Utandıran eylem diyorlar

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Utandıran eylem diyorlar

    En demokrat şehirde UTANDIRAN EYLEM!..


    Bu eylem Türkiye'nin en demokrat şehrinde yapıldı.
    09 Ocak 2009 / 08:00








    ESKİŞEHİR Türkiye'nin en demokrat illerinden biri olarak bilinir. Ancak Eskişehir'de öyle bir eylem yapıldı ki, UTANDIRDI.

    KÖPEKLERE GİRİŞ SERBESTTİR
    Osmangazi Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Genel Başkanı Niyazi Çapa, Filistin'e saldıran İsrail ile Ermenilerden özür dileme kampanyasına girişenleri kınadıklarını açıkladığı basın toplantısında eline ‘Bu kapıdan Yahudiler ve Ermeniler giremez, köpeklere giriş serbesttir’ yazılı döviz aldı. Çapa, Ermenistan'da bazı işyerlerine ‘Türkler ve Köpekler Giremez’ yazıları asıldığını öne sürerek, “Onlar bizi köpekle aynı kefeye koymuş, oysa biz köpekleri kucaklayarak onlardan daha değerli olduğunu gösterdik” dedi.

    Genel Merkezi Eskişehir’de bulunan Osmangazi Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Niyazi Çapa, düzenlediği basın toplantısında Ermenilerden özür dileme kampanyası başlatanlar ile İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırısını kınadıklarını açıkladı. Basın açıklaması yaptığı masanın üzerine kanlı bebek maketi, kanlı el, kol ve bacak gibi protezleri de koyan Niyazi Çapa şöyle konuştu:

    BU NECİP MİLLET ADINA NASIL ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ
    “1000 yıllık şanlı tarihimizde yüzümüzün kızaracağı hiçbir kötü miras bırakmayan şanlı ecdadımız adına Ermenilerden özür dilemek cüretinde bulunan sözde aydınlar, kulaklarını açarak beni iyi dinlesinler. Ermeni diasporadan aldığınız talimatla haddinizi aşan, soysuzların, kansızların, kanı karışıkların, yapabileceklerini yaptınız. Osmanlı cihan devletinin emperyalistlere karşı yedi cephede çarpıştığı o dönemde efendisine ihanet edip arkadan hançerleyen işgal güçleriyle işbirliği yapıp insanına akla gelmedik mezalim yapan 34 dış ülke temsilciliklerimizi kalleşçe şehit eden Ermenilerden bu necip millet adına nasıl özür dileyecekler.
    AKITTIKLARI KAN İÇİNDE BOÐULSUNLAR
    İnsan haklarından dem vuran insan kasabı ülkelerden hele bir özür dilesinler bakalım. PKK’yı destekleyen batılıların, 30 bin şehidimizi, kadın, bebek demeden insanlık suçu işlediklerinden dolayı Türklerden özür dilemeleri gerekiyor. İslam düşmanı kan akıtıcılara kan emicilere Cenabı Allah belaların en büyüğünü versin. Akıttıkları kan içinde boğulsunlar.”

    YAHUDİLER VE ERMENİLER GİREMEZ
    Çapa, Ermenistan’da bazı işyerlerine ‘Türkler ve köpekler giremez’ yazılarının asıldığını öne sürdü. Federasyon yetkilileri ile birlikte dernek binası önünde elline ‘Bu kapıdan Yahudiler ve Ermeniler Giremez’ ve ‘Köpeklere giriş serbesttir’ yazılı dövizler alan Çapa, şunları söyledi:
    “Bizi köpekle aynı kefeye koymak istemişler. Ama biz elimizde taşıdığımız dövizlerdeki yazılarla köpeklerin bile onlardan daha değerli olduğunu gösterdik.”

    Çapa ve beraberindekiler ellerindeki dövizler ve kucaklarına aldıkları bir köpekle dernek binası önünde gazetecilere poz verdi. (dha)
İşlem Yapılıyor
X