Öcalan'dan Bahçeli'ye destek

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    #16
    Konu: Öcalan'dan Bahçeli'ye destek


    Öcalan'dan ahlaksız tezgah
    17 Kasım 2008 Pazartesi 23:23
    Öcalan yeni bir yalana hazırlanıyordu. Ama bu yalan öyle herkesin söyleyebileceği cinsten değin. Bakın ne?

    Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan PKK’nın eski iki numarası Şemdin Sakık, İmralı’ya mektup yazarak, Abdullah Öcalan’ın önümüzdeki günlerde sahneye koymaya hazırlandığı oyunu gözler önüne serdi. Bana kötü muamele ediyorlar diyen Öcalan önümüzdeki günlerde "bana cinsel tacizde bulundular" diyecekti.

    Akan kanın durması için Abdullah Öcalan’dan yalanlarına son vermesini isteyen Sakık, ‘Saçımı zorla tıraş ettiler’, ‘Beni gizlice zehirliyorlar’, ‘Kötü muamele görüyorum’ şeklinde yalanlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlandığını ve bunu da kendisinin şimdiden deşifre ettiğini söyledi.

    BANA CİNSEL TACİZDE BULUNDULAR DİYECEKTİ

    Sakık, Öcalan’a ‘DTP’lileri sokaklara dökmek, dağdakileri hareketlendirmek için bütün yolları denediniz. Yeni bir tahrik yalanı hazırladığınızı da çok iyi biliyorum. Seçimlere az bir süre kala Güneydoğu’yu yangın yerine çevirip DTP’li belediyeleri AKP’ye kaptırmamak için ‘Bana cinsel tacizde bulundular’ yalanını söylemeye hazırlandığınızı biliyorum. Sakın böyle bir şey yapmayın. Şimdiden tezgahınızı açıklıyorum, gerisi size kalmış’ diye seslendi.
    kaynak:internethaber

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X