Analiz Hak ve Hakikat Partisi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Analiz Hak ve Hakikat Partisi

    Tipik bir 28 Şubat senaryosu


    Aczmendiler yerine ASMA-KESME partisi..
    23 Aralık 2008 / 17:58







    İlgili Haberler
    Asmaya ve kesmeye geliyoruz


    ENSONHABER.com / Haber Analiz HAK ve Hakikat Partisi (HHP) Genel Başkanı Dursun Güneş, Erzurum İl Teşkilatı’nın açılış töreninde iktidara gelmeleri halinde tekke ve zaviyeleri yeniden açacaklarını söyledi. Başında yeşil takkesiyle konuşma yapan Güneş, “Adaletin kılıcını masaya koyacağız. Keseceğiz, asacağız. Kesmeye, asmaya geliyoruz. Devlete kurşun sıkanı asacağız, devletin kasasına elini uzatanın elini keseceğiz” dedi.

    Tam seçimler öncesi esip gürleyen Dursun Güneş kimdi? Bu zamanlama bir tesadüf müydü? Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde partinin yeşil takkeli başkanı Dursun Güneş hakkında ilginç bilgiler verdi.

    ESKİ KABADAYI YENİ TEKKE ŞEYHİ
    Bayburt doğumlu olan Dursun Güneş, gençliğinde eski İstanbul kabadayılarındanmış... Bir gün "kırklar" ve "yediler" devreye girip, onu çekip almış kabadayılar dünyasından... Bizim "Dursun Baba", ihtida etmekle kalmamış, bir anda şiirler söyleyen, ilahiler okuyan bir tekke şeyhi oluvermiş... "Muhammed Ali" ve "Baba Sultan" gibi isimlerle anılır olmuş... Epey bir mürit toplamış etrafına...

    ÖNCE AKP SONRA HOCANIN PARTİSİ SAADET
    Son seçimlerde AKP’yi desteklemiş... Gördüğü bir rüya üzerine AKP’yi bırakıp Erbakan Hoca’nın Saadet Partisi’ne geçmiş... Sonra yeni bir rüya daha görmüş... İlahi bir ses, "Kalk! Ey Dursun kulum! Harekete geç" demiş, o da Hak ve Hakikat Partisi’ni kurmuş...

    TİPİK 28 ŞUBAT SENARYOSU
    Bugünlerde yaşananlar akla 28 Şubat öncesi dönemi hatırlatıyor. "Aczmendiler, Fadime Şahinler, Müslüm Gündüzler ortaya çıktı o günlerde. Ortalıkta kopkoyu bir "irtica tehlikesi" vardı. Seçimler öncesi ortaya çıkan bu sakallı adam aslında çok tanıdık o günlerden. Erzurum'da onlardan yüzlerce bulabilirsiniz. Şimdi akla gelmiyor değil hani 28 Şubat sürecinin benzeri bir oyun mu sahneleniyor.
  • necatikaya
    Member
    • 20-12-2005
    • 1066

    #2
    Konu: Analiz Hak ve Hakikat Partisi

    Üç beş manyağın havlaması.Partiymiş.Ne partisi, kafadan sakat kişilerin uluması.
    Zaten C.savcılığı soruşturmayı başlattı.Yakında dama tıkarlar bu sapıkları..

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X