son dakika

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • hikmet24
    Member
    • 28-11-2005
    • 1724

    son dakika

    şerefsiz israel filistine girdi Allah filistin halkının yardımcısı olsun
    saygılar
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    #2
    Konu: son dakika

    Bu terörizm ve katliama seyirci kalanlara, menfaatleri ve korkuları uğruna kuyruklarını ayakları arasına sıkıştıranlara lanet olsun.

    Lanet olsun böyle bir zihniyete, politikaya ...... Lanet olsun böyle insanlığa ...

    Yorum

    • 67TOPRAK
      Senior Member
      • 12-11-2005
      • 3015

      #3
      Konu: son dakika

      Allah ´im sen bu zalimlere bu dunya´da öyle bir ceza ver ki, digerlerine ibret olsun Ya Rabbim.

      Yorum

      • gönülver
        Member
        • 21-02-2004
        • 2747

        #4
        Konu: son dakika

        Originally posted by ybal©ik View Post
        Bu terörizm ve katliama seyirci kalanlara, menfaatleri ve korkuları uğruna kuyruklarını ayakları arasına sıkıştıranlara lanet olsun.

        Lanet olsun böyle bir zihniyete, politikaya ...... Lanet olsun böyle insanlığa ...

        o kadar çok şey yazmak istiyorumki üstadımın sözlerine misliyle katılıyor lanetnerin en büyünü ediyorum

        ALLAH oradaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun

        Yorum

        • 67TOPRAK
          Senior Member
          • 12-11-2005
          • 3015

          #5
          Konu: son dakika

          Paris'te 20 bin kişi İsrail'i protesto ettiFransa'nın başkenti Paris'te yaklaşık 20 bin kişi, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını protesto etti.


          İSTANBUL
          03.01.2009 19:59:06
          Paris'in Republique Meydanı'nda yerel saatle 15.00'te toplanan binlerce kişi, İsrail'in Paris Büyükelçiliği önüne kadar, "Katil İsrail", "İşbirlikçi AB" sloganlarıyla yürüdü. Gösteriye katılanların çoğunluğunun göçmenler olduğu dikkat çekerken, birçok sol sendika üyeleri ile Fransız Komünist parti yanlıları da gösteride hazır bulundular. Gösteride, Fransız polisinin sıkı güvenlik önlemleri aldığı görüldü.
          İsrail'in kınandığı gösteri yürüyüşüne katılan Tunus asıllı bir genç kız, İsrail'in Gazze'de Filistin halkına, genç-ihtiyar, çoluk çocuk gözetmeksizin katliam uyguladığını dile getirirken, "İsrail Gazze'de bomba atıyor. Biz bu gösteride ancak slogan atıyoruz" dedi. Masum Filistin halkına uygulanan "sistemli katliamın" bir an evvel durdurulmasını isteyen Tunuslu genç kızın, konuşurken gözyaşlarını tutamadığı görüldü ve "Masum insanlar öldürülüyor. Aç ve susuzlar, tek yiyecekleri İsrail askerlerinin attığı mermi ve bombalar" diye konuştu.
          Filistin halkına karşı İsrail'in bir hafta evvel başlattığı aralıksız olarak devam eden saldırıları kınama gösterisine gelenlerin bazıları, İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybedenler için namaz kılıp dua ederken, bazı göstericiler İsrail bayrağını ateşe verdi.
          Öte yandan gösteriye, az sayıda Türk vatandaşının da katıldığı görüldü.
          TANSU SARIYATLI / PARİS

          Yorum

          • 67TOPRAK
            Senior Member
            • 12-11-2005
            • 3015

            #6
            Konu: son dakika

            Berlin'de 10 bin kişi İsrail'i protesto ettiİsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda 8. güne girilirken, Avrupa'da da İsrail protestoları sürüyor.


            İSTANBUL
            03.01.2009 21:06:59
            Almanya'nın başkenti Berlin'de 10 bin kişi, saldırıları protesto etmek için bir araya geldi.
            İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırısında ölü sayısı 430'a ulaşırken, başkent Berlin'de 10 bin kişi Alexanderplatz'da saldırıları protesto ederek, "Çocuk katili İsrail", "George Bush bir teröristtir" ve "Yaşasın uluslararası dayanışma" sloganları ile yürüdü. Göstericiler Alman Başbakanı'na ve Dışişleri Bakanı'na da seslenerek, "Sesimizi duy Merkel", "Sesimizi duy Steinmeier" sloganları ile İsrail'de acilen ateşkesin sağlanmasını istediklerini dile getirdi.
            Öte yandan Pazar günü Avrupa Birliği Troykası'nı oluşturan Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner ile Çek ve İsveçli meslektaşları Karel Schwarzenberg ve Carl Bildt, önce Kahire'ye, daha sonra da Kudüs ve Ramallah'a giderek ateşkes sağlanması için görüşmelerde bulunacak.

            SEDA SERDAR - BERLİN

            Yorum

            • 67TOPRAK
              Senior Member
              • 12-11-2005
              • 3015

              #7
              Konu: son dakika

              İngiltere'de binlerce kişi İsrail'i protesto ettiİngiltere'nin dört bir yanında binlerce insan, yüzlerce kişinin ölümüne yol açan İsrail saldırılarını protesto etti.


              İSTANBUL
              03.01.2009 22:18:30
              Londra başta olmak üzere İngiltere'nin büyük şehirleri Manchester, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Portsmouth gibi şehirlerde değişik ırktan protestocular, taşıdıkları dövizler ve pankartlarla İsrail'i ve ona destek olan ülkeleri kınayan gösteri yürüyüşleri yaptı.
              Protesto gösterilerinin en büyüğü ise Londra'da gerçekleştirildi. Londra Metropolitan polisinin açıklamasına göre 50 bin kişi, gösteriyi düzenleyen grup sözcülerine göre ise 90 bin kişi gösteri ve protesto yürüyüşüne katıldı.
              Göstericiler Londra'nın Embankment bölgesinden Trafalgar Meydanı'na yürüyerek yol boyunca geçtikleri parlamento binası ve başbakanlık binası önünde İsrail ve İngiliz hükümetini kınayan sloganlar attı.
              Ellerinde Filistin bayrağına sarılı tabut, ayakkabı, kanlı oyuncak bebekler ile özellikle başbakanlık binasının önünde İngiltere Başbakanı Gordon Brown'u eleştiren sloganlar atarak ellerindeki ayakkabı ve terlikleri fırlatan protestocular, daha sonra Trafalgar Meydanı'nda toplanıp gösterilerine devam etti.
              "Gazze'de soykırıma son" adı altında yapılan protesto yürüyüşü ve gösterilerini, Londra'da faaliyet gösteren El Aksa Dostları, İngiliz Müslümanları İnisiyatifi, Britanya Müslümanları Konseyi, Savaşa Son Koalisyonu ve Filistin'e Özgürlük organizasyonları ile birlikte 30 üzerinde sivil toplum örgütünün organize ettiği belirtildi.
              "Savaşa Son Koalisyonu" kurucularından ve Respect Partisi milletvekili George Galloway, İskoç şarkıcı Annie Lenox, komedyen Alexei Sayle, eski Londra Belediye Başkanı Ken Livingstone, İşçi Partisi milletvekili Jeremy Corbyn, tarihçi ve yazar Tarıq Ali, İşçi Partili eski bakan Calire Short, Lordlar Kamarası'nın İşçi Partili üyesi Tonny Benn, Trafalgar Meydanı'nda oluşturulan sahneye çıkarak birer konuşma yaptı.
              Polisin olağanüstü güvenlik önlemleri aldığı gözlenirken, havadan da polis helikopterleri göstericileri takip etti. Herhangi bir olayın yaşanmadığı gösterilerde protestocular ellerinde, "Gazze'deki soykırıma son", "İsrail barbarlığına son", "Dünya uyuma İsrail'e boykot", "Esas soykırım Gazze'de işleniyor", "Siyonistler terörizme son", "Katil Olmert", "Esas Holokost Gazze'de" yazılı dövizler taşıdı. Ellerinde Hamas, Filistin, Irak ve Ürdün bayrağı taşıyan göstericiler, zaman zaman tekbir getirerek
              Filistin'de yaşananların intikamının alınacağına dair sloganlar attı.

              Dünyaca ünlü İskoç asıllı ses sanatçısı Annie Lennox, İHA'ya yaptığı açıklamada, silahların en kısa sürede susarak tarafların uzlaşma yolunu seçmelerini temenni ettiğini belirtirken, "Belki 24 saat içinde İsrail kara ordusu ile Gazze'ye girecek ve daha fazla kişi ölecek. Zaten 420 ölü, 2 binin üzerinde yaralı var. İsrail dünyadaki terörizmi körüklüyor, bu durumun kendi ülke vatandaşlarına da faydası yok" dedi.

              Galloway: "Mısır ordusu Mübarek'e darbe yapmalıdır"

              Milletvekili George Galloway de İHA'ya yaptığı değerlendirmede, Filistin trajedisinin yazarının tarihte İngiltere olduğunu ve şimdi İngiliz hükümetinin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmediğini öne sürerek Filistinlilerin şu an yaşadıklarını Nazi Almanyası'nda Polonyalı Yahudilerin yaşadığını ve onlar gibi Filistinlilerin de var olmak için savaştığını belirtti. Galloway ayrıca Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'e de ağır eleştirilerde bulundu.
              Galloway, "Bombalar düştüğünde Mübarek İsrail Dışişleri Bakanı ile sarmaş dolaş pozlar veriyordu. Gazze'de yaşanan dramdan Mübarek de sorumludur. Refah sınır kapısını kapatarak Filistinlileri açlıktan ölüme terk etmiştir. Mısır ordusu daha fazla geç olmadan bu diktatörü yerinden indirmelidir" şeklinde konuşarak Mısır ordusunu ülkede darbe yapmaya davet etti.
              Taliban tarafından esir tutulduktan 30 ay sonra serbest bırakılan ve daha sonra İslam dinine geçerek tesettüre giren ödüllü gazeteci Yvonne Ridley ise, tüm dünyanın İsrail'in gerçekleştirdiği katliamlara göz yumduğunu belirtirken, "Bugün tüm dünyada gerçekleşen yürüyüşleri ve protestoları umarım başta Avrupa olmak üzere tüm dünya hükümetleri görür ve İsrail'in gerçekleştirdiği vahşete dur derler" ifadelerini kullandı.
              Binlerce gösterici daha sonra sloganlar atıp İsrail Büyükelçiliği'ne gelerek protesto eylemlerini geç saatlere kadar sürdürdü.

              GÜRCAN SARISOY - LONDRA

              Yorum

              • 67TOPRAK
                Senior Member
                • 12-11-2005
                • 3015

                #8
                Konu: son dakika

                İsrailli vatandaşlardan saldırılara tepkiİsrail'in başkenti Tel Aviv'de toplanan yaklaşık 500 kişilik bir grup, İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırıları protesto etti.


                İSTANBUL
                03.01.2009 21:03:27
                Başkentin ünlü meydanı Rabbin'de toplanan göstericilere polis müdahale etmezken, İsrailli bir grup da göstericilere sözlü sataşmada bulundu.
                İsrail'in başkenti Tel Aviv'de toplanan sol görüşlü İsrailli vatandaşlar, Filistin'e karşı gerçekleşen İsrail saldırısını protesto ettiler.
                Ünlü Rabbin Meydanı'nda saat 18.00 sıralarında bir araya gelen kalabalık grup, "İsrail kadın ve çocukları öldürmeyi durdur!", Filistin'e özgürlük" sloganları atarak yaklaşık 1 kilometre yürüdü. Bu esnada İsrail'in Filistin'e yönelik saldırısını destekleyen bir grup İsrailli, yürüyüşe geçen göstericilere sözlü sataşmalarda bulundu. Karşıt gruplar arasında ufak çaplı
                yaşanan arbede, güvenlik güçlerinin araya girmesiyle son buldu.
                Daha sonra göstericiler olaysız bir şekilde dağıldılar.

                ENSAR TEKİN - TEL AVİV

                Yorum

                • 67TOPRAK
                  Senior Member
                  • 12-11-2005
                  • 3015

                  #9
                  Konu: son dakika

                  görüldügü gibi arkadaslar dünya tepkili ama sadece gösteriler oluyor. israil devam ediyor. kimseyi dinledigi yok.

                  yani kendi vatandasi bile bu savastan memnun degil.

                  ama bana kalirsa bu israil ´in isini Iran bitirecek.

                  Yorum

                  • DATAMAN
                    Senior Member
                    • 23-10-2004
                    • 7115

                    #10
                    Konu: son dakika

                    crashscrashscrashscrashs

                    Yorum

                    • ali_ekber
                      Member
                      • 15-11-2004
                      • 2525

                      #11
                      Konu: son dakika

                      Originally posted by 67TOPRAK View Post
                      bana kalirsa bu israil ´in isini Iran bitirecek.
                      Iran bitirecekde yanında saf tutan bir ülke yok

                      Yorum

                      • 67TOPRAK
                        Senior Member
                        • 12-11-2005
                        • 3015

                        #12
                        Konu: son dakika

                        Originally posted by ali_ekber View Post
                        Iran bitirecekde yanında saf tutan bir ülke yok
                        evet öyle. menfaatciler oldugu sürecede böyle devam eder.

                        ama, Iran suan itibari ile gördügüm en büyük liderlerden birine sahip. büyük savaslar yakin görünüyor.

                        Yorum

                        • ASIM MAVZER
                          Member
                          • 14-05-2007
                          • 1601

                          #13
                          Konu: son dakika

                          israil vuracak filistinliler ölmeye devam edecek. varmı başka çaresi. onlar bu dünyaya ölmek için geldiler. ölümden başka çıkar yollarımı var, şu ikiyüzlü dünyada. başka bir yolmu var onlar için. onların derdine protestolar çare değil.çıkarların birlikte hareket ettiği bu dünyada onların payına düşen, SADE VE SADECE ÖLÜM

                          Yorum

                          • ali_ekber
                            Member
                            • 15-11-2004
                            • 2525

                            #14
                            Konu: son dakika

                            kendi silahını ve kendi teknolojini üretmedikçe demekkin böyle sömürge ülkelerinin
                            namlusunun önünde şükür etmekten başka bir çaren kalmıyor

                            Yorum

                            • emin_070
                              Senior Member
                              • 03-07-2006
                              • 3337

                              #15
                              Konu: son dakika

                              allah belanızı verir inşallah.

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X