Tuncay Özkan gözaltına alındı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • NicK-EL
    Member
    • 14-07-2008
    • 1137

    #16
    Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

    BÜYÜKŞEHİR’DEN 42 BİN DAR GELİRLİYE BAYRAM MÜJDESİ

    Ramazan Bayramı öncesinde 42 bin 590 aileye 100’er YTL bayram yardımı yapma kararı alan Büyükşehir Belediyesi, kent ekonomisine de toplam 4 milyon 259 bin liralık nakit giriş sağlayacak. Banka şubelerinde ismen açılan hesaplar sayesinde, yardım dağıtımlarındaki istenmeyen görüntüler İzmir’de yaşanmayacak. Sosyal dayanışma ve eşitlik anlayışıyla çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı’nda da yardıma muhtaç ailelere destek veriyor. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında toplumdaki ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, bu bayram yardım yapılacak aile sayısını ise 42 bin 590’a çıkararak, bu alanda yeni bir rekora ulaştı.



    Ödemeler başladı
    Kentteki yardıma muhtaç aileleri tek tek tespit eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaşanacak olası izdihamları önlemek için, oldukça titiz davrandı. Önce belirlenen ailelerin adlarına birer banka hesabı açtırıldı ve 100’er YTL yatırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu imzasıyla evlerine mektup gönderilen vatandaşlar, mektup ellerine ulaştığı andan itibaren, kendilerine en yakın banka şubesine giderek adlarına açtırılan hesaptan 100’er YTL’lik bayram yardımlarını çekebilecekler.


    Kent ekonomisine 4 milyon 259 bin YTL kazandırılacak
    Yardıma muhtaç yaşlılar, engelliler, dar gelirliler ile şehit aileleri ve gazilerin yararlanacağı bu yardımlar, aynı zamanda kent ekonomisine önemli katkı sağlayacak. Toplam 4 milyon 259 bin YTL tutarındaki bir para, yapılacak bayram alışverişleri ile durgunluktan yakınan esnafın da rahat bir nefes almasını sağlayacak. Yardım alan 42 bin 590 aile ise bütçelerine yapılacak bu katkıyla bayram öncesi yaşadıkları maddi sıkıntıdan bir parça da olsa kurtulacak.



    “Çözüm milli gelirin arttırılmasında”
    Asıl çözümün ülkemizde milli gelirin arttırılarak fakir ve muhtaç insan bırakmamak da yattığını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bu anlamda yerel yönetim olarak imkanlarımız ölçüsünde kent ekonomisini hareketlendirecek, yatırımların önünü açacak çalışmalar yapıyoruz. Ancak kısa vadede yardıma muhtaç vatandaşlarımızı da kaderine terk edemeyiz. Büyük kentlerde unutulmaya yüz tutan yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yeniden canlandırmak zorundayız” diye konuştu.
    Başkan Kocaoğlu, bayramların, barış, sevgi ve dayanışmanın güçlendirildiği günler olduğunu da belirterek, “Dar gelirli hemşehrilerimizi, bu anlamlı günler öncesinde bir nebze de olsa rahatlatmak istedik” dedi. "Bayramlardan önce yoksullara yardım eli uzatmayı gelenek haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl içinde kutlanan 2 Kurban ve 1 Ramazan Bayramı’nda toplam 39 bin aileye nakdi yardımda bulunmuştu. Bu yıl yaşanan ekonomik sıkıntıları da göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi, yardım yapılan aile sayısını ciddi oranda arttırarak, sadece bu bayramda 42 bin 590 aileye ulaşıyor.

    Yorum

    • NicK-EL
      Member
      • 14-07-2008
      • 1137

      #17
      Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

      ?zmir Büyük?ehir Belediyesi

      Yorum

      • RARELY
        Senior Member
        • 04-11-2004
        • 6810

        #18
        Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

        Sorun ne peki?

        Ne güzel belediye arta kalan paraları ile insani yardımı insanca yapıyor...

        Bazı belediyeler Gibi Reklam için Futbol klübü sponsorluğu alıp, Futbolcu almaya çalışmıyor.

        Yorum

        • ATmaCA_53
          Member
          • 12-11-2004
          • 1945

          #19
          Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

          ya bırakın ya, chp yapınca reklam olmuyor, ak parti yapınca reklam oluyor öylemi bırak ya ALLAH aşkına ya... komik olmayın.

          Yorum

          • NicK-EL
            Member
            • 14-07-2008
            • 1137

            #20
            Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

            Originally posted by YarasaSpor View Post
            ya bırakın ya, chp yapınca reklam olmuyor, ak parti yapınca reklam oluyor öylemi bırak ya ALLAH aşkına ya... komik olmayın.
            Banka hesabına yatırılan paranın ( erzak diyorsunuz,ama yapılan bir erzak yardımından bahsedilmemiş ) gazeteciler ve televizyoncular ile nasıl rekalmı yapılmış oluyor?

            Yorum

            • NicK-EL
              Member
              • 14-07-2008
              • 1137

              #21
              Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

              AKP'nin yardımı çocukları utandırdı


              AKP’li kadınların gazetecileri çağırarak şova dönüştürdüğü törene katılan çocuklar yüzlerini kapattı.



              Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; AKP Konya Meram İlçe Örgütü Kadın Kolları, ramazan nedeniyle dar gelirli 250 çocuğa giyim yardımında bulundu. Gazeteciler çağrılarak parti reklamı yapılan yardım töreninde, çocuklar utançlarından yüzlerini kapattı. Aileler ise gazetecilerin çağrılmasından rahatsızluk duyduklarını ifade ettiler.

              AKP Konya Meram İlçe Örgütü Kadın Kolları, ramazan ayı nedeniyle yaşları 2 ile 15 arasında değişen 250 fakir çocuğa giyim yardımında bulundu. Parti binasında, gazeteciler de çağrılarak düzenlenen törende kameralar önünde yardım almayı gururuna yediremeyen bazı çocuklar elleriyle yüzünü kapatırken bazıları ise salonun arka taraflarına saklandı. Uzmanlar, yardım yaparken seçilen yöntemin yanlış ve inciltici olduğunu vurguladı.

              Bu durumun çocuklarda ruhsal hasar bırakabileceğini anlatan uzman psikolog İlhan Nazlısöz, “Kültürel değerlerimize göre yardım almak, fakir düşmek anlamı taşımaktadır. Bu yüzden de yardım alan insanlar bu durumu gurur meselesi yapabilir. Özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarda yardım almak, sosyal açıdan geri plana düşmek, ikinci sınıf insan muamelesi görmek anlamı taşımaktadır. Bu durum ruhsal sağlığını olumsuz etkiler” diye konuştu.

              AKP'nin yardımı çocukları utandırdı - NetHaber Internet haber sitesi

              **********
              Bununla karıştırıyor olmayın ???

              Yorum

              • hikmet24
                Member
                • 28-11-2005
                • 1724

                #22
                Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

                Originally posted by YarasaSpor View Post
                bence tuncay özkan kendisi kaşındı, ergenkonu telvizyonda nasıl savunuyor bir göreceksiniz ki, resmen avukatlığını yapıyor, doğu perinçeğ bile3 sahip çıkan insandan ne beklenir ki, kendi kaşındı malum, tuncay özkanın reklama ihtiyacı var bunu gerçekleştiriyor.
                tamamen doğru yarasa kaşınanı, yani konuşanı ezin operasyonu kimseyi savunma,doğrularu söyleme operasyonu. yavrimu yarasa kardeşim biz o kadar çok ve çoğalıyoruz ki kır, kır bitmeyz

                Yorum

                • serbest
                  Member
                  • 16-01-2006
                  • 1105

                  #23
                  Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

                  Originally posted by M-DOGRU View Post
                  benim kapımı kimse çalmıyor, çünkü suçum yok. suçu olanlar kapılarının çalınmasından korkarlar. suç yoksa gelsinler bin defa çalsınlar kapıyı ne çıkar.
                  Bu bence doğru bir değerlendirme değil.Buna göre kapısı çalınan herkes suçlu.İftiralar,sonradan boş çıkan bağlantı iddiaları ne olacak?

                  Yorum

                  • ybæl©ik
                    ADMINISTRATOR
                    • 25-01-2003
                    • 30775

                    #24
                    Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

                    Bazı arkadaşlar, halen taraflı haberlere itibar etmektedirler.

                    Fırsat bekleyen, kollayan basın için davet yoktur, bunları bilmeniz gerekir. Onlar için ağızlarına sakız ettikleri ve hiçbir ölçüsü, sınırı olmayan basın özgürlüğü vardır ve kişisel hak ve hürriyetler noktasında bile insanların yatak odalarına kadar girme haklarını kendilerinde görürler. Kendileri bu tecavüzü kendilerinde hak olarak görürken, gösterirken, başkalarının onlar hakkındaki girişimlerini de suç ve basına müdahale olarak nitelendirirler.

                    Suç normal eylemi, fiili yapan değil, eylemin, fiilin kendisi değil, o eyleme haber süsü vererek kendi emelleri doğrultusunda halkı yanlış yönlendirenlerdedir.

                    Lütfen başkalarının amaçlarına hizmet etmeyiniz.
                    Son düzenleme ybæl©ik; 24-09-2008, 00:54.

                    Yorum

                    • zigana
                      Senior Member
                      • 26-01-2004
                      • 3796

                      #25
                      Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

                      ozkan için soylemiyorm ama ortada herhangi bir kesinleşmiş suc yok bu kadar adamı iceride tutmak bana sanki yıldırma politikası oalrak geliyor.

                      arkadaşın dediği gibi bizim kapımıza gelmiyorlar.

                      eger ses cıkarmamaya devam edilirse bizim de kapımızı calarlar.
                      mesela uydu anteni kullanıyorsunuz diyebilirler.

                      halen daha gecerli bir suclama ile karşı karşıya değiller bunlar.halen daha toplamayla beraber.

                      adaletin süresi cok uzun olmamalı .şimdi bu kişilerin bir kısmı 1 yılı aşkın süredir icere.konuştukca yenileri alınıyor.dikkatimi ceken ise bu kişiler agızları cok sıkı ancak bir konuşmaları üç ayda bir oluyor.

                      sucluların tutuklanmasına yada bu kişilerin sucsuzluguna yada sucluluguna bişey diyemeyiz ama eger 1 yıldır tutuklu olanlar sucsuz sa
                      o zaman adalet mekanizmasını siz düşünün.

                      Yorum

                      • AYRIMSIZLAR
                        Junior Member
                        • 16-04-2008
                        • 439

                        #26
                        Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

                        Vallahi sanırsam 10.veya 11.cide ben de bu dalgaya dahil olabilirim...

                        Zira Turhan Çömezle yapılan son röportajı biz yaptık ki bu röportajda avrupaya kendisi neden gittiğini , ne zaman döneceğini ve hakkındaki iddialara net şekilde cevaplıyor....ve hatta kanıtlıyor da... bir kaç soru daha ekledik onlarada cevap bekliyoruz...

                        diğer yandan gözaltına alınan Çapan lada önceden yapmış olduğum telefon görüşmesi var... başkaca Deniz Baykalın evini arayıp torunuyla görüşmem , Can Ataklı , Saygı Öztürk , Uğur Arslan , Fehmi Koru , Nazlı Ilıcak , Reha Muhtar , İbrahm Sadri, Hüseyin Gülerce , Agos Gazetesi , Mazlumder Başkanı , Ihd Başkanı , Ortak Akıl Hareketi Başkanı, Chp Genel Başkan Yardmcısı Bihlun Tamaylıgil , Chp Mv Enser Öğüt, Yine Chp Mv Esfender Korkmaz, Mhp Mv. Gürcan Dağdaş, Akp Eski Mvleri Turhan Çömez ile Selahattin Beyribey ,Kadir Çöpdemir, Abdulrahman Dilipak vs vs birçok ünkü ile konuşmuşluğum ve bazıları ile samimiyetimde var..tabi bu görüşmeler ekseri yapmış olduğumuz veya yapmak istediğimiz röportajlardan dolayı oldu...bazıları ilede Kars la alakaları olmasından...

                        Turhan Çömez'in röportajını yayınlar yayınlamaz ister istemez Ayrımsızlar adı dikkat çekecek... ve beni araştırabilirler ki elliye yakın ünlü isimle görüştüğüm çıkar .... en azından bir kuşku ile benide sorguya alabilirler , her ne kadar ergenekon ve benzeri derin devlet oluşumlarına karşı ve hatta düşman biri olsam da....

                        Turhan Çömez ve Gürbüz Çapan ile durum pişti gibi görünüyor...

                        Turhan Çömezi yakında yayınlıyacağız...

                        ufukta ifade vermek var gibi görünüyor...

                        bu arada tesadüf mü kader mi bilemiyeceğim... ifadeye çağrılsak beni de hastaneye aktarmaları gerekebilir zira şu ara menisküsü hepten yırttığımdan ve bağları kopardığımdan (Kuzey Irakda düşüp yırtmıştım ilk kez , halı saha maçta nüks etti.)dolayı sağ bacağım üzerinde yürüyemiyorum... koltuk değnekleri ile idare ediyorum... biraz kendimizi toparlar toparlamaz kendimi ameliyata hazır hisseder hissetmez de atroskop ameliyatı ve bağ ameliyatı olmam gerekcek...

                        iyisimi biz helalleşelim..

                        Hoş ergenekonla alakam sadece kendisine ve benzerlerine nefretttir. Bu yüzden herhal ifade vermeye çağırsalar sayın savcının çayını içmekten öteye gitmez...

                        Ama şahsı görüşüm Turhan Çömez'in ergenekoncu vs olmadığı... bu yüzden az çok tanıdığım ve daha önceki röportajında ergenekonu ve derin devleti eleştiren bir insanın ergenekoncu olacağını sanmıyorum.... bizde kendisine ulaştık ve röportajı saolsun kabul etti... yakında yayınlıyacağız...

                        hayırlısı ...
                        Son düzenleme AYRIMSIZLAR; 24-09-2008, 03:16. Reason: kars eklendi...

                        Yorum

                        • zigana
                          Senior Member
                          • 26-01-2004
                          • 3796

                          #27
                          Konu: Tuncay Özkan gözaltına alındı

                          Originally posted by AYRIMSIZLAR View Post
                          Vallahi sanırsam 10.veya 11.cide ben de bu dalgaya dahil olabilirim...

                          Zira Turhan Çömezle yapılan son röportajı biz yaptık ki bu röportajda avrupaya kendisi neden gittiğini , ne zaman döneceğini ve hakkındaki iddialara net şekilde cevaplıyor....ve hatta kanıtlıyor da... bir kaç soru daha ekledik onlarada cevap bekliyoruz...

                          diğer yandan gözaltına alınan Çapan lada önceden yapmış olduğum telefon görüşmesi var... başkaca Deniz Baykalın evini arayıp torunuyla görüşmem , Can Ataklı , Saygı Öztürk , Uğur Arslan , Fehmi Koru , Nazlı Ilıcak , Reha Muhtar , İbrahm Sadri, Hüseyin Gülerce , Agos Gazetesi , Mazlumder Başkanı , Ihd Başkanı , Ortak Akıl Hareketi Başkanı, Chp Genel Başkan Yardmcısı Bihlun Tamaylıgil , Chp Mv Enser Öğüt, Yine Chp Mv Esfender Korkmaz, Mhp Mv. Gürcan Dağdaş, Akp Eski Mvleri Turhan Çömez ile Selahattin Beyribey ,Kadir Çöpdemir, Abdulrahman Dilipak vs vs birçok ünkü ile konuşmuşluğum ve bazıları ile samimiyetimde var..tabi bu görüşmeler ekseri yapmış olduğumuz veya yapmak istediğimiz röportajlardan dolayı oldu...bazıları ilede Kars la alakaları olmasından...

                          Turhan Çömez'in röportajını yayınlar yayınlamaz ister istemez Ayrımsızlar adı dikkat çekecek... ve beni araştırabilirler ki elliye yakın ünlü isimle görüştüğüm çıkar .... en azından bir kuşku ile benide sorguya alabilirler , her ne kadar ergenekon ve benzeri derin devlet oluşumlarına karşı ve hatta düşman biri olsam da....

                          Turhan Çömez ve Gürbüz Çapan ile durum pişti gibi görünüyor...

                          Turhan Çömezi yakında yayınlıyacağız...

                          ufukta ifade vermek var gibi görünüyor...

                          bu arada tesadüf mü kader mi bilemiyeceğim... ifadeye çağrılsak beni de hastaneye aktarmaları gerekebilir zira şu ara menisküsü hepten yırttığımdan ve bağları kopardığımdan (Kuzey Irakda düşüp yırtmıştım ilk kez , halı saha maçta nüks etti.)dolayı sağ bacağım üzerinde yürüyemiyorum... koltuk değnekleri ile idare ediyorum... biraz kendimizi toparlar toparlamaz kendimi ameliyata hazır hisseder hissetmez de atroskop ameliyatı ve bağ ameliyatı olmam gerekcek...

                          iyisimi biz helalleşelim..

                          Hoş ergenekonla alakam sadece kendisine ve benzerlerine nefretttir. Bu yüzden herhal ifade vermeye çağırsalar sayın savcının çayını içmekten öteye gitmez...

                          Ama şahsı görüşüm Turhan Çömez'in ergenekoncu vs olmadığı... bu yüzden az çok tanıdığım ve daha önceki röportajında ergenekonu ve derin devleti eleştiren bir insanın ergenekoncu olacağını sanmıyorum.... bizde kendisine ulaştık ve röportajı saolsun kabul etti... yakında yayınlıyacağız...

                          hayırlısı ...

                          sen neymişsin be

                          Yorum

                          İşlem Yapılıyor
                          X