Yetkili kişiler Eleştiri istemiyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • lazkopat55
    Junior Member
    • 02-12-2008
    • 2

    Yetkili kişiler Eleştiri istemiyor

    Sevgili Redline kullanıcıları bol keseden yazılar yazmışlar.birçok arkadaş dün gece yazdığım bağzı özeleştirilere kendince akıl vererek,yererek,kızarak,hakaret ederek,cevaplar vermişler.hepsine teşekkür ediyorum.Beni banladığınız için ayrıca teşekkürler greensat.baktımda birçok kişi banlanmış.neden?? çünkü hep övülmek isteniyorlar.Forum nedir neden özmena diye bir forum sitesi var.kullanıcılar burada paylaşım yapsınlar diye tabiki birçok forum sitesine üyeyim böyle yaklaşım görmedim doğrusu.Burada admin arkadaşlar belliki ticaretle uğraşıyorlar dükkanları var redline bayileri veya belkide redline yetkilileridir.beğenmiyorsan almazsın kardeşim mantığıyla haraket ederseniz bir arpa yol alamazsınız eğer büyümek ve piyasada söz sahibi olmak istiyorsanız eleştirlere kulak vermeniz ve müşteri menuniyetini ön planda tutmalısınız marka vererek konuşuyorum belki biliyorsunuz belki bilmiyorsunuz bir nexstarın ana bayisine gidin ve oradaki hürmeti ihtişamı görün adamlar ticareti nasıl yapıyolar.ellerindeki un neyse onu soyluyorlar yaptıkları yapabileceklerinin teminatı.kolay değil kurtlar vadisine sponsor olmak.admin olmak işine geleni banlamak değil.önemlimi hiç değil.ben müşteriysem isterim çünkü sen bunun vaadini vermişsin.ben aldığım makinenin yıllarcxa kanal çözmesini bekleyemem.hangi redline markası dsmartlı mesela.evet marka veriyorum yumatunun bagzı versiyonları atv ve ntv yi çözüyor hemde uydu güncellemesiz.neyse foruma takılan arkadaşlar eğer banlanmak istemiyorsanı güzel sözler yazınız.redline yetkiklileri ve adminlere başarılar..
  • YÜZBAÞI OÐULLARI
    Diamond Group
    • 01-04-2004
    • 19785

    #2
    Konu: Yetkili kişiler Eleştiri istemiyor

    Kardeş ile olarak şunu ifade etmek isterim.Bizler admin ve co-admin olarak uydu işi ile akalamızın olmadığı ve tamamen hobi amaçlı olduğumuzu bilmenizi isteriz.

    Ben şahsen DERİ sektöründeyim

    OZMENA FORUM sizler için kurulmuş ve sizler için çaba göstermektedir.Bunun için forum adına yersiz eleştirilerden kaçınmalısınız.

    Sizlere satın aldığınızda verilmiş sözler karşısında satın aldığınız yerler ile görüşerek hak talebinde bulunabilirsiniz.

    Burada bu şekilde olan tavırlarınız bizleri suçlar babında olmakta ve hedef gösterilmiş gibi bir sürü mesajlar yada konularla karalama içerisinde bırakılmaktadır.

    Buna müsade asla edilemez.

    Sıkıntılarınızı uslub ve düzen içinde yazmalısınız.yazdığınız taktirde inanınızki doğru şekilde cevaplarınızı kısa zamanda alacaksınız.

    OZMENA FORUM

    Yorum

    • GreenSAT
      Her Þey Uydudan Otomatik
      • 04-11-2006
      • 1371

      #3
      Konu: Yetkili kişiler Eleştiri istemiyor

      Originally posted by lazkopat55 View Post
      Sevgili Redline kullanıcıları bol keseden yazılar yazmışlar.birçok arkadaş dün gece yazdığım bağzı özeleştirilere kendince akıl vererek,yererek,kızarak,hakaret ederek,cevaplar vermişler.hepsine teşekkür ediyorum.Beni banladığınız için ayrıca teşekkürler greensat.baktımda birçok kişi banlanmış.neden?? çünkü hep övülmek isteniyorlar.
      Arkadaşım diğer firmaları bilmiyorum ama biz kesinlikle öyle senin dediğin gibi hep övülmek , hep pof poflanmak veya güzel sözler yazılmış mesajlar görmek isteyen bir firma değiliz tabiki kullandığın cihazın eksilerini artılarını yazacaksınız ama bunları yazarkende firma ve marka karalamadan provake etmeden bunu yapmanız lazım bakın o zaman görün ki herşey daha güzel ve daha çabuk düzelmiş olacak.

      Arkadaşım banladığım bütün kişilerin neden banlandığını sana tek tek pm den gönderebilirim veya uyarı alanlar bölümünden görebilirsin bu güne kadar firma ve marka karalamadan ve kişisel hakaret etmeden mantık çerçevesinde yazılmış hiçbir mesajın sahibi banlanmamıştır bundan sonrada banlanmayacaktır. tabiki sizler son kullanıcı olarak cihazınızı satın alırken size sunulan bazı taahhütler yüzünden beklentilerinizi dile getireceksiniz ama yerine gelmiyen bu taahhütlerden firmanın olduğu kadar cihazı satan bayinin de payı bulunmaktadır çünkü hemen hemen hiçbir firma bayilerin son kullanıcılara verdiği taahhütleri vermiyor ama ne yazıkki bazı bayiler satış politikası olarak gördükleri için bazı hayali taahhütlerde bulunabiliyorlar bunun içindirki cihazınızdan olan beklentiler yerine getirilmediğinde önce cihazı aldığınız bayiye daha sonra cihazın üreticisi olan firmaya başvurmanız gerekir.

      Ama bundan sonra sende dahil firma ve marka karalamaya yönelik yazılan her mesajın sahibi kesinlikle banlanacaktır


      Originally posted by lazkopat55 View Post
      Forum nedir neden özmena diye bir forum sitesi var.kullanıcılar burada paylaşım yapsınlar diye tabiki birçok forum sitesine üyeyim böyle yaklaşım görmedim doğrusu.Burada admin arkadaşlar belliki ticaretle uğraşıyorlar dükkanları var redline bayileri veya belkide redline yetkilileridir.beğenmiyorsan almazsın kardeşim mantığıyla haraket ederseniz bir arpa yol alamazsınız eğer büyümek ve piyasada söz sahibi olmak istiyorsanız eleştirlere kulak vermeniz ve müşteri menuniyetini ön planda tutmalısınız marka vererek konuşuyorum belki biliyorsunuz belki bilmiyorsunuz bir nexstarın ana bayisine gidin ve oradaki hürmeti ihtişamı görün adamlar ticareti nasıl yapıyolar.ellerindeki un neyse onu soyluyorlar yaptıkları yapabileceklerinin teminatı.kolay değil kurtlar vadisine sponsor olmak.
      Evet arkadaşım ozmena forum bir bilgi paylaşım platformudur burada kullanıcılar yaşadıkları problemleri dile getirecek ve çözüm arayacaklar ama yukardada söylediğim gibi firma karalamadan marka karalamadan hakaret etmeden yapmaları gerekmektedir bakın o zaman hiçkimse banlanıyormu

      Arkadaşım bu forumdaki yönetici arkadaşlar tabiki çeşitli işlerle uğraşıyorlar ama ben ve birkaç kişi hariç hiçkimse uydu işiyle ilgilenmiyor ve hobi olarak yapıyorlar bu işi bir filme veya diziye sponsor olmak o firmanın büyüklüğünü veya son kullanıcıya verdiği önemi göstermez gösterdiği tek şey kendi adını duyurmaktır



      Originally posted by lazkopat55 View Post
      admin olmak işine geleni banlamak değil.önemlimi hiç değil.ben müşteriysem isterim çünkü sen bunun vaadini vermişsin.ben aldığım makinenin yıllarcxa kanal çözmesini bekleyemem.hangi redline markası dsmartlı mesela.evet marka veriyorum yumatunun bagzı versiyonları atv ve ntv yi çözüyor hemde uydu güncellemesiz.neyse foruma takılan arkadaşlar eğer banlanmak istemiyorsanı güzel sözler yazınız.redline yetkiklileri ve adminlere başarılar..
      Arkadaşım admin veya yönetici olmak işine geleni banlamayıp işine gelmiyeni banlamak değildir ve lütfen ozmena forumu diğer forumlardaki uygulama ile karıştırmayın

      Arkadaşım sen ve senin gibi cihaz alan bütün son kullanıcılar tabiki vaad ve taahhüt edilen şeyleri isteyeceksin ama yukarda yazdığımı tekrar ediyorum bazı bayiler üretici firmanın vermediği vaadleri taahhütleri hayali bir şeiklde uygulayarak ve bunları satış politikası olarak gördükleri için cihaz alan son kullanıcılara veriyor bunun içindirki cihazınızdan olan beklentileri ilk önce direk firmaya değilde cihazı satın aldığınız bayiye iletmeniz gerekir en son noktada ürtici firmaya başvurulur.

      Yorum

      • Tayfun_58
        Junior Member
        • 16-01-2008
        • 35

        #4
        Konu: Yetkili kişiler Eleştiri istemiyor

        greensaat ustam belırlı bı acıklama ne zaman yapılcak multıbox denılen cıhaz ne zaman ortaya cıkcak ustam bılgı verırsenız sevınırım hocam kolay gelsın saygılarımla

        Yorum

        • outlander
          Junior Member
          • 17-05-2005
          • 279

          #5
          Konu: Yetkili kişiler Eleştiri istemiyor

          daha evvelde yazdım burada en hassas konu şirket yetkililerinin admin, mod olmaları. kim ne derse desin hiç bir şirket çalışanı kendi firmasına yönelik eleştiriyi ben buna bu forumda tarafsız bakarım diyemez. nedeni ise çok basit oradan ekmek yemesidir. tabiki firma karalama ve benzeri problemlerde müdahale olacaktır. ama bunu redlinenın yetkilisi yerine özkan hoca veya başka bir admin veya mod yapsa bu kadar tepki almaz. bu şuna benziyor bir makina konusunda mahkelemeliksiniz ve hakim bilrikişi olarak o makinayı yapan mühendisi veya yetkiliyi bilirkişi atıyor.
          burada her iki tarafında haklı olduğu taraflar var. ama burada son nokta satıcı diyecek ki kardeşim güncelleme var ama yasal değil yarın biterse biter ve hiç bir şey yapamazsın ama bunuda kaç satıcı der o da tartışılır. geçmişten ders almalıyız.
          redline firması yetkilileri bu forumda çıkıp yeni multiboxımız çıkacak ve biz buna şu kadar günceleme veririz diyemiyoruz yarın kesilir ve çünkü yasal değil diyecek ki bizde kullanıcı olarak alıp almamaya karar vereceğiz. ve ilerde problem olduğu zamanda ben şu forumda olan şu nickli redline çalışanıyım diyebilecek olaya açıklık getirecektir.
          mesela greensat ustanın imzasında var "Her Şey Uydudan Otomatik" tamam da ne otomatik emu devri bitti bitiyor. imzadan ben şunu anlıyorum, herşey otomatik uydudan geliyor k.e.y yazılım, ve diğerleri. ama şöylede yorumlanır burada k.e.y yazmıyor ben yazılım ve kanal bilgisi güncelleme kast ettim de.
          onun için herşey açık olacak ki bu değerli forum kullanıcıları da bilecek. ve herkes sözünde duracak. ve sizler hassas konuda yetkili olanlar imzalarını daha dikkatli atacak.
          dediğim gibi ilk uydum redline ve ben redline ile ilgili tüm konuları inceliyorum.
          sizinle bende nacizane fikirlerimi paylaşmak istedim. umarım anlayışla karşılanır. saygılar.

          Yorum

          • LEWNTK
            Banned
            • 17-06-2008
            • 271

            #6
            Konu: Yetkili kişiler Eleştiri istemiyor

            Originally posted by lazkopat55 View Post
            Sevgili Redline kullanıcıları bol keseden yazılar yazmışlar.birçok arkadaş dün gece yazdığım bağzı özeleştirilere kendince akıl vererek,yererek,kızarak,hakaret ederek,cevaplar vermişler.hepsine teşekkür ediyorum.Beni banladığınız için ayrıca teşekkürler greensat.baktımda birçok kişi banlanmış.neden?? çünkü hep övülmek isteniyorlar.Forum nedir neden özmena diye bir forum sitesi var.kullanıcılar burada paylaşım yapsınlar diye tabiki birçok forum sitesine üyeyim böyle yaklaşım görmedim doğrusu.Burada admin arkadaşlar belliki ticaretle uğraşıyorlar dükkanları var redline bayileri veya belkide redline yetkilileridir.beğenmiyorsan almazsın kardeşim mantığıyla haraket ederseniz bir arpa yol alamazsınız eğer büyümek ve piyasada söz sahibi olmak istiyorsanız eleştirlere kulak vermeniz ve müşteri menuniyetini ön planda tutmalısınız marka vererek konuşuyorum belki biliyorsunuz belki bilmiyorsunuz bir nexstarın ana bayisine gidin ve oradaki hürmeti ihtişamı görün adamlar ticareti nasıl yapıyolar.ellerindeki un neyse onu soyluyorlar yaptıkları yapabileceklerinin teminatı.kolay değil kurtlar vadisine sponsor olmak.admin olmak işine geleni banlamak değil.önemlimi hiç değil.ben müşteriysem isterim çünkü sen bunun vaadini vermişsin.ben aldığım makinenin yıllarcxa kanal çözmesini bekleyemem.hangi redline markası dsmartlı mesela.evet marka veriyorum yumatunun bagzı versiyonları atv ve ntv yi çözüyor hemde uydu güncellemesiz.neyse foruma takılan arkadaşlar eğer banlanmak istemiyorsanı güzel sözler yazınız.redline yetkiklileri ve adminlere başarılar..
            zaten burayı değerli kılan üyeler mi önemli yoksa firmalar mı

            Yorum

            İşlem Yapılıyor
            X