YORUMSUZLAR SERİSİ 1

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ModMan
    Senior Member
    • 02-11-2004
    • 4800

    YORUMSUZLAR SERİSİ 1

    YORUMSUZLAR SERİSİ 1

    Çok tartışılacak manşet



    Daha önce verdiği birçok haberle çok tartışma yaratan Vakit Gazetesi attığı manşetle bir kez daha tartışmanın odak noktası olacak. Danıştay, Cumhuriyet Gazetesi ve üst düzey komutanları hedef gösteren veya değişik kesimleri ahlaksızlıkla suçlayan manşetleriyle gündeme gelen Vakit Gazetesi bu kez de Ankara'da yılbaşı gecesi 7 gencin ölümüyle sonuçlanan doğalgaz faciasını adeta malzeme yaptı ve "Yılbaşını kutlarsanız böyle olur" yorumunda bulundu.

    7 gencin ölümü toplumda büyük üzüntü yaratırken Vakit Gazetesi'nin bu manşeti büyük tepki çekti. Gazetenin bu manşetine bizde inanmak istemiyoruz. 7 üniversitelinin ölümünün bu şekilde malzeme yapılmasını ve ailelerin acılarının artırmasını kabul edemiyoruz.

    YILBAŞINI KUTLADIKLARI İÇİN Mİ ÖLDÜLER

    Vakit, Türkiye'yi üzüntüye boğan acı haberi "İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamına rağmen yılbaşını kutlayan duyarsız çevreler, çeşitli rezaletlerin yanı sıra facialara da sebep oldular" şeklinde verdi. Haberde, "Ankara'da yılbaşını kutlayan kızlı-erkekli 7 öğrenci, sızan doğalgazı fark edemeyince gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti" denilerek, üniversiteli gençlerin hayatını kaybetmesini 'ibret vesikası' haline getirerek, adeta kızlı-erkeli genç grubun bir arada eğlenmesinin faciayla sonuçlanmasının normal olduğuna vurgu yaptı.

  • hikmet24
    Member
    • 28-11-2005
    • 1724

    #2
    Konu: YORUMSUZLAR SERİSİ 1

    Vakit, Türkiye'yi üzüntüye boğan acı haberi "İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamına rağmen yılbaşını kutlayan duyarsız çevreler, çeşitli rezaletlerin yanı sıra facialara da sebep oldular" şeklinde verdi.bunların Allah belalarını versin insanlıkla ilgileri olamaz şerfsizlerin.ben şahsen ağzıma alamıyorum sizin çocuklarınızında başına gelsin diyemiyorum tövbe, haşa
    saygılar

    Yorum

    • track__1
      Junior Member
      • 01-09-2008
      • 379

      #3
      Konu: YORUMSUZLAR SERİSİ 1

      Ergenekon İddianamesi 437-447 sayfalar



      Kuvayı Milliye Derneğinde yapılan aramada ;
      Alparslan ARSLAN`a ait (2) adet kartvizit elde edilmiştir.
      Hüseyin GÖRÜM, Alparslan ARSLAN ile tanıştığını, kartının kendisinde bulunduğunu beyan etmiştir.
      Muzaffer TEKİN`in İstanbul Kadıköy ilçesindeki bürosundaki aramada ;
      (1) adet Yeditepe Hukuk Bürosu Av. Alparslan ARSLAN `a ait kartvizit,
      (1) adet Yeditepe Hukuk Bürosu Av. Alparslan ARSLAN, Av. Burhan GÜR ve Stj.
      Av. Baran AKÇAN`a ait kartvizit, elde edilmiştir.
      Muzaffer TEKİN, Avukat Alparslan ARSLAN`a ve Avukat arkadaşları Burhan
      GÜR ve Baran AKÇAN`a ait kartvizitlerin kendisini ziyarete gelen Alparslan ARSLAN
      tarafından verildiğini hatırladığını beyan etmiştir.
      Alparslan ARSLAN`ın İstanbul Kadıköy İlçesindeki Yeditepe Hukuk Bürosunda yapılan aramada;
      (1) adet ERGENEKON ibareli internetten alman (16) sayfa bilgisayar çıktısı doküman geçirilmiştir. Dokümanın Ergenekon Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ele geçen,örgütün yapısı ve işleyişini gösterir LOBİ ve ERGENEKON isimli belgelerle aynı içerikli olduğu anlaşılmıştır.
      Her ne kadar bir internet çıktısı olsa da, olay tarihi itibariyle ancak konu ile ilgilenen kişilerce ve tam mahiyetinden uzak şekilde bilinen ERGENEKON ANALİZ, YENİ YAPILANMA YÖNETİM VE GELİŞTİRME PROJESİ" ve "LOBİ" isimli örgüt dokümanlarından alıntılar yapılan bu internet çıktısının Alparslan ARSLAN`ın bilgisayarında bulunmasının , kendisinin ilgi alanını gösterir dikkat çekici bir bulgu olduğu değerlendirilmiştir.
      Mehmet Zekeriya OZTÜRK`ün yapılan evinde yapılan aramada ;
      Ele geçen ve 72 rakamı ile numaralandırılan el yazması dokümanda ;
      " Doğuş Faktoring başlığı altında, Ertuğrul YILMAZ: 2003 yılında Almanya`da öldürüldü, Birden fazla uyuşturucu kaçakçılığı nedeniyle hakkında dosya bulunuyor. Sauna çetesi diye adlandırılan grubun içinde yer aldığı iddia edilen eski Başkomiser T.T.(Emniyet Müdürü), T.T.Ayhan PARLAK`a yürüttüğü soruşturma dosyasını verdiği için meslekten ihraç ediliyor " yazdığı tespit edilmiştir.
      Aşağıda Muzaffer TEKİN`in de hissedarı olduğu Doğuş Faktoring şirketi ile Alparslan ARSLAN`ın bağlantısı anlatılacaktır.
      İFADE İÇERİKLERİNE GÖRE KURULAN BAÐLANTILAR
      İdris ARLAN olayla ilgili vermiş olduğu 20.05.2006 tarihli ilk ifadesinde özetle ; Kendisinin, olay sonrası, oğlu Alparslan ARSLAN`ın yakın arkadaşı olan Teoman EKŞİOÐLU ile telefonla görüştüğünü, daha önceden kendisinin de Alparslan ARSLAN`ın cüzdanında resmini gördüğünü, Alparslan ARSLAN`ın yakalandığında üzerinden çıktığı söylenen Ulusal Haber Kimlik Kartı ve Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi kartvizitini sorduğunu Teoman EKŞİOÐLU`nun kendisine oğlu Alparslan ARSLAN`ın dört beş aydır Ulusal Haber ve Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi ile irtibatı olduğunu, demeğin genel başkanı Taner Ünal ile ve VKGB vasıtası ile Veli KÜÇÜK ve Muzaffer TEKİN ile tanıştıklarını, hatta demeğin Adana, Mersin, İstanbul illerindeki toplantılarına birlikte gittiklerini söylediğini, bunun da kendi kafasında bir takım şüphelere neden olduğunu, oğlunun adı geçen demek ve şahısların baskı ve tehdidi ile böyle bir cinayet işleyebileceğine kanaat getirdiğini beyan etmiştir.

      devamı.....tumgazeteler
      bakarlar ama görmezler
      görürler ama işlerine gelmez

      Hürriyet, Siyonist Yahudilerden daha da çirkefleşti

      İsrail'in Filistin'in Gazze Şeridi'nde başlattığı katliam kampanyasını, ilk gün ‘HAMAS 200 katyuşa roketi attı diye İsrail cevap verdi' şeklinde özetleyerek, İsrail'i haklı çıkarmaya çalışan Hürriyet gazetesi, bugün İsrail'i haklı çıkarmak ve okuyucularına
      mesaj vermek amacıyla yalan bir habere daha imza attı.
      ‘BAKIN ADAMIN DÖRT KARISI VARDI, İSRAİL BU YOBAZLARI VURUYOR' MESAJI

      İsrail'in Gazze'deki katliamını görmezden gelen Hürriyet, HAMAS liderlerinden Nizar Rayyan'ın şehit edilmesini “HAMAS lideri dört karısı ve iki çocuğu ile bombalandı” başlığıyla duyurdu. Laik okuyucularına ‘Bakın dört karısı vardı adamın, İsrail bu yobazları vuruyor' mesajı vermeye çalışan Hürriyet'in haberi sadece katliamı gerçekleştiren İsrail'i haklı çıkarmazken, bu ‘haklı çıkarma' eylemini yalan ifadelerle süsledi.

      EL CEZİRE'NİN HABERİ HÜRRİYETİ YALANLIYOR

      Zira, İsrail'in katliam kampanyasını başlattığı günden bu yana Gazze'de dört muhabiriyle olaylara en fazla yakın olan El Cezire televizyonunun haberi Hürriyet'i yalanlıyor. El Cezire'nin haberinde, aralarında Nizar Rayyan, eşi ve üç çocuğu da bulunan Rayyan ailesinin 13 üyesinin saldırıda hayatını kaybettiği belirtildi.

      'DÖRT KARISI VE İKİ ÇOCUÐU' YALANI

      Hürriyetin haberinde ise Rayyan'ın dört karısı ve iki çocuğuyla birlikte öldürüldüğü belirtiliyor. Olayı birinci elden bildiren El Cezire televizyonundaki bilgilere göre, Hürriyet'in ‘dört karısı ve iki çocuğu' tamamen asparagastan ibaret.

      'İNTİHAR EYLEMCİLERİNE AKIL VERİYORDU, SERTLİK YANLISIYDI' MESAJI

      Yayın yönetmeninin açık bir şekilde İsrail'i savunan yazı yazdığı Hürriyet, Nizar Rayyan'ın İsrail tarafından katledilmesiyle ilgili haberinin spotuna da, “Sertlik yanlısıydı, intihar eylemini savunuyordu, intihar eylemcilerine akıl veriyordu” gibi ideolojik saplantılarla öne çıkarılmış ifadeler kullanması dikkat çekti.

      HÜRRİYET'TEN İSRAİL'E 200 KATYUŞA DESTEÐİİSRAİL VAHŞETİ, BBC SPİKERİNİ BÖYLE İSYAN ETTİRDİERTUÐRUL ÖZKÖK, İSRAİL'İ BÖYLE SAVUNDU

      LANET OLSUN İÇİNİZDEKİ SİYONİZM SEVGİSİNE

      BİR BARBARIN FİLİSTİNLİLERE 'BARBARLIK' SUÇLAMASI

      Yorum

      • ozkandonmez
        Administrator

        • 30-12-2002
        • 47324

        #4
        Konu: YORUMSUZLAR SERİSİ 1

        Mesele aynı anda siyasi yorumlar ve gazetelerin davranış şekillerine dönüştü.

        Forum yapımız bu şekilde toplumun dinamikleri üzerinde etki yapacak konuları işlememe taraftarıdır.

        forum kuralları 1. madde gereği konu kapatılmıştır.
        Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

        Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
        Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
        Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

        HAYDI IPTV YAPALIM

        TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

        LÜTFEN OKUYUN

        Yorum

        İşlem Yapılıyor