Fatura kapatma davasına

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • zigana
    Senior Member
    • 26-01-2004
    • 3796

    Fatura kapatma davasına

    Fatura kapatma davasına
    AKP'li Çiçek yine kapatma davasına çattı.
    10 Eylül 2008 / 21:38


    Devlet Bakanı Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, "Devlet çarkı çok hızlı çalışmıyor. Kapatma davasından dolayı çark durma noktasına gelmişti. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

    Bakan Çiçek, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde Belediye Başkanı Ramazan Ceylan ve Kaymakam Hasan Kürklü'yü ziyaret etti.

    AK Parti İlçe Merkezi'nde konuşan Çiçek, AK Parti hakkında açılan kapatma davasından dolayı faizlerin arttığını ve "devletin 20 katrilyon zarar ettiğini" belirtti. Cemil Çiçek, "Devlet, 2008 yılı yatırımlarına 12 katrilyon lira ayırmıştı. Bu paranın iki katına yakını zarar oldu" dedi.

    Türkiye'nin tüm dünyada daha çok tanınan bir ülke olduğunu ve gerek batıdan gerekse İslam dünyasından yatırımcıların Türkiye'yi tercih ettiklerini ifade eden Çiçek, "Devlet çarkı çok hızlı çalışmıyor. Kapatma davasından dolayı çark durma noktasına gelmişti. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

    Bakan Çiçek, dünya genelinde küresel ısınmaya bağlı su sıkıntısı olduğunu, bu nedenle barajlara ve kaynaklara önem verdiklerini belirterek, özel sektörü de devreye sokmayı düşündüklerini söyledi. Türkiye'nin su fakiri bir ülke olduğunu ifade eden Çiçek, ülkedeki tüm sular toplansa Tuna Nehri'ndeki su kadar olamayacağını söyledi.

    İlçenin sorunlarına değinen Çiçek, yıllardır sadece sözü edilen Peçenek Barajı'nın yapımına başlandığını hatırlattı.

    Çiçek, eğitim konusunda önemli adımlar atıldığını ve üniversite sayısının artırıldığını, YÖK'te zihniyet değişikliği olduğunu ifade etti.

    Doktor sayısının yetersizliğini kabul ettiklerini ancak doktorların özel sektörü seçmesi nedeniyle sıkıntı yaşandığını, çözüm için gerekli çalışmayı sürdürdüklerini söyleyen Çiçek, "Doktor konusunda sizleri memnun edebilecek durumda değiliz" diye konuştu.

    Çiçek, daha sonra Evren ilçesine geçti. Burada, yetkililer ve vatandaşlar tarafından ilçe girişinde karşılanan Cemil Çiçek, Kaymakam Harun Yücel'i ziyaret etti.

    Yücel, ilçenin tarihçesi, hizmetler ve sorunlar konusunda Çiçek'e brifing verdi. Kaymakam Yücel, yapımı süren hastane inşaatına da değindi ve müteahhidin işin başına gelmediğini belirterek yüzde 75'i tamamlanan hastanenin bir an önce bitirilerek hizmete açılmasını istedi.

    Çiçek daha sonra İller Bankası'nca yaptırılan Atık Su Arıtma Tesisi'nin temel atma törenine katıldı.
  • zigana
    Senior Member
    • 26-01-2004
    • 3796

    #2
    Konu: Fatura kapatma davasına

    Ya kapatılsaydı.500 milyar usd borcu da ona yüklerlerdi

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X