BAHÇELİ'DEN ŞOK İDDİA

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ali_ekber
    Member
    • 15-11-2004
    • 2525

    BAHÇELİ'DEN ŞOK İDDİA

    BAHÇELİ'DEN ŞOK İDDİA

    Resmi büyütmek için tıklayın

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin Grup Toplantısında, Kuzey Irak'ta 'Güvenlik Bölgesi' Oluşturulmasını Önerdi; Toplantının Kapalı Bölümünde İse Şoke Eden İddiada Bulundu.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Kuzey Irak’ta ’güvenlik bölgesi’ oluşturulmasını önerdi; toplantının kapalı bölümünde ise şoke eden iddiada bulundu: "Örgütün sitesinde Meclis’te 96 milletvekilinin tezkereye ’hayır’ diyeceği belirtiliyor." Bahçeli, "Sınır ötesi operasyon yetkisi veren tezkerenin uygulamalarının kamuoyunda sorgulanması ve toplumun mücadeleye olan güvenin sarsılması kaçınılmaz olacak" uyarısında bulundu.

    MHP lideri ilk grup toplantısında özetle şu görüşlere yer verdi:
    "Endişemiz, etnik tahriklerin Türkiye’yi bir kardeş kavgasına sürüklemesi. Balıkesir Altınova ve Adana’da yaşananlar kaygılarımız haklılığını ortaya koydu. Etnik kimliklerin okşanması, Iraklı aşiret reisleriyle temaslar başlatılması kardeşlik duygularına ağır darbe vuracak. Güvenlik güçlerinin terörle mücadele gösterdiği kararlılığı, siyasi irade göstermedi. TSK tam imha için her türlü zeminde operasyon yapmalı, hükümet de ’tam imha’ için siyasi irade göstermeli.
    Sinsi oyunlar var
    Bahçeli grup toplantısının kapalı bölümde ise "MHP’nin tezkere oylamasına tam kadro katılarak, milli birlik ve kararlılık" mesajı vereceğini söyledi. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde Türk-Kürt çatışması senaryolarının uygulanmak istendiğini de belirten Bahçeli, şöyle konuştu:
    "Türkiye üzerinde çok planlı bir strateji ile sinsi oyunlar planlanıyor. Örgütün İngilizce yayın yapan bir internet sitesinde Meclis’teki 96 milletvekilinin tezkereye ’hayır’ diyeceği belirtiliyor. Çoğunluğu AKP’de olan bu milletvekillerinin listesi isim isim yayınlanıyor. AKP döneminde iş bu kadar ayağa düştü, bölücü teröristler cüret buldular. Ülküdaşlarımızın, uyanık olmaları ve kirli senaryoların figüranı olmamaları gerekiyor."
    Kürtler kardeşimiz
    Bahçeli, Elazığ’da yaşanan olaylarda bozkurt işareti yapan kişileri televizyonlardan izleyince, MHP İl Başkanını aradığını bayram tatili nedeniyle il, ilçe ve Ülkü Ocakları’nın kapalı olduğunu öğrendiğini bildirdi. MHP lideri, "Partimizin sembollerini ve işaretlerini kullanarak sokağa çıkanların partimizle bir alakası yoktur. Biz sokakta olmayacağız. Dikkatli ve uyanık olacağız. Tahriklere kapılmayacağız. Kürtçe konuşan vatandaşlarımız da bizim kardeşlerimiz" dedi.


    HABER: Bahçeli'den Şok İddia haberi
  • ATmaCA_53
    Member
    • 12-11-2004
    • 1945

    #2
    Konu: BAHÇELİ'DEN ŞOK İDDİA

    nasıl yanıldınız ama sayın bahçeli, 96 kişi arasında kesin sizdende biri hayır oyu kullanacağından eminim ama neyse öyle bir şey gerçekleşmedi, 17 dtpli - 1 ödpli toplam 18 kişi tezkery red oyu kullandılar...

    Yorum

    • AYRIMSIZLAR
      Junior Member
      • 16-04-2008
      • 439

      #3
      Konu: BAHÇELİ'DEN ŞOK İDDİA

      Bir diğer linkte pkk kaynaklı mesut yılmaz' hakkın daki iddianame eleştiriliyordu pkk kaynaklı haber diye...

      Ne zaman dan beri pkk ajansları güvenilir oldu?

      Her kürt pkk lı değildir ...

      ve böyle itham da veya ima da bulunmak da son derece tehlikelidir...

      Bölgedeki mv lerin üstünde siyasi baskıdan belki kat be fazlası pkk tehdidi olduğu halde onlar pkk ya inat teskere yönünde oy kullanmışlardır...

      Bu dönem suçlama dönemi değil iktidarıyla muhalefetiyle askeriyle birlik beraberlik ve birlikte karar alma dönemidir..

      Saygılarımla

      Yorum

      • armonil
        Member
        • 05-06-2007
        • 758

        #4
        Konu: BAHÇELİ'DEN ŞOK İDDİA

        Bahçeli benim için geçen seneki inönü toplantısından sonra sözlerine inanılacak bir lider olmaktan çıkmıştır.

        Ayrıca Merve Kavakçı yıı meclise girer girmez çıkarmaya çalışan linç etmek isteyen hanımefendiler beyefendiler kendini sözde laik hissedenler nerede?
        meclise giren pkk ya neden girme diyemediler o kadınamı gücünüz yetmişti tamam yetti diyelim neden bunlara yetmiyor
        Son düzenleme armonil; 09-10-2008, 00:18.

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X