Kadın dırdırından bıktı, bakın ne yaptı?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • anterior
    Senior Member
    • 06-11-2006
    • 6453

    Kadın dırdırından bıktı, bakın ne yaptı?



    Kendine robottan eş yaptı!

    Bilim kurgu her geçen gün kurgu olmaktan çıkıyor. Bu kez de sayısız filme konu olan robot kadın gerçek oldu.

    Kanadalı bilgisayar uzmanı 33 yaşındaki Lee Trung evlenmedi, ama kendisine robot bir kadın yaptı. Türünün en gelişmiş modellerinden sayılacak özelliklere sahip. Yaklaşık 25 bin dolar harcayarak, 2 yıllık bir çalışma sonunda Lee Trung, "rüyalarının kadını"na kavuştu.

    KONUŞUYOR, EV İŞİ YAPIYOR

    Adını Ayko koyduğu "android" robot, 13 bin cümle kurabiliyor. Araba kullanabiliyor. Ev işlerini robot tizizliğiyle yapabiliyor.

    Lee'nin, kahveyi nasıl içtiğini bile biliyor. Ona göre programlanmış olan Ayko, sabahları saat 6'da ayakta ve Lee'nin kahvesini hazır etmiş durumda.

    Akşamları en sevdiği içkiyi de o hazırlıyor. Akşamları yemek masasına hep birlikte oturuyorlar. Ayko, elbette yemek yemiyor ama Lee'nin bardağını dolduruyor, tuzluğu uzatıyor ve sohbet bile edebiliyorlar.

    Tek bir sözlü komutla televizyon kanallarını değiştiriyor.

    "Star Wars" filmindeki C3PO gibi bir robot yapmak için, 2 yıl önce işe koyulan Lee Trung, birkaç haftalık çalışma sonunda fikrini değiştirip "hayallerinin kadını"nı yapmaya koyulmuş.

    CİNSEL YAŞAM MÜMKÜN MÜ

    Herkesin merak ettiği soruya ise Lee açık bir cevap veriyor:

    "Evet, herkes Ayko ile cinsel ilişkinin mümkün olup olmadığını soruyor. Birkaç değişiklikle olabilir. Bu haliyle kendisine dokunulduğunda iyi ya da kötü tepki vermek üzere programlanmış durumda" diyor.

    AYKO'YO GÖREN KADINLARIN TEPKİSİ

    Tatil günlerinde Ayko'ya kullandırdığı arabayla şehir dışına çıktıklarını anlatan Lee "Onu gören kadınlar genellikle onunla konuşmak istiyor. Erkekler ise genellikle dokunmak istiyor. Yanlış bir dokunuşu algılamak üzere programlandı ve tepkisi çığlık atmak oluyor. Bu, bir korku filminden alınıp ona yüklendiği için oldukça korkutucu oluyor. Bu programda kaldığı sürece ben bile ona yanlış bir şekilde dokunamam" diyor.

    YAKINDA YENİ BİR PROGRAM YÜKLEYECEK

    24 saat aktif halde olabilen, dinlenme ihtiyacı duymayan, hizmette kusur etmeyen Ayko için Lee "O gerçekten mükemmel eş. Asla dırdır etmiyor" diyor.

    Tek sorun şimdilik insan gibi tam anlamıyla yürüyememesi. Daha çok ayaklarını sürterek hareket ediyor. Lee ise "Yakında harika bir program daha yükleyeceğim ve eklemlerinde bazı değişiklikler yapacağım. Ayko, Asimo gibi yürüyecek" diyor.

    Hürriyet
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    #2
    Japon mucitten kendine sevgili

    Japon mucit, kendine ‘robot sevgili’ yaptı


    Kanada’da yaşayan Japon bir bilim adamının, kişisel servetini harcayarak 2 yıl süren uğraş sonunda tasarladığı ve Aiko adını verdiği robot sevgili, ev işi yapıyor, matematik problemleri çözüyor, ilaç saatlerini hatırlatıyor....









    NTV-MSNBC VE AJANSLAR
    Güncelleme: 15:30 TSİ 12 Aralık 2008 Cuma


    LONDRA - Daily Mail gazetesinin haberine göre; Kanada’nın Brampton kasabasında yaşayan 33 yaşındaki Japon bilim adamı Le Trung, yoğun iş ve akademi yaşantısı nedeniyle aşk hayatına vakit ayıramayınca çareyi ‘robot sevgili’ tasarlamakta buldu.

    Yıllarca kendisine uygun bir hayat arkadaşı bulamamaktan yakınan bilim adamı Trung, robot sevgiliAiko’dan oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

    Üzerinde çalıştığı bazı robot tasarımlarından yararlanarak Aiko’yu yaratan bilim adamı, hayat arkadaşı robot için, “Yemek yeme ihtiyacı yok, tatile çıkmıyor, hiçbir şeyden şikâyetçi olmuyor. Dırdırı da yok. 24 saat çalışsa bana mısın demiyor. O mükemmel bir kadın” dedi.

    Robot sevgilisini 14 bin sterline mal ettiğini belirten Le Trung, özel bir yazılım yüklediği Aiko’nun orgazm taklidi yapmak üzere programlandığını da söylüyor.

    Aiko’nun kesinlikle bir **** partneri olmadığını vurgulayan Trung, yine de isterse gelecekte robotunda yapacağı ‘ufak değişiklikler’le kız arkadaşıyla tatminkar bir cinsel hayatı olabileceğini söylüyor.

    20’li yaşlarındaki bir genç kız görünümünde olan Aiko, günlük ev işlerinin yanı sıra Trung’a muhasebe işlerinde de yardım ediyor. İngilizce ve Japonca 13 bin farklı cümleyi anlama kapasitesi bulunan Aiko, Trung’ın en sevdiği içeceği dahi biliyor.

    İnsanların Aiko’yu gördüklerinde ya çok sevdiklerini ya da nefret ettiklerini belirten Trung, ‘Kadınlar genellikle ilgi gösteriyor ve konuşmak istiyor, erkeklerse çoğunlukla ona dokunmak istiyor, eğer Aiko’yu rahatsız edecek şekilde dokunmaya çalışırlarsa da karşılığını bir tokatla alıyorlar’ diye konuştu.

    Trung, Aiko’nun dokunma hissinin de bulunduğunu, eğer sert bir dokunuşta bulunursa kendisine de aynı şekilde karşılık verdiğini vurguluyor.

    ‘JAPON İŞİ’ ADLI TÜRK FİLMİ GERÇEK OLDU
    1987 yapımı, ‘Japon İşi’ adlı Türk filminin senaryosu gerçek oldu. Filmde Fatma Girik’in canlandırdığı ‘Başak’ karakteri, gazino patronları tarafından paylaşılamayınca o da çareyi robot bir kopyasını yaptırmakta buluyordu. Kemal Sunal’ın canlandırdığı garson Veysel de, Başak’a aşık oluyor ve robot onun her istediğini yapıyordu.


    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X