Nasıl bir hastalık

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Nasıl bir hastalık



    Tutuklanan Hasan Çolaklar Metris Cezaevi'ne konuldu.




    Ailesini baltayla öldürdü sonra da kahvaltı etti


    Serdar CANİPEK SABAH
    13.12.2008




    İstanbul'da şizofreni hastası bir genç, annesi, babası ve ağabeyini evde baltayla öldürmekten gözaltına alındı. Zanlı genç aracının içinde kahvaltı ederken bulundu..

    İstanbul Küçükçekmece'de şizofreni hastası Hasan Çolaklar'ın (36), annesi, babası ve ağabeyini baltayla öldürdüğü iddia edildi. Sabah arabasında kahvaltı ederken gözaltına alınan üniversite mezunu olan Çolaklar, suçlamaları reddetti. Cumhuriyet mahallesinde meydana gelen korkunç olay iddiaya göre şöyle gelişti: Şizofreni hastası Hasan Çolaklar, bir süre önce tedavi gördüğü Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden taburcu edildi. Çolaklar, önceki gece yarısı baba Hüseyin Çolaklar (71) ve annesi Fatma Çolaklar (65) ile tartışmaya başladı. Akli dengisi bozuk olduğu belirlenen ağabey Muhammet Çolaklar (45) da tartışmaya katıldı. Bağrışmaları duyan komşuların çağırdığı polis ekipi, kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bu kez polis savcılıktan eve girmek için izin istedi. Fakat izni alamadı. Sabah saatlerinde komşular evden gelen müzik sesi üzerine bir kez daha polisi aradı. Hasan Çolaklar'ı kapının önünde park halindeki araçta kahvaltı ederken bulan, kapıda da kan izleri gören polis, Çolaklar'a kilidi açtırdığında anne, baba ve ağabeyinin baltayla kesilerek öldürülmüş cesetleriyle karşılaştı.

    'KOMPLO' DİYE DİRENDİ
    Polisin kendisini gözaltına almak istemesi üzerine ise zanlı Çolaklar "Denizli'den yeni geldim. Bunlar komplo. Ben kimseyi öldürmedim. Yapan terbiyesizdir" diyerek direndi. Etkisiz hale getirilerek gözaltına alınan Çolaklar'ın, psikiyatrist gözetiminde sorgulanacağı öğrenildi. Üniversite mezunu olan ve oturdukları binanın girişindeki dükkânda emlakçılık yapan Çolaklar'ın, geçtiğimiz yaz ikinci evliliğini yaptığı eşinin de bir süredir ortada görünmediği öğrenildi.

    Haberin fotoğrafları








    kaynak:sabah
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #2
    Konu: Nasıl bir hastalık

    Ben buradan şunu çıkardım oku adam ol lafıda rafa kalkmış oluyor ? Yanlışmıyım olay ortada tabi her kesimden böyle kişiler çıkacaktır herkese maal etmemekte lazım aslında ama sonuç ortada .

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X