Chp Kapanıyormu ?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #76
    Konu: Chp Kapanıyormu ?

    Bu Ülekede Telefon özelleştirlmese ödediğimiz fatura şuan ödediğimizin yarısı olurdu . Elektrikte aynı şekilde .

    Yorum

    • taksi02
      Junior Member
      • 27-12-2006
      • 303

      #77
      Konu: Chp Kapanıyormu ?

      ben olsam chp yi kapatırım çünkü hep kıriz çokarıyor mileti rıhasız ediyur deniz baykal televziyuna çıktığı zeman çok hırçın görünüyor böyle liderlik olmaz biraz daha sakin olması lazım.....

      Yorum

      • anterior
        Senior Member
        • 06-11-2006
        • 6453

        #78
        Konu: Chp Kapanıyormu ?

        Originally posted by delphin View Post
        Sözgelimi partiyi yıkmak için ne yapmalı vatandaş hadi Chpye oyu atmadı ?

        Ben attım diyelim Saadettin Tantana sen attın başkasına bu parti böyle nasıl yıkılır .
        Yıkmayı düşündüğünüz partiye oy veren seçmenler, seçimlerde oy kullanan toplam seçmen sayısının yarıya yakınını oluşturmaktadır ve genel anlamda alternatif partileri ana muhalefet partisi değildir.

        Yorum

        • ATmaCA_53
          Member
          • 12-11-2004
          • 1945

          #79
          Konu: Chp Kapanıyormu ?

          Originally posted by taksi02 View Post
          ben olsam chp yi kapatırım çünkü hep kıriz çokarıyor mileti rıhasız ediyur deniz baykal televziyuna çıktığı zeman çok hırçın görünüyor böyle liderlik olmaz biraz daha sakin olması lazım.....
          bak buraya yazıyorum chp kapatılmazsın chp yçneten zihniyet değişsin yeter, bakın ozaman ak partinin oylarını düşeceğini garanti edebilirim, birileri veya benim gibiler, deniz baykal ve adamlarından intikam almak için ak partiye karşı oyumuzu veriyoruz, onlar istifa etmediği sürece oylarımızı ak partiden yana kullanmaya devam edeceğiz.

          Yorum

          • black belt
            Senior Member
            • 08-06-2004
            • 6523

            #80
            Konu: Chp Kapanıyormu ?

            Originally posted by YarasaSpor View Post
            ^^beni övme sözlerini bırakınız gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz.^^
            Mustafa KEMAL (ATATÜRK)



            tabii ki Ulu önder En büyük Devlet Adamı...

            O'ndan gayrı

            bunları yapan- yababilen, yaklaşabilen var mı?????????? herhangi bir kişi ? parti ?

            iktisat politikasının temel Amaçları : (Tüm Dünya'da ve teoride)

            1- Tam istihdam (herkese iş bulmak )

            ki ;1936 'da j.M. KE.YNES (ünlü bir iktisatçıdır) meşhur Para , faiz ve istihdam genel teorisi'nde eksik istihdamı yazmış olmakla birlikte, kitap 4 parmak kalınlığında olup, matematiksel çözümlemelidir,Türkçe'ye çevrilmiş olup, bir çok fakülte'de kaynak kitaptır..

            John Maynard Ke.ynes, (d. 5 Haziran 1883, Cambridge - ö. 21 Nisan 1946 Sus***, İngiltere) radikal düşünceleriyle ekonomide çığır açanİngiliz iktisatçıdır.

            ***nes'in en ünlü eseri 1936 yılında yayınlanmış olduğu, İstihdamın, Paranın ve Faizin Genel Teorisi (The General Theory of Employment, Interest and Money) ya da kısa adıyla Genel Teori diye bilinen kitaptır. Klasik istihdam teorisine karşı çıkmıştır

            Alıntı:

            ***nes - Vikipedi


            Örnek aldığı ülkelerin iktisatçılarını kaç siyasetçi okumuş ki ? )))))

            2- Gelir dağılımında Adalet
            3-VERGİ dağılımında adalet
            4- Sağlık, Güvenlik ve Eğitimin DEVLET eliyle karşılanması (örnek : U.K.=united kingdom= birleşik krallık=ingiliztanya)

            Avrupa topluluğuna Aday bir ülke olarak ingiltere'nin bu özelliklerini örnek almak durumundasın..... maalesef.... oki ?
            Son düzenleme black belt; 24-09-2008, 23:07. Reason: KE.YNES Dünya çapýnda bir iktisatçý yahu..Adamýn adýnda *** geçiyor diye her yer yýldýz doldu :))))

            Yorum

            • black belt
              Senior Member
              • 08-06-2004
              • 6523

              #81
              Konu: Chp Kapanıyormu ?

              ha.... bir de güzel hikaye.... ilginçlik açısından...

              bu Dünya'ya nam salan kitabın yazarı ***nes Doçent ölmüştür... Profesör değil... bakın bu gerçektir,öyle wikipedia'da falan yazmaz... başka bir sohbette nedenini (prof olamama) anlatırım inşallah...

              Yorum

              • Kadim
                Senior Member
                • 30-01-2004
                • 4782

                #82
                Konu: Chp Kapanıyormu ?

                Dünya'ya şer saçanlar mizanda adalet ve eşitlik yerine, çabaya göre kazancı adalet diye nefs düşkünü insanlığa yedirmişlerdir. Herkez emeğinin karşılığını sahiplenmiş, emeğinin karşılığını geçtim, çabasının ve şerre akıl yormanın karşılığı olan devasa boyutlardaki geliri sahiplenmiştir.

                Açıkçası batının iktisadi temellerini ilk yıkan Atatürk olmuş fakat tam soyo-ekonomik eşitlik sağlanıyor derken Türk ulusu batıl batının tuzaklarına düşmüştür.

                Hak adelet bana göre kişinin emeğine ya da sahip olduğu üretim araçları oranında gelir elde etmesi değildir. Herkesin ihtiyacı mucibince ve israfsızlık ölçüyüsüyle gelirinin olması ve artanın tamamının kırktabir, ondabir gibi oransal yaklaşımlar sergilemeksizin beyt-el mala(devlete) teslim edilmesidir. Bu ise temel ihtiyaçları karşılanmış fertlerin günlük ihtiyaçlarının üzerindeki her artanı hiçbir şekilde biriktirmeden gün sonu beyt-el mala aktarmasıyla mümkündür. Böylece mescid-i haram erdemli insanlar birlikteliği de hedefine ulaşmış olur.

                Beyt-el Mal'daki mülk birliğin korunmasından, ihtiyacı olanların(insan/hayvan/doğa ayrımı yapılmaksızın) ihtiyacının giderilmesine kadar tüm unsurlar için halkın rızasıyla harcanır.

                Deccalin emperyalizm olarak zuhur ettiği günümüzde ümmetin başının yaşamış olduğu 40 yılık asr*ı saadet döneminin benzeri ümmetin sonu tarafından da yaşanacaktır ellbette. Peygamberimizden aktarıla gelen bilgi budur.

                Öyle ki küp şeklinde olan kabe etrafında dizili insanlar salatları/namazlarını yerine getirirken ip gibi dizili saflar halinde namazlarını kılarlar. Hiç bir müslüman diğer müslüman kardeşinin önüne bir parmak boyu geçmemek için kıst üzere(hakkı titizlikle korumak) hareket eder. Böylece ayetle sabit olan 'ô beyte girenler emniyettedir' bilgisinin gerçekliği ortaya çıkmış olur. Çünkü o beytte bütün insanlar ve cümle mevcudad sırtlarını birbirine yani Allah'a dayamışlardır. Varlığın devamının garantisi olan sisteme teslim olmuşlardır. İşte müslümanlık budur.

                Kabeye girenler için hiç bir sıfat yoktur(baba ana patron efendi soy sop). Hepsi eşittir. Yozlaştırılmış İslam'ın özünde tasavvufun bozulmadan evvelinde yaşanan doğru zühd hayatı, manastır, tekke sistemi vardır ki onların sistemi böyle işlemiştir. Sistem kabe sistemi gibi herkesin eşit olduğu(şeyhde müridde eşittir) mizana göre kurulmuştur. İnsanlar için ilk kurulan beyt de bu kabe ve içi bereketli mescid-i haram sistemidir.

                Sonradan gelen tarikatçılar ise kabe sistemini terk edip piramitsel sistem dediğimiz hiyerarşik yapıyı kurarak(şeyh, pir piramidiin tepesindedir) dini tamamen yozlaştırmışlardır. İşte emperyalizm de bu piramite göre kurulmuştur.

                Bu kadar radikal cümleleri yazmamın nedeni artık vaktinin gelip çatması dolayısıyladır. İnsanoğlunun bunca uyarıya rağmen kör kalanları bir yana öğüt alıp rablerine(vicdanın emrettiği birliğe) tövbe edecek(dönecek)leri kurtulanlar olacaktır. kendini bıraktım bir insandan üstün görmeyi bir böcekten dahi üstün görmemesi gereken bir erdeme ermedikçe insan kurtulamayacaktır.
                Son düzenleme Kadim; 24-09-2008, 23:59.

                Yorum

                • black belt
                  Senior Member
                  • 08-06-2004
                  • 6523

                  #83
                  Konu: Chp Kapanıyormu ?

                  Originally posted by Kadim View Post
                  kendini bıraktım bir insandan üstün görmeyi bir böcekten dahi üstün görmemesi gereken bir erdeme ermedikçe insan kurtulamayacaktır.
                  Cennet'ten bahsediyorsun....
                  tüm insanlığın bu kadar erdemli olabileceği yere herhalde Cennet denir ?

                  Yorum

                  • Kadim
                    Senior Member
                    • 30-01-2004
                    • 4782

                    #84
                    Konu: Chp Kapanıyormu ?

                    Cennete ancak cenneti yaşayabilmeyi becerenler girer. Bunun nedeni arşa oturan Rahman'ın ve alemi yaratan vicdanın gereği olmasıdır. Bu sistemi insanlık eninde sonunda apaçık kabul etmek zorunda kalacaktır.

                    Yorum

                    • armonil
                      Member
                      • 05-06-2007
                      • 758

                      #85
                      Konu: Chp Kapanıyormu ?

                      Yarın AK Parti Genel Başkanı Dengir Fırat ile kozlarını paylaşacak olan CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu 28 Şubat'a BÇG'nin raporuna bakın nasıl girmiş?
                      CHP Meclis Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, ortaya attığı iddialarla siyasetin gündemini şekillendiriyor. 6 yıl önce Meclis'e giren milletvekili, son üç aydaki çıkışlarıyla CHP'nin yıldızı oldu.

                      Ancak, Kılıçdaroğlu'nun yaptığı ağır suçlamaların hiçbiri henüz mahkemelerce teyit edilmedi; tıpkı 28 Şubat döneminde Batı Çalışma Grubu'nun (BÇG) kendisi hakkında hazırladığı 'Kürtçü-bölücü' raporları gibi. Kılıçdaroğlu, ağustos ayı başındaki ilk ciddi çıkışında CHP adına çok sert bir kayaya çarptı. Emekli olan Yaşar Büyükanıt'a alınan zırhlı araca ilişkin sözleri, Genelkurmay tarafından 'hazin bir iftira ve talihsiz bir değerlendirme' ifadeleriyle kınandı. Ardından Şaban Dişli olayı, Deniz Feneri davası, Zahid Akman ve Zekeriya Karaman'a yönelik suçlamaları gündeme taşıdı. CHP'li Kılıçdaroğlu'nun son iddiaları ise AK Parti'li Fırat hakkında ve öncekilere oranla çok daha ağır.

                      'Dersim isyanı' ile meşhur Tunceli'de doğan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da iktisat eğitiminin ardından hesap uzmanı olarak Maliye'ye girdi. 20 yıl içinde SSK Genel Müdürlüğü'ne kadar çıktı, 7 yıl bu görevi yürüttü. Ardından İş Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi. 2002'de de CHP'den milletvekili oldu. Geçen yasama döneminde TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi olarak teknik boyutta siyaset yapmak zorunda kaldı. 22 Temmuz seçimlerinden sonra CHP grup başkan vekilliği'ne seçildi. Bürokrasideki çevresiyle istediği belgelere kolaylıkla ulaşma avantajını kullanıyor.

                      Ancak Kılıçdaroğlu'nun bugüne kadar ortaya attığı hiçbir iddia yargı kararına dayanmıyor. Özellikle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fırat'ın uyuşturucu kaçakçısı olduğunu iddia etmesi 28 Şubat döneminde on binlerce insanı fişleyen BÇG'nin kendisiyle ilgili raporlarını akıllara getirdi. BÇG'nin raporunda Kılıçdaroğlu'nun SSK genel müdürlüğü yaptığı sırada 'Kürtçü-bölücü' faaliyetler içinde olduğu ileri sürülüyordu. Rapora göre, genel müdürlüğü döneminde SSK'ya aldığı 10 bine yakın kişinin tamamı Alevi veya Kürt kökenliydi. İşe aldığı 100'den fazla kişi PKK ve TKLP terör örgütleri üyeliği yapıyordu.

                      Yorum

                      İşlem Yapılıyor
                      X