Sanat müziği devlerinin konseri

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Sanat müziği devlerinin konseri

    "Müjde Ar'ı domates yağmuruna tuttular"Muazzez Abacı "Devlerin Büyük Buluşması" adlı projenin basın toplantısında çok ilginç bir anısını anlattı.

    19.11.2008 12:45 Yıllarca sahnede tatlı bir rekabet, sahne dışında ise güzel dostluklar yaşayan üç sanatçının yolları "Devlerin Büyük Buluşması" adlı projede kesişti. Sinan Kuzu tarafından organize edilen projede Selçuk Tekay'ın şefliğinde verilecek konserlerde Emel Sayın, Muazzez Abacı ve Seçil Heper birlikte sahne alacak.
    Dedeman Oteli'nde ortak bir basın toplantısı düzenleyen sanatçılar, ilk etapta Ankara, İstanbul ve İzmir'de gerçekleşecek konserlere vatandaşları davet etti. Basın toplantısında yıllar önce yaşadıkları hatıraları anlatan sanatçılar, gazino kültüründen uzaklaşılması nedeniyle eskisi gibi ***ifli programlar yapamadıklarını dile getirdi.
    Gecede en çok dikkat çeken olay ise Muazzez Abacı'nın Müjde Ar'la ilgili anlattığı anıydı.
    Abacı, "Müjde en popüler döneminde benim alt kadromda sahneye çıktı. Ancak izleyiciler Müjde'nin üstüne patlıcan ve domates attı." dedi.
    Abacı ve Heper'in katılacağı, "Devlerin Büyük Buluşması" konserlerinin ilki 21 Kasım'da Ankara Anadolu Gösteri Merkezi'nde, ikincisi 29 Kasım'da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde, sonuncusu ise 20 Aralık'ta İzmir İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde yapılacak.
    kaynak:habertürk
İşlem Yapılıyor
X