Bu Haberlere Çok Şaşıracaksınız!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ModMan
    Senior Member
    • 02-11-2004
    • 4800

    Bu Haberlere Çok Şaşıracaksınız!

    Bu Haberlere Çok Şaşıracaksınız!


    YENİ NESİL ASKERLER

    Avustralya deniz kuvvetleri yeni asker bulmakta zorlanınca ilginç bir çare buldu. Avustralya Deniz Kuvvetleri Komutan, erkeklerin orduya ilgisini artırmak kadın askerlerin bikiniyle eğitim yapmasını istedi. Bir erkek dergisine demeç veren Deniz Komutanı Tom Phillips, "eğer kadın askerlerimiz çekici olur ve onları eğitim anında bikini giymeye teşvik edersek, belki erkeklerin orduya ilgisini daha da arttırabiliriz" dedi. Ancak Phillips'in erkek dergisine bu demeci vermesine feminist kadın örgütleri büyük tepki gösterdi. Avustralya Savunma Bakanlığı da bu konuda bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Bakanlık, Avustarlya Deniz Komutanı Tom Phillips'ın açıklamasının 'kabul edilemez" olduğunu belirtti.



    FARELERLE AYNI KOKULARI SEVİYORUZ!

    Fransız araştırmacılar, insanlarla farelerin aynı kokulardan etkilendiğini ortaya çıkardı. "Plos ONE" dergisinin son sayısında yayımlanan araştırmaya göre, sonuçlar koku tercihinin sırf tecrübe veya kültürden kaynaklanmadığını, koku molekülünün yapısının da bunda etkili olduğunu gösterdi. Araştırmacılara göre, kokular günlük hayatta insan davranışını ciddi şekilde etkiliyor. Kokuya atfedilen olumlu veya olumsuz değer, tecrübe ve kültürle besleniyor. Sözgelimi, Fransızların hoşuna giden "kamamber peynirinin" kokusu başka kültürlere mensup kimselerce hoş karşılanmıyor. Araştırmacılar, çalışmalarında insan ve farenin kokular karşısındaki tutumlarını araştırdı. Hayvanın hangi kokuları tercih ettiği, koklama süresinden belirlendi. İnsanlar da beğendikleri kokuları sıraladı. Ortaya şu sonuç çıktı: İnsanlarla fareler aynı kokuları seviyor veya reddediyor.



    FARK EDEMEDİLER!

    Çocukların etrafında dolaştı ama saldırmadı... İşte mucize kurtuluş... Avustralya kıyılarında yine köpekbalığı kabusu yaşandı. New South Wales'teki Blueys Plajı'nda denizde sörf ***fi yapan çocuklar köpekbalığı saldırısından son anda kurtuldu. Öğrencilerine yaklaşan köpekbalığı ilk gören Sörf Okulu sahibi Gary Hughes olayı şöyle anlattı: “Çocuklar denizdeyken büyük beyazın kıyıya yaklaştığını gördüm. Boyu 3 metre civarındaydı. Öğrencilerimin etrafında daireler çizerek yüzdü ama yakınlarına gelmedi. Öğrencilerime söylemedim çünkü korkup paniklemelerini istemedim. Zaten bir gezintiye çıkmış gibiydi, bir saldırının sinyalini vermiyordu” Öte yandan büyük beyazın öğrencilere yaklaştığı o gün 3 köpekbalığı saldırısı tespit edildiği belirtildi.


    46 YIL SÜREN HAMİLELİK

    Tam 46 yıl önce hamile kaldı. O zaman doğum gerçekleşmedi. Şimdi bu bebeği doğurdu. 46 yıl önce doğurmadı ama acıları yeniden başlayınca korkunç gerçekle karşılaştı. Kadının 46 yıl önce hamile kaldığı bebek içeride taş kesilmişti. The Five TV'nin haberine göre; 1955'te Fas'ın Kazablanka kentinin bir köyünde yaşayan Zehra Ebu Talip, ilk çocuğuna hamile kaldı. Doğum sancıları tutan Zehra hastaneye kaldırıldı. Aradan 48 saat geçti ama bebek dünyaya gelmedi. Doktorlar "sezaryen şart" dedi ama Zehra korktuğu için kabul etmedi. Çünkü bir başka kadının sezaryenle doğum yaparken öldüğünü görmüştü. Doğum yapmadan hastaneden kaçtı. Zehra'nın doğum sancıları günlerce devam etti Fakat birkaç gün sonra bebek hareket etmeyi kesince sancıları da azaldı. Aradan 46 yıl geçince sancıları yeniden başladı. Yaşlı kadının çocuklarından biri annesini Fas'ın başkenti Rabat'a bir kadın doktoruna görünce, korkunç gerçeği öğrendiler. Bebek kadının karnında ölmüş ve bir tümöre dönüşmüştü.


    CEZAEVİNDE STRİPTİZ ŞOV!

    Ücret almadı, mahkumlara gösteri yaptı... İspanya'nın Valencia kentinde meydana gelen olay, tüm ülkede tartışmalara yol açtı. 300 mahkumun önünde striptiz şov yapılmasına izin veren Picossent Cezaevi'nin müdürü, gardiyanlar sendikasının olayı öğrenmesi üzerine istifa etmek zorunda kaldı. Hiç ücret almadan mahkumlara 15 dakikalık bir şov yapan striptizci, bunu sadece onları biraz eğlendirmek için yaptığını, cezaevi müdürü Ramon Canovas'ın buna izi vererek aslında iyilik yaptığını söylese de olay skandala dönüştü.
  • anterior
    Senior Member
    • 06-11-2006
    • 6453

    #2
    Konu: Bu Haberlere Çok Şaşıracaksınız!

    Bir erkek dergisine demeç veren Deniz Komutanı Tom Phillips, "eğer kadın askerlerimiz çekici olur ve onları eğitim anında bikini giymeye teşvik edersek, belki erkeklerin orduya ilgisini daha da arttırabiliriz" dedi.
    O tarz erkeklerin ... sevdasına toplandığı ordudan hayır mı gelir?

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X