DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • zigana
    Senior Member
    • 26-01-2004
    • 3796

    DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

    DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !
    Düğün pastasının üstünde AKP’nin amblemi vardı.
    AKP’li Hasan Kara 5 yaşındaki oğlunun sünnet töreni için devlet seferber olmuş. Kilis Belediyesi düğünün yapılacağı zemine mıcır ve taş döşemiş, TEDAŞ aydınlatma direkleri dikmiş, Özel idare Müdürlüğü de çevre düzenlemesi yapmış.

    AKP Kilis Milletvekili Hasan Kara’nın 5 yaşındaki oğlu Mehmet Enes’in sünnet düğünü için, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne ait stadyumun toprak zeminine belediye ekipleri mıcır serildi, parke taş döşedi. Kilis Valisi Nevzat Turhan, diğer protokol mensupları ile birlikte üzerinde AKP logosu bulunan sünnet pastasını kesti. Halayların çekildiği görkemli sünnet düğünü, Aktütün Karakolu baskınında 15 askerin şehit olduğu güne rastladığı için düğünün haber yapılmasını engellemek için gazetecilerin görüntü kasetlerine el konuldu.

    3’ü kız 4 çocuk babası olan 39 yaşındaki Milletvekili Avukat Hasan Kara, kirveliğini Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın yaptığı sünnet düğününü, Kilis’in merkeze bağlı Yavuzlu Beldesi’ndeki futbol sahasında yapmaya karar verdi. Kilis Belediyesi ekipleri toprak futbol sahasını mıcırla kapladı ve bir bölümünü de kilit taş döşenerek eğlence için pist haline getirildi. TEDAŞ da sahanın ortasına ve çevresine dev direkler dikti. Özel İdare Müdürlüğü de stadın çevre düzenlemesini yaptı. Bu çalışmalar yaklaşık 20 gün sürdü ve Yavuzlu Stadı sünnet düğününe hazır hale getirildi.
    AKP’li Hasan Kara’nın dağıttığı oğlunun sünnet düğünü davetiyelerine, kirvenin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım olduğu da yazıldı.

    ‘PROGRAM DEÐİŞTİ’ DENİLDİ AMA!

    Sünnet düğününün yapılacağı gün, Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ndeki Aktütün Karakolu’ndan 15 askerimizin şehit olduğu haberi geldi. Bunun üzerine sünnet programının değiştiği, mevlit okutularak şehitlerin anılacağı söylendi. Ancak, gelişmeler böyle olmadı.

    Konuklar düğün alanına gelirken davul zurnalarla karşılandı, sadece ‘hareketli havalar’ yerine mehter marşları çalındı. Sünnet olacak Mehmet Enes’in alana gelişi sırasında da davul zurna ekibi görevini yaptı. Daha sonra Suriye’den gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile eşi Saniha Yıldırım sünnet alanına girdi. Bakan ve eşi de davul zurnanın çaldığı mehter marşı ile karşılanıp protokol için ayrılan yerlerine oturdu.
    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çiçek gönderdiği düğünde Bakan Binali Yıldırım, sünnet olan Mehmet Enes’e bisiklet ile altın künye, eşi de tam Cumhuriyet altını hediye etti. Diğer konukların da hediyelerini sunmasının ardından, üzerinde AKP logosu bulunan sünnet pastası konuklar tarafından kesildi. AKP logolu pastayı kesenler arasında Kilis Valisi Nevzat Turhan da yer aldı.

    BAKAN GİTTİ, HALAY BAŞLADI

    Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı sünnüt düğününde, hediye ve pasta kesiminin ardından Kilis’te görev yapan imamlardan oluşan grup mevlit okudu. Mevlidin bitiminin ardından Bakan Yıldırım ve eşi Ankara’ya dönmek üzere tören alanından Gaziantep Havaalanı’na gittikten sonra, ‘Antep’in hamamları’ türküsüyle ünlenen, ancak repertuarında asker türkülerine ağırlık veren Gaziantepli türkücü Mehmet Yakar sahneye çıktı. Mehmet Yakar’ın ‘Ağrı Dağı Eteğinde’ türküsüyle piste fırlayan, aralarında bürokratların da bulunduğu davetliler, davul zurna eşliğinde halay çekmeye başladı. Oturanlar ise alkışla halay çekenlere tempo tuttu. Halk oyunları ekipleri de halay çekenlere eşlik etti.

    Sünnet düğününde eğlencenin görüntülenmesine düğün sahipleri tepki gösterirken, gazetecilerin yanına gelen bir kişi, “Sayın milletvekilimiz buradan görüntü alınmasını istemiyor. Tören alanını terk edin” dedi. Bu sözler üzerine gazeteciler ayrılıp araçlarına giderken, önlerini kesen 20 kişilik grup, düğün görüntülerinin bulunduğu kasetleri zorla ellerinden aldı. Gazeteciler jandarmaya başvurarak, şikayetçi oldu.

    MHP’Lİ BAŞKAN’IN SÖZLERİ

    Yavuzlu Belediye Başkanı MHP’li İsmail Hakkı Cannacar, AKP milletvekili Hasan Kara’nın devletin tüm imkanlarını oğlunun sünnet töreni için seferber ettiğini söyledi. Milletvekili oğlunun sünnet düğünü için gençlerin futbol oynadığı stadın mıcır ve taşla kaplanmasına tepki gösteren Başkan Cannacar, “Bunları yaparken cebinden de 5 kuruş harcamayacaksın. Devletin imkanlarıyla, devletin işçileriyle, siyasi iktidarın verdiği güçle bunların yapımını sağlayacaksın. Böyle şey olmaz” dedi.
    Başkan İsmail Hakkı Cannacar sözlerini şöyle sürdürdü:
    “ Bu milletvekili, daha önceki yıllarda yaptığımız asfalt çalışmalarında bize devletin bir greyder ve silindirini verdirmedi. Düğün için sahanın kilit taşı yapımını üstlenen Kilis Belediye Başkanı’nın amacı yeniden aday olabilmek için milletvekiline yağcılıktan başka bir şey değildir. Biz talepte bulunduğumuzda reddeden İl Özel İdaresi ve diğer kurumlar, milletvekilinin şahsi işi için maalesef beldeye gelip çalışma yapıyor.”

    VALİ: BEN İZİNDEYDİM

    Kilis Valisi Nevzat Turhan, futbol sahasına mıcır serip, taş döşenmesi çalışmasını belediyenin yaptığını, bu çalışmalar yapıldığı günlerde izinli olduğunu ve ayrıntılı bilgi sahibi olmadığını söyledi.
    Futbol sahasında valilik olarak bir çalışma yapılmadığını savunan Vali Nevzat Turhan, “O çalışmaları sanıyorum belediye yaptı. Ben de izindeydim. Düğün arifesinde izinden döndüm. Detaylı bilgim yok. Vilayet olarak yaptığımız bir şey yok orada. Zaten orası genelde futbol sahası. Kiraladılar orayı. O nedenle çalışmalar da kendi özel imkanlarıyla hem de belediye imkanlarıyla yapıldı” dedi. Vali Turhan, TEDAŞ’ın sünnet düğünü için futbol sahasına direk dikip, ışıklandırma yapmasıyla ilgili olarak ise “O konuyu bilemiyorum. Onu siz basın olarak araştırın, benim bilgim yok” diye konuştu.

    ZEMZEMCİ MİLLETVEKİLİ

    İki dönemdir Kilis’ten AKP Milletvekili seçilen Hasan Kara, zinanın suç olarak TCK’ya girmesi isteğiyle uzun süren bir tartışmanın da ilk kıvılcımını yakan isim olmuştu.
    Anayasa Komisyonu Üyesi olan ve hazırlığı yapılan TCK’ya zinanın suç olarak eklenmemesi üzerine muhalefet şerhi koyan AKP’li Kara, 2006 yılında ise hac görevini yerine getirdikten sonra beraberinde getirdiği 60 litre zemzemi Kilis şehir içi su şebekesine karıştırmasıyla adından söz ettirmişti.


    " http://www.objektifhaber.com/yeni/ob...id=3O33O159439 "
  • zigana
    Senior Member
    • 26-01-2004
    • 3796

    #2
    Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

    Türkiye yasta, AKP'li vekil halayda !
    Türkiye 15 şehidi için yas tutarken AK Partili milletvekilinin bu halleri isyan ettirdi.
    06 Ekim 2008 / 08:44


    Belediye, AKP’li vekilin oğlunun sünneti için toprak futbol sahasını mıcırla kapladı ve bir bölümüne taş döşeyip dans pisti haline getirdi. TEDAŞ ışıklandırmayı, Özel İdare çevre düzenlemesini yaptı. Düğün günü 15 asker şehit olunca da gazetecilerin görüntülerine el konuldu

    Milliyet'in haberine göre, Kilis’te, AKP Milletvekili Hasan Kara’nın (39) oğlu Mehmet Enes’in (5) sünnet düğünü için, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne ait stadın toprak zeminine belediye ekiplerince mıcır serildi, parke taş döşedi. Kilis Valisi Nevzat Turhan, diğer protokol mensupları ile birlikte üzerinde AKP logosu bulunan pastayı kesti. Halayların çekildiği görkemli sünnet düğünü, Aktütün Karakolu baskınında 15 askerin şehit olduğu güne rastladı. Bu nedenle düğünün haber yapılmasını engellemek için, gazetecilerin görüntü kasetlerine el konuldu.

    3’ü kız 4 çocuk babası Kara, kirveliğini Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın yaptığı sünnet düğününü, merkeze bağlı Yavuzlu beldesindeki futbol sahasında yapmaya karar verdi. Kilis Belediyesi ekipleri toprak futbol sahasını mıcırla kapladı. Bir bölümüne de kilit taş döşenerek, eğlence için pist haline getirildi. TEDAŞ da sahanın ortasına ve çevresine dev direkler dikti. Özel İdare Müdürlüğü stadın çevre düzenlemesini yaptı. Yavuzlu Stadı yaklaşık 20 gün süren çalışmalar sonucu düğüne hazır hale getirildi.

    Gül ve Erdoğan’dan çiçek

    Sünnet düğününün yapılacağı gün, Hakkari’de 15 askerimizin şehit olduğu haberi geldi. Bunun üzerine sünnet programının değiştiği, mevlit okutularak şehitlerin anılacağı söylendi. Ancak, gelişmeler böyle olmadı. Konuklar düğün alanına gelirken davul zurnalarla karşılandı. Sadece “hareketli havalar” yerine Mehter Marşı çalındı.

    Mehmet Enes’in stada gelişi sırasında davul zurna ekibi görevini yaptı. Ardından Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile eşi Seniha Yıldırım de davul zurnanın çaldığı mehter marşı ile karşılanıp protokol için ayrılan yerlerine oturdu.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan düğüne çiçek gönderirken, Yıldırım, Mehmet Enes’e bisiklet ve altın künye, eşi de Cumhuriyet altını hediye etti. AKP logolu düğün pastasını kesenler arasında Kilis Valisi Nevzat Turhan da yer aldı.

    Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı düğünde, Kilis’te görev yapan imamlardan oluşan grup mevlit okudu. Yıldırım ve eşi, mevlit sonrası düğünden ayrıldı. Bakandan sonra sahne alan Gaziantepli türkücü Mehmet Yakar’ın “Ağrı Dağı Eteğinde” türküsüyle birlikte piste çıkan, aralarında bürokratların da bulunduğu davetliler, davul zurna eşliğinde halay çektiler. Halk oyunları ekipleri de halay çekenlere eşlik etti.

    20 kişi kasetleri zorla aldı

    Eğlencenin görüntülenmesine düğün sahipleri tepki gösterdi. Gazetecilerin yanına gelen bir kişi, “Sayın milletvekilimiz buradan görüntü alınmasını istemiyor. Tören alanını terk edin” dedi. Bu sözler üzerine araçlarına giden gazetecilerin önünü kesen 20 kişilik grup, görüntü kasetlerini zorla ellerinden aldı.

    Başkan’ın amacı koltuk

    MHP’li Yavuzlu Belediye Başkanı İsmail Hakkı Cannacar, Kara’nın devletin tüm imkânlarını oğlunun sünneti için seferber ettiğini söyledi. Gençlerin futbol oynadığı stadın mıcır ve taşla kaplanmasına tepki gösteren Cannacar, “Cebinden 5 kuruş harcamayacaksın. Devletin imkânlarıyla, devletin işçileriyle, siyasi iktidarın verdiği güçle bunların yapımını sağlayacaksın. Böyle şey olmaz” dedi.

    Cannacar sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Bu milletvekili, daha önceki yıllarda yaptığımız asfalt çalışmalarında bize devletin bir greyder ve silindirini verdirmedi. Düğün için sahanın kilit taşı yapımını üstlenen Kilis Belediye Başkanı’nın amacı yeniden aday olabilmek için milletvekiline yağcılıktır.”

    Vali: İzindeydim

    Kilis Valisi Turhan, futbol sahasına mıcır serip taş döşenmesi çalışmasını belediyenin yaptığını, bu çalışmalar yapıldığı günlerde izinli olduğunu ve ayrıntılı bilgi sahibi olmadığını söyledi. Futbol sahasında valilik olarak bir çalışma yapılmadığını savunan Turhan, “O çalışmaları sanıyorum belediye yaptı. Ben de izindeydim. Düğün arifesinde izinden döndüm. Detaylı bilgim yok. Zaten orası genelde futbol sahası. Kiraladılar orayı. O nedenle çalışmalar da kendi özel imkânlarıyla hem de belediye imkânlarıyla yapıldı” dedi.

    Turhan, TEDAŞ’ın sünnet düğünü için futbol sahasına direk dikip ışıklandırma yapmasıyla ilgili olarak ise “Bilemiyorum. Onu siz basın olarak araştırın, benim bilgim yok” diye konuştu.

    Zemzemci milletvekili

    AKP Milletvekili Hasan Kara, zinanın suç olarak TCK’ya girmesi isteğiyle uzun süren bir tartışmanın da ilk kıvılcımını yakan isim olmuştu. Kara, 2006’da hac dönüşü beraberinde getirdiği 60 litre zemzemi Kilis’in su şebekesine karıştırmasıyla adından söz ettirmişti.

    Yorum

    • eren511
      Member
      • 29-07-2006
      • 2805

      #3
      Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

      ee sosyal devlet kimin için var.. ya oy potansiyeli olan yerler için yada peşkeş için

      Yorum

      • ATmaCA_53
        Member
        • 12-11-2004
        • 1945

        #4
        Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

        ya size ne oluyor kardeşim ya, babası çocuğuna istediği gibi sünnet töreni düzenler, siz gidin sünnet töreninde dansöz oynatanlara bunu deyin.

        Yorum

        • ali_ekber
          Member
          • 15-11-2004
          • 2525

          #5
          Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

          Originally posted by YarasaSpor View Post
          ya size ne oluyor kardeşim ya, babası çocuğuna istediği gibi sünnet töreni düzenler, siz gidin sünnet töreninde dansöz oynatanlara bunu deyin.
          istediği gibin düzenlesin ama vatandaşın verdiği vergi paraları ile değil
          sen o kadar acıyorsan cebinden para gönderbilirsin adamın oğlu için ona kimsenin lafı olmaz siz sanırım haberin başlığını okudunuz
          sizi haberin tümünü okumaya davet ediyorum
          hem öyle öfkelenmene gerek yok!
          hırsızlığı savunuyorsan diyecek bir lafım yok size
          saygılar

          Yorum

          • ATmaCA_53
            Member
            • 12-11-2004
            • 1945

            #6
            Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

            Originally posted by ali_ekber View Post
            istediği gibin düzenlesin ama vatandaşın verdiği vergi paraları ile değil
            sen o kadar acıyorsan cebinden para gönderbilirsin adamın oğlu için ona kimsenin lafı olmaz siz sanırım haberin başlığını okudunuz
            sizi haberin tümünü okumaya davet ediyorum
            hem öyle öfkelenmene gerek yok!
            hırsızlığı savunuyorsan diyecek bir lafım yok size
            saygılar
            mhpli bir milletvekilli böyle bir şey dediği için sizde yuttunuz değilmi, mhp hep bunu böyle bir şey ortaya attığı için hemende milletin vergisinmden ödeniyor değilmi, bende bir iddia atayım mhp hükümet dönemindede çocuklarını halkın vergileriyle sünnet ettirmişler, bu yorumum acaba o mhpli milletvekilini kızdırırmı bilemiyorum biraz da kendilerine baksınlar 2000 yılındaki krizlerin sebepleri onlardır, halkın vergisiyle icraat yapmazlar, parayı yerler, hadi şimdiki hükümet para yiyorsa, ülkesine hizmette de karşılığını veriyor.

            birilerine iftira atarak hırsızlık sayılmaz, bunu araştıracaksın ondan sonra haber yapacaksın adamlar bilip bilmeden yorum yapmışlar.

            Yorum

            • ali_ekber
              Member
              • 15-11-2004
              • 2525

              #7
              Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

              bana MHP yi niye anlatıyonuz anlamış değilim
              buradaki haber çok farklı MHP nin sözü geçmiyor
              bizler habere yorum yapıyoruz siz tutuyorsunuz partileri eleştiriyorsunuz

              Yorum

              • ATmaCA_53
                Member
                • 12-11-2004
                • 1945

                #8
                Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

                Originally posted by ali_ekber View Post
                bana MHP yi niye anlatıyonuz anlamış değilim
                buradaki haber çok farklı MHP nin sözü geçmiyor
                bizler habere yorum yapıyoruz siz tutuyorsunuz partileri eleştiriyorsunuz
                iyi oku

                MHP’li Yavuzlu Belediye Başkanı İsmail Hakkı Cannacar, Kara’nın devletin tüm imkânlarını oğlunun sünneti için seferber ettiğini söyledi. Gençlerin futbol oynadığı stadın mıcır ve taşla kaplanmasına tepki gösteren Cannacar, “Cebinden 5 kuruş harcamayacaksın. Devletin imkânlarıyla, devletin işçileriyle, siyasi iktidarın verdiği güçle bunların yapımını sağlayacaksın. Böyle şey olmaz” dedi.

                Yorum

                • zigana
                  Senior Member
                  • 26-01-2004
                  • 3796

                  #9
                  Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

                  Originally posted by YarasaSpor View Post
                  ya size ne oluyor kardeşim ya, babası çocuğuna istediği gibi sünnet töreni düzenler, siz gidin sünnet töreninde dansöz oynatanlara bunu deyin.

                  yoksa sizede mi dokunuyor.haksızlıgı devletin malının nasıl kendi adına kullanıldıgını yazıyor yazıda.halkın yolu için verilmeyen yardımların nasıl verildiğini yazıyor.iyice bir oku ondan sonra kime taş atıyorsan at.

                  biz taş atıyoruz.demokratik olmayanlara halkcıyım deyip de halkı somurenlere müslümanım deyipte müslümanlıga zarar verenlere ve bunun gibi iki yüzlülere taş atıyoruz.
                  en dogal hakkımız da.

                  siz belki sevdiğiniz bir patinin yaptıkları yanlışları görmüyor olabilirsiniz,görmek istemiyor olabilirsiniz o size kalmış bişey
                  haksızlıgıda savunabilirsiniz o da size kalmış.
                  cünkü bunları normal karşılayan o kadar kişi icerisinde sizde olabilirsiniz.

                  ama aslolan dogruyu kendi dogrunuz için değil dogru oldugu için savunmaktır.

                  Yorum

                  • ali_ekber
                    Member
                    • 15-11-2004
                    • 2525

                    #10
                    Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

                    Originally posted by YarasaSpor View Post
                    MHP’li Yavuzlu Belediye Başkanı İsmail Hakkı Cannacar, Kara’nın devletin tüm imkânlarını oğlunun sünneti için seferber ettiğini söyledi. Gençlerin futbol oynadığı stadın mıcır ve taşla kaplanmasına tepki gösteren Cannacar, “Cebinden 5 kuruş harcamayacaksın. Devletin imkânlarıyla, devletin işçileriyle, siyasi iktidarın verdiği güçle bunların yapımını sağlayacaksın. Böyle şey olmaz” dedi.
                    peki yorum yanlışmı??

                    Yorum

                    • ATmaCA_53
                      Member
                      • 12-11-2004
                      • 1945

                      #11
                      Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

                      Originally posted by ali_ekber View Post
                      peki yorum yanlışmı??
                      ya iftira atıyorsa, sizce doğrumudur.

                      Originally posted by zigana View Post
                      yoksa sizede mi dokunuyor.haksızlıgı devletin malının nasıl kendi adına kullanıldıgını yazıyor yazıda.halkın yolu için verilmeyen yardımların nasıl verildiğini yazıyor.iyice bir oku ondan sonra kime taş atıyorsan at.

                      biz taş atıyoruz.demokratik olmayanlara halkcıyım deyip de halkı somurenlere müslümanım deyipte müslümanlıga zarar verenlere ve bunun gibi iki yüzlülere taş atıyoruz.
                      en dogal hakkımız da.

                      siz belki sevdiğiniz bir patinin yaptıkları yanlışları görmüyor olabilirsiniz,görmek istemiyor olabilirsiniz o size kalmış bişey
                      haksızlıgıda savunabilirsiniz o da size kalmış.
                      cünkü bunları normal karşılayan o kadar kişi icerisinde sizde olabilirsiniz.

                      ama aslolan dogruyu kendi dogrunuz için değil dogru oldugu için savunmaktır.
                      iftira atılıyorrrrrrrr.....

                      Yorum

                      • eren511
                        Member
                        • 29-07-2006
                        • 2805

                        #12
                        Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

                        yanlış her yerde yanlış arkadaş düşünce taasupluğunda boğulup kaçamak cvplarla olmuyor bu iş olay gayet açık....
                        tedaştan direk dikimi neden sünnet düğünü için nereye stadın ortasına....
                        belediye işçisinden kaldırım yerleştirme kimin devletin kaldırımı nereye stada ne için sünnet düğünü için....
                        açıklama ağır bir program olucak mevlütlü olucak neden merhum olay için kime karşı yapılıyor bu açıklama gazetecilere ve ordaki kalabalığa karşı ha ilerleyen vakitte dervişin fikri ne ise zikrininin ne olduğunu anlaşılacak...
                        ulaştırma bakanı gider halaylar çekilir sonra gazetecilerin kasetleri toplanır niye toplandı acaba....
                        her şeyi bırak sen valinin ne demek istediğini anla yeter.....
                        bu düşünce taasupluğunu bu dar dünya görüşünü bırakalım aslında cvp verilmezde vermiş bulunduk....
                        ee sonra mı ne bir yalanlama duyuldu ne bir iftiradır diyen aksine haberlerde bol bol kınama hatta sky türkte vatandaş konuşturuyorlardı haklarını helal etmeyen bir sürü vatandaş...
                        yanlış her yerde yanlıştır artık yanlışları savunma gafletinde bulunmayalım............
                        Son düzenleme eren511; 06-10-2008, 23:39.

                        Yorum

                        • necatikaya
                          Member
                          • 20-12-2005
                          • 1066

                          #13
                          Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

                          Yarasaspor gene boş konuşmuşsun.Deliller ortada, gazetelerde fotoğraflar, çekilen görüntüler.Hala iftira edebiyatı.Bırak bu tür savunmayıda gerçekleri gör..

                          Yorum

                          • NicK-EL
                            Member
                            • 14-07-2008
                            • 1137

                            #14
                            Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

                            Originally posted by YarasaSpor View Post
                            mhpli bir milletvekilli böyle bir şey dediği için sizde yuttunuz değilmi, mhp hep bunu böyle bir şey ortaya attığı için hemende milletin vergisinmden ödeniyor değilmi, bende bir iddia atayım mhp hükümet dönemindede çocuklarını halkın vergileriyle sünnet ettirmişler, bu yorumum acaba o mhpli milletvekilini kızdırırmı bilemiyorum biraz da kendilerine baksınlar 2000 yılındaki krizlerin sebepleri onlardır, halkın vergisiyle icraat yapmazlar, parayı yerler, hadi şimdiki hükümet para yiyorsa, ülkesine hizmette de karşılığını veriyor.

                            birilerine iftira atarak hırsızlık sayılmaz, bunu araştıracaksın ondan sonra haber yapacaksın adamlar bilip bilmeden yorum yapmışlar.
                            Originally posted by YarasaSpor View Post
                            iyi oku
                            MHP li milletvekili mi ?
                            nerde ?

                            iyi oku dediğin yazıyı sen iyi oku , bak aşağıya bir daha veriyorum

                            MHP’Lİ BAŞKAN’IN SÖZLERİ

                            Yavuzlu Belediye Başkanı MHP’li İsmail Hakkı Cannacar, AKP milletvekili Hasan Kara’nın devletin tüm imkanlarını oğlunun sünnet töreni için seferber ettiğini söyledi. Milletvekili oğlunun sünnet düğünü için gençlerin futbol oynadığı stadın mıcır ve taşla kaplanmasına tepki gösteren Başkan Cannacar, “Bunları yaparken cebinden de 5 kuruş harcamayacaksın. Devletin imkanlarıyla, devletin işçileriyle, siyasi iktidarın verdiği güçle bunların yapımını sağlayacaksın. Böyle şey olmaz” dedi.
                            Başkan İsmail Hakkı Cannacar sözlerini şöyle sürdürdü:
                            “ Bu milletvekili, daha önceki yıllarda yaptığımız asfalt çalışmalarında bize devletin bir greyder ve silindirini verdirmedi. Düğün için sahanın kilit taşı yapımını üstlenen Kilis Belediye Başkanı’nın amacı yeniden aday olabilmek için milletvekiline yağcılıktan başka bir şey değildir. Biz talepte bulunduğumuzda reddeden İl Özel İdaresi ve diğer kurumlar, milletvekilinin şahsi işi için maalesef beldeye gelip çalışma yapıyor.”
                            körü körüne savunma bu olsa gerek, zamanla kör ediyor insanı ve yazılanları bile kafalarındaki şekilde algılıyorlar

                            Yorum

                            • zigana
                              Senior Member
                              • 26-01-2004
                              • 3796

                              #15
                              Konu: DEVLET HİMAYELİ SÜNNET !

                              Originally posted by YarasaSpor View Post
                              2000 yılındaki krizlerin sebepleri onlardır, halkın vergisiyle icraat yapmazlar, parayı yerler, hadi şimdiki hükümet para yiyorsa, ülkesine hizmette de karşılığını veriyor.

                              şu andaki krizin sebebi acaba kimdir.

                              herhalde yine mhp dir.

                              gözleriniz görmüyorsa gözlük takınız.yada at gözlüklerini cıkarınız.

                              2001 yılının krizini anlayamadınız yada anlamak istemiyorsunuz.sadece onunuze bakarak yorum yapıyorsunuz.2001 krizi 10 yılın birikimiydi.10 yılda da mhp iktidarda değildi.dsp de ikditarda değildi.Yükü kime yıkıyorsunuz.

                              şimdi ise 2001 den daha büyük kriz var.sadece dolar artmamış.piyasa işsizlikten kan aglıyor.
                              5 yıldır senin savundugun iktidarın başta bu kriz onların eseri demek ki.ABD kaynaklı demeyin lütfen 2001 krizinde arjantin brezilya ve aynı anda uzakdogu ülkelerinde büyük krizler yaşanmıştı.

                              ve 2001 de ülkenin gelir getiren kaynakları satılmamıştı.borcumuz 5 yılda cumhuriyet tarihinin 2 katına cıkmamıştı.finans kurumlarımız ve borsa hiç bu kadar yabancılaşmamıştı

                              siz halen daha fanatiklik yapın.evet fanatiklik mantıklı bir acıklaması olamaz.
                              siz sadece fanatiksiniz bunu kabul edebilirim.

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X