GELİR GETİRİCİ PROJE DESTEKLERİ

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Kadim
    Senior Member

    • 30-01-2004
    • 4782

    GELİR GETİRİCİ PROJE DESTEKLERİ

    E-posta kutuma böyle bir ileti düştü. Belki ilginizi çekebilir. İşin aslı tam olarak nedir bilgim yok... 2003-2008 den kasıt nedir bilmiyorum...

    GELİR GETİRİCİ PROJE DESTEKLERİ


    Gelir getirici projelerin amacı, yoksul birey ya da hanelerin kendi geçimlerini sağlayacak işleri kurmaları, gelir elde etmeleri ve başlattıkları çalışmaları uzun süre devam ettirebilmeleridir. Uygulanacak projelerin teknik ve ekonomik olarak yerel koşulara uygunluğunun yanında üretilecek ürün veya hizmetin yöresel satış ve pazarlama olanaklarının bulunması da gerekmektedir.

    Bitkisel - hayvansal üretim, tarımsal ürün işleme, hediyelik-turistik eşya üretimi, market işletmeciliği, kuaförlük, terzilik, elektronik eşya satışı, el sanatları, mobilya üretimi ve satışı, konfeksiyon, çiçekçilik, lokantacılık, kırtasiyecilik, elektrikçilik, tornacılık, gümüş eşya üretimi, doğalgaz – sıhhi tesisatçılık vb. konulardaki projelere destek verilmektedir.

    Gelir getirici projeler için kırsal ve kentsel konularda kişi başına en fazla 15.000 YTL, her iki alt grup için de en fazla toplam 150.000 YTL destek sağlanmaktadır. Gelir getirici projelerde geri dönüşler; ilk yıl ödemesiz, ikinci yıl verilen proje desteğinin %20’si, üçüncü yıl %20’si, dördüncü yıl %30’u ve beşinci yıl %30’u olmak üzere 5 yıl vade ile faizsiz olarak gerçekleştirilmektedir.


    2003-2008 (Kasım) Dönemi Gelir Getirici Küçük Ölçekli Proje Destekleri


    Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü

    Akay Caddesi No: 6 Bakanlıklar/Ankara Tel: (312) 424 09 40 pbx

    Karanfil Sokak No: 67 Kızılay/Ankara Tel: (312) 424 09 40 pbx







    NOT : YENİ İŞYERİ KURACAK OLAN ARKADAŞLAR KİRA KONTRATIYLAN BİRLİKTE ENYAKIN Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma


    BAŞ VURUN
İşlem Yapılıyor