O’Neill Sonbahar Kış High Tech Heidi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    O’Neill Sonbahar Kış High Tech Heidi

    bu sonbahar kış, genç bayanların karşısına iki farklı tema ile çıkıyor. “High Tech Heidi” iki farklı etkinin kombinasyonundan oluşuyor.
    Bu tema altında yer alan ürünlerde doğanın etkileriyle şekillenmiş Kuzey Kaliforniya geleneği, teknolojideki gelişmelerin etkisiyle bütünleşiyor.






    Doğayla teknolojinin entegrasyonu, örneğin, geometrik şekiller kullanarak yaratılan çiçek desenlerinde kendini gösteriyor. Seçilen kumaşlarda da, çevrenin ve teknolojinin kuşatması hissediliyor. Doğaya duyarlılığın artması, çevresel grafiklerin yer aldığı yüzde 100 organik pamukla üretilen modellere yansıyor.


    Başlığında kulaklıkları olan ipod sweatshirtler de, teknolojiyi dış giyimle buluşturup günlük kullanıma sunuyor. Lectroluv teması ise, parlak ve güçlü renklerden oluşuyor.


    Hafif kumaşlar, düz dikişler, yumuşak dokunuşlu dökümlüler, ceketler için yün ve tüvit süslemeler, hoş dikişler, iyi kalite örmeler, renkli jean kumaş ve viskoz koleksiyonda öne çıkıyor. Bu koleksiyon hacimli şekiller kadar A sınıfı çizgilerden oluşuyor. Sağlam şekillerle birlikte kadınsı kesimler, kısa ve 3/4 gömlek kolları dikkat çekiyor. High Tech Heidi teması altında, siyah, kış beyazı ve griyle kombine edilmiş yeşil tonları, Lectroluv teması altında ise mavi, kırmızı ve siyah öne çıkıyor.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X