9 Milyon Dolarlık Yeni Ev!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ModMan
    Senior Member
    • 02-11-2004
    • 4800

    9 Milyon Dolarlık Yeni Ev!

    Britney'nin 9 Milyon Dolarlık Yeni Evi!


    İncelip eski formuna kavuştuğu gibi müzikal kariyerine kaldığı yerden devam eden Britney Spears'in taşınacağı şato dudak uçuklatıyor!
    Kilo aldı, kötü alışkanlıklarından ötürü eşinde kalan iki oğluyla görüşmesine yasak getirildi ve bu arada yeni albüm yapamadı...
    Ancak ünlü şarkıcı Britney Spears adeta küllerinden yeniden doğdu! Bunu MTV ödüllerinde aldığı 3 ödülle kanıtlayan Britney Spears, daha önce yaşadığı, Los Angeles'daki, 6 yatak odalı, 7 milyon dolar değerindeki evinden de ayrıldı. Evini satmak için mahkeme kararını bekleyen Spears, 9 milyon dolar değerinde bir şatoya taşınıyor.

    'Şato Suenos' adındaki bu şato, her türlü lükse sahip. Los Angeles'in, 'Calabasas' denilen bölgeisnde yer alan şatoda Britney'nin rahatlayacağı oturma odası yaklaşık 900 metrekare büyüklüğünde. Britney'nin çocuklarının koşup oynayabileceği geniş bir alan ve gül bahçesi ile yüzebilecekleri cam mozaik döşeli bir havuz var. Mermer, ceviz ağacı gibi malzemeler kullanılan şatonun şöminesi Avrupa mozaik taşı ve kireçtaşı ile oluşturulmuş.


    Misafirler için ise 'misafir suiti' oluşturulmuş. Misafirlere özel bu suitlerde, ayrı oturma odası, mutfak, yatak odası, geniş bir yürüme alanı ve buhar banyosu bulunuyor.
    Brit, içkiden uzakdurmaya söz verdi ama şatonun geniş bir şarap mahzeni ve şarap koleksiyonu bulunuyor. İki katlı ve sekizgen şeklindeki kütüphane kulesinin içinde özel bir çalışma odası, bar ve şöminesi bulunuyor.
    Fransız fayanslarıyla kaplı iç avluda havuz ve fıskiyeli bir çeşme bulunuyor.



    Müstakil yatak odasında geniş dizaynı ile farkediliyor. Giyim odasının içinde elbise, ayakkabı ve çanta odaları bulunuyor.
    'Banyo suiti' diye adlandırılabilecek bölümde ise sauna, buhar banyosu ve balkonun üzerinden köprü gibi uzanan, malikenin arka tarafında giden bir başka banyo bulunuyor.


    Gelelim şatonun garajına... Orada da iki adet gizli araç asansörü mevcut.
    Ayrıca sanat odası, konforlu sinema salonu, çamur banyosu, hizmetçi konutları ve diğer yatak odası suitleri de şatonun bölümlerinden.
  • cemal344
    Senior Member
    • 03-11-2005
    • 3977

    #2
    Konu: 9 Milyon Dolarlık Yeni Ev!

    yakışır çıtırıma.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X