarından Ali Dürüst’ün yeğeni Dila Kurt 1,5 ayda 15 kilo birden verince kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bu olay üzerine tüm gözler daha önce de bir Amerikalı işadamının ölümüyle gündeme gelen Kuşhan’ın ünlü kliniğine çevrildi.

    Belirlenen program çerçevesinde kendisine verilen sabah, öğle, akşam öğünlerini yedi, sıkı bir egzersiz programına alındı. Ölümün olduğu gün Dila’yı annesi, babası ve kardeşleri ziyarete gelmişti. Kız kardeşi Şima’ya ders çalıştıran Dila aniden oturduğu yerden yere düştü. Bir anda mosmor olan genç kıza ilk müdahale ailesinden geldi.

    Kızlarının kalp krizi geçirdiğini anlayan aile “Doktor” diye bağırdı, fakat artık çok geçti. Dila üç dakika içinde geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

    KUŞHAN: "ÖLÜM NEDENİYLE İLGİLİ NET BİRŞEY SÖYLEMEK MÜMKÜN DEÐİL"

    Kendini rahat hissettiğini belirten Kuşhan, "Burası kapatılırsa ben dünyanın her yerinde bu işi yaparım" diye konuştu.
    Polonezköy'deki kampta yaşanan ölüm olayına birebir tanıklık eden 16 yaşındaki Ercan Çakar, dehşet anlarını anlattı. Ölüm anını gördüğünü ifade eden Çakar, "Tam karşımızdaki masada oturuyordu. Birden fenalaştı. İlk müdahaleyi yapmaya çalıştık. Göğsünde benek benek morluklar oluşmaya başladı. 5-6 dakika sonra Muzaffer Kuşhan geldi. Kendisi de müdahale etti. Daha sonra olay yerine ambulans geldi fakat geç geldi. Burada normalde Muzaffer Kuşhan'dan başka bir doktorumuz daha var. Kendisi tatile gittiği için Kuşhan kendisi müdahale etti" dedi. Çakar, aslında kampta bir ambulans ve sağlık ekibinin bulunması gerektiğini belirterek, "Muzaffer Kuşhan, ambulans geldikten sonra odada yapılan müdahalenin ardından 'Elimizden geleni yaptık ama kaybettik' dedi" diye konuştu.
    Zayıflamak için Gaziantep'ten gelen genç, olaydan çok etkilendiğini ve korktuğunu da belirterek, "Olaydan çok etkilendiğim için arkadaşımın odasında yattım. Olay nedeniyle kamptan 4 kişi ayrıldı. Bugün de ayrılacak olanlar var sanırım. Dila, yaklaşık 1.5 ay gibi bir süredir tedavi görüyordu ve yaklaşık 15 kilo vermişti" açıklamasında bulundu.
    Muzaffer Kuşhan ise, Dila Kurt'un ölümünden büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Kuşhan, "Benim evim kampa çok yakın. Hemen kendim gelerek bizzat müdahale ettim. Ancak yapacak bir şey kalmamıştı. Kendi kızımı kaybetmiş kadar üzüldüm" dedi. Dila Kurt'un zayıflama programına katıldığından bu zamana kadar sistemli ve sağlıklı bir şekilde kilo verdiğini belirten Kuşhan, "Ölüm nedeniyle ilgili net bir şey söylemek mümkün değil. Konu Adli Tıp'a intikal etti. Verilecek rapor olayın aslını ortaya çıkacaktır. Konuyla ilgili kasıtlı haberler yapılıyor" diye konuştu.
    Kuşhan, kampta neden ambulans ve doktor olmadığı sorusu üzerine, "Kalbi durmuş bir vakayı direkt ambulansa bindirmek cinayet olur. Asıl amaç kalbin çalıştırılmasıdır. Ben kendim 39 yıllık doktorum" açıklamasında bulundu.

    "ADLİ TIP RAPORU: IRSİ"

    Dila'nın amcaları Burhan ve Hasan Kurt ile yeğenleri, işlemler sırasında Adli Tıp Kurumu önünden bir an bile ayrılmadı. Adli Tıp raporunu alan Hasan Kurt, 'ırsi' ibaresinin yer aldığını belirterek, "Bizim ailemizde böyle bir rahatsızlık yok. Olayın peşini bırakmayacağız. Kızımızı kobay olarak kullandılar" dedi.
    Aileye teslim edilen cenazenin bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

    Dürüst: Sapasağlam girdi


    Şokta olan Ali Dürüst ise şöyle konuştu: “Dila, Kuşhan’ın kampına Temmuz’un sonunda girdi. Orada bütün kontrollerin yapıldığını söyleyip kampa aldılar. Dün ailesi ziyarete gitmişti. Kardeşine ders çalıştırırken kalp krizi geçirmiş. Onların yanında vefat etmiş. Kalple ilgili hiçbir sıkıntısı yoktu. Zaten oraya kontrol edip alıyorlar. Dila’yı da kontrolden geçirip aldılar. Dila oraya sapasağlam girdi. 90 kiloydu. 15 kilo verdi. Bu hafta son haftasıydı. Okullar açılacağı için kampı bırakacaktı.”
    kaynak:habertürk
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #2
    Konu: Muzaffer Kuşhan'ın kampında ölüm

    Eceli gelmiş sadece o bir neden . Şuda bir gerçekirki her ölümün ardında bişeyler aramak yanlış . Ama dünya hayatı için bu gerekli .

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X