Turksatta Bugün...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Ert1
    Banned
    • 16-02-2005
    • 56

    Turksatta Bugün...

    ShowTv:20:00 Fenerbahce-Zaragoza (CanLi..Uefa Kupasi..)


    Trt1:21:15 Buyulu Çift 21. yüzyılın tüm cazibesi, yırtıcılığı, kasveti ve kaosunun içerisinde kariyer peşinde koşan başarılı, çekici ve güzel ama özel hayatında bir o kadar başarıya aç, mutsuz ve kırılgan bir kadın... 19. yüzyılın tüm kuralcılığı, disiplini, görkemi ve romantik büyüsünün içerisinde, uçarı, kurallara başkaldıran, savruk, filozof ruhlu, yenilikçi ve meteliksiz bir asilzade... Meg Ryan ve Hugh Jackman’ın başrolünü üstlendikleri “ Büyülü Çift ”, New York’ta yaşamlarını ayıran 100 yıllık bir zaman farkına rağmen kaderleri kesişen iki yabancının romantik ve masalsı öyküsünü sinemaseverlerle buluşturacak.


    Star 21:50 BUZ..Güneşte oluşan kara lekeler yüzünden dünyanın ısısı birden düşmeye başlar ve başta ABD olmak üzere pek çok ülkede hayat felç olur. Los Angeles tamamen buz şehri haline gelir. Şehirde ulaşım sadece kar araçlarıyla sağlanabilmektedir. BU araçlardan ise çok az sayıda bulunmaktadır.. Etkileyici görsel efektlerle süslü bir bilim kurgu macera.

    Atv:21:30 İhanet Cemberi..FBI ajanı Lance Cooper ve ortağı Frank, Arizona Çölü’ndeki bir kasabaya aslındabasit bir görev için giderler. Tek yapacakları hükümet gözetimi altındaki özel bir tanık olan Eva Ramirez’I alarak onu konuyla ilgili komite toplantısından önce sorgulanmak üzere transfer etmektir. Her şey Eva’nın bankaya uğramak istemesiyle boyut değiştirir. Onlar içerdeyken bankaya silahlı soygun yapılır. Çatışma sırasında Frank hayatını kaybeder. Cooper ise Eva’yı da kurtararak kaçmayı başarır. Fakat tecrübelerinden yola çıkarak asıl hedefin banka soygunu değil Eva olduğunu anlamakta gecikmez. Böylece ikili peşlerinde bir grup iyi donanımlı eski komando olduğunu bilerek izlerini kaybettirmeye çalışırlar. Cooper son çare olaraka FBI’da patronu Martin Crispin’i arar ama onun da bu ihanet oyununun bir parçası olduğundan haberi yoktur.
  • Ert1
    Banned
    • 16-02-2005
    • 56

    #2
    18.02.2005 Cuma...

    Trt1:20:00 Son KaLe..Yönetmenliğini Rod Lurrie’nin üstlendiği, Oscar’lı oyuncu Robert Redford ve Emmy Ödülü’ne sahip James Gandolfini gibi olağanüstü iki oyuncuyu biraraya getiren “Son Kale” aksiyonla gerilimin ustaca harmanlandığı bir film. Kariyeri başarılarla dolu Üç yıldızlı General Eugune Irwin, ABD Ordusu'nun en ünlü taktik uzmanıdır. Ancak bir emre itaat etmediği için haksız yere suçlanarak, yargılanan Irwin’in görkemli kariyerinin son durağı hapishane olur. Rütbesi elinden alınan Irwin, cezasını çekmek üzere Albay Winter'ın demir yumrukla yönettiği yüksek güvenlikli bir askeri hapishaneye gönderilir. Winter, bir zamanın efsanevi generaline ilk günlerde saygı duyar ama uyguladığı yöntemler konusunda General ile arasında bir çatışma başlar. Irwin'i dize getirmeye çalışan Albay’ın taktikleri sonuçsuz kalırken, bu çatışma da kısa sürede büyük bir düşmanlığa dönüşür. General, kısa zamanda 1200 mahkumu organize ederek bir ayaklanma başlatıp, hapishaneyi kontrolü altına almaya çalışır. Aslında büyük bir hayranı olan Albay Winter ile arasındaki amansız mücadele artık bir iktidar savaşına dönüşmüştür. (MUKEMMEL BİR FİLM İZLEMEYEN DOSTLAR İZLESİN...)

    Tv8:20:30 Sevimli Aile Avrupada..İlk olarak 1983’te çekilen “Sevimli Aile Tatilde”yle karşımıza çıkan Griswald ailesi, bu kez bir televizyon yarışmasında kazandıkları bedava tatili değerlendirmek üzere yola koyuluyorlar. İngiltere, Fransa, Almanya ve İtalya’da geçirecekleri tatillerinde, elbette Griswald ailesi yine türlü felaketlerle karşı karşıya gelecek, çocuklar kaçırılacak, zor durumlarda kalacaklar, ancak ailenin reisi Clark durumu kurtararak, her şeyi yoluna koyacaktır. işinde; “Avrupa 2000 yıldan fazladır, pek çok büyük felaket atlattı. Ama bu defa işi zor. Chevy Chase ve ailesi, Amerika’dan geliyor!” sözlerine yer veren “Sevimli Aile Avrupa’da”, en az ilk film kadar komik ve eğlenceli sahnelerle dolu.


    ATV:23:20 Robot Adam..Robin Williams, Sam Neill, Embeth Davidtz 2005 yılında Sir Martin evdeki işlerde yardımcı olması için NDR-114 kodlu bir robot satın alır ve eve getirir. Aile fertlerine tanıştırılan robot kendisine verilen üç talimatı okur: Asla bir insana zarar vermemelidir, insanlardan gelen tüm emirlere uymalıdır ve kendini korumalıdır. Andrew adı verilen robotla ailenin küçük kızı Little Miss arasında derin bir arkadaşlık oluşur. Yıllar geçer ve Andrew’ın ailesi yaşlanır ve ölür. Bu arada Andrew’ üzerinde yeni eklemeler ve güncellemeler yapılarak insana daha çok benzemesi sağlanmıştır. Fakat insanlara daha çok benzedikçe sevgi ve üzüntü gibi duygulara karşı koyması zorlaşan Andrew için hayat daha da zor bir hal alır...(COK GUZEL BİR FİLM TAVSİYE EDERİM..)


    Samanyolu Tv:21:30 Kaçaklar..Laurence Fishburne, Stephen Baldwin ve Selma Hayek’in başrollerini paylaştığı filmin konusu şöyle: Charles Piper kendisini bir anda tatlı dilli bilgisayar üçkağıtçısı Luke Dodge ile kelepçelenmiş olarak bulur. Hapishaneden kaçan Luke’un suçu, bilgisayarını kullanarak çokuluslu bir şirketten milyonlarca dolar para çalmaktır. Ancak yaptığı en büyük hata, seçtiği çokuluslu şirketin Küba kökenli bir suç örgütünün paravan şirketi olmasıdır. Üstelik miktar da hiç az değildir. Bir tek tuşla şirketi çökmenin eşiğine getirmiştir. Tabii bu durumda şirketin sahibinin, adamlarını Luke’un peşine takması kaçınılmazdır. Şimdi Kübalılar ondan hem parayı hem de disketi almak istemektedirler. Disketin yerini öğrenmesi için Charles Piper’ı kullanırler. Charles, Dodge ile samimi olması için hapishaneye konur. Ancak Dodge, bu gerçeği sonunda öğrenir ve aralarındaki yakınlık düşmanlığa dönüşür. Sonunda onları, bileklerinden birbirlerine kelepçelenmiş şekilde firar ederken görürüz. Bu iki kaçak, firarı sırasında akla gelmedik entrikalar, gizli ajanlar ve ölümcül tehlikelerle yüz yüze gelir. Peşlerine düşen FBI görevlileri ve Kübalı bir azılı katilden kurtulmaları için kısıtlı bir zamanları vardır. Elleri birbirlerine kelepçeli olarak kaçmaya çalışırken köprülerden atlayan, binbir zorlukla karşılaşan mahkumlar bir süre sonra içine düştükleri beladan kurtulabilmek için birbirlerine muhtaç olduklarını anlarlar. Stanley Kramer’in yıllar önce ırkçı yaklaşımları ve zenci-beyaz ilişkisini masaya yatırdığı “Kader Bağlayınca”nın teknolojiye ayak uydurmuş bu yeni versiyonunun en büyük sürprizi ise Salma Hayek. Son yılların en gözde oyuncularından olan Meksika asıllı Amerikalı oyuncu Salma Hayek’in oyunculuğunu gözler önüne seriyor. Salma Hayek, filmde her iki karakterin macerasının içine çekiliveren Cora’yı oynuyor. 42 yıl önce Sidney Poiter-Tony Curtis ikilisinin oynadığı kaçak mahkumlar rolünde bu kez Laurence Fishburne ve Stephen Baldwin var. Kaçaklar, başından sonuna düşmeyen hızlı temposu ve başarılı anlatımıyla tekrar tekrar izlenebilecek bir film.

    Yorum

    • Ert1
      Banned
      • 16-02-2005
      • 56

      #3
      19.02.2005 Cumartesi..

      Tv8:19:00 Messina-Juventus (İtalya Ligi CanLi..)

      Tv8:21:30 Udinese-İnter (İtalya Ligi CanLi..)


      Star:20:00 Catlak Profesor..Ünlü komedyen E.Murphy’den deli dolu bir güldürü. Fazla kilolarından şikayetçi olan kimya profesörü Sherman Klump bir formül geliştirerek şişmanlıktan kurtulur ancak bambaşka biri olur. 200 kiloluk şişman adam gitmiş, yerine Buddy Love adlı yakışıklı, çapkın bir kazanova gelmiştir. Prof. Klump yıllardır hasretini çektiği yeni görüntüsüyle o güne kadar başkalarında imrenerek izlediği deneyimleri yaşamaya başlar.. İlkini Jerry Lewis’ten izlediğimiz hareketli ve ilginç komedinin hasılat rekorları kıran uyarlaması


      Star:22:00 Sarkıcı..TVde İlk Kez..Türk Sanat Müziği’ne gönül vermiş, konservatuar mezunu bir şarkıcının öyküsünün anlatıldığı film, Türkiye’de değerlerin yavaş yavaş değişmeye başladığı 1950’li yıllarda geçiyor. Patronu ve müşterileriyle profesyonel ilişkilerin ötesine geçmemeye özen gösterince kariyeri inişe geçen Sevda Erses (Yeşim Salkım) son çare olarak bir kumpanyaya katılarak Anadolu turnesine çıkar. Turnede başarılı olan Sevda gittikleri bir kasabada Refik Ağa’nın (Berhan Şimşek) dikkatini çeker. 2. Dünya Savaşı yıllarında karaborsacılıktan zengin olan ve İstanbul’da yaşayan Refik Ağa, babasının cenazesini almak için döndüğü kasabada Sevda’yı görünce ona aşık olur. Oysa Sevda’nın gönlü bir mühendise (Faik Ergin) meyillidir. Karayollarında müdür olan mühendisi kasabada moda evi bulunan ve zengin bir kadın olan Refik Ağa’nın metresi de (Nurseli İdiz) beğenmektedir. Bu yüzden Sevda ile ağanın arasını yaparak mühendisi kazanmaya çabalamaktadır. Olaylar gelişirken filmin fonunda ise yurt dışına borçlanmaya başlayan, basına sansür uygulayan, sanayileşmeye çalışan, eski değerlerinden uzaklaşan, her mahallede yeni bir milyoner yaratan, küçük Amerika olma düşleri gören 1958’lerin Türkiye’sinin portresi çizilmektedir.

      Kanal7:23:00 Nehri İzleyerek..Cennet gibi bir dağ köyünde yaşayan Irlanda kökenli Ingalls ailesinin sürükleyici öyküsü... Yeni bir bebek bekledikleri günlerde Ingalls ailesi bir kabusa uyanacaktır. Mary Ingalls, oğlu Tommy ve kardeşi Betty Shawnee kızılderilileri tarafından evleri basılarak kaçırılırlar. Baskından sağ kurtulan kocası Will ve Betty’nin nişanlısı ailelerini kurtarmak için takibe başlar. Mary ve yanındakileri kendilerine eşlik eden yerli savaşçılarla birlikte nehir boyunca zorlu bir yolculuk beklemektedir. Minik kızını yolda doğuran Mary yolculuk boyunca bir yandan düşmanlarını tanımaya, diğer yandan onlara karşı güçlü ve cesur görünmeye çalışır. Hayatta kalmanın tek yolunun cesaret olduğunun farkındadır. Ve günün birinde kaçma fırsatı bulursa eve dönmesinin tek yolu da nehri izlemektir. Onun cesaret ve kararlılığı genç savaşçı reis Vahşi Kedi’de büyük hayranlık ve takdir uyandırmıştır.

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X