Ahmedinejad'tan Noel mesajı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Ahmedinejad'tan Noel mesajı


    Nejad Noel mesajı yayınladı
    26 Aralık 2008 Cuma 00:02
    Onun Noelle ne işi olur demeyin. Ahmedinejad Noel mesajı yayınladı. Üstelik de bir İngiliz kanalında. Tabii tüm yahudiler ayaklandı.

    İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın İngiliz Channel 4 televizyonunda Noel mesajı yayınlandı. Ahmedinejad mesajında ABD’yi kabadayılıkla suçladı ve "Hz. İsa yaşasa ABD'ye karşı olurdu" dedi.
    YAHUDİLER AYAÐA KALKTI
    Ahmedinecad'ın İngiltere halkına vereceği Noel mesajı, her yıl geleneksel olarak yayınlanan Kraliçe II. Elizabeth'in Noel mesajına alternatif olarak yayınlandı.

    İngiliz Channel 4 kanalının 1993’ten beri sürdürdüğü alternatif Noel mesajları dizisi için bu sene yaptığı tercih tartışma yarattı. İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’dan Noel mesajı alan kanal, Yahudilerin tepkisini çekti.
    HZ. İSA YAŞASA ABD'YE KARŞI OLURDU
    Ahmedinejad dün gece yayınlanan mesajında, ABD ve müttefiklerini ima ederek “İsa peygamber yaşasaydı, kabadayı, hırçın ve yayılmacı güçlere karşı çıkardı” dedi.
    Dünya'daki problemlerin kaynağının dinden uzaklaşmak olduğunu söyleyen Ahmedinejad "Toplumda, ailede, ahlakta, politikada, güvenlik ve ekonomide krizler; peygamberler unutulduğu için meydana geliyor... Hz. İsa bugün hayatta olsa, şüphesiz zorba, hastalıklı ve yayılmacı güçler karşısındaki muhalefetin yanında ayakta olurdu."

    KANALA BÜYÜK TEPKİ YAÐDI

    İngiliz televizyon kanalları Kraliçe 2. Elizabeth’in geleneksel Noel mesajını yayımlarken, Channel 4, 16 yıldır farklı isimlerin mesajlarına yer veriyor.

    Programın geçen yılki konuğu, Afganistan’da kolunu kaybeden bir İngiliz subaydı.

    İngiltere’deki Yahudi kuruluşları, bu yıl Noel mesajı için daha önce İsrail’in haritadan silinmesi gerektiğini söyleyen İran liderininin seçilmesine tepki gösterirken, önde gelen insan hakları savunucularından Peter Tatchel, TV kanalının “bir despota görüşlerini yayabilmesi için yardımcı olduğunu” savundu.

    AHMEDİNEJAD EN İYİ İSİMDİ
    Kanalın bir yöneticisi, “Orta Doğu’daki en güçlü devletlerden birinin lideri olarak Mahmud Ahmedinejad’ın görüşleri son derece önemli. Uluslararası ilişkilerde kritik bir döneme girerken, izleyicilerimize alternatif bir dünya görüşü sunmak için Ahmedinejad’ı seçtik” dedi
    kaynak:internethaber
İşlem Yapılıyor
X